Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

σε σχέση με το απλό i20 48v turbo; η το fabia καλύτερα;

Μιλάμε πάντα για αυτόματο να τονίσω

Κανένα από τα δυο δε μου αρέσει. Προσωπικό γούστο βέβαια. Σαν πιο καλό πάτημα καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία θα προτιμούσα το fabia, σαν αντοχή και αξιοπιστία το i20. Κάτι άλλο δεν έχεις κατά νου;

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Είχα ρε μαν , και το πούλησα με έπιανε η μέση απο τους κραδασμούς

Πάντως τώρα που δεν θα είναι δικό μου το αμάξι θα κοιτάξω να πάρω όσο πιο άνετο γίνεται

Το ξέρω. Κ δε σε πρόλαβα να το πάρω εγώ να μπω στη λίστα αγοραστών σου σε οχήματα που δε σε βόλεψαν. 🤣 Εγώ ευτυχώς το χρησιμοποιώ σύνολο 10 μέρες το καλοκαίρι για πολύ μικρή απόσταση κάθε φορά (2-3 χλμ) όποτε δε με έχει πιάσει η μέση μου 😂

Για εμένα πάρε ότι γουστάρεις κ σε βολεύει, ασε τους ρεαλισμούς κ τις φοβίες, αν μείνει έμεινε (που δε θα μείνει). Αυτοματο. Κ ας είναι κ vag. Και ας είναι και suv. Παράδειγμα αλλά καλό 😎

Προσωπικά είδες δε ζορίστηκα πολύ, το βρηκα σχεδόν με τη μια, 4-5 μοντέλα είχα κατά νου - κατεληξα σε λιγότερο από 1 εβδομάδα 

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κανένα από τα δυο δε μου αρέσει. Προσωπικό γούστο βέβαια. Σαν πιο καλό πάτημα καλύτερη ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία θα προτιμούσα το fabia, σαν αντοχή και αξιοπιστία το i20. Κάτι άλλο δεν έχεις κατά νου;

Το ξέρω. Κ δε σε πρόλαβα να το πάρω εγώ να μπω στη λίστα αγοραστών σου σε οχήματα που δε σε βόλεψαν. 🤣 Εγώ ευτυχώς το χρησιμοποιώ σύνολο 10 μέρες το καλοκαίρι για πολύ μικρή απόσταση κάθε φορά (2-3 χλμ) όποτε δε με έχει πιάσει η μέση μου 😂

Για εμένα πάρε ότι γουστάρεις κ σε βολεύει, ασε τους ρεαλισμούς κ τις φοβίες, αν μείνει έμεινε (που δε θα μείνει). Αυτοματο. Κ ας είναι κ vag. Και ας είναι και suv. Παράδειγμα αλλά καλό 😎

Προσωπικά είδες δε ζορίστηκα πολύ, το βρηκα σχεδόν με τη μια, 4-5 μοντέλα είχα κατά νου - κατεληξα σε λιγότερο από 1 εβδομάδα 

Ε καλά αν δεν το πληρώνω δεν με απασχολεί, απλά θα κοιτάξω τον τομέα άνεση και όχι τόσο ομορφιά -σπορ αφού δεν θα είναι δικό μου

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/4/2023 στις 4:43 ΜΜ, TomCollins είπε

Καλησπέρα! Επανέρχομαι στο θέμα. Αμφιταλαντεύομαι πολύ καιρό και θα ήθελα πειστικές γνώμες αν είναι εύκολο!

Είχα παραγγείλει το Hyundai Kona 1.0 120ps βενζίνη και τελικά το ακύρωσα γιατί διάβαζα για μεγάλη κατανάλωση και ότι καίει λάδια ο κινητήρας του. 

Μετά κοίταξα προς Toyota Yaris Cross Hybrid μεριά, αλλά η έκδοση πάνω από τη βασική φτάνει τα 24K και δεδομένου πως θα αιτηθώ χρηματοδότηση, με τους τόκους θα φτάσει 30K. Επίσης το μικρό Yaris Hybrid ξεκινάει από 21K και θα φτάσει 24-25K... οπότε δεν μου πάει η καρδιά.

Κοιτάω και για diesel αλλά δεν ακούω καλά λόγια από εδώ και από εκεί για τους γνωστούς λόγους.

Τελικά αν κοιτούσατε για καινούριο Ι.Χ. με χρηματοδότηση, ποιο θα αγοράζατε και γιατί; Θα ήθελα B-SUV αλλά δεν αποκλείω και super mini. Κάνω γύρω στα 800χλμ το μήνα σε επαρχιακούς δρόμους/ αττική όδο κτλπ.

Μήπως να παραμείνω με το 17ετίας αμαξάκι που έχω τώρα και βλέπουμε; Αλλά τι θα αλλάξει προς το καλύτερο; Ούτε τις τιμές των αυτοκινήτων βλέπω να πέφτουν αλλά ούτε και των καυσίμων.

Τα μοτέρ της Hyundai πράγματι διψάνε (κάτοχος i30 εδώ) αλλά το Kona είναι γενικά ένα μοντέλο που δεν είχαν ακουστεί πολλά προβλήματα. Πάντως, δεν ξέρω πριν από πόσο καιρό είχες παραγγείλει, αλλά εδώ και λίγους μήνες έχουν κλείσει τις παραγγελίες λόγω έλευσης της νέας γενιάς, που προσωπικά από τις φωτογραφίες που είδα μου φαίνεται εμετός. 

Με 800 χλμ τον μήνα σε ανοικτούς δρόμους μη σε φοβίζει τόσο η κατανάλωση. Με το Kona θα έπαιζες μεταξύ 5 και 6 λίτρων σε κατανάλωση, με μια ήπια οδήγηση βέβαια. Μέσα σε συνθήκες κίνησης είναι το μεγάλο πρόβλημα. Εάν παρόλαυτα θες τόσο να περιορίσεις την κατανάλωση, νομίζω ότι τα hybrid της Toyota έχουν τις πιο καλές καταναλώσεις, όπως όμως έχεις ήδη διαπιστώσει έχουν "αλμυρή" τιμολόγηση. 

Ένα b suv αξιόλογο είναι το Vitara, προσωπική άποψη όμως ότι ο αγοραστής θα πρέπει να κάνει ισχυρές παραχωρήσεις σε σχέση με την ποιότητα του εσωτερικού, αλλά γενικά είναι ένα αμάξι με πολύ αξιόπιστο μοτέρ και αρκετά οικονομικό όταν δεν το πιέζει ο οδηγός. 

Ανά αραιά διαστήματα τσεκαρω το thread, να είστε όλοι καλά με υγεία (και ο tsofras κάθε χρόνο με καινούργιο αμάξι!!)

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, paylidis είπε

αν θυμάμαι καλά στο αρχικό πόστ εγραψα οτι δεν εχουμε κολλήματα με μάρκες κλπ, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις! οποτε ναι δεν εχω κανενα πρόβλημα στο να μου γράψετε διάφορες προτάσεις επι του θέματος. ΑΝ πχ στα 22Κ καρα-αξίζει το νεο yaris δεν το συζητώ πάμε προς τα εκει πχ, κανένα πρόβλημα (αν και προσωπικά δεν μ αρέσει η πλαστικούρα που έχει μέσα καθώς και το αργό σύστημα στην οθόνη του).Τα υπόλοιπα να πω την αλήθεια μου ΔΕΝ τα εχω δει απο κοντά παρα μόνο τα ριβιουζ που έχουν ανέβει απο διάφορους γνωστούς ελληνες και μη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

αν θυμάμαι καλά στο αρχικό πόστ εγραψα οτι δεν εχουμε κολλήματα με μάρκες κλπ, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις! οποτε ναι δεν εχω κανενα πρόβλημα στο να μου γράψετε διάφορες προτάσεις επι του θέματος. ΑΝ πχ στα 22Κ καρα-αξίζει το νεο yaris δεν το συζητώ πάμε προς τα εκει πχ, κανένα πρόβλημα (αν και προσωπικά δεν μ αρέσει η πλαστικούρα που έχει μέσα καθώς και το αργό σύστημα στην οθόνη του).Τα υπόλοιπα να πω την αλήθεια μου ΔΕΝ τα εχω δει απο κοντά παρα μόνο τα ριβιουζ που έχουν ανέβει απο διάφορους γνωστούς ελληνες και μη.

Σε αυτό το μέγεθος αποκλειστικά θες; Ή είχες καταλήξει εκεί λόγω τιμής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Ελεος με την τουοτα και ειδικά με γιαρις.

πότε μου δεν έχω πάει ούτε καν έχω σκεφτεί να πάρω τουοτα.

Υ.γ δες το στεπγουει . Δεν ειναι καθολου ασχημο. Ρενω ειναι.το έχει στην γειτονιά ένας. Τιμιο μπορώ να πω , πολυ καλοι χωροι , με 5 χρόνια εγγύηση, κάτω από 20κ συν πιστεύω άνετα θα το βρεις ετοιμοπαραδωτο. 

Επεξ/σία από mp123
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzampatzis είπε

Good news everyone!

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Erxontai-meiwseis-timwn_252882.asp

"Ο Μάιος μπήκε με το Qashqai να ρίχνει τις τιμές του 3 χιλιάρικα και το 3008 να έχει νέα εισαγωγική έκδοση με «τιμή από» 5 χιλιάρικα κάτω σε σχέση με πριν. "

Κάτι σαν τα μαγαζιά που ανεβάζουν τις τιμές πριν τις εκπτώσεις 😂

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Ελεος με την τουοτα και ειδικά με γιαρις.

πότε μου δεν έχω πάει ούτε καν έχω σκεφτεί να πάρω τουοτα.

Υ.γ δες το στεπγουει . Δεν ειναι καθολου ασχημο. Ρενω ειναι.το έχει στην γειτονιά ένας. Τιμιο μπορώ να πω , πολυ καλοι χωροι , με 5 χρόνια εγγύηση, κάτω από 20κ συν πιστεύω άνετα θα το βρεις ετοιμοπαραδωτο. 

Και δώρο το τρίξιμο με το που πατήσει δρόμο από την αυτοκινητάμαξα. Αν δε το έβλεπα με τα μάτια μου δε θα το πίστευα. 

εγω ίσως του πρότεινα κανένα swift (θα έλεγα φιέστα αλλά θαρρω ότι δε παίζει πια τόσο χαμηλά)

• Like 1
Δημοσ.

swift ακριβο για το μεγεθος του...και αρκετα ψοφιο

Φιεστα οδηγικα τελειο αλλα 23κ...

αυτο για το γιαρις που λες ειναι κριμα αν ειναι αληθεια.. Τοσο τριξιμο;;;;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

swift ακριβο για το μεγεθος του...και αρκετα ψοφιο

Φιεστα οδηγικα τελειο αλλα 23κ...

αυτο για το γιαρις που λες ειναι κριμα αν ειναι αληθεια.. Τοσο τριξιμο;;;;

Για το στεπγουει έλεγα αλλά και το γιαρις δε πάει πίσω - επίσης ξεκινάω στο τρίμηνο το τρίξιμο, λιγότερο αλλά ενοχλητικό 

Για το μέγεθος τους όλα είναι ακριβά πια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Και δώρο το τρίξιμο με το που πατήσει δρόμο από την αυτοκινητάμαξα. Αν δε το έβλεπα με τα μάτια μου δε θα το πίστευα. 

εγω ίσως του πρότεινα κανένα swift (θα έλεγα φιέστα αλλά θαρρω ότι δε παίζει πια τόσο χαμηλά)

Τιμιο το Σουίφτ αλλά μετα από μια ώρα οδήγησης πονάει ο κ@λος. Τιμιο αλλά θέλει με το που το πάρει κανείς αφρολέξ στα καθίσματα.Δεν υποφέρετε σε ταξίδι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Τιμιο το Σουίφτ αλλά μετα από μια ώρα οδήγησης πονάει ο κ@λος. Τιμιο αλλά θέλει με το που το πάρει κανείς αφρολέξ στα καθίσματα.Δεν υποφέρετε σε ταξίδι.

Το ντατσια τότε δε πρέπει να περάσει ούτε τα πρώτα διόδια 😂😂😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το ντατσια τότε δε πρέπει να περάσει ούτε τα πρώτα διόδια 😂😂😂

Καλά το stepway έκανε ομως και ένα 10ρικο κάποτε καινουργιο

Για αυτά τα λεφτά μια χαρά επιλογή ηταν. Τώρα πόσο έχει πάει δεν ξέρω και αν αξιζει

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Καλά το stepway έκανε ομως και ένα 10ρικο κάποτε καινουργιο

Για αυτά τα λεφτά μια χαρά επιλογή ηταν. Τώρα πόσο έχει πάει δεν ξέρω και αν αξιζει

Αυτοματο ήταν στα 14 αν θυμαμαι καλα

• Like 2

• Δημιουργία νέου...