tsofras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, aris_rom είπε φιλτρο αερα ελευθερης ροης της Green PA7372. Το είχε αγοραστει για να συνοδεψει το remap, το οποιο ομως δεν εγινε ποτε. Δεν με έκαιγε τόσο για να είμαι ειλικρινής καθώς δεν έχω τέτοια βλέψη. Απλώς το είδα κι εγώ στο φβ στο γκρουπ που το έβαλε για πώληση και αναρωτήθηκα στιγμιαία πώς και δεν το ανέφερε, είτε ως δώρο όπως λέει ο φίλος είτε αν ενδιαφέρομαι εγώ. Κλάιν προσωπικά αλλά οκ, συζήτηση να γίνεται. Πάντως σε σχέση με ότι άλλο υπήρχε σε αγγελία είχε την καλύτερη τιμή για τα χιλιόμετρα και τον εξοπλισμό. Μόνο το χρώμα με χάλαγε εμένα γιατί μαύρο δεν ξαναπαίρνω 1
aris_rom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, tsofras είπε Πάντως σε σχέση με ότι άλλο υπήρχε σε αγγελία είχε την καλύτερη τιμή για τα χιλιόμετρα και τον εξοπλισμό. Μόνο το χρώμα με χάλαγε εμένα γιατί μαύρο δεν ξαναπαίρνω Συμφωνώ, προφανώς. 😂😂 Πέρα από τα χλμ και τον έξτρα εξοπλισμό, συν την κατάστασή του, είναι και το θέμα της αναμονής πλέον. 7-8 μήνες είναι πολλοί και χωρίς εγγύηση τιμής.
tsofras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, aris_rom είπε Συμφωνώ, προφανώς. 😂😂 Πέρα από τα χλμ και τον έξτρα εξοπλισμό, συν την κατάστασή του, είναι και το θέμα της αναμονής πλέον. 7-8 μήνες είναι πολλοί και χωρίς εγγύηση τιμής. Ναι δεν διαφωνώ , απλά αν δεν καίγεσαι καλύτερα να περιμένεις 8 μήνες παρά να δώσεις στους ξύπνιους 2 χιλιάρικα λιγότερα για μεταχειρισμένα 2-3 ετών με 40.000+ χιλιόμετρα 1
aris_rom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι δεν διαφωνώ , απλά αν δεν καίγεσαι καλύτερα να περιμένεις 8 μήνες παρά να δώσεις στους ξύπνιους 2 χιλιάρικα λιγότερα για μεταχειρισμένα 2-3 ετών με 40.000+ χιλιόμετρα Συμφωνώ. Ασχέτως ότι όντως υπήρχε ανάγκη, απλώς όχι τόσο μεγάλη, με παραπάνω χμλ δεν θα κοίταζα καν. Είχα ταβάνι, προσωπικώς, τα 9-10κ. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από aris_rom 1
Parolos4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δε λέω ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν ήταν καλή η τιμή, με τα τότε όμως (προσφορά bmw 2020) βγήκε κέρδος. Μην ξεχνάμε πάντα ότι η αντιπροσωπεία πουλάει τα αυτοκίνητα με ΦΠΑ. Τέλος πάντων, ναι το remap δεν έγινε γιατί ακόμη δεν ξεκλειδωθηκε ο εγκέφαλος από τα νέα αυτοκίνητα. Πολλοί ξενέρωσαν με αυτό, γιατί πήραν το αυτοκίνητο ώστε να έχουν το "120i" μετά, και γι αυτό θα βγουν σιγά σιγά κι άλλα του 20-21-22 προς πώληση. Αυτό με το φίλτρο χτυπάει όμως πολύ πως να το κάνουμε. Όπως και τα ποστ που σβήνουν από τα μέλη όταν ένα αυτοκίνητο βγαίνει προς πώληση. Τέλος πάντων να το χαρείς φίλε μου με απροβληματιστα χιλιόμετρα. 2
aris_rom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Parolos4 είπε Δε λέω ότι με τα τωρινά δεδομένα δεν ήταν καλή η τιμή, με τα τότε όμως (προσφορά bmw 2020) βγήκε κέρδος. Μην ξεχνάμε πάντα ότι η αντιπροσωπεία πουλάει τα αυτοκίνητα με ΦΠΑ. Τέλος πάντων, ναι το remap δεν έγινε γιατί ακόμη δεν ξεκλειδωθηκε ο εγκέφαλος από τα νέα αυτοκίνητα. Πολλοί ξενέρωσαν με αυτό, γιατί πήραν το αυτοκίνητο ώστε να έχουν το "120i" μετά, και γι αυτό θα βγουν σιγά σιγά κι άλλα του 20-21-22 προς πώληση. Αυτό με το φίλτρο χτυπάει όμως πολύ πως να το κάνουμε. Όπως και τα ποστ που σβήνουν από τα μέλη όταν ένα αυτοκίνητο βγαίνει προς πώληση. Τέλος πάντων να το χαρείς φίλε μου με απροβληματιστα χιλιόμετρα. Ισχύει ότι χτυπάει όντως. Μέχρι του 19 από ότι έχω καταλάβει τλχ έως τώρα μπορεί κανείς. Να σαι καλά φίλε μου! Ευχαριστώ πολύ!
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλοτάξιδο @aris_rom! Πολύ όμορφο! Από περιέργεια, έμαθες πως και το έδωσε ο προηγούμενος; 1
aris_rom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, zio10 είπε Καλοτάξιδο @aris_rom! Πολύ όμορφο! Από περιέργεια, έμαθες πως και το έδωσε ο προηγούμενος; Ευχαριστώ φίλε μου! Ο λόγος που μου είπε είναι ότι με δύο μικρά παιδάκια πλέον δεν χώραγαν εύκολα για τις ανάγκες τους και θα πάει στην καινούργια Χ1. 2
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Αυτή η δικαιολογία ρε φίλε. Εμείς πως χωραγαμε και χωραμε σε αντίστοιχα αυτοκίνητα δεν μπορώ να καταλάβω. 2 1
lefkrc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αυτή η δικαιολογία ρε φίλε. Εμείς πως χωραγαμε και χωραμε σε αντίστοιχα αυτοκίνητα δεν μπορώ να καταλάβω. Μα αυτό που λες ειναι και ακριβώς ο λόγος που δεν το κάνει κάποιος στις μέρες μας, εφόσον μπορεί....οταν έχει βιώματα απο στριμώγματα και να ταξιδευει πάνω (ή κάτω) από πράγματα, με σακούλες στα πόδια κλπ κλπ, αν μπορεί να το κάνει, θα πάει στο μεγαλύτερο για να μη βάλει τα παιδιά του στην ίδια θέση και τον ίδιο να παίζει live tetris (παθών, ζήσαμε για πολλά χρόνια σε Ciquecento 3 αδέρφια, μέχρι που κατάφερε η οικογένεια να πάει σε μεγαλύτερο). 2
tsofras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αυτή η δικαιολογία ρε φίλε. Εμείς πως χωραγαμε και χωραμε σε αντίστοιχα αυτοκίνητα δεν μπορώ να καταλάβω. E εντάξει ρε μαν ανάλογα τον άνθρωπο και τι του αρέσει να κουβαλάει. Έχω πάει διακοπές με φιλικό ζευγάρι που έχει 2 παιδιά στην ηλικία των δικών μου. Αυτοί ήρθαν με ένα Polo , εγώ ήμουν με το προηγούμενο Leon και την μπαγκαζιέρα φουλ . Αυτοί ήθελαν ομπρέλα - ξαπλώστρα εγώ ήμουν με τα δικά μου (ομπρέλες-καρεκλάκια - ψυγείο κτλ) Όπως βολεύεται ο καθένας, επειδή η μπέμπα όμως παίρνει και μαμά μπαγκαζιέρα , πιστεύω ότι μία χαρά θα φτάνει για οικογένεια με 2 παιδιά Επίσης εμείς κοιτάμε περισσότερο και την ασφάλεια απο ότι την κοίταγαν οι γονείς μας που μας έκαναν παστές σαρδέλες γεμίζοντας και τον πίσω χώρο των επιβατών με πράγματα 4
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Αυτή η δικαιολογία ρε φίλε. Εμείς πως χωραγαμε και χωραμε σε αντίστοιχα αυτοκίνητα δεν μπορώ να καταλάβω. Έλα ντε καλή ερώτηση. Είχα προχθές 2 μικρά κιβώτια στο καμικ και χρειάστηκε να κουβαλήσω το καρότσακι ενός φίλου κ αυτόν με τη γυναίκα κ το παιδί - οριακά χώρεσαμε (5 άτομα-σαν άτομα ήμασταν οκ το καρότσι ήταν το κύριο προβλημα)… κ σκεφτόμουν καλά πως το παίρνουν οικογένειες…; Κ μου το διευκρίνησε αυτός έχοντας την εμπειρία ως μπαμπάς ότι απλά σχεδόν σε κανένα αμάξι κάτω των 30000€ δε χωράνε - χρειάζεται αναγκαστικά μπαγκαζιέρα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από paylidis 1
eMike Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Στις 30/3/2023 στις 8:53 ΠΜ, dtk-386 είπε Αυτή η δικαιολογία ρε φίλε. Εμείς πως χωραγαμε και χωραμε σε αντίστοιχα αυτοκίνητα δεν μπορώ να καταλάβω. Όταν μπορείς να το αγοράσεις, δημιουργείται η ανάγκη πιο εύκολα. Ή αν προτιμάς, διογκώνεις πιο εύκολα το πρόβλημα του χώρου στο κεφάλι σου. Αν δεν υπάρχουν λεφτά "μια χαρά χωράμε" Κατά τα άλλα, επειδή το 118 (όπως ξέρετε κάποιοι) το είχα κι εγώ, είναι πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά όχι εύκολο στο φόρτωμα παρόλο που ονομαστικά έχει λίτρα. Θέλει να αφιερώσεις χρόνο για να φορτωθεί σωστά. Το πάτωμα που διπλώνει προσθέτει ελάχιστα και όχι ουσιαστικό χώρο. 2
stefan_city Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, μιας και υπάρχουν αρκετοί με VAG που έχουν αγοράσει σε καλές τιμές, γνωρίζετε τι ισχύει αυτή την περίοδο; Σε μια διερευνητική βόλτα από γνωστή αντιπροσωπεία δυτικών προαστίων (Αθήνα), πήρα προσφορά τιμής καταλόγου με έκπτωση 500€ + συναγερμό. Η ερώτηση αφορούσε τα T-Roc και Tiguan.
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stefan_city είπε Καλησπέρα, μιας και υπάρχουν αρκετοί με VAG που έχουν αγοράσει σε καλές τιμές, γνωρίζετε τι ισχύει αυτή την περίοδο; Σε μια διερευνητική βόλτα από γνωστή αντιπροσωπεία δυτικών προαστίων (Αθήνα), πήρα προσφορά τιμής καταλόγου με έκπτωση 500€ + συναγερμό. Η ερώτηση αφορούσε τα T-Roc και Tiguan. Έχει λίγο ακόμα περιθώριο ο δυτικός φίλος μου πρεσάρισε τον λίγο… Δε ξέρω αν σε βοηθάει αλλά παρακάτω είναι η προσφορά που πήρα εγώ για το troc από την πιο γνωστή (κ πιο ακριβή) αντιπροσωπεία (οι τιμές με την έκπτωση και πινακίδες και ισως συζητήσιμη την επέκταση εγγύησης ως δωρο). Έκδοση style με μόνη έξτρα τη κάμερα οπισθοπορείας. Αυτοματο με 18 Και το μανιουαλ με 17’’ Προσωπικά κατέληξα στο 1ο με τις 17αρες κ χωρις κάμερα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από paylidis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις