Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Προσωπικα είμαι ευχαριστημένος (gtec 1.0 manual-κ να ήθελα δε βγαίνει αυτόματο). Το θέμα είναι κ η τιμή του αν αξίζει, ποσό σου βγαίνει; Το αδερφό troc το τσέκαρες;

Ετοιμάσου ωστόσο να κατέβεις 2-3 σκαλιά σε ποιοτητα από το ML στο καμικ

Έχει κομπιασματα ή τα 110 κάνουν καλά τη δουλειά τους; Το μοντέλο με τα 150 style βγαίνει στα 26 , βέβαια δεν το έχω οδηγήσει ακόμα για να το ξέρω. Το αντίστοιχο trok βγαίνει 6Κ παραπάνω, το έχω οδηγήσει από φίλο αλλά δε ξέρω αν με εντυπωσίασε, ίσως επειδή είναι σε άλλο επίπεδο το τωρινό και μάλλον πρέπει να γίνει συμβιβασμός. 

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, geofak είπε

Έχει κομπιασματα ή τα 110 κάνουν καλά τη δουλειά τους; Το μοντέλο με τα 150 style βγαίνει στα 26 , βέβαια δεν το έχω οδηγήσει ακόμα για να το ξέρω. Το αντίστοιχο trok βγαίνει 6Κ παραπάνω, το έχω οδηγήσει από φίλο αλλά δε ξέρω αν με εντυπωσίασε, ίσως επειδή είναι σε άλλο επίπεδο το τωρινό και μάλλον πρέπει να γίνει συμβιβασμός. 

90 έχει το gtec (φυσικό αέριο) και 6αρι χειροκίνητο σασμάν  😉

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geofak είπε

37 λεπτά πριν, terry308 είπε

Αυτό. Πάει οριακα. Δε θεωρω ότι πάει πολύ καλά απλά κινείται αξιοπρεπώς κ κάτι παραπάνω. Αν είχε τα 110 θεωρω ότι θα ήταν εντάξει. 

μήπως αξίζει να δεις αυτόματο το Tiguan ποσό πάει;

δλδ το τροκ αυτόματο 1.5 κάνει 33Κ;;

1 ώρα πριν, geofak είπε

40 λεπτά πριν, terry308 είπε

Edit

Άνοιξα τιμοκατάλογο στα 27 είναι αυτόματο με το 1500.33 κάνει το Tiguan 

26 kamiq vs 27 trickπας καρφί για το troc 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, imr είπε

Μια χαρά, 

Leasing ιδιώτης η έχεις εταιρία να το περάσεις? 

Ιδιώτης, αλλα από εξωτερικό το λεαζιγκ, μικρής διάρκειας βέβαια (12 μήνες). Ελλάδα τραγικά τα leasing.

Leasing factor 2% φτάνει εδώ χωρίς  προκαταβολή, ενώ εξωτερικό παίζει στο 1,2% περίπου. Leasing factor εννοώ το % της αξίας του αυτοκινήτου που πληρώνεις ανά μήνα, άμα κανει 30.000 το αμάξι, με 2% δίνεις 600 ευρώ τον μήνα.

Άμα έχεις εταιρία προφανώς καλύτερα λογω που γλειτωνεις το ΦΠΑ, αλλά και παλι...

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, geofak είπε

Έχω οδηγήσει το 110 σε T-Roc και Καμίκ (παραπάνω το VW). Δεν είναι τάφος αλλά δε σου δίνει την αίσθηση οτι είναι σβέλτο αυτοκίνητο. Σε ταξίδια με φορτίο πιστεύω θα ζορίζεται για προσπέραση και θέλει αρκετή δουλίτσα με το λεβιέ, δεν είναι το αυτοκίνητο που θα του βάλεις 6η στην εθνική και θα το ξεχάσεις. Αν σε παιρνει το 150 οικονομικά, go for it. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έγινε παραγγελία το νέο T-Roc R-Line στα 32K μείον 3Κ που θα κρατήσει το ML , οπότε στα 29 τελική και παράδοση σε 1-2 μήνες.

• Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, geofak είπε

Τελικά έγινε παραγγελία το νέο T-Roc R-Line στα 32K μείον 3Κ που θα κρατήσει το ML , οπότε στα 29 τελική και παράδοση σε 1-2 μήνες.

dsg?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, geofak είπε

Ναι , 150 και dsg

Χρώμα? Άντε με το καλό να παραλάβεις , πολύ καλή τιμή σε σχέση με την αγορά για R-Line και αυτόματο με 150 αλόγατα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Χρώμα? Άντε με το καλό να παραλάβεις , πολύ καλή τιμή σε σχέση με την αγορά για R-Line και αυτόματο με 150 αλόγατα

Γκρι Indium. Ευχαριστώ! Μέχρι να έρθει θα κάνω βόλτες με ένα Polo του 97, σκυλί  😁

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήρα το Renault Arkana e tech hybrid έκδοση dynamic (είχε γίνει κάποιες σελίδες πρίν σχετική ανάρτηση που ψαχνόμουνα). Η παραγγελία έγινε αρχές Ιουνίου και παρέλαβα μέσα Οκτώβρη. Ευτυχώς πρόλαβα κλείδωμα τιμής στα 33900 με μεταλλικό κόκκινο στην τιμή μαζί. Λόγω τριτεκνικού βγήκε η τελική του στα 29450 με το κλειδί στο χέρι .Ζήτησα και μου έκαναν δώρο την επέκταση εγγυήσης απο τα 3 στα 5 χρόνια τα μηχανικά, οι μπαταρίες ούτως η άλλως είναι στα 8 χρόνια.

Μετα απο 2 και πλέον μήνες χρήσης και 3500 χλμ μπορώ να πω ότι είναι ένα ευρύχωρο με καλή ποιότητα κύλισης αμάξι και πάρα πολυ οικονομικό. Μέση κατανάλωση στα 4.5λτ-4.6 λτ/100 χλμ με 60% χρήση πόλη επαρχιακούς δρόμους και 40% εθνικές οδούς. Μειονέκτημα ήθελε παραπάνω αλογάκια αλλα για την οικογενειακή χρήση που προορίζεται δεν με ενοχλεί  λόγω και 3 παιδιών.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το αυτοκίνητο σε όσους ψάχνουν σε αυτή την κατηγορία.

PXL_20221126_142350994.PORTRAIT4.jpg

PXL_20221125_140714423.PORTRAIT.jpg

PXL_20221022_090419404.jpg

Επεξ/σία από john9
  • Like 19
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, john9 είπε

Τελικά πήρα το Renault Arkana e tech hybrid έκδοση dynamic (είχε γίνει κάποιες σελίδες πρίν σχετική ανάρτηση που ψαχνόμουνα). Η παραγγελία έγινε αρχές Ιουνίου και παρέλαβα μέσα Οκτώβρη. Ευτυχώς πρόλαβα κλείδωμα τιμής στα 33900 με μεταλλικό κόκκινο στην τιμή μαζί. Λόγω τριτεκνικού βγήκε η τελική του στα 29450 με το κλειδί στο χέρι .Ζήτησα και μου έκαναν δώρο την επέκταση εγγυήσης απο τα 3 στα 5 χρόνια τα μηχανικά, οι μπαταρίες ούτως η άλλως είναι στα 8 χρόνια.

Μετα απο 2 και πλέον μήνες χρήσης και 3500 χλμ μπορώ να πω ότι είναι ένα ευρύχωρο με καλή ποιότητα κύλισης αμάξι και απάρα πολυ οικονομικό. Μέση κατανάλωση στα 4.5λτ/100 χλμ με 60% χρήση πόλη επαρχιακούς δρόμους και 40% εθνικές οδούς. Μειονέκτημα ήθελε παραπάνω αλογάκια αλλα για την οικογενειακή χρήση που προορίζεται δεν με ενοχλεί  λόγω και 3 παιδιών.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα το αυτοκίνητο σε όσους ψάχνουν σε αυτή την κατηγορία.

Φωτογραφίες!!! Καλοτάξιδο !

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, john9 είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου ανέβασα και φώτο

βρε βαλε κι αλλες, τσαμπα ειναι!  😆

πολυ μου αρεσει το Αρκανα, εχουν κανει ωραια δουλεια οι γαλλοι γενικως εμφανισιακα!

• Like 3
Δημοσ.

ωραιο οντως. μου θυμίζει mercedes GLC ο σχεδιασμός του. καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα ! 

Πόσα άλογα ειναι και σε τι βάρος ; 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...