Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/10/2022 στις 9:42 ΠΜ, paylidis είπε

καλημερα καναγιες!

εαν καποιος ενδιαφερεται για το Q ας στειλει ενα ΠΜ 😎

Είναι manual μεγάλε!!! Πρόβλημα 🤣🤣

Edit: Προφανώς και αστειεύομαι ε?... Το αμάξι είναι αστέρι*. Θα φύγει εύκολα.

*Σχεδόν αστέρι. Είναι manual είπαμε. :D 

Επεξ/σία από eMike
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, eMike είπε

Είναι manual μεγάλε!!! Πρόβλημα 🤣🤣

Edit: Προφανώς και αστειεύομαι ε?... Το αμάξι είναι αστέρι*. Θα φύγει εύκολα.

*Σχεδόν αστέρι. Είναι manual είπαμε. :D 

για προσον το εχω εγω το μανιουαλ, δε σπαει δε χαλαει (κ το δικο μου δε κοπαναει κιολας :P )

που να μπλεκεις με dsg και συνεργεια...

εκανα κανα 2 τηλ να μαθω τι πιανει τωρα, περιμενω νεα... σε πρωτη φαση ηταν καλα-τουλ. οσο το πηρα μου ειπαν...

(38,5 εχει φτασει χωρις τα εξτρα που εβαλα μετα την αγορά, αξιας ~2,5Κ)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

εκανα κανα 2 τηλ να μαθω τι πιανει τωρα, περιμενω νεα... σε πρωτη φαση ηταν καλα-τουλ. οσο το πηρα μου ειπαν...

Μια χαρά ;) 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, zanskou είπε

ρε παρτε cvt λεμε να βρείτε την υγειά σας :P 

Θα βρούμε την υγεία μας αλλά θα σπάσουν τα νεύρα μας 😂

• Like 2
Δημοσ.

Χθες παρέλαβα ένα εταιρικό Ford fiesta 1.0 ecoboost 125 ps αυτόματο.

50 χιλιόμετρα έχω κάνει μόνο, αλλά η 1η αίσθηση είναι ότι το αγάπησα από το 1ο χιλιόμετρο.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες

• Like 4
Δημοσ.
1 hour ago, telis said:

Χθες παρέλαβα ένα εταιρικό Ford fiesta 1.0 ecoboost 125 ps αυτόματο.

50 χιλιόμετρα έχω κάνει μόνο, αλλά η 1η αίσθηση είναι ότι το αγάπησα από το 1ο χιλιόμετρο.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες

Όσοι έχουμε Fiesta, τα αγαπάμε! 😁

• Like 3
Δημοσ.

https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/oi-nees-times-toy-ananeomenoy-ford-focus.9807836.html?utm_source=News247&utm_medium=S24Auto&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

🤣

Τι 27 ρε παιδια για φοκους

Αυτην την βδομαδα αρχισα να κανω καποιες σκεψεις για καινουργιο  και μου φευγουν αμεσως με τις τιμες που βλεπω

Δημοσ.
10 ώρες πριν, imr είπε

https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/oi-nees-times-toy-ananeomenoy-ford-focus.9807836.html?utm_source=News247&utm_medium=S24Auto&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1

🤣

Τι 27 ρε παιδια για φοκους

Αυτην την βδομαδα αρχισα να κανω καποιες σκεψεις για καινουργιο  και μου φευγουν αμεσως με τις τιμες που βλεπω

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον το τι 27 για focus, 27 για seat, 30 για άστρα, 33 για σειρά 1, 38 για σιβικ

Τα SUV δεν τα βάζω

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πουλάω και εγώ το δικό μου καλή ώρα, 6 ολόκληρους μήνες το έχω, καιρός για αλλαγή !!!

PS: Στο τσακ ήμουνα να αγοράσω ένα Α class plug in hybrid, με σκοπο να το πουλουσα παλι σε 6 μηνες, αλλα θα εκνευριζομουνα με το πορτ παγκαζ με 2 παιδια πιστευω. 

PS2: Όποτε πήρα ένα CLA Coupe με 12μηνο λεαζιγκ 😛 Θα εκνευριζομαι παλι με το πορτ παγκαζ, αλλα τουλαχιστον θα ειναι ομορφο το ατιμο! Άσε που μόνο με λεαζιγκ θα με άφηνε η συζηγος να επερνα κουποειδες!

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Πουλάω και εγώ το δικό μου καλή ώρα, 6 ολόκληρους μήνες το έχω, καιρός για αλλαγή !!!

PS: Στο τσακ ήμουνα να αγοράσω ένα Α class plug in hybrid, με σκοπο να το πουλουσα παλι σε 6 μηνες, αλλα θα εκνευριζομουνα με το πορτ παγκαζ με 2 παιδια πιστευω. 

PS2: Όποτε πήρα ένα CLA Coupe με 12μηνο λεαζιγκ 😛 Θα εκνευριζομαι παλι με το πορτ παγκαζ, αλλα τουλαχιστον θα ειναι ομορφο το ατιμο! Άσε που μόνο με λεαζιγκ θα με άφηνε η συζηγος να επερνα κουποειδες!

Μια χαρά, 

Leasing ιδιώτης η έχεις εταιρία να το περάσεις? 

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για Skoda Kamiq 1.5 dsg? Θα αντικαταστήσει ένα ML320 που δε βολεύει πλέον. Κίνηση εντός πόλης και 1-2 φορές βαριά το χρόνο ταξίδι. Ούτε 1000 χλμ /μήνα με τα τωρινά δεδομένα. Σε 2 χρόνια θα έχει και πέρα-δώθε σε άλλη πόλη λόγω φοιτητή. Υπάρχει κάποια εναλλακτική;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, geofak είπε

Ποια η γνώμη σας για Skoda Kamiq 1.5 dsg? Θα αντικαταστήσει ένα ML320 που δε βολεύει πλέον. Κίνηση εντός πόλης και 1-2 φορές βαριά το χρόνο ταξίδι. Ούτε 1000 χλμ /μήνα με τα τωρινά δεδομένα. Σε 2 χρόνια θα έχει και πέρα-δώθε σε άλλη πόλη λόγω φοιτητή. Υπάρχει κάποια εναλλακτική;

Προσωπικα είμαι ευχαριστημένος (gtec 1.0 manual-κ να ήθελα δε βγαίνει αυτόματο). Το θέμα είναι κ η τιμή του αν αξίζει, ποσό σου βγαίνει; Το αδερφό troc το τσέκαρες;

Ετοιμάσου ωστόσο να κατέβεις 2-3 σκαλιά σε ποιοτητα από το ML στο καμικ

• Δημιουργία νέου...