NovaLacertae Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, generalb31 είπε Ποσο περιπου εφτασε ?? Αν θες πες ! Πήρα 4 προσφορές, οι δύο ήταν περίπου 35.000 €, (σύμφωνα με την τιμή καταλόγου) μία 34.870 (και 3 σερβις δωρεάν) αλλά βρήκα και μια προσφορά στα 34.400 € (τελική + το χρώμα) όπου και το έκλεισα 27-10-22 Μάλιστα έδιναν και χρηματοδότηση μέσω τραπέζης με έξοδα φακέλου μόνο 50 € και χωρίς παρακράτηση κυριότητας Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από NovaLacertae 1
generalb31 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Πολυ καλα λεφτα τα 34+....για το μεγεθος του και τα εξτρα του ! 3
tsofras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Thanos1921 είπε Θα ανεβάσω και εγώ πιο μετά μέσα στην ημέρα φωτογραφίες από παραλαβή αυτοκινήτου. Το καθυστερώ λίγο γιατί ο @tsofras βαράει αν δεν βάλουμε και από το εσωτερικό. Άλλαξες ? Puma δεν είχες ή Puma περίμενες ή θυμάμαι τελείως λάθος ? 1
Thanos1921 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Το Σάββατο έκλεισα 2 χρόνια με το puma ναι (αν και τελευταία διαβάζω πολύ το "ανησυχίες" και έχω και εγώ ανησυχίες :p). Παραλάβαμε εχθές καινούργιο μέλος στην οικογένεια (9 μήνες αναμονή). Δεν κατάφερα να βγάλω καλές φώτο, θα επανέλθω. 3
gmts Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 5 hours ago, majnun said: @gmts το FieSTα σου, ήρθε; Έχεις καμία εξέλιξη; Έφυγε απο Κολωνία 15 Μαΐου. Αναμένεται στο τελωνείο απο μέρα σε μέρα. Λόγω που σταματάει η παραγωγή του, τα φέρνουν γρήγορα πλέον. 3
djuan1988 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Στα 25k max υπάρχει καμία ιδέα για b suv ή αντίστοιχης κατηγορίας hatch; Η αγορά θα γίνει άμεσα. Μέχρι τώρα επικρατέστερα είναι τα C4 Cross και το Yaris Cross. Βέβαια το Yaris απλά το αναφέρω γιατί λογικά η αναμονή θα είναι πάνω από χρόνο. Η ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή. Εγώ έριξα στο τραπέζι και το i30 fastback αλλά ο αγοραστής δεν το θέλει.
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Καλησπέρα σε όλους. Στα 25k max υπάρχει καμία ιδέα για b suv ή αντίστοιχης κατηγορίας hatch; Η αγορά θα γίνει άμεσα. Μέχρι τώρα επικρατέστερα είναι τα C4 Cross και το Yaris Cross. Βέβαια το Yaris απλά το αναφέρω γιατί λογικά η αναμονή θα είναι πάνω από χρόνο. Η ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή. Εγώ έριξα στο τραπέζι και το i30 fastback αλλά ο αγοραστής δεν το θέλει. Το πιο όμορφο είναι το c4 πιστεύω. Θα κοιτούσα επίσης suzuki και kia. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από zio10 1
djuan1988 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Το πιο όμορφο είναι το c4 πιστεύω. Θα κοιτούσα επίσης suzuki και kia. Suzuki για το Vitara; Δυστυχώς είναι σα να βγήκε από το 1990. KIA το Xceed τρομερό, αλλά ξεφεύγει σε τιμή. Το Stonic δεν του αρέσει. 3
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 41 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Καλησπέρα σε όλους. Στα 25k max υπάρχει καμία ιδέα για b suv ή αντίστοιχης κατηγορίας hatch; Η αγορά θα γίνει άμεσα. Μέχρι τώρα επικρατέστερα είναι τα C4 Cross και το Yaris Cross. Βέβαια το Yaris απλά το αναφέρω γιατί λογικά η αναμονή θα είναι πάνω από χρόνο. Η ομορφιά παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή. Εγώ έριξα στο τραπέζι και το i30 fastback αλλά ο αγοραστής δεν το θέλει. Kamiq?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Ε αμα μετράει η εμφάνιση, πως να πάει σε Yaris Cross? Ακομα και ετοιμοπαράδοτα να ηταν... 2
djuan1988 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, paylidis είπε Kamiq? Του άρεσε, δεν είχαμε δει καθόλου VAG Group να πω την αλήθεια. 33 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ε αμα μετράει η εμφάνιση, πως να πάει σε Yaris Cross? Ακομα και ετοιμοπαράδοτα να ηταν... Του αρέσει 😂. Τελείως υποκειμενικό θέμα η εμφάνιση. 2
tsofras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Του άρεσε, δεν είχαμε δει καθόλου VAG Group να πω την αλήθεια. Του αρέσει 😂. Τελείως υποκειμενικό θέμα η εμφάνιση. Ok όντως , αλλά αν θέλει άμεσα μάλλον πρέπει να το πάει ανάποδα και να δεί πρώτα που παίζουν ετοιμοπαράδοτα . Εκτός αν θέλει άμεσα να παραγγείλει αλλά να παραλάβει του χρόνου 1
djuan1988 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, tsofras είπε Ok όντως , αλλά αν θέλει άμεσα μάλλον πρέπει να το πάει ανάποδα και να δεί πρώτα που παίζουν ετοιμοπαράδοτα . Εκτός αν θέλει άμεσα να παραγγείλει αλλά να παραλάβει του χρόνου Κάτι ενδιάμεσο γίνεται. Βλέπει τι του αρέσει και πηγαίνει σε αντιπροσωπείες. Με τα OPEL τι παίζει γενικά; Νομίζουν ότι έγιναν BMW; @paylidis ωραίο το kamiq, αλλά βλέπω ότι πολλά πράγματα είναι έξτρα στο configurator. Και το Leon επίσης είναι οριακά στο budget. 1
imr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Κάτι ενδιάμεσο γίνεται. Βλέπει τι του αρέσει και πηγαίνει σε αντιπροσωπείες. Με τα OPEL τι παίζει γενικά; Νομίζουν ότι έγιναν BMW; @paylidis ωραίο το kamiq, αλλά βλέπω ότι πολλά πράγματα είναι έξτρα στο configurator. Και το Leon επίσης είναι οριακά στο budget. Για Leon ισως μπορεί να βρει ελαφρώς μεταχειρισμένο? @tsofras 😂 Το κια xceed το έχει δει? Από τα καλύτερα value εκεί που έχουν πάει οι τιμες (το λέω εγώ που κορόιδευα τα 25κ για κια κάποτε) Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2023 από imr
Προτεινόμενες αναρτήσεις