Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε ξέρω δεν έχω μπει ποτε στο πειρασμό να οδηγήσω καινουργιο Peugeot. Σίγουρα ο συνδυασμός τιμονιού-καντράν είναι γελοίος αλλά ίσως είναι πρακτικός για κάποιους. Προσωπικά πάντως από τους 3 γνωστούς που έχω με νέα πεζό οι 2 είναι δυσαρεστημένοι (ο ένας με 2008 με τα ίδια θέματα με το Θωμά, εμετούς τα παιδιά κλπ)

Εγώ  στο τιμόνι αναφέρθηκα. 

Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη. 😇

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Εγώ  στο τιμόνι αναφέρθηκα. 

Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη. 😇

Καλά ναι το τιμόνι - αν αφαιρέσεις το θέμα του καντράν, είναι θέμα συνήθειας…

Σκέψου εμένα με έχει βολέψει το καινουργιο διάκτινο της σκοντα που όταν το είδα είπα τι μλκια είναι αυτή..;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Καλά ναι το τιμόνι - αν αφαιρέσεις το θέμα του καντράν, είναι θέμα συνήθειας…

Σκέψου εμένα με έχει βολέψει το καινουργιο διάκτινο της σκοντα που όταν το είδα είπα τι μλκια είναι αυτή..;

Μπλιαχ

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως με έχει βολεψει πολύ το μικρό τιμόνι, συμφωνώ με το φίλο παραπάνω, ειδικά μέσα στην πόλη κάνει την οδήγηση ποιο εύκολη. Δεν είχα και ιδιαίτερο θέμα να το συνηθίσω, λογικά έχει και να κάνει και με το σωματότυπο του καθενός. Λίγο το κάτω κάτω μέρος του καντράν χάνω, μερικο-ολικο χιλιομετρητή, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Τώρα για τους πίσω, εμένα δεν έχουν θέμα, ούτε η μικρή, ούτε η σύζυγος που μπορεί να κάτσει καμία φορά. Αλλά αυτό είναι στον άνθρωπο, εγώ θυμάμαι μικρός ζαλιζομουνα στο πίσω κάθισμα του σκαραβαίου 😀

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bkran είπε

Εμένα πάντως με έχει βολεψει πολύ το μικρό τιμόνι, συμφωνώ με το φίλο παραπάνω, ειδικά μέσα στην πόλη κάνει την οδήγηση ποιο εύκολη. Δεν είχα και ιδιαίτερο θέμα να το συνηθίσω, λογικά έχει και να κάνει και με το σωματότυπο του καθενός. Λίγο το κάτω κάτω μέρος του καντράν χάνω, μερικο-ολικο χιλιομετρητή, αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Τώρα για τους πίσω, εμένα δεν έχουν θέμα, ούτε η μικρή, ούτε η σύζυγος που μπορεί να κάτσει καμία φορά. Αλλά αυτό είναι στον άνθρωπο, εγώ θυμάμαι μικρός ζαλιζομουνα στο πίσω κάθισμα του σκαραβαίου 😀

Είναι και το αμάξι πάντως , την διαδρομή προς Λαμία ή Ανάβυσσο την κάνω απο όταν ήταν μωρά ( οπότε με 6 διαφορετικά αμάξια :D ) μόνο στο 2008 παραπονέθηκαν.

Επίσης με το Astra J ζαλιζόταν η γυναίκα μου όταν καθόταν πίσω και το αστείο είναι ότι το πούλησα στον κολλητό μου και μετά ζαλιζόταν και η δική του γυναίκα ενώ τα παιδιά ποτέ ακόμη και σήμερα :)

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι μετα απο 1 σχεδόν χρόνο που είχα ακυρώσει το ST2 μιας και δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή λόγω των γνωστών προβλημάτων.

Επειδή παραμένουμε petrolheads(αν και στα 46 σχεδόν), έκανα την κίνηση μιας και σε 2 μήνες πάπαλα οι παραγγελίες για Fiesta γενικώς.

Stockάρουν ήδη 4,5 κομμάτια ST οπότε σε περίπου 3 με 4 μήνες max θα είναι εδώ.(Λευκό το πήρα).

Ίδωμεν! 😆

20230308_082819.jpg

• Like 10
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmts είπε

Επανέρχομαι μετα απο 1 σχεδόν χρόνο που είχα ακυρώσει το ST2 μιας και δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή λόγω των γνωστών προβλημάτων.

Επειδή παραμένουμε petrolheads(αν και στα 46 σχεδόν), έκανα την κίνηση μιας και σε 2 μήνες πάπαλα οι παραγγελίες για Fiesta γενικώς.

Stockάρουν ήδη 4,5 κομμάτια ST οπότε σε περίπου 3 με 4 μήνες max θα είναι εδώ.(Λευκό το πήρα).

Ίδωμεν! 😆

20230308_082819.jpg

Τελικά υπάρχουμε και εμείς που αν μας κολλήσει κάτι θα σκάσουμε αν δεν το πραγματοποιήσουμε (σε λογικά πλαίσια πάντα)

Μπράβο ρε μαν άντε με το καλό , τσούζει βέβαια λίγο η τιμή

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή έτσουξε αγρίως. Καλοτάξιδο όμως, θεωρώ δεδομένο ότι θα το χαρείς και είμαι πολύ υπέρ του να ικανοποιούνται τα θέλω του καθενός και να μη μένουν απωθημένα σε τέτοια πράγματα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας για τα αυτοματα. Εγω εδω και καποιο καιρο που κανω μαθηματα οδηγησης για το διπλωμα ο δασκαλος μου μου εχει να παρω αυτοματο ασυζητητι γιατι ο συμπλεκτης θεωρειται ηδη παλια τεχνολογια και ειναι πολυ πιο ευκολο στην οδηγηση. Εγω προσωπικα απο την αρχη λεω στους γονεις οτι αμα ειναι να μου παρουν αμαξι μετα το διπλωμα θελω αυτοματο

Επεξ/σία από BayernMunich
Δημοσ.

Πάντα οδηγούσα manual αυτοκίνητα αλλά φέτος με την παραλαβή του νέου ειμαι με 7αρι DCT. Σίγουρα η εμπειρία μου μικρή από αυτό το κιβώτιο αλλά δεν γυρίζω πίσω. Στην αρχή είχα φόβο στις προσπεράσεις και κατά ποσο ανταποκρίνεται στα κατεβάσματα αλλά όταν μάθεις να χειρίζεσαι το γκάζι όλα είναι παιχνιδάκι. Θα συμφωνήσω με τον δάσκαλο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Questioner είπε

Πάντα οδηγούσα manual αυτοκίνητα αλλά φέτος με την παραλαβή του νέου ειμαι με 7αρι DCT. Σίγουρα η εμπειρία μου μικρή από αυτό το κιβώτιο αλλά δεν γυρίζω πίσω. Στην αρχή είχα φόβο στις προσπεράσεις και κατά ποσο ανταποκρίνεται στα κατεβάσματα αλλά όταν μάθεις να χειρίζεσαι το γκάζι όλα είναι παιχνιδάκι. Θα συμφωνήσω με τον δάσκαλο.

ναι η αληθεια ειναι πρεπει να κανω πρωτα καποια μαθηματα σε καποιο απομονωμενο μερος να μαθω το χειρισμο που ειναι διαφορετικος και μετα να παρω το δικο μου και να βγω στο δρομο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BayernMunich είπε

καλησπερα, ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η γνωμη σας για τα αυτοματα. Εγω εδω και καποιο καιρο που κανω μαθηματα οδηγησης για το διπλωμα ο δασκαλος μου μου εχει να παρω αυτοματο ασυζητητι γιατι ο συμπλεκτης θεωρειται ηδη παλια τεχνολογια και ειναι πολυ πιο ευκολο στην οδηγηση. Εγω προσωπικα απο την αρχη λεω στους γονεις οτι αμα ειναι να μου παρουν αμαξι μετα το διπλωμα θελω αυτοματο

Το αυτόματο, αν είναι καλό, είναι απόλαυση και προσωπικά για μένα είναι must στην αγορά νέου αυτοκινήτου. Γνώμη μου όμως είναι ότι θα πρέπει να μάθεις να χειρίζεται και το manual. 

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Astreos είπε

Το αυτόματο, αν είναι καλό, είναι απόλαυση και προσωπικά για μένα είναι must στην αγορά νέου αυτοκινήτου. Γνώμη μου όμως είναι ότι θα πρέπει να μάθεις να χειρίζεται και το manual. 

Αν βγάλει δίπλωμα για αυτόματο δεν μπορεί να οδηγάει manual.

• Δημιουργία νέου...