Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος c3 diesel. Είναι από τα καλύτερα μικρά diesel που μπορείς να πάρεις. Άνεση που δεν την περιμένεις από αμάξι της κατηγορίας του. Κατανάλωση γύρω στα 5.5 εντός πόλης και εθνική αν δεν το πιέσεις μπορείς άνετα να δεις νούμερα κάτω από 4. Σαν μοτέρ είναι σκυλιά πραγματικά. Έχουν αρκετοί θέματα με το adblue αλλά όπως σχεδόν όλα τα euro 6. Είναι ένα τίμιο αμάξι πάντως και μπορείς άνετα να πας μακρινά ταξίδια μαζί του.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vagtech είπε

Κάτοχος c3 diesel. Είναι από τα καλύτερα μικρά diesel που μπορείς να πάρεις. Άνεση που δεν την περιμένεις από αμάξι της κατηγορίας του. Κατανάλωση γύρω στα 5.5 εντός πόλης και εθνική αν δεν το πιέσεις μπορείς άνετα να δεις νούμερα κάτω από 4. Σαν μοτέρ είναι σκυλιά πραγματικά. Έχουν αρκετοί θέματα με το adblue αλλά όπως σχεδόν όλα τα euro 6. Είναι ένα τίμιο αμάξι πάντως και μπορείς άνετα να πας μακρινά ταξίδια μαζί του.

Το έχει και μένα ένας φίλος, μοντέλο του 19. Εϊναι ίσως το μόνο αυτοκίνητο που έγινε μικρό SUV και βελτιώθηκε (σε αντίθεση με άλλα που έχασαν ποιότητα και ανέβηκαν σε τιμή κάνωντας αυτήν την στροφή).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Όχι του PSA πάντως , έχει γίνει χαμός με το adblue και τις βλάβες + το κόστος αντικατάστασης

Renault clio παίζει ακόμη diesel ? Του πατέρα μου έχει βγεί σκυλί μέχρι στιγμής

Ειμαι ετοιμος να κλεισω το 5008 αυτοματο.Πηγαινα για τον Puretech 1.2 130hp και ολες οι αντιπροσωπειες μου προτεινουν τον 1.5 BlueHdi και με εβαλαν σε σκεψεις.Το οδηγησα μιας και δεν υπηρχε διαθεσιμο το μοτερ βενζινης και ηταν απλως οκ.Τα προβληματα που παιζουν ωστοσο με το diesel τους με αποθαρρυνουν.Το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως θα ειναι ο 1200αρης απο πλευρας καταναλωσης

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AlexTheGr8 είπε

Ειμαι ετοιμος να κλεισω το 5008 αυτοματο.Πηγαινα για τον Puretech 1.2 130hp και ολες οι αντιπροσωπειες μου προτεινουν τον 1.5 BlueHdi και με εβαλαν σε σκεψεις.Το οδηγησα μιας και δεν υπηρχε διαθεσιμο το μοτερ βενζινης και ηταν απλως οκ.Τα προβληματα που παιζουν ωστοσο με το diesel τους με αποθαρρυνουν.Το θεμα ειναι πως δεν ξερω πως θα ειναι ο 1200αρης απο πλευρας καταναλωσης

Οι αντιπροσωπείες θα προτείνουν ότι τους έχει ξεμείνει και αυτό που θέλουν να διώξουν.Πήγαινε γιαυτό που ήθελες από την αρχή και δεν θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tasoskont είπε

Οι αντιπροσωπείες θα προτείνουν ότι τους έχει ξεμείνει και αυτό που θέλουν να διώξουν.Πήγαινε γιαυτό που ήθελες από την αρχή και δεν θα το μετανιώσεις.

Ισχυει αυτο που λες.Ωστοσο με την παρουσα κατασταση στην αγορα υπαρχουν περιπτωσεις που δυσκολα βρισκεις αυτο που θελεις για να το δοκιμασεις πριν αγορασεις.Στη δικη μου περιπτωση πχ δεν εχω μετρο συγκρισης..

Δημοσ.

Peugeot Partner με τον κινητήρα BlueHDi 100

στον χρόνο έβγαλε αντλία adblue αλλάχτηκε στην εγγύηση 

πριν τα Χριστούγεννα άναψε λαμπάκι adblue ....... βούλωσε το φίλτρο dpf 150000χιλ.... 

1,5 μήνα παροπλισμένο το αμάξι λόγο έλλειψης ανταλλακτικού και 1600€ στον κώλο

στην αντιπροσωπεία το θεώρησαν φυσιολογικό για τα χιλιόμετρα που έχει...... 

• Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά τα γαλλικά ντίζελ βλέπω σκυλιά που λένε και πιο πάνω.:lol:

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Μια χαρά τα γαλλικά ντίζελ βλέπω σκυλιά που λένε και πιο πάνω.:lol:

Όταν δουλεύουν και δεν είναι στο Συνεργειο είναι σκυλιά… 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Όταν δουλεύουν και δεν είναι στο Συνεργειο είναι σκυλιά… 

αυτό ναι ....

ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μοντέλο 2019....

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, procostas1 είπε

αυτό ναι ....

ξέχασα να αναφέρω ότι είναι μοντέλο 2019....

έτοιμος ήμουν να πάω στο 3008 diesel.. παλι καλα δεν την πατησα. Κρίμα πάντως ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ 2020+ .. Είχα το corsa 2004 diesel μέχρι πρόσφατα, πολύ ευχαριστημένος ήμουν, 450χιλ χλμ. ήρθε η σειρά νεότερου τώρα να μάθει να οδηγεί και το πήρε.

Δημοσ.
Στις 5/2/2023 στις 5:43 ΜΜ, vagtech είπε

Έχουν αρκετοί θέματα με το adblue αλλά όπως σχεδόν όλα τα euro 6

όχι όλα , τα PSA έχουν συγκεκριμένα με την αντλία

Δημοσ.

Το MOKKA είναι πανέμορφο παιδιά το έχω φάει καψούρα πολύ καιρό προσπαθώ να μαζέψω να το πάρω να δώσω προκαταβολή εννοώ και όλο κάτι Μ συμβενει και χαλάω τα λεφτά....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Laptop είπε

Το MOKKA είναι πανέμορφο παιδιά το έχω φάει καψούρα πολύ καιρό προσπαθώ να μαζέψω να το πάρω να δώσω προκαταβολή εννοώ και όλο κάτι Μ συμβενει και χαλάω τα λεφτά....

Όλα τα καινούργια Opel όντως είναι στυλάτα.

βγαίνουν και σε έκδοση χωρίς φώτα/ζάντες

image.png.2fa1a9cc81a5c3a19a3298bf108344e6.png

Δημοσ.
Στις 6/2/2023 στις 9:32 ΜΜ, Sakiz105 είπε

Όλα τα καινούργια Opel όντως είναι στυλάτα.

βγαίνουν και σε έκδοση χωρίς φώτα/ζάντες

image.png.2fa1a9cc81a5c3a19a3298bf108344e6.png

Γύφτοι hackers....

• Δημιουργία νέου...