paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, toulge είπε Εγω εχω κλεισει το 1.5 advanced S tronic με τιμη εκκινησης 33.500 και αλλα 5.500 ηταν τα εξτρα. Στην διαμορφωση ακριβως τα ιδια εξτρα ( οσα δεν ηταν standart στο q3 ) με πηγαινε στα 44000 Κάποια τα έχει σε πακέτα το 3αρι κ βγαίνουν πολύ φθηνότερα, τα τσέκαρες; ηλιοροφη ήταν κάπου 800-900 ευρώ όταν το πήρα εγώ Κ το κομφορτ πακ που είχε μέσα πολλά από αυτά που θες είχε αλλά 1800 νομίζω Στα συν του c suv σε σχέση είτε με το Α3 είτε με το q2 είναι η πολύ καλύτερη ορατότητα, μηδενίζοντας πρακτιξα το θέμα του μεγαλύτερου μεγέθους
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Η ηλιοροφη πλεον εχει 1.525 ευρω και ενδεικτικα στην διαμορφωση της AUDI το comfort key ( κουμπι start-stop ) 459 ευρω και πακετο φωτισμου 409 ευρω και η ηλεκτρικη πορτα χωρου αποσκευων 570 ευρω δηλαδη σχεδον 3000 . Το οτι εχουν περασει 5 μηνες και ακομα τιποτα φαινεται λογικο? Μπορω δηλαδη να υπαναχωρησω και να παω σε κατι αλλο η χανω την προκαταβολη ? Και αν παω σε κατι αλλο περιμενω αλλο τοσο και παραπανω και πολυ πιθανον μοντελο 2024 παω μετα? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από toulge 1
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, toulge είπε Η ηλιοροφη πλεον εχει 1.525 ευρω και ενδεικτικα στην διαμορφωση της AUDI το comfort key ( κουμπι start-stop ) 459 ευρω και πακετο φωτισμου 409 ευρω και η ηλεκτρικη πορτα χωρου αποσκευων 570 ευρω δηλαδη σχεδον 3000 . Το οτι εχουν περασει 5 μηνες και ακομα τιποτα φαινεται λογικο? Μπορω δηλαδη να υπαναχωρησω και να παω σε κατι αλλο η χανω την προκαταβολη ? Και αν παω σε κατι αλλο περιμενω αλλο τοσο και παραπανω και πολυ πιθανον μοντελο 2024 παω μετα? Αν δεν έχει μπει σε παραγωγή ακόμη μία χαρα μπορείς να ακυρώσεις και να πας σε κάτι άλλο και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Αν είχε μπει επειδή είναι ειδική παραγγελία θα είχες θέμα 2
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ότι είπε ο Θωμάς. Άπαξ κ δε μπήκε παραγωγή κανείς ότι θέλεις κ δε χάνεις τίποτα. Ως προς τα έξτρα, κάποια αξίζουν- κάποια είναι ψιλόαδιάφορα (πχ το keyless, στο λέω επειδή το έχω στα σκοντα). Ο φωτισμός ωραίος αλλά θα χαρείς 1 μήνα α τι όμορφο κλπ μετά θα σου περνάει αδιαφορο. Ηλεκτρική πόρτα αποσκευών δεν έχω αλλά θα μου άρεσε, μπαίνει κ στο μέλλον βέβαια με original retrofit (έτσι έκανα εγώ με τη κάμερα οπισθοπορείας) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από paylidis 1
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το μονο που με απασχολει ειναι αν τελικα ξεκινησω παλι απο το μηδεν και επιλεξω μια διαμορφωση εστω και με πιο λιγα και παω παλι σε αλλους 8 μηνες αναμονης και βλεπουμε. Εφοσον εχουν ηδη περασει 5 μηνες και η παραγωγη του Q2 δεν εχει κλειδωσει ακομα και αν κλειδωσει ειναι για την 28η εβδομαδα και αλλο 1,5 μηνα μεχρι να ερθει και να το παραλαβω σημαινει απο τις 21/11/22 που το εκλεισα 10 μηνες αναμονη. Και εφοσον δεν εχει κλειδωσει δεν μου λεει κανει οτι δεν θα παρει επιπλεον παραταση παραγωγης για Σεπτεμβριο.. Τοτε τι κανω? Δεν καιγομαι εχω αυτοκινητο να κινηθω απλα τα τοσο μεγαλα διαστηματα με τρομαζουν Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από toulge
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Γιατί δε κοιτάς τι υπάρχει σχεδόν ετοιμοπαράδοτο; Μου έχει τύχει όταν έψαχνα για φίλο να βρω φορτωμένα από ακυρώσεις. Ας πούμε τα βασικά παίζει να τα βρεις εύκολα σε έτοιμες διαμορφώσεις (ηλιοροφή acc πακέτο φωτισμού ηλ αναδίπλ. καθρεφτεσ μεταλλικο χρώμα αυτοματο κιβώτιο)
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, toulge είπε Το μονο που με απασχολει ειναι αν τελικα ξεκινησω παλι απο το μηδεν και επιλεξω μια διαμορφωση εστω και με πιο λιγα και παω παλι σε αλλους 8 μηνες αναμονης και βλεπουμε. Εφοσον εχουν ηδη περασει 5 μηνες και η παραγωγη του Q2 δεν εχει κλειδωσει ακομα και αν κλειδωσει ειναι για την 28η εβδομαδα και αλλο 1,5 μηνα μεχρι να ερθει και να το παραλαβω σημαινει απο τις 21/11/22 που το εκλεισα 10 μηνες αναμονη. Και εφοσον δεν εχει κλειδωσει δεν μου λεει κανει οτι δεν θα παρει επιπλεον παραταση παραγωγης για Σεπτεμβριο.. Τοτε τι κανω? Δεν καιγομαι εχω αυτοκινητο να κινηθω απλα τα τοσο μεγαλα διαστηματα με τρομαζουν Πολλά ρε μαν πάντως τα 40Κ για το Α2 , κανα άλλο δεν σου αρέσει ? Το Countryman ?
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές θωμα. Από εκεί κ πέρα κουβέντα κάνουμε προφανώς κ η επιλογή ξεκάθαρα δίκη του… απλώς καμία φορά μέσα στον Ενθουσιασμό μας δε βλέπουμε καθαρά… (το λέω ως παθών κ εγω) προσωπικά με 40Κ δηλώνω υπεύθυνα κ ειλικρινά ότι θα έπαιρνα Χ1 πάντως κ ούτε να ανησυχώ αν θα σπάσει το dsg κ καλύτερο πάτημα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από paylidis 3
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές θωμα. Από εκεί κ πέρα κουβέντα κάνουμε προφανώς κ η επιλογή ξεκάθαρα δίκη του… απλώς καμία φορά μέσα στον Ενθουσιασμό μας δε βλέπουμε καθαρά… (το λέω ως παθών κ εγω) προσωπικά με 40Κ δηλώνω υπεύθυνα κ ειλικρινά ότι θα έπαιρνα Χ1 πάντως κ ούτε να ανησυχώ αν θα σπάσει το dsg κ καλύτερο πάτημα Ναι για αυτό του το λέω , επειδή είπε ότι το Q3 του αρέσει περισσότερο αλλά τον απασχολεί το μέγεθος To Countryman είναι πιο μαζεμένο και φρέσκο με facelift 1
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να ειμαι ειλικρινης το countryman δεν μου αρεσει δεν το ειχα καν στις επιλογες. Ειχα ομως το X2 το οποιο ακομα και το carplay ειναι εξτρα. Δεν ειχε digital cockpit και γενικος με νευριαζε οτι ολα εξτρα . Ακομα και η οθονη μικρη 5,5 ιντσες νομιζω μια σταλια.. Μετα σαν κινητηρας δεν με ενθουσιαζε οι πωλητες σε επρωχναν στη diezel γιατι το ειχαν σε σχετικα κοντινες ημερομηνιες. Μετα η X1 ηταν σε φαση αλλαγης και δεν μπορουσαν να εκτιμησουν παραδοση μιας και δεν γνωριζαν καν δηλαδη δινεις προκαταβολη και δεν μπορουσαν ουτε εκτιμηση να κανουν. Στο audi μετρουσε και το γεγονος οτι ειμαι ηδη κατοχος και ξερω service κλπ μιας και σκοπος ηταν μετα την εταιρικη χρηση να το κρατησω . Και φυσικα επαιζε ρολο και η διασταση του οχηματος σε μηκος και πλατος. Ηθελα μαζεμενες διαστασεις οσο πιο compact γινεται. Απο την αλλη εβλεπα το q2 οτι ειχε μεγαλωσει ηλικιακα και μου εμοιαζε καπως οτι ειχε μεινει πισω στις εξελιξεις παρολο που με το virtual cockpit καπως προσπαθουσε να το σωσει οσο αναφορα τα εσωτερικα στο ταμπλο Το πιο ευκολο ηταν να παρω οτι υπηρχε αλλα καταλαβαινεις οτι οταν κανεις μια αγορα θες να παρεις αυτο που σε ευχαριστει και οχι αυτο που υπαρχει αμεσα. Ολες οι αντιπροσωπιες προπαραγγελνουν τις βασικες εκδοσεις . Σου λεει αντε να πω στον πελατη 1200 - 1500 ευρω ηλιοροφη οταν μου ζητανε καλυτερη τιμη για την βασικη. Αλλα δεν ηθελα να τους κανω την χαρη.. Ενδεικτικα σε γνωστη αντιπροσωπεια της BMW ( την πιο γνωστη ) μου προτειναν ετοιμοπαραδοτη ( σε 2 μηνες την ειχα και το θεωρουσαν αμεση παραλαβη ) Χ2 χρωματος σιελ που εμοιαζε σαν να εχει ξεθωριασει απο τον ηλιο. Δεν ηταν καν το βαθυ μπλε περλε. Ενα σιελ ξεπλυμενο. Με οθονη 5,5 ιντσων οταν πλεον βγαινουν digital cockpit 10,5 ιντσες + οθονες multimedia 8-10 ιντσων. Και φυσικα ουτε καν carplay εξτρα μου ελεγαν με το πακετο navi +2000 ευρω... Οποτε λεω τουλαχιστον η audi ειναι ενα κλικ πιο κατω απο τις bmw. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από toulge 2
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, toulge είπε Για να ειμαι ειλικρινης το countryman δεν μου αρεσει δεν το ειχα καν στις επιλογες. Ειχα ομως το X2 το οποιο ακομα και το carplay ειναι εξτρα. Δεν ειχε digital cockpit και γενικος με νευριαζε οτι ολα εξτρα . Ακομα και η οθονη μικρη 5,5 ιντσες νομιζω μια σταλια.. Μετα σαν κινητηρας δεν με ενθουσιαζε οι πωλητες σε επρωχναν στη diezel γιατι το ειχαν σε σχετικα κοντινες ημερομηνιες. Μετα η X1 ηταν σε φαση αλλαγης και δεν μπορουσαν να εκτιμησουν παραδοση μιας και δεν γνωριζαν καν δηλαδη δινεις προκαταβολη και δεν μπορουσαν ουτε εκτιμηση να κανουν. Στο audi μετρουσε και το γεγονος οτι ειμαι ηδη κατοχος και ξερω service κλπ μιας και σκοπος ηταν μετα την εταιρικη χρηση να το κρατησω . Και φυσικα επαιζε ρολο και η διασταση του οχηματος σε μηκος και πλατος. Ηθελα μαζεμενες διαστασεις οσο πιο compact γινεται. Απο την αλλη εβλεπα το q2 οτι ειχε μεγαλωσει ηλικιακα και μου εμοιαζε καπως οτι ειχε μεινει πισω στις εξελιξεις παρολο που με το virtual cockpit καπως προσπαθουσε να το σωσει οσο αναφορα τα εσωτερικα στο ταμπλο Το πιο ευκολο ηταν να παρω οτι υπηρχε αλλα καταλαβαινεις οτι οταν κανεις μια αγορα θες να παρεις αυτο που σε ευχαριστει και οχι αυτο που υπαρχει αμεσα. Ολες οι αντιπροσωπιες προπαραγγελνουν τις βασικες εκδοσεις . Σου λεει αντε να πω στον πελατη 1200 - 1500 ευρω ηλιοροφη οταν μου ζητανε καλυτερη τιμη για την βασικη. Αλλα δεν ηθελα να τους κανω την χαρη.. Ενδεικτικα σε γνωστη αντιπροσωπεια της BMW ( την πιο γνωστη ) μου προτειναν ετοιμοπαραδοτη ( σε 2 μηνες την ειχα και το θεωρουσαν αμεση παραλαβη ) Χ2 χρωματος σιελ που εμοιαζε σαν να εχει ξεθωριασει απο τον ηλιο. Δεν ηταν καν το βαθυ μπλε περλε. Ενα σιελ ξεπλυμενο. Με οθονη 5,5 ιντσων οταν πλεον βγαινουν digital cockpit 10,5 ιντσες + οθονες multimedia 8-10 ιντσων. Και φυσικα ουτε καν carplay εξτρα μου ελεγαν με το πακετο navi +2000 ευρω... Οποτε λεω τουλαχιστον η audi ειναι ενα κλικ πιο κατω απο τις bmw. Ναι προφανώς και να πάρεις ότι γουστάρεις για να μην το μετανιώσεις. Εγω περισσότερο στο έγραψα για να μην φορτώσεις ένα αμάξι και το φτάσεις στα 40 χιλιάρικα απλά για το μέγεθος. Αν σου αρέσει σε σχέση με ό,τι άλλο υπάρχει τότε go for it 1
Peugeot208 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές θωμα. Από εκεί κ πέρα κουβέντα κάνουμε προφανώς κ η επιλογή ξεκάθαρα δίκη του… απλώς καμία φορά μέσα στον Ενθουσιασμό μας δε βλέπουμε καθαρά… (το λέω ως παθών κ εγω) προσωπικά με 40Κ δηλώνω υπεύθυνα κ ειλικρινά ότι θα έπαιρνα Χ1 πάντως κ ούτε να ανησυχώ αν θα σπάσει το dsg κ καλύτερο πάτημα X1 ή Χ2;
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε X1 ή Χ2; Ψηφίζω Χ1 με διαφορά 3
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε X1 ή Χ2; Για εμένα η Χ1 είναι πολύ πιο ωραία +φρέσκο μοντέλο! Ακόμα ξύνομαι να δώσω το q3 κ να την πάρω…(για τη γυναίκα 😂 όχι για εμένα… εγώ με το μικρο) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από paylidis 2
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Και τελικα θεωρειτε οτι αν επιλεγεις σε οποιοδηποτε αυτοκινητο ηλιοροφη , τοτε ο χρονος παραδοσης μπορει να φτασει 8 , 10 μηνες η και παραπανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις