tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, gmts είπε Όχι ρε εντάξει. Πολύ πιο ακριβά βέβαια αλλά παρήγγειλα την ST3 αναγκαστικά, οπότε τούμπανο. Στοκάρουν τα τελευταία ST οπότε απλά επιλεγεις ένα απο αυτά. Άρα 3μηνο περίπου η παραλαβή. Ήδη η Revo έχει "ενημερωθεί" πάντως. 😄 Άντε ρε παιδιά να ξεφύγουμε και απο αυτό το 100km με 5 λίτρα . οκ καταλαβαίνω την ακρίβεια και τον κόσμο που κάνει χιλιόμετρα αλλά να βλέπουμε και κανα γκαζιάρικο αμάξι 2
majnun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν παίζουν ετοιμοπαράδοτα απο αυτά ? St line X έχουν αλλά με διετή εγγύηση και ενώ είναι διαθέσιμα δεν έχουν άμεση παράδοση. Τουλάχιστον για το Χ. Κάτι αυτοκίνητα που τα περιφέρουν για επίδειξη μου είπε ο πωλητής. Εγώ έβαλα ρεζέρβα και winter pack οπότε δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Θεωρητικά το Μάιο έρχεται 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν παίζουν ετοιμοπαράδοτα απο αυτά ? St line X έχουν αλλά με διετή εγγύηση και ενώ είναι διαθέσιμα δεν έχουν άμεση παράδοση. Τουλάχιστον για το Χ. Κάτι αυτοκίνητα που τα περιφέρουν για επίδειξη μου είπε ο πωλητής. Εγώ έβαλα ρεζέρβα και winter pack οπότε δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Θεωρητικά το Μάιο έρχεται 1
paylidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Γιατί μόνο διετή ρε σύ; 7-8 δεν είχε η φορδ; Πάει;;
majnun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Αυτά τα online ναι. Εμένα με παραγγελία μου έκανε δώρο από 5ετια σε 8ετια 2
gmts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Αν πας μέσω online μπαίνει καινούρια παραγγελία οπότε ξέρουμε τι παίζει απο χρόνους αναμονής/παραλαβής. Στο ST που έκλεισα , 8 χρονια εγγύηση, συναγερμό και φιμέ. Είχε και όντως 5 χρόνια και μια μικρή έκπτωση στην τελική τιμή. 3 hours ago, tsofras said: Άντε ρε παιδιά να ξεφύγουμε και απο αυτό το 100km με 5 λίτρα . οκ καταλαβαίνω την ακρίβεια και τον κόσμο που κάνει χιλιόμετρα αλλά να βλέπουμε και κανα γκαζιάρικο αμάξι Πραγματικά βαρέθηκα να λένε σχεδόν όλοι πόσο καίει και όχι ποσο 0-100 και ρεπρίζ κλπ.😆 2
Peugeot208 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, gmts είπε Αν πας μέσω online μπαίνει καινούρια παραγγελία οπότε ξέρουμε τι παίζει απο χρόνους αναμονής/παραλαβής. Στο ST που έκλεισα , 8 χρονια εγγύηση, συναγερμό και φιμέ. Είχε και όντως 5 χρόνια και μια μικρή έκπτωση στην τελική τιμή. Πραγματικά βαρέθηκα να λένε σχεδόν όλοι πόσο καίει και όχι ποσο 0-100 και ρεπρίζ κλπ.😆 Οι ρεπρίζ, οι τελικές και οι ροπές είναι φλωριές. Η αδρεναλίνη, που νιώθεις, για να μειώσεις τη κατανάλωση, κάτω από 5,5, δε συγκρίνεται. Οι κοντρες στα φαναρια για το ποιος θα ξεκινήσει πιο ομαλά. Τα πειράγματα σε φίλους, που ρυπαίνουν περισσότερο. Η αγωνία αν το ηλεκτρικό σου θα καταφέρει να φτάσει το προορισμό του, αξία ανεκτίμητη.... 1
Dantε Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Και μη ξεχνας την αγωνια για τη ζωη σου οταν χρειαστει να κανεις προσπεραση σε φορτηγο ενω ειναι σε ανηφορα και να εισαι με 91χλμ/ωρα και το φορτηγο με 90 και η επιταχυνση σου να ειναι 0,1 m/s2.
Sakiz105 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2023 στις 10:06 ΠΜ, tsofras είπε Άντε ρε παιδιά να ξεφύγουμε και απο αυτό το 100km με 5 λίτρα . οκ καταλαβαίνω την ακρίβεια και τον κόσμο που κάνει χιλιόμετρα αλλά να βλέπουμε και κανα γκαζιάρικο αμάξι εδώ το 1,5t πήρα αντί για το 1.0t και όλοι με ρωτάνε "τι να το κάνεις" λολ. Που δλδ, άντε να γλίτωνα 5 ευρώ τον μήνα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Sakiz105
dtk-386 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε εδώ το 1,5t πήρα αντί για το 1.0t και όλοι με ρωτάνε "τι να το κάνεις" λολ. Που δλδ, άντε να γλίτωνα 5 ευρώ τον μήνα. επειδή έχει άλογα θα το οδηγάς πιο επιθετικά άρα αποκλείεται ένας 1500αρης να καίει όσο ένας 1000αρης. μετά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον ότι κάνει οικονομία όταν το λίτρο παίζει κοντά στο 1,90€. ο καθένας επιλέγει με τα θέλω του. και η διαφορά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι μόνο 5 ευρώ. 1
Sakiz105 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε επειδή έχει άλογα θα το οδηγάς πιο επιθετικά άρα αποκλείεται ένας 1500αρης να καίει όσο ένας 1000αρης. υποθετικό είναι αυτό πάντως. Περιμένω να έρθει και το δικό σου να συγκρίνουμε
dtk-386 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε υποθετικό είναι αυτό πάντως. Περιμένω να έρθει και το δικό σου να συγκρίνουμε επειδή έχω τώρα το Α4 με τον 1800 tfsi 160hp κάτι ξέρω, είναι γλυκό το γκάζι!
Sakiz105 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε επειδή έχω τώρα το Α4 με τον 1800 tfsi 160hp κάτι ξέρω, είναι γλυκό το γκάζι! Οχι ρε καμια σχέση τι έκαιγαν τα προ 2016-17 μοντέλα με τα τωρινά. 2
BayernMunich Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/3/2023 στις 4:36 ΜΜ, paylidis είπε Μάθε πρώτα στο χειροκίνητο και ασε το δάσκαλο να λέει τις καφενειακες του αρλούμπες. Έπειτα με τα χρόνια θα επιλέξεις τι θέλεις… μόνο και μόνο που ζητάς να σου πάρουν οι γονείς σου αυτοματο τους ανεβάζεις ένα χιλιάρικο τα έξοδα, γιατί; Επειδή το είπε ο δάσκαλος; Έτσι ακριβώς. Την έχει πατήσει γνωστός μου 25αρης και πρέπει να ξαναδώσει - του έδωσαν χειροκίνητο εταιρικο τώρα που έπιασε δουλειά και το έχει στο παρκιν. Ομοίως ζορίστηκε πολύ σε διακοπές σε νησιά που έπρεπε να νοικιάσει - τα αυτόματα ήταν συνήθως μεγαλύτερης κατηγορίας και διπλάσιας τιμής από ένα κλασικό νοικιαρικο τύπου μικρα κορσα κλπ καλησπερα και παλι, με χειροκινητο μαθαινω αυτη τη στιγμη για το διπλωμα. Και κανω μαθηματα και με τον πατερα μου που εχει και αυτος χειροκινητο, απλα επειδη ειναι τα αυτοματα ειναι πιο ευκολα και πιο βολικα, απλα ρωτησα τον δασκαλο τη γνωμη του και ηταν πολυ θετικος. Το δευτερο αμαξι του πατερα μου ειναι αυτοματο, οποτε σκεφτομαι να ξεκινησω σε κανα μηνα εκει μαθηματα αφου εχω ηδη το διπλωμα στο χειροκινητο, και αρχισουμε να μαζευουμε και λεφτα για ενα φθηνο αυτοματο απο car gr Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από BayernMunich 1
tasoskont Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 11:11 ΠΜ, majnun είπε Αυτά τα online ναι. Εμένα με παραγγελία μου έκανε δώρο από 5ετια σε 8ετια Βασικά επειδή αυτή τη πο...ιά την κάνουνε αρκετές αντιπροσωπείες Ford ,η 8 ετία είναι δώρο από τη Ford και όχι από την αντιπροσωπεία που παει να το περάσει σαν δώρο ή έκπτωση ή ξερω εγω τι άλλο
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε επειδή έχει άλογα θα το οδηγάς πιο επιθετικά άρα αποκλείεται ένας 1500αρης να καίει όσο ένας 1000αρης. μετά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον ότι κάνει οικονομία όταν το λίτρο παίζει κοντά στο 1,90€. ο καθένας επιλέγει με τα θέλω του. και η διαφορά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι μόνο 5 ευρώ. Εξαρτάται απο τα χιλιόμετρα που κάνεις. Αν το λιώνεις μέσα στην πολη τότε ναι. Αν κάνεις πιο περιορισμένη χρήση ή ακομα περισσότερο αν η χρήση σου ειναι σε αυτοκινητόδρομο, τότε η διαφορά δεν θα ειναι τόσο μεγάλη. Ειναι κατανοητό όταν κάποιος κάνει οικονομία με τη βενζίνη σε αυτη την τιμή. Αυτο που ειναι για μένα ακατανοήτο ειναι να δώσεις 25-30 χιλιάδες (που λογικά δε σου περισσεύουν κιολας) και να πάρεις ενα hybrid κουτί με μοναδικό κριτήριο την κατανάλωση και να πηγαίνεις 100 δεξιά λωρίδα στην εθνική για να μη καις. Ε πάρε ενα πιο φθηνό βενζίνη να το ευχαριστηθείς κιόλας, τόσα λεφτά δίνεις. Άλλωστε ακομα και μη γκαζιάρης να είναι κάποιος, σε κανέναν δεν αρέσει να πηγαίνει πίσω απο τα φορτηγά στην εθνική ή να κινείται 20 χλμ κάτω απο το όριο για να μη κάψει. Εκτός απο εναν συμφορουμίτη πριν μερικά χρονια που έλεγε οτι του αρέσει να κάνει Αθηνα -Καλαμάτα 3.5-4 ωρες πηγαίνοντας με 90 το CHR στην Εθνική (που έκαιγε λίγο) γιατι και καλά απολαμβάνει τη διαδρομή... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις