Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Η τιμη του XCeed είναι ισως οτι πιο value κυκλοφορει σε αυτη την κατηγορια ή κανω λαθος? Μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα οποτε δεν μπορω να ειμαι και φουλ αντικειμενικος. Αλλα ποιος αλλος δινει σε επιδοσεις, χωρους και εξοπλισμο οτι το συγκεκριμενο στα 25k-28k με 7 χρονια εγγυηση και 5χρονια Service (~1200 ευρο)? Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από Αλεξανδρος A.92 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Η τιμη του XCeed είναι ισος οτι πιο value κυκλοφορει σε αυτη την κατηγορια ή κανω λαθος? Μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα οποτε δεν μπορω να ειμαι και φουλ αντικειμενικος. Αλλα ποιος αλλος δινει σε επιδοσεις, χωρους και εξοπλισμο οτι το συγκεκριμενο στα 25k-28k με 7 χρονια εγγυηση και 5χρονια Service (~1200 ευρο)? το θέμα είναι ότι έχει ανελέητη αναμονή.....αν έχεις υπομονή περίμενε..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 7 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Η τιμη του XCeed είναι ισος οτι πιο value κυκλοφορει σε αυτη την κατηγορια ή κανω λαθος? Μου αρεσει πολυ και εμφανισιακα οποτε δεν μπορω να ειμαι και φουλ αντικειμενικος. Αλλα ποιος αλλος δινει σε επιδοσεις, χωρους και εξοπλισμο οτι το συγκεκριμενο στα 25k-28k με 7 χρονια εγγυηση και 5χρονια Service (~1200 ευρο)? Όντως, από αυτά που είδα - πέρα των Dacia - ήταν όντως vfm. Μόνο το qashqai φαινόταν πιο κοντά σε τιμή με την μείωση που είχε ~27500. Για χρόνους αναμονής δεν γνωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Το jogger αν βγαίνει και υγραέριο μια χαρά αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, zio10 είπε Το jogger αν βγαίνει και υγραέριο μια χαρά αμάξι. Ναι, αυτήν την έκδοση είχαν, διπλού καυσίμου, 1000άρη και αέριο. Έχει πολλούς χώρους, απλά σαν ποιότητα είναι 2 κλικ κάτω από ανταγωνιστές, και απόλυτα λογικό αλλιώς η τιμή δεν θα ήταν τέτοια. Επίσης δεν έχει πολλά πολλά μπλιμπλίκια. Νομίζω περιμένουμε και υβριδική έκδοση όπως και του Duster. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2023 από oykas2001 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Στις 27/5/2023 στις 5:59 ΜΜ, oykas2001 είπε Ναι, αυτήν την έκδοση είχαν, διπλού καυσίμου, 1000άρη και αέριο. Έχει πολλούς χώρους, απλά σαν ποιότητα είναι 2 κλικ κάτω από ανταγωνιστές, και απόλυτα λογικό αλλιώς η τιμή δεν θα ήταν τέτοια. Επίσης δεν έχει πολλά πολλά μπλιμπλίκια. Νομίζω περιμένουμε και υβριδική έκδοση όπως και του Duster. Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε και τόσο. Αναλώσιμο είναι πλέον το αμάξι, νομίζω δεν πρέπει να το ψειρίζουμε και πολύ. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που θα σε καλύψει για κάποια χρόνια είναι μια χαρά. Τώρα αν έχει πιο σκληρά πλαστικά ή ακούγεται λίγο παραπάνω στην εθνική δεν έγινε και τίποτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε και τόσο. Αναλώσιμο είναι πλέον το αμάξι, νομίζω δεν πρέπει να το ψειρίζουμε και πολύ. Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που θα σε καλύψει για κάποια χρόνια είναι μια χαρά. Τώρα αν έχει πιο σκληρά πλαστικά ή ακούγεται λίγο παραπάνω στην εθνική δεν έγινε και τίποτα... Φυσικά, δεν αντιλέγω, όπως έχει γίνει η αγορά αυτοκινήτου... Για τον θόρυβο δε ξέρω, προσωπικά αν και tech freak, δεν ενθουσιάζομαι με την λογική "τα κάνω όλα από την οθόνη", στα αυτοκίνητα είμαι παραδοσιακός τύπος!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Καλησπέρα στην παρέα... Σήμερα είχα κάτι δουλειές και βρέθηκα κοντά στην έκθεση που είχα παραγγείλει το αυτοκίνητο όποτε λέω ας περάσω μια βόλτα να ρωτήσω μερικά πράγματα για τα διαδικαστικά καθώς κάπου μέσα στον Ιούνιο αναμένεται το αυτοκίνητο όπως με είχαν ενημερώσει πριν δυο βδομάδες και φτάνοντας βλέπω (για πρώτη φορά ζωντανά, όχι σε φωτό) ένα Tucson στο χρώμα που έχω παραγγείλει (Sunset Red) ωπ! λέω αυτό είναι σαν το δικό μου... όχι μου λέει η πωλήτρια, δεν είναι σαν το δικό σου, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, πριν από λίγο μας το φέρανε! και θα πέρναμε τηλέφωνο να σε ενημερώσουμε λίγο αργότερα. Καλά, τρελάθηκα απο τη χαρά μου να μην τα πολυλογώ, προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας το παραλαμβάνω Μια πρωτή φωτό που τράβηξα (βγήκε λίγο πιο φωτεινή από το κανονικό) περισσότερες μόλις παραλάβω 25 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Πανέμορφο. Με το καλό η παραλαβή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Με γεια καλοτάξιδο! Πολύ όμορφο! Ποιος κινητήρας και ποια έκδοση είναι; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από thodoris20s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Καλά, τρελάθηκα απο τη χαρά μου Δεν ωριμάζουμε, απλά ακριβαίνουν τα παιχνίδια μας Καλοτάξιδο! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Καλησπέρα στην παρέα... Σήμερα είχα κάτι δουλειές και βρέθηκα κοντά στην έκθεση που είχα παραγγείλει το αυτοκίνητο όποτε λέω ας περάσω μια βόλτα να ρωτήσω μερικά πράγματα για τα διαδικαστικά καθώς κάπου μέσα στον Ιούνιο αναμένεται το αυτοκίνητο όπως με είχαν ενημερώσει πριν δυο βδομάδες και φτάνοντας βλέπω (για πρώτη φορά ζωντανά, όχι σε φωτό) ένα Tucson στο χρώμα που έχω παραγγείλει (Sunset Red) ωπ! λέω αυτό είναι σαν το δικό μου... όχι μου λέει η πωλήτρια, δεν είναι σαν το δικό σου, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, πριν από λίγο μας το φέρανε! και θα πέρναμε τηλέφωνο να σε ενημερώσουμε λίγο αργότερα. Καλά, τρελάθηκα απο τη χαρά μου να μην τα πολυλογώ, προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας το παραλαμβάνω Μια πρωτή φωτό που τράβηξα (βγήκε λίγο πιο φωτεινή από το κανονικό) περισσότερες μόλις παραλάβω Άντε μπράβο ρε μαν , καλοτάξιδο να είναι. Και εγώ έτσι πέρναγα απο την Opel όταν είχα παραγγείλει το Astra και πέτυχα νταλίκα απέξω να το κατεβάζει. Παρκάρω τρέχω μέσα λέω στον πωλητή επιτέλους ήρθε (ήταν ακριβώς όπως το είχα παραγγείλει μέχρι και έξτρα άλλες ζάντες) Μου είπε δεν είναι το δικό σου και έφυγα ξενερωμένος Περιμένουμε υλικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! 5 ώρες πριν, thodoris20s είπε Με γεια καλοτάξιδο! Πολύ όμορφο! Ποιος κινητήρας και ποια έκδοση είναι; Το μοντέλο και η έκδοση είναι: HYUNDAI TUCSON 1.6 Turbo 48V MildHybrid (MHEV) 180hp 4x4 7DCT Premium με διχρωμία εσωτερικού Gray-Black χωρίς επιπλέον εξτρά Φωτό από το διαδίκτυο του εσωτερικού που αναφέρεται ως Moss-Grey (ή Gray-Black) 1 ώρα πριν, tsofras είπε Άντε μπράβο ρε μαν , καλοτάξιδο να είναι. Και εγώ έτσι πέρναγα απο την Opel όταν είχα παραγγείλει το Astra και πέτυχα νταλίκα απέξω να το κατεβάζει. Παρκάρω τρέχω μέσα λέω στον πωλητή επιτέλους ήρθε (ήταν ακριβώς όπως το είχα παραγγείλει μέχρι και έξτρα άλλες ζάντες) Μου είπε δεν είναι το δικό σου και έφυγα ξενερωμένος Περιμένουμε υλικό Πωωωω σπάσιμο! Ελπίζω τουλάχιστον η αναμονή να ήταν σύντομη. Όταν το παραλάβω θα του κάνω και μια εκτενέστερη φωτογράφηση 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1921 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα ανεβάσω και εγώ πιο μετά μέσα στην ημέρα φωτογραφίες από παραλαβή αυτοκινήτου. Το καθυστερώ λίγο γιατί ο @tsofras βαράει αν δεν βάλουμε και από το εσωτερικό. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2023 από Thanos1921 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 28 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Το μοντέλο και η έκδοση είναι: HYUNDAI TUCSON 1.6 Turbo 48V MildHybrid (MHEV) 180hp 4x4 7DCT Premium με διχρωμία εσωτερικού Gray-Black χωρίς επιπλέον εξτρά Φωτό από το διαδίκτυο του εσωτερικού που αναφέρεται ως Moss-Grey (ή Gray-Black) Πωωωω σπάσιμο! Ελπίζω τουλάχιστον η αναμονή να ήταν σύντομη. Όταν το παραλάβω θα του κάνω και μια εκτενέστερη φωτογράφηση Ποσο περιπου εφτασε ?? Αν θες πες ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις