Προς το περιεχόμενο

Αγορα καινουργιου αυτοκινητου (γνώμες-ιδέες-προτάσεις-προσφορές)

paylidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αυτοματο ήταν στα 14 αν θυμαμαι καλα

Ε ναι από 10-11 ξεκινούσε. 

Με αυτά τα λεφτά πραγματικά δεν είχε αντίπαλο (όπως και το duster) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα σε όλους ψάχνουμε αυτοκίνητο καινούριο ή μεταχειρισμένο για 1 άτομο με ταβάνι τα 35000. Μέχρι τώρα έχει κοιτάξει σε ford puma, Volkswagen Taigo και το κλασικό mini cooper. Ενδιαφέρεται για αυτόματο κυρίως αν έχει κάποια σημασία. Τι επιλογές υπάρχουν για κάτι που να μην καίει; Είδα και κάτι υβριδικά αλλά τα νούμερα ξέφευγαν πολύ. Τι προτείνετε ; 

Taigo όχι. Troc ναι. Ετοιμοπαραδοτο πλούσιο σε εξοπλισμό αυτοματο 31000 σου βγαίνει 

Ειδάλλως αν δεν έχεις θέμα μεγέθους Tiguan μακράν καλύτερο 

και ίσως οριακά χωράει η gla?

Tesla model 3 στα 34 πως θα σου φαινόταν;

Το να μην καει σηκώνει κουβέντα πάντως. Τι θεωρείται οικονομικό…;

1 ώρα πριν, Nikos3648 είπε

Καλησπέρα σε όλους ψάχνουμε αυτοκίνητο καινούριο ή μεταχειρισμένο για 1 άτομο με ταβάνι τα 35000. Μέχρι τώρα έχει κοιτάξει σε ford puma, Volkswagen Taigo και το κλασικό mini cooper. Ενδιαφέρεται για αυτόματο κυρίως αν έχει κάποια σημασία. Τι επιλογές υπάρχουν για κάτι που να μην καίει; Είδα και κάτι υβριδικά αλλά τα νούμερα ξέφευγαν πολύ. Τι προτείνετε ; 

17 λεπτά πριν, paylidis είπε

Taigo όχι. Troc ναι. Ετοιμοπαραδοτο πλούσιο σε εξοπλισμό αυτοματο 31000 σου βγαίνει 

Ειδάλλως αν δεν έχεις θέμα μεγέθους Tiguan μακράν καλύτερο 

και ίσως οριακά χωράει η gla?

Tesla model 3 στα 34 πως θα σου φαινόταν;

Αν έχεις πάρκινγκ το model 3 νομίζω είναι μονόδρομος σε αυτά τα λεφτα

• Like 1

Με μια μικρη μου ερευνα εχω τους εξης προβληματισμους σχετικα με το τεσλα 3:

1. εχει 350κμ ονομαστικγ αυτονομια...οπερ σημαινει πως ταξιδι δεν κανεις
  2. Επισης την μπαταρια τι την κανεις μετα οεο! Μπαταρια ειναι και πεφτει η αποδοση με τα χρονια και καποτε θελει και αλλαγη
  3. Υπαρχουν ακομα παιδικες ασθενεις

19 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Με μια μικρη μου ερευνα εχω τους εξης προβληματισμους σχετικα με το τεσλα 3:

1. εχει 350κμ ονομαστικγ αυτονομια...οπερ σημαινει πως ταξιδι δεν κανεις
  2. Επισης την μπαταρια τι την κανεις μετα οεο! Μπαταρια ειναι και πεφτει η αποδοση με τα χρονια και καποτε θελει και αλλαγη
  3. Υπαρχουν ακομα παιδικες ασθενεις

1. γιαιτι δεν κανεις ταξιδι;; σε τοσα group σχετικα με ηλεκτοκινηση, ολοι κανουν ταξιδια αλλωστε ποσο συχνα κανουμε ταξιδι χωρις σταση; 
2. η μπαταρια μετα απο τα πρωτα χρονια που εχει μια απωλεια σε % , μετα σταθεροποιειται και το deg ειναι πολυ μικρο. 
πριν μερικα χρονια εκανε 20,000 η αλλαγη μπαταριας, τωρα εχει πεσει στο μισο, και αλλωστε στη 10ετια θα εχεις σκοπο να το αλλαξεις ηδη το αμαξι
3. σχετικα με τις παιδικες ασθενειες δε γνωριζω, αλλα μετα απο 5-6 βολτες με ηλεκτρικο που εχω κανει (EV6, i3, 500e), οσο μενω με βενζινη νιωθω οτι εγω εχω την ασθενεια 😄

• Like 1

Για το ταξίδι το συζητάμε.Δε διαφωνώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Αυτοί της ηλεκτροκίνησης είναι biased κ τα βλέπουν όλα ρόδινα κ τα ωραιοποιουν. Ορθά το σκέφτεσαι. Το ερώτημα είναι ποσά ταξίδια πάνω από 350 χλμ κανείς το χρόνο, 1; Κανένα; 2; Άλλο όχημα υπάρχει; Εάν μιλάμε για 1-2 ταξίδια νοικιάζεις ένα πετρέλαιο - συμφέρει. 
Οσο για τις παιδικές ασθένειες δε θεωρώ ότι υψιστανται στο model 3-το θέμα είναι να μη πέσεις σε κινεζικής παραγωγής αμάξι γιατί εκεί έχουν θεματάκια. Εφοσον υπάρχουν κάποια ετοιμοπαράδοτα (είχε τη περασμένη εβδομάδα) βλέπεις πλαίσια κ ξέρεις προτού το κλείσεις. 
Η απώλεια της μπαταρίας κ το ποσό θα κάνει σε 15 χρόνια είναι αμελητέο. Δε ξεκινάς με τη λογική ότι θα κρατήσεις ένα αμάξι για πάνω από 10 χρόνια γιατί θα πάσχει ήδη άλλου (τεχνολογία) όποτε θα ήταν λογικό να το έχεις αλλάξει. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα με τα Tesla δεν είναι ούτε το ταξίδι αφού υποστηρίζουν DC charging ούτε η μπαταρία αφού τα πρώτα Tesla model s που έχουν κλείσει 10τια έχουν χάσει ελάχιστη αυτονομία , το πρόβλημα είναι η υποστήριξη αν χαλάσει κάτι ή τρακάρεις  περιμένεις μήνες μέχρι να φέρουν ανταλλακτικό και πολλές φορές δεν υπάρχουν και ανταλλακτικά αυτά στην Αμερική εδώ στην Ελλάδα 10 φορές χειρότερα.

Η ποιο λογική αγορά θα ήταν ένα Toyota Corolla ή Corolla Cross που είναι και hybrid και αυτόματο βγήκε καινούργια έκδοση και σε λίγα χρόνια θα το πουλάς και ποιο ακριβά από ότι το αγόρασες έτσι όπως πάνε οι τιμές.

Επεξ/σία από apostolosapok

2 ώρες πριν, imr είπε

Αν έχεις πάρκινγκ το model 3 νομίζω είναι μονόδρομος σε αυτά τα λεφτα

ένταξη έλα του βρήκα παρκινγκ.

2621843.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Σε αυτό το μέγεθος αποκλειστικά θες; Ή είχες καταλήξει εκεί λόγω τιμής;

κυρίως ναι, να μπορούμε εντός αττικής να παρκάρουμε κιόλας και να κάνουμε τα σχετικά κουμάντα μας.

Το μεγαλυτερο όχημα που έχω οδηγήσει ειναι ενα 316 Ε46 και πραγματικά το θεώρησα μαούνα.

Επεξ/σία από Xristaras12

39 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

κυρίως ναι, να μπορούμε εντός αττικής να παρκάρουμε κιόλας και να κάνουμε τα σχετικά κουμάντα μας.

Το μεγαλυτερο όχημα που έχω οδηγήσει ειναι ενα 316 Ε46 και πραγματικά το θεώρησα μαούνα.

εγώ τώρα αν ήθελα αμάξι κάπου στα 20 που είναι το budget σου θα πήγαινα σε μια έκθεση hyundai Kia. Η κια δίνει 7 εγγυηση συν 5 χρόνια δωρεάν σέρβις. τι καθεσε και ταλαιπωρίεσαι  τζάμπα. δες  i20, stonic , και τέλος. 

δες  και το μαζντα 2 κάπου στα 19 . αυτά τα 3 και τέλος. μην κουράζεσε

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Κάτι τελευταίο, δεν βλέπω πουθενά στη skoda να λέει εγγύηση οχήματος. Ξέρουμε πόσο είναι;

2 χρονια ειναι

https://www.skoda.gr/owners/skoda-clever-packs

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Confused 1

56 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

Κάτι τελευταίο, δεν βλέπω πουθενά στη skoda να λέει εγγύηση οχήματος. Ξέρουμε πόσο είναι;

2 κ αν ζητήσεις την επέκταση δώρο σου κάνουν αλλά 2

δες και τι υπάρχει ετοιμοπαραδοτο γιατί μπορεί εν τελει να βάλεις τα γέλια ή τα κλάμματα… 

• Like 1

1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε

Από skoda δες και το scala. Είναι συμπαθητικό!

Σόρυ @mp123 :lol:

• Like 1

• Δημιουργία νέου...