TomCollins Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Το Mokka πετρέλαιο τι λέει; Προκαταβολή ζητάνε το 30%;
tsofras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, TomCollins είπε Το Mokka πετρέλαιο τι λέει; Προκαταβολή ζητάνε το 30%; nope , PSA πετρέλαια πρόβλημα με adblue , κοίτα άλλη εταιρεία για diesel 2 1
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, TomCollins είπε Το Mokka πετρέλαιο τι λέει; Προκαταβολή ζητάνε το 30%; 20%* ζηταει η Mercedes για 60000 αμάξι και αυτοί για το Ματρακα θέλουν 30%; Κατά τα αλλά συμφωνώ με το Θωμά, όχι. *που με ελάχιστη πίεση το εκανα 10%
dtk-386 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 άλλο 30% των 29k για μια μεσσαία έκδοση Mokka και άλλο 20% για τα 60k. στην μία περίπτωση δίνεις 8.700 και στην άλλη 12.000 ευρώ. λέμε τώρα.
Sakiz105 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, paylidis είπε 20%* ζηταει η Mercedes για 60000 αμάξι και αυτοί για το Ματρακα θέλουν 30%; Κατά τα αλλά συμφωνώ με το Θωμά, όχι. *που με ελάχιστη πίεση το εκανα 10% Επίσης έχει αυστηρότερα εισοδηματικά κριτήρια. Τα opel έχουν γίνει φαρμακείο. Astra gs 31 χιλιάρικα και επιμένουν με τον 1.2t. Έχω να δω καινούργιο opel εδώ χρόνια. peugeot, hyundai,mercedes,dacia,skoda από καινούργια μόνο και το κλασσικό yaris hybrid. Επίσης εξαφανίστηκαν όλες οι 316i 20ετίας όταν ανέβηκε η βενζίνη στα 2,5 ευρώ 2
Coachsm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, Διαβαζω το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό και ομολογώ ότι έχω μάθει πολλά πράγματα που δεν είχα ιδέα πως λειτουργούν. Παω στο προκείμενο: εδώ και πολύ καιρό είμαι υπό σκέψη για αγορά αυτοκινήτου. Η προτίμηση μου είναι hatchback καθώς δε θέλω κάτι μεγάλο σε όγκο (SUV) επειδή παραπονιέται η γυναίκα μου για τα μεγάλα αυτοκίνητα, το πάρκινγκ κλπ. Ήμουν ανάμεσα σε Leon (λόγω tsofra), Focus και Audi a3. Ομολογώ ότι λόγω χώρων, λειτουργικότητας πορτ μπαγκάζ, κόστος σε σέρβις, οδηγικής συμπεριφοράς και εξωτερικής εμφάνισης κατέληξα στο focus. πήγα στη Βελμαρ πρόσφατα για ερώτηση για το focus st line x auto (έψαχνα το vignale αλλά δεν έρχεται Ελλάδα). Αρχική τιμή γύρω στα 31.000 και με πολλά έξτρα που έβαλα (ζάντες 18¨, drive assistant pack, head up display, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και κάποια αλλά που δεν θυμάμαι ) έφτασε τα 39.000. Λόγω αναπηρίας γλιτώνω το τέλος ταξινόμησης γύρω στα 4000 όποτε πάμε στα 35.000. Θα ήθελα την άποψη σας για το αυτοκίνητο αν γνωρίζετε ή αν θα προτείνατε κάτι άλλο. Και επίσης αν τα δωσω τα χρήματα στο χέρι πιστεύετε ότι μπορώ να πετύχω καλύτερη τιμή ; ευχαριστω πολύ για την παρέα παιδιά !
tsofras Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Coachsm είπε Καλησπέρα σε όλους, Διαβαζω το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό και ομολογώ ότι έχω μάθει πολλά πράγματα που δεν είχα ιδέα πως λειτουργούν. Παω στο προκείμενο: εδώ και πολύ καιρό είμαι υπό σκέψη για αγορά αυτοκινήτου. Η προτίμηση μου είναι hatchback καθώς δε θέλω κάτι μεγάλο σε όγκο (SUV) επειδή παραπονιέται η γυναίκα μου για τα μεγάλα αυτοκίνητα, το πάρκινγκ κλπ. Ήμουν ανάμεσα σε Leon (λόγω tsofra), Focus και Audi a3. Ομολογώ ότι λόγω χώρων, λειτουργικότητας πορτ μπαγκάζ, κόστος σε σέρβις, οδηγικής συμπεριφοράς και εξωτερικής εμφάνισης κατέληξα στο focus. πήγα στη Βελμαρ πρόσφατα για ερώτηση για το focus st line x auto (έψαχνα το vignale αλλά δεν έρχεται Ελλάδα). Αρχική τιμή γύρω στα 31.000 και με πολλά έξτρα που έβαλα (ζάντες 18¨, drive assistant pack, head up display, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και κάποια αλλά που δεν θυμάμαι ) έφτασε τα 39.000. Λόγω αναπηρίας γλιτώνω το τέλος ταξινόμησης γύρω στα 4000 όποτε πάμε στα 35.000. Θα ήθελα την άποψη σας για το αυτοκίνητο αν γνωρίζετε ή αν θα προτείνατε κάτι άλλο. Και επίσης αν τα δωσω τα χρήματα στο χέρι πιστεύετε ότι μπορώ να πετύχω καλύτερη τιμή ; ευχαριστω πολύ για την παρέα παιδιά ! Η τιμή δεν αλλάζει και με δάνειο να πας πάλι όλα θα τα πάρουν απο την τράπεζα. Τώρα 35000ε για focus πολλά μου φαίνονται , βέβαια όλες οι τιμές είναι στον θεό . Την BMW σειρά 1 πήγες να την δείς ? Αν δεν είχες θέμα με το μέγεθος θα σου έλεγα να πας να δείς και το νέο Civic
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Coachsm είπε Καλησπέρα σε όλους, Διαβαζω το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό και ομολογώ ότι έχω μάθει πολλά πράγματα που δεν είχα ιδέα πως λειτουργούν. Παω στο προκείμενο: εδώ και πολύ καιρό είμαι υπό σκέψη για αγορά αυτοκινήτου. Η προτίμηση μου είναι hatchback καθώς δε θέλω κάτι μεγάλο σε όγκο (SUV) επειδή παραπονιέται η γυναίκα μου για τα μεγάλα αυτοκίνητα, το πάρκινγκ κλπ. Ήμουν ανάμεσα σε Leon (λόγω tsofra), Focus και Audi a3. Ομολογώ ότι λόγω χώρων, λειτουργικότητας πορτ μπαγκάζ, κόστος σε σέρβις, οδηγικής συμπεριφοράς και εξωτερικής εμφάνισης κατέληξα στο focus. πήγα στη Βελμαρ πρόσφατα για ερώτηση για το focus st line x auto (έψαχνα το vignale αλλά δεν έρχεται Ελλάδα). Αρχική τιμή γύρω στα 31.000 και με πολλά έξτρα που έβαλα (ζάντες 18¨, drive assistant pack, head up display, δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα και κάποια αλλά που δεν θυμάμαι ) έφτασε τα 39.000. Λόγω αναπηρίας γλιτώνω το τέλος ταξινόμησης γύρω στα 4000 όποτε πάμε στα 35.000. Θα ήθελα την άποψη σας για το αυτοκίνητο αν γνωρίζετε ή αν θα προτείνατε κάτι άλλο. Και επίσης αν τα δωσω τα χρήματα στο χέρι πιστεύετε ότι μπορώ να πετύχω καλύτερη τιμή ; ευχαριστω πολύ για την παρέα παιδιά ! Α3 ή 118 τίποτα λιγότερο. Για Audi εάν θες καλύτερη τιμή έλα πμ να σου πω τα καθέκαστα…
Coachsm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Η BMW 118 έχει μικρούς χώρους και μικρό πορτ παγκαζ και για αυτό δεν την ανέφερα καν. Δε συγκρίνεται με το focus και επειδή έχω και οικογένεια και δυο παιδιά, δε λέει να δωσω αυτά τα χρήματα χωρίς τουλάχιστον να μας βολέψει στα βασικα (χώροι). με τα έξτρα πάντως που έβαλα αντίστοιχα το Audi a3 φτάνει τα 45000 και έχει μικρότερο τέλος ταξινόμησης όποτε χάνω και από εκεί. Είμαι ελαφρώς προβληματισμένος. θα ρίξω μια μάτια και στο civic το οποίο δεν έχω τσεκάρει καθόλου. Αν είναι όμως πολύ μεγαλύτερο θα έχω γκρίνια από τη γυναίκα μου 😂😂😂 Το ξέρω ότι είναι πολλά τα 35000 αλλά ότι και να πάρεις πλέον δεν πέφτεις κάτω από 32.000 στα χαρακτηριστικά που ψαχνω. το ίδιο αυτοκίνητο 6 μήνες πριν με τις προηγούμενες τιμές ήταν στα 31.000 (4000 πάνω σε 6 μήνες).
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από εμένα τότε κοιτά c suv. Με δυο παιδιά και δε συζητάς το suv? Γιατί..; ασε τις γυναικες να λένε… Με 35Κ παίρνεις κάτι αξιοπρεπές…. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από paylidis
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, Coachsm είπε Η BMW 118 έχει μικρούς χώρους και μικρό πορτ παγκαζ και για αυτό δεν την ανέφερα καν. Δε συγκρίνεται με το focus και επειδή έχω και οικογένεια και δυο παιδιά, δε λέει να δωσω αυτά τα χρήματα χωρίς τουλάχιστον να μας βολέψει στα βασικα (χώροι). με τα έξτρα πάντως που έβαλα αντίστοιχα το Audi a3 φτάνει τα 45000 και έχει μικρότερο τέλος ταξινόμησης όποτε χάνω και από εκεί. Είμαι ελαφρώς προβληματισμένος. θα ρίξω μια μάτια και στο civic το οποίο δεν έχω τσεκάρει καθόλου. Αν είναι όμως πολύ μεγαλύτερο θα έχω γκρίνια από τη γυναίκα μου 😂😂😂 Το ξέρω ότι είναι πολλά τα 35000 αλλά ότι και να πάρεις πλέον δεν πέφτεις κάτω από 32.000 στα χαρακτηριστικά που ψαχνω. το ίδιο αυτοκίνητο 6 μήνες πριν με τις προηγούμενες τιμές ήταν στα 31.000 (4000 πάνω σε 6 μήνες). Πορτ μπαγκάζ ίδιο έχουν το ficus και η σειρά 1 , τώρα για πίσω χώρους δεν θυμάμαι να έχουν μεγάλη διαφορά. Επίσης η σειρά 1 παίρνει και μπαγκαζιέρα , έχει εργοστασιακές θέσεις Το Α3 με τις αυξήσεις που έχει πάρει δεν νομίζω ότι αξίζει αυτά που ζητάει
Coachsm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tsofras είπε Πορτ μπαγκάζ ίδιο έχουν το ficus και η σειρά 1 , τώρα για πίσω χώρους δεν θυμάμαι να έχουν μεγάλη διαφορά. Επίσης η σειρά 1 παίρνει και μπαγκαζιέρα , έχει εργοστασιακές θέσεις Το Α3 με τις αυξήσεις που έχει πάρει δεν νομίζω ότι αξίζει αυτά που ζητάει Τον τελευταία χρόνο έχω νοικιάσει το bmw 118i, Audi A3, Focus, Astra για το ίδιο ταξίδι με τις ίδιες βαλίτσες πάνω κάτω, ώστε να τα τεστάρω. Παρόλο που εργοστασιακά το bmw δείχνει τα ίδια λίτρα, η διαφορά ήταν τεράστια και δεν ξέρω γιατί. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Το focus ήταν το μόνο που χώρεσε όλα τα πράγματα πίσω και έμεινε και ελάχιστος χώρος. Το bmw ήταν μακράν το χειρότερο. Παρεπιπτόντως με το Leon είσαι ευχαριστημένος ; περασε από το μυαλό μου και το Leon Cupra αλλά μόλις είδα τα λίτρα στο πορτμπαγκάζ το άφησα τελείως 3 ώρες πριν, paylidis είπε Από εμένα τότε κοιτά c suv. Με δυο παιδιά και δε συζητάς το suv? Γιατί..; ασε τις γυναικες να λένε… Με 35Κ παίρνεις κάτι αξιοπρεπές…. Πολύ θα το ήθελα αλλά λόγω ταξιδιών στο εξωτερικό, το αυτοκίνητο θα το οδηγεί περισσότερο η γυναίκα μου όποτε δεν μπορώ να αψηφίσω τη γνώμη της. απο την άλλη δεν είμαι και fun των suv. αν πήγαινα σε μια κατηγορία πάνω μπορεί να κατέληγα σε αυτοκίνητο τύπου A4 avant. ξαναπηγαινοντας στο Focus, ενώ πέρυσι είχε 8 χρόνια εγγύηση, τώρα έχει πέσει στα 5 κάτι που επίσης με προβληματίζει. 1
tsofras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, Coachsm είπε Τον τελευταία χρόνο έχω νοικιάσει το bmw 118i, Audi A3, Focus, Astra για το ίδιο ταξίδι με τις ίδιες βαλίτσες πάνω κάτω, ώστε να τα τεστάρω. Παρόλο που εργοστασιακά το bmw δείχνει τα ίδια λίτρα, η διαφορά ήταν τεράστια και δεν ξέρω γιατί. Δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Το focus ήταν το μόνο που χώρεσε όλα τα πράγματα πίσω και έμεινε και ελάχιστος χώρος. Το bmw ήταν μακράν το χειρότερο. Παρεπιπτόντως με το Leon είσαι ευχαριστημένος ; περασε από το μυαλό μου και το Leon Cupra αλλά μόλις είδα τα λίτρα στο πορτμπαγκάζ το άφησα τελείως Πολύ θα το ήθελα αλλά λόγω ταξιδιών στο εξωτερικό, το αυτοκίνητο θα το οδηγεί περισσότερο η γυναίκα μου όποτε δεν μπορώ να αψηφίσω τη γνώμη της. απο την άλλη δεν είμαι και fun των suv. αν πήγαινα σε μια κατηγορία πάνω μπορεί να κατέληγα σε αυτοκίνητο τύπου A4 avant. ξαναπηγαινοντας στο Focus, ενώ πέρυσι είχε 8 χρόνια εγγύηση, τώρα έχει πέσει στα 5 κάτι που επίσης με προβληματίζει. Να σου πω αυτό για το BMW το είχα ξανακούσει . Παίζει ρόλο και η διάταξη του πορτ μπαγκαζ , πόσο ορθογώνιο είναι και βολεύει να το γεμίζεις. Εγώ με του Leon είναι απόλυτα ικανοποιημένος , είναι 380 λίτρα αλλά έχει τέλεια διάταξη και γεμίζει πολύ καλά . Φαντάσου ότι το 2008 που είχα που στα χαρτιά είναι 430 λίτρα δεν γέμιζε το ίδιο καλά με το Leon , η ομπρέλα θαλάσης που έχω δεν χώραγε καν σε μάκρος ενώ στο Leon χωράει. Παίζει ρόλο αν έχει και ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω γιατί τρώει χώρο απο το πορτ μπαγκαζ, μπορεί για αυτό το BMW να χάνει
Zan_gachette Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Έχουμε ξεφύγει, 40 χιλιάρικα για 3κιλινδρο χιλιαρι μικρομεσαιο 2
Sakiz105 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Zan_gachette είπε Έχουμε ξεφύγει, 40 χιλιάρικα για 3κιλινδρο χιλιαρι μικρομεσαιο Αντιδράσεις για τα 24 του i30 "24 για hyundai? έφτασαν εκεί?" "24 μια χαρά είναι, άλλα έχουν 30 φεύγα" αυτοί που δεν έχουν δει την αγορά vs αυτοί που την παρακολουθούν 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις