paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Kingedward είπε Καλησπέρα και πάλι! Είδα και το Daccia Sandero stepway (SUV) με LPG 16-17 χιλιάρικα και ομολογώ ότι μου άρεσε! Από αξιοπιστία διάβασα ανάμεικτα σχόλια, αλλά πλέον ανήκει στην Renault. Το Clio το ακούω σαν επιλογή και αυτό εξίσου ωραίο ! Κακό. Πολυ κακό (ποιοτικα πάντα ως προς τη κατασκευη όχι το μοτερ) κ suv δε το λες… + ότι κάποτε επαιζε γύρω στα 13 κ ίσως άξιζε. Τα 17 με τπτ Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από paylidis 1
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 2/9/2022 στις 9:11 ΠΜ, adi32 είπε Με κυριο την οικονομια για πολλα χιλιομετρα Αθηνα και σε εθνικες, τι θα διαλεγατε σαν μικρο (τυπου Clio) Βενζινη, πετρελαιο, υβριδικο με ρευμα ή με αεριο? Εργοστασιακό αέριο. Όπως το clio ή κάποιο dacia. 1
towlee Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Είχα γράψει πριν από καιρό ότι ψαχνόμουν για SUV, και τελικά πέρασα τώρα μια βόλτα από 2-3 αντιπροσωπείες: * Skoda Karoq: Ambition 1.5 TSI DSG7 με Travel Assist + Columbus plus (υποχρεωτικό για το travel assist) στα 35.700 τελική - παραγγελία με ανοιχτή τιμή και ορίζοντα > 10 μηνών. Ετοιμοπαράδοτα αυτόματα στα ~34Κ χωρίς κάμερα/lane assist/ψηφιακό καντράν.. Ωραίο σαλόνι, αλλά τραγικές τιμές.. * Skoda Kodiaq: Ετοιμοπαράδοτο Ambition 1.5 DSG, με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους σαν έξτρα, τελική στα 36Κ (με αντίστοιχες "ελλείψεις σε εξοπλισμό".. Τεράστιο αυτοκίνητο όμως, νομίζω πολύ μεγάλο για τις τωρινές ανάγκες.. * Hyundai Tucson: Για 1.6 αυτόματο, παράδοση > 10 μήνες, το μόνο όμως με κλειστή τιμή. Υπερπλήρης εξοπλισμός αλλά αυτόματο πας αναγκαστικά παραγγελία και παράδοση όοοοοταν.. Ξεκινάς από ~34 στην Distinctive, και αν βάλεις τις κάμερες 360ο + τυφλό σημείο (2Κ) και ένα λίγο καλύτερο σαλόνι (1.5Κ) πας 37.5Κ. * VW Tiguan: 1.5 DSG, με μεταλλικό, digital + camera τελική περίπου στα 35Κ (το R-line στα 39Κ) Αρχικό ταβάνι είχαμε τα 35, οπότε βλέπαμε πολύ σοβαρά το Tiguan που είχε πολύ τίμιο εξοπλισμό/χώρους/ποιότητα (συγκριτικά με την εποχή πάντα).. Ωστόσο, μου είπε και ο @paylidis και έψαξα λίγο την νέα X1, που με έψησε πάρα πολύ.. Τρέχει τώρα η xLine Advance, με κάμερες/δερμάτινο + άλλες αισθητικές αλλαγές στα ~39Κ τελική.. Σκέφτομαι την διαφορά σε τιμή και ποιότητα και θέλω λίγο και την γνώμη σας 😕 Με τρομάζει λίγο που η X1 είναι φουλ καινούρια + του ότι προβλήματα μπορεί να βγάλει.. 2
Kingedward Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 3/9/2022 στις 11:54 ΠΜ, paylidis είπε Κακό. Πολυ κακό (ποιοτικα πάντα ως προς τη κατασκευη όχι το μοτερ) κ suv δε το λες… + ότι κάποτε επαιζε γύρω στα 13 κ ίσως άξιζε. Τα 17 με τπτ Τελικά με βλέπω μάλλον προς seat arona το οδήγησα μ' άρεσε (με 5αρρι σασμάν 95hp στα 20,000 με μεταλλικό χρώμα optimum βενζίνη) και βγαίνει το ίδιο σε κόστος σε σχέση με το dacia sandero stepway (lpg expression) . 1
zanskou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 συντομα θα ανακοινωθούν τιμες και διαθεσιμοτητα για Corolla Cross. ισως αξιζει να κανεις λιγη υπομονή αν και νομιζω πως στην αρχή θα βγει μονο 2.0L Πάντως τόσα λεφτά σε αυτοκινητα με τόσο μικρή εγγυηση δεν θα εδινα ποτέ. Χιλιες φορές Το καινούργιο sportage 1
towlee Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το 2.0L δεν με τρελαίνει.. Για αυτό και δεν είδα προς Mazda καθόλου.. Παίζει και η επέκταση 3 ετών με ~600Ε (έως και 2 μήνες πριν λήξει η αρχική εργοστασιακή), ωστόσο αυτή νομίζω πως καλύπτει λιγότερα (αν και θα ζητήσω αναλυτικά τις διαφορές).. Κάτι αντίστοιχο είναι και στο Tiguan με 2+2 με ~500Ε Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από towlee
tasoskont Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, towlee είπε Καλησπέρα παιδιά! Είχα γράψει πριν από καιρό ότι ψαχνόμουν για SUV, και τελικά πέρασα τώρα μια βόλτα από 2-3 αντιπροσωπείες: * Skoda Karoq: Ambition 1.5 TSI DSG7 με Travel Assist + Columbus plus (υποχρεωτικό για το travel assist) στα 35.700 τελική - παραγγελία με ανοιχτή τιμή και ορίζοντα > 10 μηνών. Ετοιμοπαράδοτα αυτόματα στα ~34Κ χωρίς κάμερα/lane assist/ψηφιακό καντράν.. Ωραίο σαλόνι, αλλά τραγικές τιμές.. * Skoda Kodiaq: Ετοιμοπαράδοτο Ambition 1.5 DSG, με ηλεκτρικά αναδιπλούμενους σαν έξτρα, τελική στα 36Κ (με αντίστοιχες "ελλείψεις σε εξοπλισμό".. Τεράστιο αυτοκίνητο όμως, νομίζω πολύ μεγάλο για τις τωρινές ανάγκες.. * Hyundai Tucson: Για 1.6 αυτόματο, παράδοση > 10 μήνες, το μόνο όμως με κλειστή τιμή. Υπερπλήρης εξοπλισμός αλλά αυτόματο πας αναγκαστικά παραγγελία και παράδοση όοοοοταν.. Ξεκινάς από ~34 στην Distinctive, και αν βάλεις τις κάμερες 360ο + τυφλό σημείο (2Κ) και ένα λίγο καλύτερο σαλόνι (1.5Κ) πας 37.5Κ. * VW Tiguan: 1.5 DSG, με μεταλλικό, digital + camera τελική περίπου στα 35Κ (το R-line στα 39Κ) Αρχικό ταβάνι είχαμε τα 35, οπότε βλέπαμε πολύ σοβαρά το Tiguan που είχε πολύ τίμιο εξοπλισμό/χώρους/ποιότητα (συγκριτικά με την εποχή πάντα).. Ωστόσο, μου είπε και ο @paylidis και έψαξα λίγο την νέα X1, που με έψησε πάρα πολύ.. Τρέχει τώρα η xLine Advance, με κάμερες/δερμάτινο + άλλες αισθητικές αλλαγές στα ~39Κ τελική.. Σκέφτομαι την διαφορά σε τιμή και ποιότητα και θέλω λίγο και την γνώμη σας 😕 Με τρομάζει λίγο που η X1 είναι φουλ καινούρια + του ότι προβλήματα μπορεί να βγάλει.. VAG να μην είναι και ας είναι ότι νάνε Aν μπορείς για την X1 πάρτη.
Kingedward Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, tasoskont είπε VAG να μην είναι και ας είναι ότι νάνε Aν μπορείς για την X1 πάρτη. γιατί τόσο μίσος για την VAG; Τι σας έκανε;
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Kingedward είπε γιατί τόσο μίσος για την VAG; Τι σας έκανε; Πάντα υπάρχει μίσος για τα βαγκ, εδώ και εμείς που τα αγαπάμε θα τα μισήσουμε σε λίγο 😂 1
Kingedward Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Πάντα υπάρχει μίσος για τα βαγκ, εδώ και εμείς που τα αγαπάμε θα τα μισήσουμε σε λίγο 😂 κακή επιλογή το seat arona άρα σε σύγκριση με το dacia sancero?
towlee Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, tasoskont είπε Aν μπορείς για την X1 πάρτη. Είναι πάνω από τα όρια που είχαμε βάλει, που ήδη ήταν τραβηγμένα με τους νέους τιμοκαταλόγους, αλλά σκέφτομαι αν αξίζει η υπέρβαση συγκριτικά με τα υπόλοιπα 🤔
tsofras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Kingedward είπε κακή επιλογή το seat arona άρα σε σύγκριση με το dacia sancero? Ε όχι ρε φίλε οκ το Dacia όταν είχε την χαμηλή τιμή οκ, τώρα τι συζητάμε Οκ υπάρχει η αξιοπιστία αλλά υπάρχει και η ποιότητα, η ασφάλεια, η μεταπωλιτικη αξία δεν έχει καμία σχέση με το Dacia το arona σε όλα τα παραπάνω 4
paylidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Kingedward είπε κακή επιλογή το seat arona άρα σε σύγκριση με το dacia sancero? Η φράση κακή επιλογή για εμένα ταιριάζει μόνο στο Dacia. Μια χαρά είναι τα vag απλά έχουν haters.
poihths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Η φράση κακή επιλογή για εμένα ταιριάζει μόνο στο Dacia. Μια χαρά είναι τα vag απλά έχουν haters. κακή επιλογή είναι πάντα σχετικό. Ο τσοφρας με αυτά που τραβάει με το leon σίγουρα θα μπορούσε να πει το ίδιο, και μάντεψε ειναι και αυτό VAG. Όλα σχετικά ειναι... κγω εχω το corolla hybrid και είμαι φουλ ευχαριστημένος.... αυτό το αμάξι για άλλους είναι σίγουρα κάκιστη επιλογή. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις