seloner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια για μικτη 579 καλα ειναι λετε ; Δοκιμασα και μεσα απο την cosmote και βρηκα πολυ καλυτερες τιμες ; Εχει ασφαλισει κανεις ετσι; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από seloner
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, seloner είπε Παιδια για μικτη 579 καλα ειναι λετε ; Δοκιμασα και μεσα απο την cosmote και βρηκα πολυ καλυτερες τιμες ; Εχει ασφαλισει κανεις ετσι; Oπου βρεις καλυτερες τιμές. Εχε μονο κατα νου οτι καποιες ασφαλιστικες προσφέρουν προστασια αξιας, μεταξυ αυτών και η anytime. Τσεκαρε κ εκει τιμή.. για 30Κ αξια μικτη δινω 650€ για να εχεις μια εικονα
Questioner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έτυχε να έχω ποτέ μεικτή και όταν με το καλό παραλάβω σκέφτομαι να του κάνω, μιλάμε για 6μηνιαιο κόστος τα 600 φεύγα; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από Questioner
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Questioner είπε Επειδή δεν έτυχε να έχω ποτέ μεικτή και όταν με το καλό παραλάβω σκέφτομαι να του κάνω, μιλάμε για 6μηνιαιο κόστος τα 600 φεύγα; χρονο... 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε για 30Κ αξια μικτη δινω 650€ για να εχεις μια εικονα Καλησπέρα. Μπορείς να αναφέρεις και την εταιρεία; ΥΓ Στην προσφορά που ανάρτησε ο κύριος παραπάνω, τα 1500€ της νομικής προστασίας είναι αρκετά μικρό ποσό. Έχει τύχει να κάνω χρήση της συγκεκριμένης παροχής πριν περίπου οκτώ χρόνια, οπότε μιλάω από πρώτο χέρι. Συνεπώς, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στα ποσά των ασφαλιζόμενων κεφαλαίων. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Eurolife καλυψεις εδώ, τωρα που εκλεισε τη διετία μου το εριξαν στις 29000 και το ασφαλιστρο πηγε στα 640, με καποιες εκπτωσεις μεσα βεβαια: Στα Ολικά Ασφάλιστρα έχουν συμπεριληφθεί οι εκπτώσεις: Eurolife For You, Ετήσιας διάρκειας συμβολαίου, Μη ζημίας, Επαγγελματικής ιδιότητας
seloner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, paylidis είπε Eurolife καλυψεις εδώ, τωρα που εκλεισε τη διετία μου το εριξαν στις 29000 και το ασφαλιστρο πηγε στα 640, με καποιες εκπτωσεις μεσα βεβαια: Στα Ολικά Ασφάλιστρα έχουν συμπεριληφθεί οι εκπτώσεις: Eurolife For You, Ετήσιας διάρκειας συμβολαίου, Μη ζημίας, Επαγγελματικής ιδιότητας Εχεις και μικρη απαλλαγη σε εμενα ειναι 1000.
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, seloner είπε Εχεις και μικρη απαλλαγη σε εμενα ειναι 1000. Ε δεν εχει νοημα απαλλαγή 1000€, πρεπει να ειναι πολυ χοντρη ζημια.. 2
seloner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ειναι και αυτη με 300 ευρω απαλλαγη αλλα πιο ακριβη και χωρις εγγυηση αξιας και πιο ακριβη. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από seloner 1
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, seloner είπε Ειναι και αυτη με 300 ευρω απαλλαγη αλλα πιο ακριβη και χωρις εγγυηση αξιας και πιο ακριβη. απο αντιπροσωπεία ειναι η τιμη; ετσι μου μυριζει τουλαχιστον
seloner Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, paylidis είπε απο αντιπροσωπεία ειναι η τιμη; ετσι μου μυριζει τουλαχιστον Η αντιπροσωπεία είναι η πρώτη Hellas Direct ,η δεύτερη είναι από γνωστό
paylidis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, seloner είπε Η αντιπροσωπεία είναι η πρώτη Hellas Direct ,η δεύτερη είναι από γνωστό Οπου εμπλεκεται αντιπροσωπεία παιζει μεγαλο καπελο. Δοκιμασε απευθειας. Για εμενα δες κ την Anytime. Το γνωστό κοψε του την παρεα, θελει να στη φορεσει
ge-lyk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Με την allianz, με 750 ευρώ απαλλαγή και 24.000 αξία, μου βγαίνει 700 ευρώ (χωρίς οδική). Σε καινούριο συμβόλαιο ίσως πάει και πιο χαμηλά
Christos Vvs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Και γω σε anytime κατέληξα! Έχω την εντύπωση ότι ήταν η πιο φθηνή μικτή που έδινε για 2 χρόνια εγγύηση τιμής σε περίπτωση κλοπής ή ολικής. Θα ήθελα μια 3ετια, αλλά δεν θυμάμαι να βρήκα κάποια που να δίνει για τόσα χρόνια...
paylidis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Και γω σε anytime κατέληξα! Έχω την εντύπωση ότι ήταν η πιο φθηνή μικτή που έδινε για 2 χρόνια εγγύηση τιμής σε περίπτωση κλοπής ή ολικής. Θα ήθελα μια 3ετια, αλλά δεν θυμάμαι να βρήκα κάποια που να δίνει για τόσα χρόνια... Η Allianz δινει για 4 αλλα η τιμη της ειναι φαρμακι. Η Eurolife που εχω εγω επισης 2 Για εμενα αξιζει η anytime παντως, στο 2ο anytime εχω (κραταει κ καλες αξιες οχηματος σε σχεση με άλλες εταιρειες) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις