Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και πιασαμε παλι κουβεντα για SUV, Q3 που παιζει αυτον τον καιρο? Να μας πει ο @paylidis που εχει και τα ινσαιντ ινφο απο τις αντιπροσωπιες 😄 Γιατι οι τιμες τιμοκαταλογου εχουν παρει την ανηφορα απο οτι βλεπω τωρα και συγκρινωντας με αυτα  που συζητουσατε σε παλια τοπικ..

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, shikabalas είπε

Μιας και πιασαμε παλι κουβεντα για SUV, Q3 που παιζει αυτον τον καιρο? Να μας πει ο @paylidis που εχει και τα ινσαιντ ινφο απο τις αντιπροσωπιες 😄 Γιατι οι τιμες τιμοκαταλογου εχουν παρει την ανηφορα απο οτι βλεπω τωρα και συγκρινωντας με αυτα  που συζητουσατε σε παλια τοπικ..

Είναι ψηλά. Στην καλύτερη στα 30Κ χωρίς πολλά πολλά έξτρα (πρακτικά τώρα που το βλέπω τόσο πάει η αρκετά πλούσια βασική+διζωνικό+μεταλλικο χρωμα). Το δικό μου στο configuration το βγάζει ~5500 πάνω από ότι το πηρα σκεψου... κοινως το πουλάω ισως κ με κέρδος αν θέλω μετά από 6500 χλμ 😂

Γενικα δεν είναι ώρα για αγορά αυτοκινήτου. 

5 ώρες πριν, Burgos είπε

Aisin στον άσσο τουλάχιστον είναι τα 8τάχυτα μόνο. Τα 7τάχυτα είναι της Magna. Πάντως τα άλογα φαίνονται λίγο σε sport mode. Καμία σχέση βέβαια με το πως τα περιμένεις. Σε eco και comfort άστα να πάνε. Το Focus MK1 που είχα πριν 20 χρόνια με τα 105 άλογα πιο δυνατό μου φαινόταν.

@tsofras πήγαινε δες από κοντά το C4. Τα πρώτα που ήρθαν τα έβλεπα με πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Στα 25-26 ως και hud είχαν. Δεν χάνεις τίποτα. Μια βόλτα για μάτι και td για να θυμηθείς τα περσινά :)

Καλά αν δε το βάλεις στο sport mode δε πάει βήμα...! Ίσως στον ασσο να είναι οκ τα 140 άλογα. Στο Χ1 ήταν τραγικα λίγα...

δυστυχώς χαντακωθήκαν με τις επιλογές τους (κατά τη γνώμη μου-ίσως οι πωλήσεις διαφωνούν)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

@tsofras Θωμαααααααααα..... αφου εχεις αφορισει σχεδον ολα τα SUV (πολυ ωραιο το C5) αλλα και τα τυπου leon/focus/golf κλπ κλπ λογω χαμηλης θεσης κ μεσης, πανε δες κ το Xceed που ειναι πιο ψηλο, πολυ ανετο, με τεραστιους χωρους κ πολυ ομορφο επισης.. 😇

Το είχα δει μου άρεσε αρκετά αλλά μου φάνηκε ακριβό στα 26500 με τον 1.4 κινητήρα Πάντως μπορεί να με χαλάνε κάποια πράγματα στο Leon αλλά δεν παύει να είναι το ομορφότερο στα μάτια μου σε αυτή την κατηγορία χρημάτων

Το θέμα είναι αν πρέπει να πάρω την απόφαση να πάω σε κάποιο αμάξι που δεν με κερδίζει τόσο εμφανισιακά για να έχω την άνεση που ψάχνω

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

ίσως οι πωλήσεις διαφωνούν

Και όμως. Έχει βρωμίσει ο τόπος με Χ1 και Χ2. 

2 ώρες πριν, paylidis είπε

δυστυχώς χαντακωθήκαν με τις επιλογές τους

Νομίζω ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι παλιοί bmwακηδες, αλλά σκοπός τους είναι να αποκτήσουν ένα νέο κοινό.

• Like 1
Δημοσ.

Θωμά και εγώ,  όπως και ο φίλος πιο πάνω, πιστεύω ότι το XCEED είναι το αυτόκινητο που ψάχνεις. Αν εξαιρέσεις το αυτόματο κιβώτιο για το οποίο δεν έχω άποψη, η  άνεση στην οδήγηση. η απόσβεση στις ανωμαλίες του δρόμου και οι επιδόσεις στις στροφές, σε συνδιασμό με την ποιότητα του εσωτερικού είναι σίγουρα στα 2-3 καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Είμαι στα 4500χμ στην έκδοση diesel με τα 115 άλογα και το αυτοκίνητο πετάει-πόσο μάλλον με το νέο μοτέρ 1,5 160 άλογα. Αν έχεις χρόνο πέρνα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία να το δεις και θα το διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος. Μόνο αρνητικό για κάποιους το σήμα της ΚΙΑ, αν και που με την διαφήμιση που έχει ρίξει η εταιρία σε NBA, champions league, premiere league κλπ και με την ποιότητα των τωρινών και μελλοντικών της μοντέλων, σε μια πενταετία θα είναι πρώτο όνομα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Θωμά και εγώ,  όπως και ο φίλος πιο πάνω, πιστεύω ότι το XCEED είναι το αυτόκινητο που ψάχνεις. Αν εξαιρέσεις το αυτόματο κιβώτιο για το οποίο δεν έχω άποψη, η  άνεση στην οδήγηση. η απόσβεση στις ανωμαλίες του δρόμου και οι επιδόσεις στις στροφές, σε συνδιασμό με την ποιότητα του εσωτερικού είναι σίγουρα στα 2-3 καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Είμαι στα 4500χμ στην έκδοση diesel με τα 115 άλογα και το αυτοκίνητο πετάει-πόσο μάλλον με το νέο μοτέρ 1,5 160 άλογα. Αν έχεις χρόνο πέρνα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία να το δεις και θα το διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος. Μόνο αρνητικό για κάποιους το σήμα της ΚΙΑ, αν και που με την διαφήμιση που έχει ρίξει η εταιρία σε NBA, champions league, premiere league κλπ και με την ποιότητα των τωρινών και μελλοντικών της μοντέλων, σε μια πενταετία θα είναι πρώτο όνομα.

+1 

εάν είχα στα πλάνα οικογένεια σύντομα, σίγουρα θα άλλαζα το Stonic που περιμένω, σε Xceed. 
έκανα τεστ τον κινητήρα που αναφέρεις κ έμεινα..παγωτό με το αμάξι!

επίσης: 7 χρόνια εγγυηση , 5 χρόνια δωρεάν σερβις

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

+1 

εάν είχα στα πλάνα οικογένεια σύντομα, σίγουρα θα άλλαζα το Stonic που περιμένω, σε Xceed. 
έκανα τεστ τον κινητήρα που αναφέρεις κ έμεινα..παγωτό με το αμάξι!

επίσης: 7 χρόνια εγγυηση , 5 χρόνια δωρεάν σερβις

6 ώρες πριν, ASTOU είπε

Συμφωνώ και όπως έχω δηλώσει δεν έχω κόλλημα με το σήμα

Απλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα για το κιβώτιο , όχι λόγο αξιοπιστίας αλλά λειτουργίας

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παίδες αλλά έχουμε χρόνο ακόμη Θα το κρατήσω σίγουρα ένα χρόνο, θα πάω και τις διακοπές μου

Τα σημαντικά είναι δύο

Κιβώτιο- Ανάρτηση

Αν μέσα σε αυτό το χρόνο σταματήσει να με ενοχλεί τόσο το κιβώτιο ( χλωμό αλλά οκ όλα συνήθεια είναι σε αυτή τη ζωή) μπορεί να κρατήσω το αμάξι γιατί μου αρέσει σε γενικές γραμμές και να πάω να αλλάξω ζάντες και ανάρτηση να γίνει πιο άνετο.

Θέλει σοβαρή απόφαση γιατί πάντα υπάρχει και το θέμα ότι κάνω λίγα χιλιόμετρα, έτσι όπως πάω θα μου κοστίζει 30€ το χιλιόμετρο τον χρόνο.

Ήδη μου κοστίζει περίπου 20€ μπορεί και λίγο παραπάνω αν βάλω και την βενζίνη, αν πάω σε πιο ακριβό αμάξι θα φτάσω σίγουρα τα 30€ τον χρόνο που είναι υπερβολή ήδη

Αυτή τη στιγμή σαν κόστος χρήσης έχω τον μήνα

340€ δόση

30€ ασφάλεια

20€ βενζίνη

20€ Πλύσιμο

Δεν σπάω κόστος service για να μην το κάνω πολύπλοκο

Οπότε έχω τον μήνα 410€ πάγιο για τα επόμενα 4 χρόνια

Μέσο όρο δεν θα κάνω πάνω από 150χλμ τον μήνα βάλε και ένα ταξίδι καλοκαίρι οπότε στην χειρότερη να πάω στα 200χλμ τον μήνα άντε βαριά 250χλμ

Οπότε κάπως έτσι βγαίνει 20€/Χλμ περίπου

Αν κάνω κίνηση για αγορά αυτοκινήτου με 4000€ επάνω + 2500€ το λιγότερο χασουρα από το δικό μου πάμε στα 6500€ πάνω

Οπότε 135€ επάνω στην 4ετια δλδ 545€ επάνω χωρίς να υπολογίσω αν είναι δίλιτρο

Αυτά πρωινή ανάλυση 🤣

Τώρα πίνω καφέ συγνώμη αν έκανα λάθος σε κάποια υπολογισμό

Να προσθέσω ότι τελικά αν είχα δώσει τα 10.000€ της προκαταβολής για να πάρω ένα μεταχειρισμένο μικρό και νοικιαζα με 700€ για 10 μέρες τον χρόνο ένα μεγάλο το κόστος από 410€ τον μήνα θα έπεφτε στα 120€ μάλλον θα ήταν πιο σοφή επιλογή

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tsofras είπε

Πάντα μου άρεσε το Tiguan αλλά ξεφεύγει σε τιμή

Σε περίοδο εκπτώσεων μπορεις να παρεις μια τιμια έκδοση (οχι R-line προφανως) αυτόματο ~27-28... αλλα δε θα ειναι το dsg6, αυτο μπαίνει μονο στο ehybrid

7 ώρες πριν, Nabuko είπε

Νομίζω ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι παλιοί bmwακηδες, αλλά σκοπός τους είναι να αποκτήσουν ένα νέο κοινό.

δυστυχώς ισχυει αυτό που λες......

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Που σε μπέρδεψα @gxyp ? :D

Γενικά με έχεις μπερδέψει αδελφέ.. Σου είχα ξαναπεί, απορώ με την υπομονή της συζύγου.. 🤣🤣

Εγώ αγανακτώ να την πείσω να αλλάξουμε το Ibiza του 2004... Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο φόρουμ.. Χαχαχα!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nabuko είπε

Πιο πολύ για θέμα κόστους πιστεύω είναι. Για να μοιράζονται ίδια πλατφόρμα και μηχανικά με τα ΜΙΝΙ. Υπάρχουν οι 3άρες και πάνω που συνεχίζουν την φιλοσοφία της bmw

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gxyp είπε

Γενικά με έχεις μπερδέψει αδελφέ.. Σου είχα ξαναπεί, απορώ με την υπομονή της συζύγου.. 🤣🤣

Εγώ αγανακτώ να την πείσω να αλλάξουμε το Ibiza του 2004... Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο φόρουμ.. Χαχαχα!

Ναι οκ , όπως έχω ξαναπεί χωρίς να θέλω να φανώ κάπως και ενώ έχουμε κοινό ταμείο , η γυναίκα βγάζει το 1/4 απο αυτά που βγάζω εγώ ως μηνιαίο εισόδημα και της πληρώνω και το C3 .

Συγνώμη αλλά αν μου έλεγε κάτι θα το θεωρούσα υπερβολή , άσχετα αν κάνω εγώ υπερβολές :D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ναι οκ , όπως έχω ξαναπεί χωρίς να θέλω να φανώ κάπως και ενώ έχουμε κοινό ταμείο , η γυναίκα βγάζει το 1/4 απο αυτά που βγάζω εγώ ως μηνιαίο εισόδημα και της πληρώνω και το C3 .

Συγνώμη αλλά αν μου έλεγε κάτι θα το θεωρούσα υπερβολή , άσχετα αν κάνω εγώ υπερβολές :D

Χαίρομαι που έχετε βρει ισορροπία και μπορείς να κάνεις υπερβολές.. :P 

Νομίζω όμως εγώ ότι υπερβάλεις λίγο με τις αλλαγές εντελώς φιλικά πάντα έτσι;

Στο δικό μου θέμα τώρα προβληματίζομαι με την αγορά του Ibiza που λέγαμε..

Με χαλάει κάπως το σαλόνι μου φαίνεται κάπως βαρετό.. Και τα καθίσματα και η οθόνη με τα κουμπιά, θα προτιμούσα την άλλη την μεγαλύτερη και με προβληματίζει επίσης η (απουσία) Android auto  και δεν διαβάζω καλά σχόλια για την χρήση με το Full link..

ΠΦφ...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nabuko είπε

X1, X2 και Volvo XC40 κάθε 20 μέτρα στην Αθήνα... Νομίζω έχουν γίνει πιο πολλά και από τα Qasqai

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gxyp είπε

Χαίρομαι που έχετε βρει ισορροπία και μπορείς να κάνεις υπερβολές.. :P 

Νομίζω όμως εγώ ότι υπερβάλεις λίγο με τις αλλαγές εντελώς φιλικά πάντα έτσι;

Στο δικό μου θέμα τώρα προβληματίζομαι με την αγορά του Ibiza που λέγαμε..

Με χαλάει κάπως το σαλόνι μου φαίνεται κάπως βαρετό.. Και τα καθίσματα και η οθόνη με τα κουμπιά, θα προτιμούσα την άλλη την μεγαλύτερη και με προβληματίζει επίσης η (απουσία) Android auto  και δεν διαβάζω καλά σχόλια για την χρήση με το Full link..

ΠΦφ...

Τι νομίζεις ? Υπερβάλλω και το λέω και ο ίδιος , μια ζωή την έχουμε όμως εφόσον δεν πεινάει και δεν στερείται κάποιος άλλος στην οικογένεια κάνω το κομμάτι μου.

Τώρα ως προς το Ibiza περίμενε σου λέω να έρθει το νέο που μέσα πιστεύω θα σου αρέσει πάρα πολύ

• Like 1

• Δημιουργία νέου...