Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Κατάλαβα, αυτό που φοβόμουν δηλαδή εξαρχής, Καταραμένο DSG7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellwarrior Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Sakiz105 είπε civic δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα που ζηταει (40κ)w + κοστος ασφαλειας/φορου πολυτελειας κτλ. Διλιτρο, γκάζι πιο αργό και από τα 1500αρια τουρμπο κορεας/γερμανίας, ανεση νορμαλ στην κατηγορία του. Αν πας για leasing σε αυτο το budget, κοίτα την Giulia. Γνώμη μου, σε συμπεριφορα, ομορφια και άνεση δεν υπάρχει καλύτερο αμάξι στα λεφτά του. Σαν συντήρηση μην σου πω και φθηνότερα απτό civic. Απλά θα καίει σίγουρα ένα 9άρι σε σχέση με το civic που είναι πλήρως υβριδικό Μετα απο επικοινωνια που εκανα με Βελμαρ δυστυχως απο οτι μου ειπαν ξεκιναει απο 57500 και παει πανω απο 65+ το συγκεκριμενο. Αυτο δυστυχως σημαινει οτι θα ανεβει αρκετα η δοση στο leasing (καθως παει αναλογα με τη τιμη αγορας) και σε συνδυασμο με τους 6 μηνες αναμονη, το καθιστα σα κατι που δε μπορει να γινει. Σε γενικες γραμμες, δε θα ηθελα να ξεφυγω ιδιαιτερα απο τη τιμη του civic. Ευχαριστω παρολαυτα για την προταση, και εννοειται καθε αλλη ευπροσδεκτη για ψαξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε Κατάλαβα, αυτό που φοβόμουν δηλαδή εξαρχής, Καταραμένο DSG7. Χιλιαρι δε κοιτάς; Το χιλιαρι είναι οκ… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 30/4/2023 στις 6:22 ΜΜ, Xristaras12 είπε Χαιρετώ κ εγώ την ομάδα εδω πέρα, έφτασε ο καιρός για το πρώτο μου αυτοκίνητο. Υπάρχουν 20Κ στην άκρη για τον σκοπό αυτό και κοιτάζουμε ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ 1)καινούριο 2)αυτόματο 3)όλες τις ψηφιακές ανέσεις που μπορεί να μας δώσει η τιμή αυτή (εννοείται android auto/car play/οθονη και κάμερα παρκαρίσματος ειναι στα βασικά μας, αν δεν εχει το προσπερνάμε) Είχα ξεκινήσει να κοιτάζω το i10 το μακρινό 2019 που η τιμή της μεσαίας έκδοσης ειχε περίπου 14Κ αλλα δυστυχώς δεν ειχα τα χρήματα τότε και σε δόσεις ΔΕΝ το βάζω, αλλα δυστυχώς 17Κ που ζητάει τώρα δεν του τα δίνω για αυτά που προσφέρει. Το νεο yaris δεν με τρελαίνει στο εσωτερικό του καθώς και ο πίνακας οργάνων που έχει. Νομίζω σε όλα που με καλύπτει ειναι το νεο fabia (η μεγάλη έκδοση κιόλας, 1.0 turbo DSG) αλλά θα πρέπει να κάνω υπομονή κανένα χρόνο ακόμα για τα υπόλοιπα 3Κ που θέλει περίπου. Περιμένω τις απόψεις σας σε αυτό και τις όποιες προτάσεις/ενστάσεις κλπ κλπ. Δεν κολλάμε σε μάρκες και εταιρίες. Σε μεταχειρισμένο δεν πάω, αν ήταν θα ειχα δώσει χρήματα ήδη να πάρω κάτι. Πέρα του οτι ειναι πανάκριβα, όλα έχουν αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω πλεον. Θα έβρισκες κάτι αξιόλογο 3-4 χρόνια πριν. Πλέον θες 25 για κάτι που θα είναι και προς το μέτριο κατά τη γνώμη μου. (Καλή ώρα, το Fabia που ανέφερες) Διανύουμε περίοδο που όλα είναι πανάκριβα. Για να καλύψεις τα θέλω σου πρέπει να πας σε μεταχειρισμένο, όπου μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο που να καλύπτει όλα όσα θες. Αν θες καινούριο, υπολόγισε 5 χιλιάρικα πάνω βάζοντας μια μικρή δόση (αφού τα 20 τα έχεις) και ξεκινάμε να συζητάμε τις επιλογές σου. Μια καλή έκδοση Yaris (πχ) έχει 24 χιλιάρικα.... Αν νιώθεις έτοιμος για τέτοια ληστεία, προχωράμε. Υπάρχουν επιλογές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Χιλιαρι δε κοιτάς; Το χιλιαρι είναι οκ… 4 λεπτά πριν, eMike είπε Θα έβρισκες κάτι αξιόλογο 3-4 χρόνια πριν. Πλέον θες 25 για κάτι που θα είναι και προς το μέτριο κατά τη γνώμη μου. (Καλή ώρα, το Fabia που ανέφερες) Διανύουμε περίοδο που όλα είναι πανάκριβα. Για να καλύψεις τα θέλω σου πρέπει να πας σε μεταχειρισμένο, όπου μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο που να καλύπτει όλα όσα θες. Αν θες καινούριο, υπολόγισε 5 χιλιάρικα πάνω βάζοντας μια μικρή δόση (αφού τα 20 τα έχεις) και ξεκινάμε να συζητάμε τις επιλογές σου. Μια καλή έκδοση Yaris (πχ) έχει 24 χιλιάρικα.... Αν νιώθεις έτοιμος για τέτοια ληστεία, προχωράμε. Υπάρχουν επιλογές. σε σχέση με το απλό i20 48v turbo; η το fabia καλύτερα; Μιλάμε πάντα για αυτόματο να τονίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε σε σχέση με το απλό i20 48v turbo; η το fabia καλύτερα; Μιλάμε πάντα για αυτόματο να τονίσω Εμένα από τα δύο μου αρέσει καλύτερα το i20. Αλλά αυτά είναι γούστα. Το Fabia αν και καινούριο μοντέλο δε μου αρέσει σχεδιαστικά, όπως και κανένα Skoda. Έχει όμως πολύ αξιόλογες κριτικές. Τονίζω και επιμένω σε αυτό που σου είπα εξ αρχής. Για μια ωραία έκδοση και στα δύο θες 23Κ minimum... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, eMike είπε Εμένα από τα δύο μου αρέσει καλύτερα το i20. Αλλά αυτά είναι γούστα. Το Fabia αν και καινούριο μοντέλο δε μου αρέσει σχεδιαστικά, όπως και κανένα Skoda. Έχει όμως πολύ αξιόλογες κριτικές. Τονίζω και επιμένω σε αυτό που σου είπα εξ αρχής. Για μια ωραία έκδοση και στα δύο θες 23Κ minimum... Για εκει σκοπεύω φίλτατε 22-23Κ, απλά δεν έχω πλήρη εικόνα αν το fabia στα λεφτά αυτά (τη μεγάλη εκδοση) έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό απ οτι η βασικη του i20 48v στα 22. Χάνομαι λίγο στις λεπτομέρειες. https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-i20-2020/i20-48v-hybrid/i20-exclusive-1-0t-100ps-7-dct-48v-hybrid/. https://cc.skoda-auto.com/grc/el-GR/trimline-scenic?activePage=trimlines&color=2X2X&configurationId=&extraEquipments=MAUD9WJ&id=GRC%3Bskoda%3B2023%3BPJ34N5%3B1%3BGYOQYOQ%3Bmda20230411091734%3Bel-GR%3B%3B60006%3B60006&interior=MF&modifiedPages=trimlines&snapshotVersion=907e8913-69ed-4b41-a138-0fe64a3983ae&trimline=PJ4|Style6000660006&visitedPages= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Για εκει σκοπεύω φίλτατε 22-23Κ, απλά δεν έχω πλήρη εικόνα αν το fabia στα λεφτά αυτά (τη μεγάλη εκδοση) έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό απ οτι η βασικη του i20 48v στα 22. Χάνομαι λίγο στις λεπτομέρειες. Νομίζω όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Hellwarrior είπε Μετα απο επικοινωνια που εκανα με Βελμαρ δυστυχως απο οτι μου ειπαν ξεκιναει απο 57500 και παει πανω απο 65+ το συγκεκριμενο. Αυτο δυστυχως σημαινει οτι θα ανεβει αρκετα η δοση στο leasing (καθως παει αναλογα με τη τιμη αγορας) και σε συνδυασμο με τους 6 μηνες αναμονη, το καθιστα σα κατι που δε μπορει να γινει. Σε γενικες γραμμες, δε θα ηθελα να ξεφυγω ιδιαιτερα απο τη τιμη του civic. Ευχαριστω παρολαυτα για την προταση, και εννοειται καθε αλλη ευπροσδεκτη για ψαξιμο Και σωστά σου είπαν. Εϊχα μείνει στο πέρυσι το καλοκαίρι που ξεκινούσε 43! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Έχει ωραίους χώρους η νέα Fabia και η έκδοση Monte Carlo μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Θωμά θεέ τρέλανέ τους όλους και πάρε Fabia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 29 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Θωμά θεέ τρέλανέ τους όλους και πάρε Fabia Περιμένω να πάω στη νέα δουλειά να δω τι παίζει (με βλέπω με πατίνι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Περιμένω να πάω στη νέα δουλειά να δω τι παίζει (με βλέπω με πατίνι) Έχω ένα xiaomi στην αποθήκη έλα να στο δανείσω, θα το χρειαστώ σε κανένα μήνα 😂 Μόλις 24 χλμ! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2023 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Έχω ένα xiaomi στην αποθήκη έλα να στο δανείσω, θα το χρειαστώ σε κανένα μήνα 😂 Μόλις 24 χλμ! Είχα ρε μαν , και το πούλησα με έπιανε η μέση απο τους κραδασμούς Πάντως τώρα που δεν θα είναι δικό μου το αμάξι θα κοιτάξω να πάρω όσο πιο άνετο γίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Xristaras12 είπε λόγω DSG; είναι το μόνο που φοβάμαι δυστυχώς αλλά το αυτόματο το θέλω βάσει ευκολίας. Hyundai i20 τότε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο στα χρήματα σου ,συν αξιοπιστία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις