Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

Δες λίγο τις εκδόσεις γιατί όταν έψαχνα εγώ το yaris από το αντίστοιχο i20 ήταν 1700 πιο ακριβό σε παρόμοιο εξοπλισμό. το yaris στη βασική έκδοση δεν είχε ηλεκτρονικό κοντέρ. πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. οθόνη έγχρωμη με carplay/android auto ενώ το i20 είχε. κάτοχος i20 exclusive είμαι και γενικά αρκετά ευχαριστημένος με τα μόνα μείον τα σκληρά πλαστικά και τα ελαφρά τριξήματα τα οποία παράπονα έχω ακούσει και από κάτοχο yaris. 16.000 χλμ το έχω το αυτοκίνητο και ενάμιση χρόνο. Σαν προβλήματα έναν διακόπτη παραθύρου που αλλάχτηκε στην εγγυηση και διακόπτης flash επίσης αλλάχτηκε στην εγγύηση. Τέλος για μένα είναι πολύ σοβαρό και θετικό η 5ετής εγγύηση της hyundai σε όλα τα μέρη του αυτοκινήτου που μου δώσανε.

Με τον 1.0Τ 100ps κινητήρα; Τι καταναλώσεις έχεις και πόσο πλήρωσες για τέλη κυκλοφορίας; Είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το εσωτερικό (τιμόνι, κοντέρ, οθόνη αφής);

Η Active Steel του Yaris έχει υποδυέστερο εξοπλισμό από την Exclusive του i20. Υπάρχει κάποιο online, ανανεωμένο, συγκριτικό για μην κάθομαι να συγκρίνω γραμμή;

Η Toyota, 6 χρόνια εγγύηση δεν προσφέρει;

Επεξ/σία από TomCollins
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kingedward είπε

Από skoda Fabia ξέρει κανείς αξίζει; Η να κοιτάξω τίποτα άλλο; 

Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Fabia, έχει πολύ καλούς χώρους και η Ambition φαίνεται καλή επιλογή. Όμως θα πήγαινα μόνο στην έκδοση με τον τούρμπο κινητήρα αφού τα 80 άλογα είναι πολύ λίγα για 2022, και αν βλέπω καλά δεν είναι ούτε χιλιάρικο η διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TomCollins είπε

Με τον 1.0Τ 100ps κινητήρα; Τι καταναλώσεις έχεις και πόσο πλήρωσες για τέλη κυκλοφορίας; Είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτογραφία από το εσωτερικό (τιμόνι, κοντέρ, οθόνη αφής);

Η Active Steel του Yaris έχει υποδυέστερο εξοπλισμό από την Exclusive του i20. Υπάρχει κάποιο online, ανανεωμένο, συγκριτικό για μην κάθομαι να συγκρίνω γραμμή;

Το χιλιάρι ναι. Μέσα στην πόλη με πολύ ελαφριά οδήγηση 6-6.5 χειμώνα και 7.5-8 καλοκαίρι. Με πιο νευρική βάλε +1 λίτρο περίπου. Σε ταξίδι μέχρι τα 120 χλμ /ώρα με cruise έχεις 5.5-6 με air condition πάντα και αν πας 140-170 θέλεις 6.5-7 για ταξίδια Καλαμάτα - Αθήνα. πολύ καλό κράτημα σαν αμάξι και για μέσα στη πόλη μπορεί να ήθελα ένα τσικ πιο ελαφρά αμορτισέρ. Τέλη για πέρσι μηδενικά και ελεύθερος σε δακτύλιο. Το μόνο που πληρώνει τέλη αν δεν κάνω λάθος είναι το distinctive λόγω ζάντας. Η toyota αν θυμάμε καλά έχει μόνο στα μηχανικά εγγύηση  πέρα των 2 ετών. η hyundai μου είχε πει στα πάντα. φωτογραφίες θα ανεβάσω μέχρι το βράδυ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/8/2022 στις 11:57 ΠΜ, TomCollins είπε

Αυτό που λατρεύω είναι το τιμόνι του. Είναι απίστευτο.

6B096733-16B0-427B-ACF5-E698851FA885.jpeg

9C5CF1C0-82AC-47B9-87DA-C5815F1C4F99.jpeg

6052AD2E-B5AA-425A-BFDA-4C118FFA177A.jpeg

E869940C-DDC5-4F49-B9E8-0B5A502A5FD9.jpeg

Επεξ/σία από sotiris123
  • Like 6
Δημοσ.

Επίσης βάζω 2 φωτογραφίες απο το carplay του αμαξιού. Απο τα λιγα στην κατηγορία του που υποστηρίζουν ασύρματο carplay. Επίσης το χιλιάρι (φαντάζομαι όλα τα αντίστοιχα χιλιάρια σε αυτό το βάρος) έχει αρκετά καλή επιτάχυνση και νεύρο ειδικά στα χαμηλά. Το προηγούμενο αμάξι ήταν corsa d πετρέλαιο με πρόγραμμα (αφαίρεση egr/dpf/ηλεκτρογκαζο) 101 άλογα δυναμομετρημένο και πραγματικά το hyundai έχει καλύτερο γκάζι ακόμα και στα χαμηλά (παρόλο που σαν ροπή το πετρέλαιο είχε περισσότερο). Επίσης επειδή και εγώ διάβαζα θέματα για τα τρικύλινδρα (θόρυβος και τραντάγματα) πραγματικά το αμάξι είναι και αθόρυβο και αρκετά τίμιο αρκεί να ξέρεις τι έχεις αγοράσει. Λίγο πολύ φαντάζομαι ισχύει για όλα τα χιλιάρια στη κατηγορία του. 

3136B3C3-6F95-4241-A08D-ADD27DF3DAF5.jpeg

E0D84F7E-7F48-427F-A029-D21E4CA494B4.jpeg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις απόλυπ δίκιο και ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από πετρέλαιο. Αγόρασα ένα αμάξι euro4. Μοντέλο 06 το οποίο παρόλο που είχε dpf δεν μπορούσα να μπω σε αθήνα/θεσσαλονίκη. Το αγόρασα 5.500 το αμάξι και στον ενάμιση χρόνο έβγαλε dpf και egr. Άλλαξα egr με κόστος 190 ευρώ και το dpf θέλανε 1.800 +φπα (το 2016 που έγινε αυτό δεν υπήρχαν τόσες λύσεις για καθαρισμούς όπως σήμερα αν και το πρόβλημα ήταν στον αισθητήρα οπότε πάλι δεν έπαιρνε καθάρισμα). Και φυσικά όταν το αγόρασα δεν ήξερα για όλα αυτά τα έμαθα στη πορεία. Τέλος πάντων επειδή γενικά ήταν προβληματικό σαν αμάξι ( δεν ξαναακουμπαω opel) αλλά και αρκετά κοστοβόρο το αμάξι το έδωσα και δεν ξαναακουμπάω πετρέλαιο. Τέλος πάντων καμιά δικαιολογία  δεν έχω αλλά τότε ηθελα 4 μισθούς για το dpf ήταν πρακτικά αδύνατο να τα βρω τα λεφτά. 

Επεξ/σία από sotiris123
Δημοσ.

Οπότε και έβγαλες το dpf και έμπαινες σε πόλη, 2 σε 1. :P 

Πέρα απο πλάκα, το ντίζελ αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό αν ξέρεις για τι το παίρνεις. Είναι για οικονομία και μεγάλες αποστάσεις, δεν είναι για πρόγραμμα...

Δημοσ.

(Θα ανεβάσω αργότερα εικόνες) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παρέλαβα κι εγώ σήμερα το Ford Puma. Ωραίο το dieselάκι, προσπαθώ να μην ξεπεράσω τις 2.500 στροφές μέχρι να "στρώσει" αλλά μου φαίνεται πως έχει ωραία ροπή, ωστόσο δεν είμαι κανένας ειδικός με κάτι Corsa και κάτι Atos. 

Το μόνο κακό είναι πως παρατήρησα ένα μικρό σπασιματάκι στο πίσω δεξί φανάρι μόλις έφτασα στο σπίτι. Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν θα με καλέσουν την Δευτέρα για να συζητήσουμε την επίλυση του θέματος.

Επίσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πατήσω το sos μόνο και μόνο για να πω ότι ήθελα να τσεκάρω αν δουλεύει το modem :)

• Like 3
Δημοσ.
Στις 24/8/2022 στις 8:18 ΜΜ, telis είπε

Θα σου έβαζα like αλλά διαβάζω για αφαίρεση egr/dpf και μου γυρνάνε τα μάτια

καλα περα απο αυτο, θα εβαζα κι εγω το like μου αλλα μετα ειδα οτι ακουει τραπ ..

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

καλα περα απο αυτο, θα εβαζα κι εγω το like μου αλλα μετα ειδα οτι ακουει τραπ ..

μονο trannos. Εγώ απλά έβαλα τις φότο για να δει κάποιος αν ενδιαφέρετε για το συγκεκριμένο αμάξι.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sotiris123 είπε

μονο trannos. Εγώ απλά έβαλα τις φότο για να δει κάποιος αν ενδιαφέρετε για το συγκεκριμένο αμάξι.

Καλά μη ντρέπεσαι.

Όλοι έχουμε τα βίτσια μας!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Πλάκα σου κάνουν μην παρεξηγείς είμαστε αγαπημένοι σε αυτό το κλάμπ

3 ώρες πριν, Ola150 είπε

(Θα ανεβάσω αργότερα εικόνες) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παρέλαβα κι εγώ σήμερα το Ford Puma. Ωραίο το dieselάκι, προσπαθώ να μην ξεπεράσω τις 2.500 στροφές μέχρι να "στρώσει" αλλά μου φαίνεται πως έχει ωραία ροπή, ωστόσο δεν είμαι κανένας ειδικός με κάτι Corsa και κάτι Atos. 

Το μόνο κακό είναι πως παρατήρησα ένα μικρό σπασιματάκι στο πίσω δεξί φανάρι μόλις έφτασα στο σπίτι. Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν θα με καλέσουν την Δευτέρα για να συζητήσουμε την επίλυση του θέματος.

Επίσης, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πατήσω το sos μόνο και μόνο για να πω ότι ήθελα να τσεκάρω αν δουλεύει το modem :)

Καλοταξιδος λεμεεεες Πάτα το έχει ακύρωση είναι κοντά στην ηλιοροφή και το έχω πατήσει 100 φορές εγώ 😂

1 ώρα πριν, Ola150 είπε

Κούκλα και εσωτερικού αν και μικρές 😂

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Πλάκα σου κάνουν μην παρεξηγείς είμαστε αγαπημένοι σε αυτό το κλάμπ

Καλοταξιδος λεμεεεες Πάτα το έχει ακύρωση είναι κοντά στην ηλιοροφή και το έχω πατήσει 100 φορές εγώ 😂

Κούκλα και εσωτερικού αν και μικρές 😂

Ναι η αλήθεια είναι πως δεν το έχω με την φωτογραφία αλλά θα προσπαθήσω να βγάλω αύριο μερικές καλύτερες από το εσωτερικό 😂

• Δημιουργία νέου...