paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, poihths είπε κακή επιλογή είναι πάντα σχετικό. Ο τσοφρας με αυτά που τραβάει με το leon σίγουρα θα μπορούσε να πει το ίδιο, και μάντεψε ειναι και αυτό VAG. Όλα σχετικά ειναι... κγω εχω το corolla hybrid και είμαι φουλ ευχαριστημένος.... αυτό το αμάξι για άλλους είναι σίγουρα κάκιστη επιλογή. σαφως... Οταν ομως υπαρχει η dacia στη προταση κολλαει αυτοματα εκει το κακη επιλογη 🤣 Κατα τα αλλα συμφωνω, και τα VAG εχουν παθογενειες σαφως... όπως όλα πλεον... απλα μη τα δαιμονοποιουμε, κατασκευαστικα ειναι πολλα σκαλια επανω απο τις υπολοιπες επιλογές στο εκαστοτε Price range τους Κ φυσικα εχεις διαβασει την αποψη μου για το λεον του θωμα, να το δωσει χθες... 2
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Kingedward είπε κακή επιλογή το seat arona άρα σε σύγκριση με το dacia sancero? εννοείται 😛 1
tsofras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε εννοείται 😛 !ban 1
tzampatzis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, towlee είπε Αρχικό ταβάνι είχαμε τα 35, οπότε βλέπαμε πολύ σοβαρά το Tiguan που είχε πολύ τίμιο εξοπλισμό/χώρους/ποιότητα (συγκριτικά με την εποχή πάντα).. Ωστόσο, μου είπε και ο @paylidis και έψαξα λίγο την νέα X1, που με έψησε πάρα πολύ.. Τρέχει τώρα η xLine Advance, με κάμερες/δερμάτινο + άλλες αισθητικές αλλαγές στα ~39Κ τελική.. Σκέφτομαι την διαφορά σε τιμή και ποιότητα και θέλω λίγο και την γνώμη σας 😕 Με τρομάζει λίγο που η X1 είναι φουλ καινούρια + του ότι προβλήματα μπορεί να βγάλει.. Με τις τιμές που αναφέρεις για τα άλλα νομίζω η διαφορά είναι μικρή και αξίζει να πας στην X1. Προσωπικά αν πήγαινα βέβαια σε BMW θα προτιμούσα την 2 Active Tourer που είναι λίγο ποιο μαζεμένη σε μέγεθος αλλά αυτό έχει να κάνει με τις ανάγκες μου. 21 ώρες πριν, Kingedward είπε Τελικά με βλέπω μάλλον προς seat arona το οδήγησα μ' άρεσε (με 5αρρι σασμάν 95hp στα 20,000 με μεταλλικό χρώμα optimum βενζίνη) και βγαίνει το ίδιο σε κόστος σε σχέση με το dacia sandero stepway (lpg expression) . Προσωπικά, 5αρι και 95 άλογα στα 20χιλίαρικα δε μου φαίνεται καλή επιλογή, και ήταν ο λόγος που απέρριψα και αμάξια σαν το VW Taigo που μου άρεσε κατά τα άλλα. Σε αυτά τα χρήματα πήγαινε μια βόλτα να δεις και vitara/scross πριν πάρουν αυξήσεις. Νομίζω το s-cross στη βασική με 130 άλογα mild-hybrid (χωρίς τέλη και αρκετά καλή κατανάλωση) και πολύ καλό εξοπλισμό θα σου βγει στα 21, το vitara πιο χαμηλά.
towlee Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά πήγαμε στην X1 παιδιά (ευχαριστώ @paylidis!) 😁 Βάλαμε παραγγελία με εκτιμώμενη παράδοση Μάρτιο, χωρίς τίποτα έξτρα σχεδόν, που είναι υπερπληρης η αλήθεια ειναι... σε κάνα δυο βδομάδες θα πάμε και για test drive, και να τη δούμε και από κοντα.. Η παραγγελία φυσικά με ανοικτή τιμη, οποτε βλέπουμε πόσο θα ανέβει μέχρι τότε.. αλλιώς παίζει πάντα και η ακύρωση 😶 6
tsofras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, towlee είπε Τελικά πήγαμε στην X1 παιδιά (ευχαριστώ @paylidis!) 😁 Βάλαμε παραγγελία με εκτιμώμενη παράδοση Μάρτιο, χωρίς τίποτα έξτρα σχεδόν, που είναι υπερπληρης η αλήθεια ειναι... σε κάνα δυο βδομάδες θα πάμε και για test drive, και να τη δούμε και από κοντα.. Η παραγγελία φυσικά με ανοικτή τιμη, οποτε βλέπουμε πόσο θα ανέβει μέχρι τότε.. αλλιώς παίζει πάντα και η ακύρωση 😶 Άντε με το καλό, αν και συνήθως πρώτα κάνουμε τεστ ντραιβ και μετά κλείνουμε 😂
Ola150 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Τι φάση με την ανοιχτή τιμή; Υπάρχει περίπτωση να πάει προς τα κάτω πχ ή μόνο προς τα πάνω;
towlee Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Χαχαχα υπερεκτιμημένο και το TD 😂 Ευχαριστώ πολύ! είδα την προηγούμενη και την πήγαμε μια μικρή σχετικά βόλτα και είχε πολύ ωραία αίσθηση.. Τώρα είπαμε να βάλουμε παραγγελία να πάρουμε σειρά μπας και προλάβουμε και τις τιμες, και αν είναι τόσο ψοφια η δεν τραβάει γενικά, ακυρώνουμε και πάμε σε άλλη ετοιμοπαραδοτη λύση (πχ Tiguan) 1 λεπτό πριν, Ola150 είπε Τι φάση με την ανοιχτή τιμή; Υπάρχει περίπτωση να πάει προς τα κάτω πχ ή μόνο προς τα πάνω; Πέρα από Hyundai όλοι μου είπαν ανοικτή τιμη για οτιδήποτε μη ετοιμοπαραδοτο.. παραγγέλνεις τώρα, και βλέπουμε πόσο κάνει οοοταν είναι να εκτελωνιστει... 99,999% πάνε για πάνω οι τιμές.. το θέμα είναι πόσο .. η Skoda πχ έλεγε ότι για "ετοιμοπαραδοτα" κάλυπτε από 1κ και πάνω την διαφορά από την παραγγελία μέχρι τον εκτελωνισμο
majnun Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 άρα ισχύει η ανοικτή τιμή που μου είπε ο πωλητής του Σπανού. Με το καλό να παραλάβεις !
towlee Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ! Σε 2-3 αντιπροσωπείες που ρώτησα, με είπαν ότι ακόμα είναι σχετικά πιθανό να προλάβω τις αυξήσεις και να παραλάβω στην τιμή που παρήγγειλα.. με καλύτερο σενάριο να μπει παραγωγή Δεκεμβρίο/Ιανουαρίο και κάνα 2μηνο μετά παραλαβή.. τώρα επειδή ακόμα παίζουν οι προωθητικές, ελπίζω να το προλάβουμε.. 3
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, towlee είπε Τελικά πήγαμε στην X1 παιδιά (ευχαριστώ @paylidis!) 😁 Βάλαμε παραγγελία με εκτιμώμενη παράδοση Μάρτιο, χωρίς τίποτα έξτρα σχεδόν, που είναι υπερπληρης η αλήθεια ειναι... σε κάνα δυο βδομάδες θα πάμε και για test drive, και να τη δούμε και από κοντα.. Η παραγγελία φυσικά με ανοικτή τιμη, οποτε βλέπουμε πόσο θα ανέβει μέχρι τότε.. αλλιώς παίζει πάντα και η ακύρωση 😶 εξαιρετικη επιλογη κατα τη γνωμη μου... με το καλο να την παραλαβεις! 10 ώρες πριν, Ola150 είπε Τι φάση με την ανοιχτή τιμή; Υπάρχει περίπτωση να πάει προς τα κάτω πχ ή μόνο προς τα πάνω; εχεις δει τιποτα σε αυτη τη χωρα να πεφτει; περα απο τους μισθους εννοω, ε! 😂 2
Ola150 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, paylidis είπε εξαιρετικη επιλογη κατα τη γνωμη μου... με το καλο να την παραλαβεις! εχεις δει τιποτα σε αυτη τη χωρα να πεφτει; περα απο τους μισθους εννοω, ε! 😂 Καλά εδώ ανεβάζαν τις τιμές σε αυτοκίνητα που είχαν παραχθεί και είχαν έρθει ήδη Ελλάδα *γκουχ γκουχ εσένα κοιτάω ford puma st line-design γκουχ γκουχ* 2
majnun Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Μόνο η Hyundai κλειδώνει πλέον τιμή. Εξακριβωμένο. 3
towlee Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Και πάνω που κλείσαμε την Χ1 18i, βλέπω τώρα ότι βγήκε στον conf και η 20i mild hybrid με 170 άλογα (και 40λίτρα μικρότερο χώρο αποσκευών) με 1.5Κ διαφορά (+ ~600 τον συναγερμό που είναι εκτός βασικού εξοπλισμού πλέον). Με τρώει να πάω από εκεί, αλλά ήδη έχουμε ανέβει πολύ..
tsofras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, towlee είπε Και πάνω που κλείσαμε την Χ1 18i, βλέπω τώρα ότι βγήκε στον conf και η 20i mild hybrid με 170 άλογα (και 40λίτρα μικρότερο χώρο αποσκευών) με 1.5Κ διαφορά (+ ~600 τον συναγερμό που είναι εκτός βασικού εξοπλισμού πλέον). Με τρώει να πάω από εκεί, αλλά ήδη έχουμε ανέβει πολύ.. 2λιτρη δλδ ? Οπότε θα έχεις και φόρο Έχει τίποτα άλλο παραπάνω που να αξίζει τα 1500 διαφορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις