dtk-386 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Το troc βασίζεται στο Polo ή στο Golf? Σε κάθε περίπτωση υπερβολικά ακριβό και αυτό.
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Το troc βασίζεται στο Polo ή στο Golf? Σε κάθε περίπτωση υπερβολικά ακριβό και αυτό. Στο golf νομίζω , το T-Cross είναι στο Polo
dtk-386 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Στο golf νομίζω , το T-Cross είναι στο Polo Το Tiguan που βασίζεται;
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Το Tiguan που βασίζεται; MQB A0 Audi A1 Mk2 (2018–present)[19] SEAT Arona (2017–present)[20] SEAT Ibiza Mk5 (2017–present)[21] Škoda Kamiq (global) (2019–present)[22][23] Škoda Scala (2019–present)[24] Škoda Fabia Mk4 (2021–present)[25] Volkswagen Nivus/Taigo (2020–present)[26] Volkswagen Polo Mk6 (2017–present)[27] Volkswagen T-Cross/Tacqua (2019–present)[28] Volkswagen Virtus (2018–present)[29] MQB A0 IN A low-cost variation of the A0 platform for the Indian market was introduced in 2019 and utilized for vehicles released from 2021.[30][31] Škoda Kushaq (2021–present)[32] Škoda Slavia (2021–present)[33] Volkswagen Taigun/T-Cross (2021–present)[34] Volkswagen Virtus / Polo Sedan (2022–present) MQB A1 Jetta VS5 (2019–present)[35] SEAT Ateca (2016–present)[36] Škoda Karoq (2017–present)[37] Volkswagen Bora Mk4 (2018–present)[38] Volkswagen Jetta/Sagitar/Vento Mk7 (2018–present)[39] Volkswagen Lavida Mk3 (2018–present)[38] Volkswagen T-Roc (2017–present)[40] T-Roc Cabriolet (2020–present) Volkswagen Taos/Tharu (2018–present)[41] MQB A2 Audi Q3 Mk2 (2018–present)[9] Audi Q3 Sportback (2019–present)[9] Jetta VS7 (2020–present)[42] SEAT Tarraco (2018–present)[43] Škoda Kodiaq (2016–present)[43] Kodiaq GT (2018–present) Volkswagen Tayron (2018–present)[44] Tayron X (2020–present) Volkswagen Tiguan Mk2 (2016–present)[45][46][47] Tiguan Allspace/L (2017–present) Tiguan X (2020–present) Volkswagen Viloran (2020–present) MQB Evo (2019) Audi A3 Mk4 (2020–present)[48] Audi Q6 (2022–present) SEAT León Mk4 (2020–present)[49] Škoda Octavia Mk4 (2020–present)[50] Volkswagen Caddy Mk4 (2020–present)[51] Volkswagen Golf Mk8 (2019–present)[52] Volkswagen Talagon (2021–present)[53] Volkswagen Tavendor (2022–present)[54] Volkswagen Transporter (T7) (2022—present) Cupra Formentor (2021–present)[55] Ford Tourneo Connect Mk3 (2022–present)[56] Volkswagen Lamando L (2022–present)[citation needed] Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από tsofras 1 1
stefan_city Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε Έχει λίγο ακόμα περιθώριο ο δυτικός φίλος μου πρεσάρισε τον λίγο… Δε ξέρω αν σε βοηθάει αλλά παρακάτω είναι η προσφορά που πήρα εγώ για το troc από την πιο γνωστή (κ πιο ακριβή) αντιπροσωπεία (οι τιμές με την έκπτωση και πινακίδες και ισως συζητήσιμη την επέκταση εγγύησης ως δωρο). Έκδοση style με μόνη έξτρα τη κάμερα οπισθοπορείας. Αυτοματο με 18 Και το μανιουαλ με 17’’ Προσωπικά κατέληξα στο 1ο με τις 17αρες κ χωρις κάμερα Έφυγε το Q3 ή το Kamiq και πας για T Roc; Νομίζω κι εγώ πως έχει κι άλλο περιθώριο, καθώς η τελική σε μένα χωρίς κανένα έξτρα βγήκε πιο ακριβά. Δεν το πίεσα παραπάνω καθώς δεν είναι επιτακτική ανάγκη ακόμα, αλλά θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον, οπότε θα πάω πάλι για προσφορές.
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, stefan_city είπε Έφυγε το Q3 ή το Kamiq και πας για T Roc; Νομίζω κι εγώ πως έχει κι άλλο περιθώριο, καθώς η τελική σε μένα χωρίς κανένα έξτρα βγήκε πιο ακριβά. Δεν το πίεσα παραπάνω καθώς δεν είναι επιτακτική ανάγκη ακόμα, αλλά θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον, οπότε θα πάω πάλι για προσφορές. Θα φύγει το καμικ. Το Q3 μένει. Leasing θα είναι όμως το troc απλώς έπρεπε να πάρω προσφορές για τη λτπφ… 3
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, paylidis είπε Θα φύγει το καμικ. Το Q3 μένει. Leasing θα είναι όμως το troc απλώς έπρεπε να πάρω προσφορές για τη λτπφ… Έτσι αυτόματο και τα μυαλά στα κάγκελα Να κάνουμε τράμπα το σαζμαν?
stefan_city Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Θα φύγει το καμικ. Το Q3 μένει. Leasing θα είναι όμως το troc απλώς έπρεπε να πάρω προσφορές για τη λτπφ… Με το καλό! Οι εργοστασιακές 17αρες του Style του πάνε πολύ και είναι πιο όμορφες από τις αντίστοιχες προ facelift.
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Εχω κανει παραγγελια για ενα Q2 1,5 advanced και εχω προσθεσει μερικα εξτρα μεσα στα οποια ειναι η πανοραμικη οροφη , το adaptive cruise control , καμερα οπισθοπορειας , ηλεκτρικο ανοιγμα πισω πορτας , ambient light στο ταμπλο κλπ. Η παραγγελια εγινε προς τα τελη του Νοεμβριου 22. Οταν πηγα για πρωτη φορα στην αντιπροσωπεια η ενημερωση ηταν για 14 μηνες παραδοση. Κατοπιν οταν πηγα για την καταχωρηση παραγγελιας ο ιδιος πωλητης με ενημερωνε για 9 μηνες αναμονη . Περιπου 10 μερες μετα την προκαταβολη με ενημερωνε για παραδοση σε 5 μηνες...Μου εδινε ομως την εντυπωση οτι ουτε ο ιδιος ηξερε και απλα ακουγα τα κλασικα γλυκαναλατα λογια των πωλητων . Πριν 10 μερες μετα απο τηλεφωνημα που εκανα μιας και δεν ειχα καμια ενημερωση , μου ειπε οτι μια πιθανη εβδομαδα παραγωγης ειναι η 28η δηλαδη στα μεσα Ιουλιου και αυτο χωρις να ειναι κλειδωμενο απλα εκτιμηση του συστηματος!! Σε ερωτηση μου γιατι δεν ξερουμε τι μας γινεται και στην αρχη σαν να με απετρεπε με τροπο να προχωρησω σε παραγγελια μιας και οταν ενας υποψηφιος πελατης ακουει για 14 μηνες δεν ξερω αν θα μπορουσε να περιμενει , μετα εγινε 9 μετα εγινε 5 και τωρα ισως γινει 8 - 9 η και 12 και αν ο λογος της τοσο μεγαλης αναμονης ειναι η ηλιοροφη μου απαντησε οτι ναι παιζει ρολο και η ηλιοροφη στην εξελιξη μιας παραγγελιας. Τελικα τι πιστευετε? Ενα μοντελο που θα καταργηθει και ισως διανυει την τελευταια χρονια του στην παραγωγη μπορει να εχει μια τετοια αναμονη? Μπορει δηλαδη και να μην ερθει ποτε και να μου επιστρεψουν την προκαταβολη? Παιζει ρολο οτι αγοραζεται με leasing και σε σχεση με αγορα σαν ιδιωτης δεν εχει και μεγαλη προτεραιοτητα? Απο τοτε που το εγινε η παραγγελια μεχρι και σημερα δεν εχει αλλαξει η τιμη. Ομως πλεον αυτο που εγω το ζητησα εξτρα ( virtual cockpit ) πλεον βλεπω οτι ειναι standart σε ολες τις εκδοσεις Εχω καταλαβει οτι οι ημερομηνιες που δινουν ειναι για τις βασικες εκδοσεις δηλαδη Q2 advanced χωρις κανενα εξτρα ( ουτε τασακι ) . Αν κανεις το λαθος και προσθεσεις κατι τοτε η παραδοση ειναι αγνωστη.. Τι ισχυει τελικα? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από toulge
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, tsofras είπε Έτσι αυτόματο και τα μυαλά στα κάγκελα Να κάνουμε τράμπα το σαζμαν? Αν δε πληρώνω εγώ τις ζημιές αυτοματο. Θα με βοηθήσει πολύ με το γόνατο 😊 27 λεπτά πριν, stefan_city είπε Με το καλό! Οι εργοστασιακές 17αρες του Style του πάνε πολύ και είναι πιο όμορφες από τις αντίστοιχες προ facelift. Να σου πω την αλήθεια ούτε που ασχολήθηκα με το εμφανισιακο κομμάτι. Η πρακτικότητα με ενδιαφέρει (για αυτό το προτίμησα έναντι μεγαλύτερων μοντέλων που μπορούσα να πάρω) γιατί για μεγαλο για ταξίδια έχω το Audi. Σαν αμάξι πάντως το θεωρώ πανέμορφο. Ασύρματο CarPlay ήθελα να έχει και μπρος πίσω αισθητήρες (ιδανικά κ κάμερα αλλά Κλάιν). 27 λεπτά πριν, toulge είπε Τελικα τι πιστευετε? Ενα μοντελο που θα καταργηθει και ισως διανυει την τελευταια χρονια του στην παραγωγη μπορει να εχει μια τετοια αναμονη? Μπορει δηλαδη και να μην ερθει ποτε και να μου επιστρεψουν την προκαταβολη? Παιζει ρολο οτι αγοραζεται με leasing και σε σχεση με αγορα σαν ιδιωτης δεν εχει και μεγαλη προτεραιοτητα? Απο τοτε που το εγινε η παραγγελια μεχρι και σημερα δεν εχει αλλαξει η τιμη. Ομως πλεον αυτο που εγω το ζητησα εξτρα ( virtual cockpit ) πλεον βλεπω οτι ειναι standart σε ολες τις εκδοσεις εάν είναι λιζινγκ μέσω Vw bank ίσως πάρει προτεραιότητα. επισης λένε πολλούς μήνες πλέον και τελικά το φέρνουν νωρίτερα από ότι έμαθα από την εταιρεία leasing (όχι της vw). 27 λεπτά πριν, toulge είπε Εχω καταλαβει οτι οι ημερομηνιες που δινουν ειναι για τις βασικες εκδοσεις δηλαδη Q2 advanced χωρις κανενα εξτρα ( ουτε τασακι ) . Αν κανεις το λαθος και προσθεσεις κατι τοτε η παραδοση ειναι αγνωστη.. τα απλά είναι σχεδόν ετοιμοπαράδοτα σε vw audi από ότι μου είπαν το περασμένο μήνα (από εβδομάδα έως μήνα το πολύ). ποσο σου βγήκε; Μήπως θα ήταν προτιμότερο το q3? Γιατί κ εγώ για το q2 ξεκίνησα όταν μπήκα στην αντιπροσωπεία και τελικά δεν άξιζε (κάτω από 3Κ ήταν η διαφορά τους έτσι όπως το ήθελα) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από paylidis 1
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, paylidis είπε Αν δε πληρώνω εγώ τις ζημιές αυτοματο. Θα με βοηθήσει πολύ με το γόνατο 😊 Κοιτα στο συνολο βγηκε 39.500. Τα εξτρα οπως προανεφερα ηταν αυτα + αντικλεπτικο + comfort key + drive select 27 λεπτά πριν, paylidis είπε Αν δε πληρώνω εγώ τις ζημιές αυτοματο. Θα με βοηθήσει πολύ με το γόνατο 😊 Να σου πω την αλήθεια ούτε που ασχολήθηκα με το εμφανισιακο κομμάτι. Η πρακτικότητα με ενδιαφέρει (για αυτό το προτίμησα έναντι μεγαλύτερων μοντέλων που μπορούσα να πάρω) γιατί για μεγαλο για ταξίδια έχω το Audi. Σαν αμάξι πάντως το θεωρώ πανέμορφο. Ασύρματο CarPlay ήθελα να έχει και μπρος πίσω αισθητήρες (ιδανικά κ κάμερα αλλά Κλάιν). εάν είναι λιζινγκ μέσω Vw bank ίσως πάρει προτεραιότητα. επισης λένε πολλούς μήνες πλέον και τελικά το φέρνουν νωρίτερα από ότι έμαθα από την εταιρεία leasing (όχι της vw). τα απλά είναι σχεδόν ετοιμοπαράδοτα σε vw audi από ότι μου είπαν το περασμένο μήνα (από εβδομάδα έως μήνα το πολύ). ποσο σου βγήκε; Μήπως θα ήταν προτιμότερο το q3? Γιατί κ εγώ για το q2 ξεκίνησα όταν μπήκα στην αντιπροσωπεία και τελικά δεν άξιζε (κάτω από 3Κ ήταν η διαφορά τους έτσι όπως το ήθελα) 27 λεπτά πριν, paylidis είπε Να σου πω την αλήθεια ούτε που ασχολήθηκα με το εμφανισιακο κομμάτι. Η πρακτικότητα με ενδιαφέρει (για αυτό το προτίμησα έναντι μεγαλύτερων μοντέλων που μπορούσα να πάρω) γιατί για μεγαλο για ταξίδια έχω το Audi. Σαν αμάξι πάντως το θεωρώ πανέμορφο. Ασύρματο CarPlay ήθελα να έχει και μπρος πίσω αισθητήρες (ιδανικά κ κάμερα αλλά Κλάιν). εάν είναι λιζινγκ μέσω Vw bank ίσως πάρει προτεραιότητα. επισης λένε πολλούς μήνες πλέον και τελικά το φέρνουν νωρίτερα από ότι έμαθα από την εταιρεία leasing (όχι της vw). τα απλά είναι σχεδόν ετοιμοπαράδοτα σε vw audi από ότι μου είπαν το περασμένο μήνα (από εβδομάδα έως μήνα το πολύ). ποσο σου βγήκε; Μήπως θα ήταν προτιμότερο το q3? Γιατί κ εγώ για το q2 ξεκίνησα όταν μπήκα στην αντιπροσωπεία και τελικά δεν άξιζε (κάτω από 3Κ ήταν η διαφορά τους έτσι όπως το ήθελα) Στο συνολο βγηκε 39.500 με τα εξτρα που προανεφερα + αντικλεπτικο + ocmfort key + drive select. Ναι ειναι αρκετα αλλα αν και ημουν διστακτικος γιατι μπορουσα να επιλεξω το Q3 που αρκετα απο τα εξτρα στο q2 ειναι standart στο Q3 οπως το virtual cockpit ( τωρα πλεον ειναι και στο Q2 standart ) το drive select και το comfort key ( start-stop button ) τελικα προτιμησα την πιο μικρο μεγεθος του Q2. Ομως να σου πω ακομα και τα περισσοτερα 20cm του μεγεθους στο Q3 δεν με διευκολυναν ( προτιμω πιο compact ) και επειδη ειμαι χρονια κατοχος του A3 , νομιζω οτι το q2 ειναι ενα SUV στις διαστασεις του Α3. Με ετρωγε οτι επιλεγω ενα μοντελο που θα καταργηθει σε λιγους μηνες αλλα τελικα δεν με νοιαζει. Παλιοτερα μου αρεσε πολυ και το VW SCIROCCO και ποτε δεν το απεκτησα γιατι ειχε προγραμματιστει να σταματησει το μοντελο και τελικα οταν σου αρεσει ενα αυτοκινητο και σου κανει σε διαστασεις τοτε το επιλεγεις γιατι μετα το μετανιωνεις. Το Q3 ειναι ισως πιο ομορφο και πιο συγχρονο μιας και πλεον ολες οι οθονες των audi ειναι touch και μεσα στο ταμπλο και οχι πανω με περιστρεφομενο διακοπτη και αυτο δειχνει την ηλικια του Q2 αλλα σαν διαστασεις δεν ηθελα πολυ μεγαλο πιστευω οτι τα 4,20 ειναι ιδανικα για μενα. Ηδη ειμαι στον 5 μηνα αναμονης και το leasing ειναι της audi. Επιτηδες δεν πηγα σε αλλη εταιρεια leasing μπας και εχω καλυτερη τυχη απ'ευθειας με την audi αλλα οπως βλεπεις μαλλον το λιγοτερο θα ειναι 8 μηνες το περισσοτερο αγνωστο.... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από toulge 2
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, toulge είπε Στο συνολο βγηκε 39.500 με τα εξτρα που προανεφερα + αντικλεπτικο + ocmfort key + drive select. Ναι ειναι αρκετα αλλα αν και ημουν διστακτικος γιατι μπορουσα να επιλεξω το Q3 που αρκετα απο τα εξτρα στο q2 ειναι standart στο Q3 οπως το virtual cockpit ( τωρα πλεον ειναι και στο Q2 standart ) το drive select και το comfort key ( start-stop button ) τελικα προτιμησα την πιο μικρο μεγεθος του Q2. Ομως να σου πω ακομα και τα 20cm του μεγεθους στο Q3 δεν με διευκολυναν ( προτιμω πιο compact ) και επειδη ειμαι χρονια κατοχος του A3 , νομιζω οτι το q2 ειναι ενα SUV στις διαστασεις του Α3. Με ετρωγε οτι επιλεγω ενα μοντελο που θα καταργηθει σε λιγους μηνες αλλα τελικα δεν με νοιαζει. Παλιοτερα μου αρεσε πολυ και το VW SCIROCCO και ποτε δεν το απεκτησα γιατι ειχε προγραμματιστει να σταματησει το μοντελο και τελικα οταν σου αρεσει ενα αυτοκινητο και σου κανει σε διαστασεις τοτε το επιλεγεις γιατι μετα το μετανιωνεις. Το Q3 ειναι ισως πιο ομορφο και πιο συγχρονο μιας και πλεον ολες οι οθονες των audi ειναι touch και μεσα στο ταμπλο και οχι πανω με περιστρεφομενο διακοπτη και αυτο δειχνει την ηλικια του Q2 αλλα σαν διαστασεις δεν ηθελα πολυ μεγαλο πιστευω οτι τα 4,20 ειναι ιδανικα για μενα. Υπερβολικά πολλά κατά τη γνώμη μου παίρνεις πολύ καλύτερο και πιο φρέσκο αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα…είτε σε Audi είτε σε άλλη premium μάρκα! προσωπικά πάνω από 27000 δε θα έδινα με τίποτα για το Q2 αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά. Πάντως επειδή αυτή τη στιγμή έχω και οδηγάω αμαξια από 4.2 έως 4.75 θα σου πω ότι το 4.5 του Q3 είναι το απολυτως ιδανικό - πιο κάτω είναι λίγο και πιο πάνω ενοχλητικό για την πόλη. 2
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Υπερβολικά πολλά κατά τη γνώμη μου παίρνεις πολύ καλύτερο και πιο φρέσκο αυτοκίνητο με αυτά τα χρήματα…είτε σε Audi είτε σε άλλη premium μάρκα! προσωπικά πάνω από 27000 δε θα έδινα με τίποτα για το Q2 αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά. Πάντως επειδή αυτή τη στιγμή έχω και οδηγάω αμαξια από 4.2 έως 4.75 θα σου πω ότι το 4.5 του Q3 είναι το απολυτως ιδανικό - πιο κάτω είναι λίγο και πιο πάνω ενοχλητικό για την πόλη. Δεν σου κρυβω οτι το Q3 που κυκλοφορει περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο SUV της AUDI μου αρεσει παρα πολυ. Πολυ ομορφο επισης και το sportsback τα εβλεπα στην εκθεση και τα θαυμαζα μεχρι που με ρωτησε ο πωλητης αν αλλαξα γνωμη. Μου ειχε κολλησει οτι κεντρο Αθηνας που ειναι το γραφειο μου θα ειναι αβολο. Πολλες φορες χρειαζεται να πηγαινω κεντρο Πειραια , Καλλιθεα , Πατησια και ελεγα που θα το παρκαρω εδω το Α3 και δεν το κινω στο κεντρο και εχω ενα Smart που του εχω πιει το αιμα γιατι χωραει σε θεση καδου σκουπιδιων . Ισως το μετανιωσω τελικα αλλα ηθελα ηλιοροφη και adaptive cruise control και εσωτερικο φωτισμο , συναγερμο κλπ. Οποτε ελεγα το εσκισα μετα το q3 θα παει 45000 και με τοσα πας αλλου , αρχιζεις και κανεις σκεψεις και λες με τοσα δεν βαζω κατι ακομα να παρω το ολοκαινουργιο q4 klp δηλαδη φαυλος κυκλος 1
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, toulge είπε Δεν σου κρυβω οτι το Q3 που κυκλοφορει περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο SUV της AUDI μου αρεσει παρα πολυ. Πολυ ομορφο επισης και το sportsback τα εβλεπα στην εκθεση και τα θαυμαζα μεχρι που με ρωτησε ο πωλητης αν αλλαξα γνωμη. Μου ειχε κολλησει οτι κεντρο Αθηνας που ειναι το γραφειο μου θα ειναι αβολο. Πολλες φορες χρειαζεται να πηγαινω κεντρο Πειραια , Καλλιθεα , Πατησια και ελεγα που θα το παρκαρω εδω το Α3 και δεν το κινω στο κεντρο και εχω ενα Smart που του εχω πιει το αιμα γιατι χωραει σε θεση καδου σκουπιδιων . Ισως το μετανιωσω τελικα αλλα ηθελα ηλιοροφη και adaptive cruise control και εσωτερικο φωτισμο , συναγερμο κλπ. Οποτε ελεγα το εσκισα μετα το q3 θα παει 45000 και με τοσα πας αλλου , αρχιζεις και κανεις σκεψεις και λες με τοσα δεν βαζω κατι ακομα να παρω το ολοκαινουργιο q4 klp δηλαδη φαυλος κυκλος Ναι γενικά είναι λίγο φαύλος κύκλος. Το q3 πάντως με αυτά που ζητάς ξέρω ότι θα είναι γύρω στα 41… (όχι το sportback) To q4 το σκεφτόμουν κ εγώ αλλά είμαστε ακόμα μακρυά από την ηλεκτροκίνηση… απλα σκέψου ότι το q2 πριν το facelift είχε 21000 με το κλειδί στο χέρι… είτε βενζινη χιλιάρι είτε πετρέλαιο 1.6… και για τόσο αξίζε πολύ, και αν πεις ότι σου αρέσει πολύ τότε αξίζει σαν αγορά βαριά ως τα 27 αν το φορτώσεις όπως είπα μετά πας στο 3αρι (τα ίδια μου είπαν κ οι πωλητές κ είχαν απόλυτο δίκαιο) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από paylidis
toulge Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, paylidis είπε Ναι γενικά είναι λίγο φαύλος κύκλος. Το q3 πάντως με αυτά που ζητάς ξέρω ότι θα είναι γύρω στα 41… (όχι το sportback) To q4 το σκεφτόμουν κ εγώ αλλά είμαστε ακόμα μακρυά από την ηλεκτροκίνηση… απλα σκέψου ότι το q2 πριν το facelift είχε 21000 με το κλειδί στο χέρι… είτε βενζινη χιλιάρι είτε πετρέλαιο 1.6… και για τόσο αξίζε πολύ, και αν πεις ότι σου αρέσει πολύ τότε αξίζει σαν αγορά βαριά ως τα 27 αν το φορτώσεις όπως είπα μετά πας στο 3αρι (τα ίδια μου είπαν κ οι πωλητές κ είχαν απόλυτο δίκαιο) Μόλις τώρα, toulge είπε 28 λεπτά πριν, paylidis είπε Ναι γενικά είναι λίγο φαύλος κύκλος. Το q3 πάντως με αυτά που ζητάς ξέρω ότι θα είναι γύρω στα 41… (όχι το sportback) To q4 το σκεφτόμουν κ εγώ αλλά είμαστε ακόμα μακρυά από την ηλεκτροκίνηση… απλα σκέψου ότι το q2 πριν το facelift είχε 21000 με το κλειδί στο χέρι… είτε βενζινη χιλιάρι είτε πετρέλαιο 1.6… και για τόσο αξίζε πολύ, και αν πεις ότι σου αρέσει πολύ τότε αξίζει σαν αγορά βαριά ως τα 27 αν το φορτώσεις όπως είπα μετά πας στο 3αρι (τα ίδια μου είπαν κ οι πωλητές κ είχαν απόλυτο δίκαιο) Εγω εχω κλεισει το 1.5 advanced S tronic με τιμη εκκινησης 33.500 και αλλα 5.500 ηταν τα εξτρα. Στην διαμορφωση ακριβως τα ιδια εξτρα ( οσα δεν ηταν standart στο q3 ) με πηγαινε στα 44000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις