Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο δίνω για δίπλωμα, είμαι λίγο αγχωμενος αλλά εντάξει πιστεύω όλα να πάνε καλά . Έχω κάνει αρκετά μαθήματα και με τον δάσκαλο και με το πατέρα μου. Ουφ άντε να δούμε....

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

Αύριο δίνω για δίπλωμα, είμαι λίγο αγχωμενος αλλά εντάξει πιστεύω όλα να πάνε καλά . Έχω κάνει αρκετά μαθήματα και με τον δάσκαλο και με το πατέρα μου. Ουφ άντε να δούμε....

Άντε καλή επιτυχία και εδώ είμαστε για αμάξι

• Like 1
Δημοσ.

Καλή επιτυχία φίλε. 

Και όπως είπε και ο Θωμάς εδώ είμαστε για αμάξι. Να ξέρεις υπάρχει ένα υπέροχο Leon διαθέσιμο σαν καινούργιο με ελάχιστα χιλιόμετρα. 🤦‍♂️😂

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BayernMunich είπε

το πηρααααα

Μπράβο ρε φίλε , άντε καλά χιλιόμετρα , πάντα προσοχή και σεβασμός στο αμάξι, Μην πιστέψεις ποτέ ότι του πήρες τον αέρα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ας παρουσιάσω κι εγώ το καινούργιο μου.

Μετά από παραγγελία, ακύρωση μετά από 8 μήνες, κλπ κλπ ήρθε η ώρα που το πήρα απόφαση και κινήθηκα για αγορά του ίδιου αλλά ελαφρώς μεταχειρισμένου. Με 7.100χλμ και αρκετά έξτρα το πήρα την Τρίτη και σήμερα κάναμε την πρώτη γεμάτη βόλτα - γνωριμία, στήσιμο κλπ.

Χρωστάω εσωτερικές, μην με βρίσετε, αύριο πρώτα ο Θεός θα τις έχετε. 😂🤦‍♂️😂👀

IMG_1620.jpeg.666f7b7ea18e2869e0e07015ba6505d1.jpegIMG_1619.jpeg.ddf3388e071964079db265d60bda5ee9.jpegIMG_1618.jpeg.4c9d50f299cc16b47f00d76023dd91c8.jpegIMG_1617.jpeg.c4e0c0af9055f9a37468d7d863d2dbf8.jpegIMG_1616.jpeg.058886055f5238ab7e600bcbafe18593.jpeg

• Like 18
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Ας παρουσιάσω κι εγώ το καινούργιο μου.

Μετά από παραγγελία, ακύρωση μετά από 8 μήνες, κλπ κλπ ήρθε η ώρα που το πήρα απόφαση και κινήθηκα για αγορά του ίδιου αλλά ελαφρώς μεταχειρισμένου. Με 7.100χλμ και αρκετά έξτρα το πήρα την Τρίτη και σήμερα κάναμε την πρώτη γεμάτη βόλτα - γνωριμία, στήσιμο κλπ.

Χρωστάω εσωτερικές, μην με βρίσετε, αύριο πρώτα ο Θεός θα τις έχετε. 😂🤦‍♂️😂👀

Καλορίζικος μαν, είχα παρκάρει ένα που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα παίζει να ήταν αυτό :D

Να βάλεις την μαύρη μασκούλα μπροστά αν θέλεις το ομορφαίνει κατα την γνώμη μου

Περιμένουμε και review

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλορίζικος μαν, είχα παρκάρει ένα που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα παίζει να ήταν αυτό :D

Να βάλεις την μαύρη μασκούλα μπροστά αν θέλεις το ομορφαίνει κατα την γνώμη μου

Ευχαριστώ φιλαράκι μου. Ναι λογικά αυτό ήταν. Του κύριου Γιάννη όπως το έλεγε. Αρκετά έξτρα με λίγα χμλ. Του το έκλεισα αρχές της προηγούμενης. Εξαιρετικός συνομιλητής τον οποίον και ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία. 

Την μαύρη μάσκα εννοείται ότι θα την βάλω. Δύο προτεραιότητες έχω, bimmercode και την μαύρη. Κατα τ΄άλλα το αυτοκίνητο έχει ήδη ότι άλλο ήθελα. 

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 3
Δημοσ.

4 χιλιάρικα κέρδος έβγαλε, δε σου έδωσε δώρο ούτε το φίλτρο που είχε πάρει για την εισαγωγή.. κάτι τέτοια βλέπω ρε παιδιά γιατί τους κάνετε μάγκες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Parolos4 είπε

4 χιλιάρικα κέρδος έβγαλε, δε σου έδωσε δώρο ούτε το φίλτρο που είχε πάρει για την εισαγωγή.. κάτι τέτοια βλέπω ρε παιδιά γιατί τους κάνετε μάγκες?

31k είναι η 118 sport line advanced αυτή την στιγμη΄. Είχα τοποθετήσει παραγγελία τον 12/21 με αρχική τότε 29κ. Έως τον Ιούλιο του 22 που την ακύρωσα είχε φάει αύξηση στα τωρινά επίπεδα αρχικής έκδοσης για την 118 sport line advanced. Δεν αναφέρω τι του είχα βάλει ως έξτρα εγώ τότε.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τα έξτρα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με 7000χλμ, m sport ανάρτηση, ηχοσύστημα 10 ηχείων, μαύρο ουρανό, καθρέφτη αυτόματα ρυθμιζόμενο στο φως, αναδιπλούμενοι εξωτερικοί, φιμέ σε όλο το αμάξωμα, επέκταση εγγύησης έως τον 7/26, μεγαλύτερο ντεπόζιτο συν ότι έδωσα λιγότερα από όσα θα έπαιρνα την απλή 118 sportilne advanced αυτήν τη στιγμή(31κ) με 7-8 μήνες αναμονή, ε τότε θεωρώ ότι μάγκα πάντως δεν τον έκανα. Ούτε τέτοιο κέρδος έβγαλε. 

Για το φίλτρο πάντως δεν θα διαφωνήσω. Ιδέα δεν είχα, ούτε αναφέρθηκε, ούτε μου το πρότεινε. Ξέρω 'γώ το είχε ξεχάσει ότι το είχε; Τι να πω, το είδα κι εγώ χθες. 😂🤦‍♂️👀

Επεξ/σία από aris_rom
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aris_rom είπε

31k είναι η 118 sport line advanced αυτή την στιγμη΄. Είχα τοποθετήσει παραγγελία τον 12/21 με αρχική τότε 29κ. Έως τον Ιούλιο του 22 που την ακύρωσα είχε φάει αύξηση στα τωρινά επίπεδα αρχικής έκδοσης για την 118 sport line advanced. Δεν αναφέρω τι του είχα βάλει ως έξτρα εγώ τότε.

Αν σε αυτά προσθέσουμε τα έξτρα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με 7000χλμ, m sport ανάρτηση, ηχοσύστημα 10 ηχείων, μαύρο ουρανό, καθρέφτη αυτόματα ρυθμιζόμενο στο φως, αναδιπλούμενοι εξωτερικοί, φιμέ σε όλο το αμάξωμα, επέκταση εγγύησης έως τον 7/26, μεγαλύτερο ντεπόζιτο συν ότι έδωσα λιγότερα από όσα θα έπαιρνα την απλή 118 sportilne advanced αυτήν τη στιγμή(31κ) με 7-8 μήνες αναμονή, ε τότε θεωρώ ότι μάγκα πάντως δεν τον έκανα. 

Για το φίλτρο πάντως δεν θα διαφωνήσω. Ιδέα δεν είχα, ούτε αναφέρθηκε, ούτε μου το πρότεινε. Ξέρω 'γώ το είχε ξεχάσει ότι το είχε; Τι να πω, το είδα κι εγώ χθες. 😂🤦‍♂️👀

Τι φίλτρο ρε παιδιά ? τι έχασα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Τι φίλτρο ρε παιδιά ? τι έχασα?

φιλτρο αερα ελευθερης ροης της Green PA7372.

Το είχε αγοραστει για να συνοδεψει το remap, το οποιο ομως δεν εγινε ποτε.

Δεν με έκαιγε τόσο για να είμαι ειλικρινής καθώς δεν έχω τέτοια βλέψη. Απλώς το είδα κι εγώ στο φβ στο γκρουπ που το έβαλε για πώληση και αναρωτήθηκα στιγμιαία πώς και δεν το ανέφερε, είτε ως δώρο όπως λέει ο φίλος είτε αν ενδιαφέρομαι εγώ. Κλάιν προσωπικά αλλά οκ, συζήτηση να γίνεται.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...