john9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1400 kg βαρος 145 αλογα δεν έχει τρελά γκάζια αλλά έχει πολύ καλή οικονομία Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2023 από john9 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Καλοτάξιδο! Μια φορά είδα από κοντά και μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό, σε αυτό το χρώμα θα είναι ακόμα πιο πολύ! 2
Burgos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Ωραίο το Arkana. Σε μαύρο που έχει ένας στη γειτονιά μου χάνει πολύ αλλά σ'αυτό το μπορντοκεραμιδοκοκκινο της Renault είναι πολύ όμορφο. Το μόνο που με χαλάει στα Renault είναι το πόσο πολύ χάνουν αξία. Ψάχνω για τον πεθερό μου αμάξι και βλέπω κάτι Kadjar 4ετίας που κόστιζαν 25-26 χιλιάρικα, να τα πουλάνε 15 και τα Qashqai που είναι ουσιαστικά το ίδιο αμάξι να τα πουλάνε 20. Btw αν κάποιος θέλει Grand Vitara diesel του 08 να με πει 1
kronos73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, john9 είπε Τελικά πήρα το Renault Arkana e tech hybrid έκδοση dynamic (είχε γίνει κάποιες σελίδες πρίν σχετική ανάρτηση που ψαχνόμουνα). Η παραγγελία έγινε αρχές Ιουνίου και παρέλαβα μέσα Οκτώβρη. Ευτυχώς πρόλαβα κλείδωμα τιμής στα 33900 με μεταλλικό κόκκινο στην τιμή μαζί. Λόγω τριτεκνικού βγήκε η τελική του στα 29450 με το κλειδί στο χέρι .Ζήτησα και μου έκαναν δώρο την επέκταση εγγυήσης απο τα 3 στα 5 χρόνια τα μηχανικά, οι μπαταρίες ούτως η άλλως είναι στα 8 χρόνια. Μετα απο 2 και πλέον μήνες χρήσης και 3500 χλμ μπορώ να πω ότι είναι ένα ευρύχωρο με καλή ποιότητα κύλισης αμάξι και πάρα πολυ οικονομικό. Μέση κατανάλωση στα 4.5λτ-4.6 λτ/100 χλμ με 60% χρήση πόλη επαρχιακούς δρόμους και 40% εθνικές οδούς. Μειονέκτημα ήθελε παραπάνω αλογάκια αλλα για την οικογενειακή χρήση που προορίζεται δεν με ενοχλεί λόγω και 3 παιδιών. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το αυτοκίνητο σε όσους ψάχνουν σε αυτή την κατηγορία. Καλοτάξιδο, να έχετε πολλά όμορφα ταξίδια! 2
NovaLacertae Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 7/1/2023 στις 2:58 ΜΜ, john9 είπε Τελικά πήρα το Renault Arkana e tech hybrid έκδοση dynamic (είχε γίνει κάποιες σελίδες πρίν σχετική ανάρτηση που ψαχνόμουνα). Η παραγγελία έγινε αρχές Ιουνίου και παρέλαβα μέσα Οκτώβρη. Ευτυχώς πρόλαβα κλείδωμα τιμής στα 33900 με μεταλλικό κόκκινο στην τιμή μαζί. Λόγω τριτεκνικού βγήκε η τελική του στα 29450 με το κλειδί στο χέρι .Ζήτησα και μου έκαναν δώρο την επέκταση εγγυήσης απο τα 3 στα 5 χρόνια τα μηχανικά, οι μπαταρίες ούτως η άλλως είναι στα 8 χρόνια. Μετα απο 2 και πλέον μήνες χρήσης και 3500 χλμ μπορώ να πω ότι είναι ένα ευρύχωρο με καλή ποιότητα κύλισης αμάξι και πάρα πολυ οικονομικό. Μέση κατανάλωση στα 4.5λτ-4.6 λτ/100 χλμ με 60% χρήση πόλη επαρχιακούς δρόμους και 40% εθνικές οδούς. Μειονέκτημα ήθελε παραπάνω αλογάκια αλλα για την οικογενειακή χρήση που προορίζεται δεν με ενοχλεί λόγω και 3 παιδιών. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το αυτοκίνητο σε όσους ψάχνουν σε αυτή την κατηγορία. Καλοτάξιδο! σου εύχομαι πολλά και ασφαλή ταξίδια! Και εγώ είμαι σε φάση ανανέωσης τώρα, μου άρεσε και το Arkana και εχω διαβασει ότι έχει πολλά καλά στοιχεία αλλά απορρίφθηκε γιατί προαπαιτούμενο για μενα ήταν η τετρακίνηση. 1
john9 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 έχεις δίκιο φίλε μου καμία έκδοση του arkana δεν έχει τετρακίνηση οπότε νομίζω το corolla cross hybrid θα σου ταίριαζε με το μοναδικό μειονέκτημα για Ελλάδα ότι είναι δίλιτρο 1
NovaLacertae Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά έκλεισα τον Οκτώβριο το Tucson, οριακά μόλις ερχόταν το Corolla Cross στην Ελλάδα θα μπορούσα να ακυρώσω την παραγγελία στην Hyundai (με κλείδωμα τιμής), αλλά όπως είπες είναι δίλιτρο (προτιμώ μέχρι 1.600) έχει μικρότερους χώρους, δεν έχει κλείδωμα τετρακίνησης 50-50, και μου ξενίζει κάπως η μπροστινή όψη του, αν ήταν ένα λίγο πιο μεγάλο CHR... Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι στην Corolla Cross κάτι λείπει σε σχέση με το CHR, νομίζω τα paddles στι τιμόνι Καποια στιγμή κοίταζα και το RAV4 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από NovaLacertae 3
john1987 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Στις 12/1/2023 στις 10:08 ΜΜ, john1987 είπε για το ds4 έχει κανείς αποψη; πείτε ντε!
tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, john1987 είπε πείτε ντε! Ε μας βάζεις δύσκολα, νέο αμάξι δεν έχει πολυκυκλοφορησει και στο φόρουμ των 4τ έναν δύο έχει που το έχουν Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από tsofras
TomCollins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μια γνώμη για το Citroen C3 πετρέλαιο από άποψης αξιοπιστίας και κατανάλωσης; Είχα σαν πρώτες επιλογές τα HEV της Toyota, κυρίως το Yaris Cross αλλά η έκδοση που με ενδιαφέρει (Active Plus) πλέον έπιασε τα 24 χιλ.
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, TomCollins είπε Μια γνώμη για το Citroen C3 πετρέλαιο από άποψης αξιοπιστίας και κατανάλωσης; Είχα σαν πρώτες επιλογές τα HEV της Toyota, κυρίως το Yaris Cross αλλά η έκδοση που με ενδιαφέρει (Active Plus) πλέον έπιασε τα 24 χιλ. Αξιόπιστο δεν είναι, το έχω ξαναγράψει συγγενής που το έχει παρά λίγο να της πάρει φωτιά από πρόβλημα στην egr (παρόμοια περίπτωση με τα bmw diesel που καίγονται). Από κατανάλωση είναι οικονομικό πάντως ως μικρό πετρέλαιο, βέβαια δε βάζει φωτιά στο δρόμο. Στα μείον επίσης ότι σύντομα αλλάζει μοντέλο. Δε θα το έπαιρνα to be honest 1
TomCollins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Αν δεν πάει κάποιος σε HEV, ποια είναι η καλύτερη επιλογή σε diesel αυτή τη στιγμή;
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, TomCollins είπε Αν δεν πάει κάποιος σε HEV, ποια είναι η καλύτερη επιλογή σε diesel αυτή τη στιγμή; Όχι του PSA πάντως , έχει γίνει χαμός με το adblue και τις βλάβες + το κόστος αντικατάστασης Renault clio παίζει ακόμη diesel ? Του πατέρα μου έχει βγεί σκυλί μέχρι στιγμής 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις