Bomber-21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Και? Η φωτο του εσωτερικού επιβάλλεται το λένε και οι κανόνες του κλάμπ Επίσης είμαστε αρκετοί που μας αρέσει η ολντσκουλιά Προφανώς λόγω κόστους είναι όλα αναλογικά αλλά τελικά προτιμώ το κουμπί και το μοχλό παρά την οθόνη. 8
terry308 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Προφανώς λόγω κόστους είναι όλα αναλογικά αλλά τελικά προτιμώ το κουμπί και το μοχλό παρά την οθόνη. +10000 Καλοτάξιδο 1
filarhos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μεγειές!!! Καλά χλμ!!! Ε με μια ζαντούλα και με μια οθονούλα με πλήκτρα για το μοντέλο θα γίνει σύγχρονο με λίγα χρήματα. Εδώ φίλος πήρε full extra έκδοση και με το που την πήρε αγόρασε 300€ aftermarket οθόνη ανδροιδ 4gb και την έβαλε... 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 καλοταξιδο! τιμιο πολης και απροβληματιστο... 1
Bomber-21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, filarhos είπε Μεγειές!!! Καλά χλμ!!! Ε με μια ζαντούλα και με μια οθονούλα με πλήκτρα για το μοντέλο θα γίνει σύγχρονο με λίγα χρήματα. Εδώ φίλος πήρε full extra έκδοση και με το που την πήρε αγόρασε 300€ aftermarket οθόνη ανδροιδ 4gb και την έβαλε... Ευχαριστώ! Ζάντες θα βάλω αλλά οθόνη δεν με ενδιαφέρει. Μου αρκεί που έχει bluetooth για να μιλώ χωρίς το κινητό. 4
oykas2001 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλοτάξιδο φίλε και να το ευχαριστηθείς ασφαλώς... Νομίζω δεν θα αργήσει πολύ ο καιρός που θα ψάχνουμε με το τουφέκι αναλογικά όργανα, όλα πλέον ηλεκτρονικά και ψηφιακά και αν πάθουν κάτι, την έβαψες απλά... Οπότε 1000 φορές έτσι. Εγώ θα προτιμούσα μόνο μια οθόνη με ασύρματη σύνδεση κινητού και τέλος. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από oykas2001 1 1
Bomber-21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Καλοτάξιδο φίλε και να το ευχαριστηθείς ασφαλώς... Νομίζω δεν θα αργήσει πολύ ο καιρός που θα ψάχνουμε με το τουφέκι αναλογικά όργανα, όλα πλέον ηλεκτρονικά και ψηφιακά και αν πάθουν κάτι, την έβαψες απλά... Οπότε 1000 φορές έτσι. Εγώ θα προτιμούσα μόνο μια οθόνη με ασύρματη σύνδεση κινητού και τέλος. Σε ευχαριστώ πολύ! Έχει μικρή ασπρόμαυρη οθόνη για τα βασικά προφανώς και για ασύρματη σύνδεση κινητού, που είναι αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως. Συνδέεται με το κινητό δηλαδη, διαβάζει επαφές κτλ κτλ
filarhos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, oykas2001 είπε Καλοτάξιδο φίλε και να το ευχαριστηθείς ασφαλώς... Νομίζω δεν θα αργήσει πολύ ο καιρός που θα ψάχνουμε με το τουφέκι αναλογικά όργανα, όλα πλέον ηλεκτρονικά και ψηφιακά και αν πάθουν κάτι, την έβαψες απλά... Οπότε 1000 φορές έτσι. Εγώ θα προτιμούσα μόνο μια οθόνη με ασύρματη σύνδεση κινητού και τέλος. Καλά να ξέρεις ότι το '90 αντικαταστάθηκαν τα κοντέρ και τα όργανα με ντίζες και τέτοια, από σερβομηχανισμούς με σύνδεση κατευθείαν στο προς μέτρηση σημείο. Και κάπου στο 2005 αντικαταστάθηκαν κι αυτά από την εντολή που δίνει το body computer. Τώρα αν δίνει εντολή να γυρίσει ένα σερβο ή το δείχνει μια οθόνη μικρή σημασία έχει... Άρα μόνο εμφανισιακό είναι το θέμα... Προτιμώ την οθόνη με επιλογή για το που θα είναι το κάθε τι...
oykas2001 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, filarhos είπε Καλά να ξέρεις ότι το '90 αντικαταστάθηκαν τα κοντέρ και τα όργανα με ντίζες και τέτοια, από σερβομηχανισμούς με σύνδεση κατευθείαν στο προς μέτρηση σημείο. Και κάπου στο 2005 αντικαταστάθηκαν κι αυτά από την εντολή που δίνει το body computer. Τώρα αν δίνει εντολή να γυρίσει ένα σερβο ή το δείχνει μια οθόνη μικρή σημασία έχει... Άρα μόνο εμφανισιακό είναι το θέμα... Προτιμώ την οθόνη με επιλογή για το που θα είναι το κάθε τι... Προς Θεού, μην παρεξηγηθώ, είμαι tech guy, φυσικά και μου αρέσει η εξέλιξη, αλλά δεν θεωρώ σωστό να αντικαταστήσει μια οθόνη τα πάντα όλα και ξαφνικά με χαλασμένη οθόνη να μην μπορώ να ανοίξω ούτε κλιματιστικό... 2
Papakaliati Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το έχω πάρει από Ιούνιο, ήθελα να αλλάξω ζαντες και μετά να ανεβάσω φωτός αλλά τέλος πάντων ! BMW X3 30e Τίμιο 0-100 σε 6 δεύτερα και κυρίως επιτάχυνση πάντα χωρίς καθυστέρηση λόγο ηλεκτροκινητήρα. Ζαντες λέω να αλλάξω σύντομα με 20ρες. Μου πέρασε το μυαλό και με 21, επειδή μου αρέσουν παρά πολύ οι συγκεκριμένες. Σε 20ρες κοιτάω: και Και οι 19 μου αρέσουν αλλά θα ήθελα να αλλάξω σε κάτι μεγαλύτερο!: Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Papakaliati 10
tsofras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Το έχω πάρει από Ιούνιο, ήθελα να αλλάξω ζαντες και μετά να ανεβάσω φωτός αλλά τέλος πάντων ! BMW X3 30e Τίμιο 0-100 σε 6 δεύτερα και κυρίως επιτάχυνση πάντα χωρίς καθυστέρηση λόγο ηλεκτροκινητήρα. Ζαντες λέω να αλλάξω σύντομα με 20ρες. Μου πέρασε το μυαλό και με 21, επειδή μου αρέσουν παρά πολύ οι συγκεκριμένες. Σε 20ρες κοιτάω: και Και οι 19 μου αρέσουν αλλά θα ήθελα να αλλάξω σε κάτι μεγαλύτερο!: Αυτή είναι Καλοταξιδο ρε μαν, πως και αλλαξοπίστησες ?
Papakaliati Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, tsofras είπε Αυτή είναι Καλοταξιδο ρε μαν, πως και αλλαξοπίστησες ? Η ανάγκη. Θέλω να το φέρω Ελλάδα , και στην glc Εκτελωνισμος ήθελαν 16κ, και δεν παίζει να τα έδινα. Σκέφτηκα ότι ήθελα υβριδικό για 1/4 Εκτελωνισμου, και Μερσεντές δεν είχαμε τίποτα σε υβριδικό για τον επόμενο χρόνο. Βρήκα και μετά προσφορά για έκπτωση σε καινούργια X3 σχεδόν 10κ + 4κ επιδότηση λόγο plug in, εν τέλη πούλησα το glc και μετά εδωσα μόνο 3κ από την τσέπη μου για να πάρω καινούργια X3... Μου λείπει λίγο το αστεράκι πάνω, αλλά money talks.... 4
Thanos1921 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2022 στις 8:15 ΜΜ, Papakaliati είπε Το έχω πάρει από Ιούνιο, ήθελα να αλλάξω ζαντες και μετά να ανεβάσω φωτός αλλά τέλος πάντων ! BMW X3 30e Τίμιο 0-100 σε 6 δεύτερα και κυρίως επιτάχυνση πάντα χωρίς καθυστέρηση λόγο ηλεκτροκινητήρα. Ζαντες λέω να αλλάξω σύντομα με 20ρες. Μου πέρασε το μυαλό και με 21, επειδή μου αρέσουν παρά πολύ οι συγκεκριμένες. Σε 20ρες κοιτάω: και Και οι 19 μου αρέσουν αλλά θα ήθελα να αλλάξω σε κάτι μεγαλύτερο!: Καλορίζικο, πολύ ωραίο! Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Thanos1921
oykas2001 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Καλοτάξιδο και ασφαλή χλμ φίλε, να πω ότι δεν έχει κ@λάρα, ψέματα θα πω. Ζάντα βάλε αυτή που σου αρέσει, έτσι κι αλλιώς με τέτοιες επιδόσεις δεν θα χάσεις πολύ. Και με το Μ pack θα δείξει ακόμα πιο ωραίο.
Papakaliati Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, oykas2001 είπε Καλοτάξιδο και ασφαλή χλμ φίλε, να πω ότι δεν έχει κ@λάρα, ψέματα θα πω. Ζάντα βάλε αυτή που σου αρέσει, έτσι κι αλλιώς με τέτοιες επιδόσεις δεν θα χάσεις πολύ. Και με το Μ pack θα δείξει ακόμα πιο ωραίο. Μόνο στον τομέα άνεσης σκέφτομαι το μέγεθος, για επιδόσεις ούτε καν πήγε το μυαλό μου! Τις 21 ινστες τις σκέφτομαι γιατι μου αρέσουν πολύ οι συγκεκριμένες ζάντες, αν και σκέφτομαι και τα αρνητικά τους (μικρότερη πλαϊνή προστασία - περισσότερες πιθανότητες να σκάσει το λάστιχο, κάνα 50-100 ευρώ πιο ακριβό το λάστιχο σε σχέση με τα 20ρια, θυσιάζεις άνεση για εμφάνιση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις