paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, BayernMunich είπε καλησπερα, ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας για τα αυτοματα. Εγω εδω και καποιο καιρο που κανω μαθηματα οδηγησης για το διπλωμα ο δασκαλος μου μου εχει να παρω αυτοματο ασυζητητι γιατι ο συμπλεκτης θεωρειται ηδη παλια τεχνολογια και ειναι πολυ πιο ευκολο στην οδηγηση. Εγω προσωπικα απο την αρχη λεω στους γονεις οτι αμα ειναι να μου παρουν αμαξι μετα το διπλωμα θελω αυτοματο Μάθε πρώτα στο χειροκίνητο και ασε το δάσκαλο να λέει τις καφενειακες του αρλούμπες. Έπειτα με τα χρόνια θα επιλέξεις τι θέλεις… μόνο και μόνο που ζητάς να σου πάρουν οι γονείς σου αυτοματο τους ανεβάζεις ένα χιλιάρικο τα έξοδα, γιατί; Επειδή το είπε ο δάσκαλος; 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αν βγάλει δίπλωμα για αυτόματο δεν μπορεί να οδηγάει manual. Έτσι ακριβώς. Την έχει πατήσει γνωστός μου 25αρης και πρέπει να ξαναδώσει - του έδωσαν χειροκίνητο εταιρικο τώρα που έπιασε δουλειά και το έχει στο παρκιν. Ομοίως ζορίστηκε πολύ σε διακοπές σε νησιά που έπρεπε να νοικιάσει - τα αυτόματα ήταν συνήθως μεγαλύτερης κατηγορίας και διπλάσιας τιμής από ένα κλασικό νοικιαρικο τύπου μικρα κορσα κλπ 2
terry308 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, gmts είπε Ίδωμεν! 😆 Πόνεσε η ❤️ μου, 32Κ;; Με το καλό 🤞 2
geofak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μετά από καιρό έβγαλα το troc σε μεγάλο δρόμο. Ενεργοποίησα ότι αυτόματο έχει. Ίσως ότι καλύτερο σε "αξεσουάρ" για αυτοκίνητο. Έγινε δοκιμή στην Ιόνια, σχεδόν μόνος μου για καμιά 30αρια χιλιόμετρα. Με cruise ενεργό στα 130-150 χωρίς χέρια στο τιμόνι για όσο σε αφήνει μέχρι να αρχίσει να φωνάζει , πάει κυριολεκτικά μόνο του. Στρίβει για να σε κρατήσει εντός γραμμών, φρενάρει αν δει κάποιον μπροστά, επιταχύνει αν βγάλεις φλας και προσπεράσεις. Τεχνολογία! 3
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geofak είπε Μετά από καιρό έβγαλα το troc σε μεγάλο δρόμο. Ενεργοποίησα ότι αυτόματο έχει. Ίσως ότι καλύτερο σε "αξεσουάρ" για αυτοκίνητο. Έγινε δοκιμή στην Ιόνια, σχεδόν μόνος μου για καμιά 30αρια χιλιόμετρα. Με cruise ενεργό στα 130-150 χωρίς χέρια στο τιμόνι για όσο σε αφήνει μέχρι να αρχίσει να φωνάζει , πάει κυριολεκτικά μόνο του. Στρίβει για να σε κρατήσει εντός γραμμών, φρενάρει αν δει κάποιον μπροστά, επιταχύνει αν βγάλεις φλας και προσπεράσεις. Τεχνολογία! Ε ναι. Κ φαντάσου στα ακριβότερα ποσό πιο ανεπτυγμένη είναι. Από θόρυβο πως τα πάει; Ημουν στο Τσακ να καταλήξω σε αυτό για leading μέχρι που του έκανα td κ απογοητεύτηκα μου φάνηκε πολύ θορυβώδες σε σχέση με τα δικά μου Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε ναι. Κ φαντάσου στα ακριβότερα ποσό πιο ανεπτυγμένη είναι. Από θόρυβο πως τα πάει; Ημουν στο Τσακ να καταλήξω σε αυτό μέχρι που του έκανα td κ απογοητεύτηκα μου φάνηκε πολύ θορυβώδες Σε ταξίδι εννοείς ?
geofak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ε ναι. Κ φαντάσου στα ακριβότερα ποσό πιο ανεπτυγμένη είναι. Από θόρυβο πως τα πάει; Ημουν στο Τσακ να καταλήξω σε αυτό για leading μέχρι που του έκανα td κ απογοητεύτηκα μου φάνηκε πολύ θορυβώδες σε σχέση με τα δικά μου Είναι ανάλογα τώρα. Σε ευθεία στο D μέχρι τα 130 ο θόρυβος είναι αμελητέος. Στο S επειδή μέχρι να κουμπώσει την 6-7η ανεβάζει στροφές το ακούς κάπως. Μετά τα 150 ακούγεται όμως. Σε σχέση με Octavia RS που έχω για να συγκρινω πχ στα 150 δεν ακούς τίποτα ε σε αυτό έχεις το θόρυβο σου.
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Σε ταξίδι εννοείς ? Μέσα στη πόλη μου φάνηκε πολύ ενοχλητικό 21 λεπτά πριν, geofak είπε Είναι ανάλογα τώρα. Σε ευθεία στο D μέχρι τα 130 ο θόρυβος είναι αμελητέος. Στο S επειδή μέχρι να κουμπώσει την 6-7η ανεβάζει στροφές το ακούς κάπως. Μετά τα 150 ακούγεται όμως. Σε σχέση με Octavia RS που έχω για να συγκρινω πχ στα 150 δεν ακούς τίποτα ε σε αυτό έχεις το θόρυβο σου. Ισως είναι πως είσαι συνηθισμένος. Ενώ μου αρέσει παρά πολύ κ είμαι έτοιμος να το τσιμπήσω με ενοχλεί ο θόρυβος του και φοβάμαι μη μου σπάσει τα νεύρα. Βεβαια το συγκρίνω με το Q3 κ το kamiq που έχουν και τα δυο άριστη ηχομόνωση
geofak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέσα στην πόλη δεν ακούω κάτι πάντως. Δε με έχει ενοχλήσει μέχρι στιγμής. 1
paylidis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, geofak είπε Μέσα στην πόλη δεν ακούω κάτι πάντως. Δε με έχει ενοχλήσει μέχρι στιγμής. Δε ξέρω σε ποιο πρόγραμμα οδήγησης ήταν για να είμαι αντικειμενικός. Ήταν R line και ίσως το είχαν στο sport επίτηδες. Την ίδια αίσθηση πάντως μου είχε δώσει και πριν το facelift που το κοίταγα (manual). Ίσως είμαι εγώ μαθημένος σε πολύ ήσυχη καμπίνα λόγω premium brands… Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από paylidis
Astreos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Στις 8/3/2023 στις 3:13 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Αν βγάλει δίπλωμα για αυτόματο δεν μπορεί να οδηγάει manual. Δεν το ήξερα αυτό, υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός; Νόμιζα ότι η ερώτηση είχε να κάνει με τι αυτοκίνητο να πάρει, αφού πάρει το δίπλωμα, όχι τι δίπλωμα να βγάλει.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, Astreos είπε Δεν το ήξερα αυτό, υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός; Νόμιζα ότι η ερώτηση είχε να κάνει με τι αυτοκίνητο να πάρει, αφού πάρει το δίπλωμα, όχι τι δίπλωμα να βγάλει. Yπάρχει τέτοιος διαχωρισμός.
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Astreos είπε Δεν το ήξερα αυτό, υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός; Νόμιζα ότι η ερώτηση είχε να κάνει με τι αυτοκίνητο να πάρει, αφού πάρει το δίπλωμα, όχι τι δίπλωμα να βγάλει. Προφανώς κ υπάρχει και είναι απόλυτα λογικός… 1
majnun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 8/3/2023 στις 8:45 ΠΜ, gmts είπε Επανέρχομαι μετα απο 1 σχεδόν χρόνο που είχα ακυρώσει το ST2 μιας και δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή λόγω των γνωστών προβλημάτων. Επειδή παραμένουμε petrolheads(αν και στα 46 σχεδόν), έκανα την κίνηση μιας και σε 2 μήνες πάπαλα οι παραγγελίες για Fiesta γενικώς. Stockάρουν ήδη 4,5 κομμάτια ST οπότε σε περίπου 3 με 4 μήνες max θα είναι εδώ.(Λευκό το πήρα). Ίδωμεν! 😆 Είμαστε εξίσου βλαμενοι τελικά 🤣 Εγώ τελικά μετά το st2 που δεν ήρθε ποτέ, και το abarth που ήρθε και έφυγε, έριξα παραγγελία για ST-Line X 125 γιατί κατάλαβα ότι θέλω αίσθηση στο τιμόνι αλλά δε μου χρειάζονται τόσα γκάζια. Βέβαια οι τιμές του τότε σε σχέση με τις σημερινές, κάνεις χαρακιρι και λες τι μαλακας ήμουν και δεν περίμενα μέχρι τέλους. Αρκετά πήραν έστω και με 15 μήνες αναμονής. Τα λάθη, μαθήματα το μέλλον 1
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, majnun είπε Είμαστε εξίσου βλαμενοι τελικά 🤣 Εγώ τελικά μετά το st2 που δεν ήρθε ποτέ, και το abarth που ήρθε και έφυγε, έριξα παραγγελία για ST-Line X 125 γιατί κατάλαβα ότι θέλω αίσθηση στο τιμόνι αλλά δε μου χρειάζονται τόσα γκάζια. Βέβαια οι τιμές του τότε σε σχέση με τις σημερινές, κάνεις χαρακιρι και λες τι μαλακας ήμουν και δεν περίμενα μέχρι τέλους. Αρκετά πήραν έστω και με 15 μήνες αναμονής. Τα λάθη, μαθήματα το μέλλον Δεν παίζουν ετοιμοπαράδοτα απο αυτά ?
gmts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 7 minutes ago, majnun said: Είμαστε εξίσου βλαμενοι τελικά 🤣 Εγώ τελικά μετά το st2 που δεν ήρθε ποτέ, και το abarth που ήρθε και έφυγε, έριξα παραγγελία για ST-Line X 125 γιατί κατάλαβα ότι θέλω αίσθηση στο τιμόνι αλλά δε μου χρειάζονται τόσα γκάζια. Βέβαια οι τιμές του τότε σε σχέση με τις σημερινές, κάνεις χαρακιρι και λες τι μαλακας ήμουν και δεν περίμενα μέχρι τέλους. Αρκετά πήραν έστω και με 15 μήνες αναμονής. Τα λάθη, μαθήματα το μέλλον Όχι ρε εντάξει. Πολύ πιο ακριβά βέβαια αλλά παρήγγειλα την ST3 αναγκαστικά, οπότε τούμπανο. Στοκάρουν τα τελευταία ST οπότε απλά επιλεγεις ένα απο αυτά. Άρα 3μηνο περίπου η παραλαβή. Ήδη η Revo έχει "ενημερωθεί" πάντως. 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις