Peugeot208 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Παιδιά, 1% επιτόκιο και δεν το λες ούτε του παπά. Εμένα από 8,1% το κάνανε 7,5% και πανηγύριζα. Αν υπολογίσεις τους τόκους που γλυτώνεις... 1
zanskou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Ola150 είπε Επειδή δεν θυμάμαι αν ενημέρωσα (για να κράξω την τύχη μου) αλλά το Puma έφτασε. Ήρθε τέλη Ιουνίου, όπου μέχρι τέλος (29/6) θα το παραλάμβανα και θα το έπαιζα δύσκολος να μην παραλάβω μέχρι να βρω πάρκινγκ. Ε ΕΦΑΓΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ με το modem του αυτοκινήτου που βγήκε σε ανάκληση για όλα τα παραδοτέα αυτοκίνητα και πάμε για τέλος του μήνα ΚΙ ΑΝ. Κατά τα άλλα μου ήρθε το χαρτί από την τράπεζα ώστε 28 του μήνα να αρχίσω να βάζω δόσεις δεν νομίζω ότι είναι τόσο σοβαρή ανάκληση ώστε να μην παραδίδεται ένα αυτοκίνητο που είναι έτοιμο. εκτός αν είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά. επίσης για να σου εκταμίευσαν το δάνειο, έχεις τσεκάρει μήπως σου έχουν βγάλει και πινακίδες ; γιατί αν έχουν βγει μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις/απαιτήσεις να το παραλάβεις και να το φέρεις μέσα για την ανάκληση σε συμφωνημένο χρόνο. Από την άλλη αν έρθει η ώρα της πρώτης δόσης και δεν έχεις ακόμη παραλάβει μπορείς να το κυνηγήσεις αρκετά να ξέρεις.Να πληρώσεις για προϊόν που δεν έχεις πάρει δεν νοείται οπότε μπορείς να ζητήσεις αυτοκίνητο εξυπηρέτησης έως να ετοιμαστεί το δικό σου, και αν αρνηθούν τότε μπορείς να ρωτήσεις τη διαδικασία για αχρεωστήτως καταβληθέντα χρήματα. και μάλλον κάπου εκεί θα λυθεί το πρόβλημα 1
Ola150 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε To θέμα είναι ότι έχεις να κάνεις με την τράπεζα , βέβαια δίκιο έχεις για 1% το καταπίνεις Με την τράπεζα που μίλησα, πριν μιλήσω με την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσω με την αντιπροσωπεία. 1 ώρα πριν, Peugeot208 είπε Παιδιά, 1% επιτόκιο και δεν το λες ούτε του παπά. Εμένα από 8,1% το κάνανε 7,5% και πανηγύριζα. Αν υπολογίσεις τους τόκους που γλυτώνεις... 13.920 το δάνειο, 241.5χ60=14.490 (14.770 με τα έξοδα χαρτοφυλακίου), 850€ έξτρα μετά από 5 χρόνια, τραγικά αστείο το ποσό. (Μπορούσα να δώσω παραπάνω και να ρίξω τους μήνες αλλά με το επιτόκιο τόσο χαμήλα το έβαλα όσους μήνες μου επέτρεπε). 1 ώρα πριν, zanskou είπε δεν νομίζω ότι είναι τόσο σοβαρή ανάκληση ώστε να μην παραδίδεται ένα αυτοκίνητο που είναι έτοιμο. εκτός αν είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω εγώ σωστά. επίσης για να σου εκταμίευσαν το δάνειο, έχεις τσεκάρει μήπως σου έχουν βγάλει και πινακίδες ; γιατί αν έχουν βγει μπορείς κάλλιστα να ζητήσεις/απαιτήσεις να το παραλάβεις και να το φέρεις μέσα για την ανάκληση σε συμφωνημένο χρόνο. Από την άλλη αν έρθει η ώρα της πρώτης δόσης και δεν έχεις ακόμη παραλάβει μπορείς να το κυνηγήσεις αρκετά να ξέρεις.Να πληρώσεις για προϊόν που δεν έχεις πάρει δεν νοείται οπότε μπορείς να ζητήσεις αυτοκίνητο εξυπηρέτησης έως να ετοιμαστεί το δικό σου, και αν αρνηθούν τότε μπορείς να ρωτήσεις τη διαδικασία για αχρεωστήτως καταβληθέντα χρήματα. και μάλλον κάπου εκεί θα λυθεί το πρόβλημα Είναι λέει το modem του κουμπιού SOS (το οποίο δεν ήξερα ότι έχει ), το οποίο δεν επικοινωνεί σωστά κι άρα δεν τους επιτρέπει η μαμά ford να παραδώσουν τα αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω, νομίζω πως δεν έχουν βγάλει ακόμη. Γενικότερα δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτό που αναφέρεις, οπότε αν υπάρχει κάποιο site/link για να διαβάσω ή ακόμα και πληροφορία από εσένα είναι ευπρόσδεκτη. Την επόμενη εβδομάδα θα ξανά καλέσω αν δεν έχει αλλάξει τίποτα. 2
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ola150 είπε Με την τράπεζα που μίλησα, πριν μιλήσω με την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσω με την αντιπροσωπεία. 13.920 το δάνειο, 241.5χ60=14.490 (14.770 με τα έξοδα χαρτοφυλακίου), 850€ έξτρα μετά από 5 χρόνια, τραγικά αστείο το ποσό. (Μπορούσα να δώσω παραπάνω και να ρίξω τους μήνες αλλά με το επιτόκιο τόσο χαμήλα το έβαλα όσους μήνες μου επέτρεπε). Είναι λέει το modem του κουμπιού SOS (το οποίο δεν ήξερα ότι έχει ), το οποίο δεν επικοινωνεί σωστά κι άρα δεν τους επιτρέπει η μαμά ford να παραδώσουν τα αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω, νομίζω πως δεν έχουν βγάλει ακόμη. Γενικότερα δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτό που αναφέρεις, οπότε αν υπάρχει κάποιο site/link για να διαβάσω ή ακόμα και πληροφορία από εσένα είναι ευπρόσδεκτη. Την επόμενη εβδομάδα θα ξανά καλέσω αν δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ναι όλα τα νέα έχουν SOS , το έχω πατήσει ήδη 4φορες γιατί είναι δίπλα στο κουμπί της ηλιοροφής και ψάχνω πανικόβλητος να το ακυρώσω 😂
Ola150 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι όλα τα νέα έχουν SOS , το έχω πατήσει ήδη 4φορες γιατί είναι δίπλα στο κουμπί της ηλιοροφής και ψάχνω πανικόβλητος να το ακυρώσω 😂 Δεν ξέρω, όταν μου το είπε το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η σκηνή από την ταινία "Horrible Bosses" που μιλάνε με τον Ινδό που βρίσκεται σε ένα call center. Με το που μου το δώσουν πάντως, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πατήσω το κουμπί
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tsofras είπε Ναι όλα τα νέα έχουν SOS , το έχω πατήσει ήδη 4φορες γιατί είναι δίπλα στο κουμπί της ηλιοροφής και ψάχνω πανικόβλητος να το ακυρώσω 😂 καλα δεν εχει καλλυμα; εμενα πρωτα το πατας και ανοιγει το καλλυμα και μετα εμφανιζεται το κουμπι... (εντιτ τωρα που το σκεφτομαι δεν εχει και της γυναικας - χυμα το κουμπι... το πατησε μια φορα καταλαθος και εκανε αμαν να τους πεισει οτι δεν επαθε τιποτα ) Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από paylidis
tasoskont Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Ola150 είπε Με την τράπεζα που μίλησα, πριν μιλήσω με την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι πρέπει να μιλήσω με την αντιπροσωπεία. 13.920 το δάνειο, 241.5χ60=14.490 (14.770 με τα έξοδα χαρτοφυλακίου), 850€ έξτρα μετά από 5 χρόνια, τραγικά αστείο το ποσό. (Μπορούσα να δώσω παραπάνω και να ρίξω τους μήνες αλλά με το επιτόκιο τόσο χαμήλα το έβαλα όσους μήνες μου επέτρεπε). Είναι λέει το modem του κουμπιού SOS (το οποίο δεν ήξερα ότι έχει ), το οποίο δεν επικοινωνεί σωστά κι άρα δεν τους επιτρέπει η μαμά ford να παραδώσουν τα αυτοκίνητα. Θα ρωτήσω, νομίζω πως δεν έχουν βγάλει ακόμη. Γενικότερα δεν έχω ιδέα τι παίζει με αυτό που αναφέρεις, οπότε αν υπάρχει κάποιο site/link για να διαβάσω ή ακόμα και πληροφορία από εσένα είναι ευπρόσδεκτη. Την επόμενη εβδομάδα θα ξανά καλέσω αν δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σε μένα πέρυσι που βγήκε ανάκληση για το σύστημα των φρένων/Ηλεκρικό χειρόφρενο και διορθώθηκε με software update και τώρα για το modemaki δεν μπορούν να διορθώσουν άμεσα?Εκτος αν δεν δουλεύει καν και πρέπει να άλλαχτει το modem εξ ολοκλήρου. 1
majnun Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Οδήγησα το Fabia χθες γιατί για ένα περίεργο λόγο μου αρέσει εμφανισιακά. Ένα μεγάλο meh το εσωτερικό του και ένα τεράστιο meh οδηγικά. Τέτοιο ανιωθο τιμόνι, λες και είχε επανακυκλοφορουντα σφαιρίδια. Ήταν όμως άνετο σε λακούβες και σβέλτο σε συνθήκες πόλης για 110 άλογα. Ήχος κινητήρα ένα τεράστιο - Στο διαταυτα, μεσαία έκδοση εξοπλισμού με έξτρα ζάντες μαύρες και πακέτο dynamic 19.000 με παράδοση 4-6 μήνες και ανοικτή τιμή γιατί από Οκτώβριο θα έχουν και άλλες αυξήσεις. Θα με έτρωγε να μάθω αν υπάρχουν και καθόλου φιέστα ετοιμοπαραδοτα μετά από αυτό το πράγμα (το δις εξαμαρτείν...) Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από majnun 3
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 ποσοοοοοοοοοοο;;;;; 😂 καμικ επαιρνες με τοσα... (βενζινη ισως παιρνεις ακομα)
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, majnun είπε Οδήγησα το Fabia χθες γιατί για ένα περίεργο λόγο μου αρέσει εμφανισιακά. Ένα μεγάλο meh το εσωτερικό του και ένα τεράστιο meh οδηγικά. Τέτοιο ανιωθο τιμόνι, λες και είχε επανακυκλοφορουντα σφαιρίδια. Ήταν όμως άνετο σε λακούβες και σβέλτο σε συνθήκες πόλης για 110 άλογα. Ήχος κινητήρα ένα τεράστιο - Στα τοιαύτα, μεσαία έκδοση εξοπλισμού με έξτρα ζάντες μαύρες και πακέτο dynamic 19.000 με παράδοση 4-6 μήνες και ανοικτή τιμή γιατί από Οκτώβριο θα έχουν και άλλες αυξήσεις. Θα με έτρωγε να μάθω αν υπάρχουν και καθόλου φιέστα ετοιμοπαραδοτα μετά από αυτό το πράγμα (το δις εξαμαρτείν...) Ναι έ ? Τόσο χάλια οδηγικά ? Το χειροκίνητο οδήγησες?
majnun Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι χειροκίνητο. Και το κιβώτιο μου φάνηκε εντελώς μαπα. Μα εντελώς Οδηγικά μου φάνηκε σαν ένα παλιό Mitsubishi Lancer του 97 που έχει ένας φίλος. Όλα στο περίπου. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από majnun 1
tsofras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι διάβασα σχόλια απο ιδιοκτήτες εξωτερικού για το Leon 1.5 DSG , απογοήτευση απο τη μία ένιωσα τυχερός απο την άλλη που δεν το αγόρασα. Άπειρα προβλήματα , κόσμος να μένει στο δρόμο , άπειρα bugs λόγω software , επειδή τα παίρνουν οι περισσότεροι Αγγλία σε φάση leasing τα επιστρέφουν πίσω. Επίσης ακυρώνουν πλέον πολλές παραγγελίες σε κόσμο που περίμενε ένα χρόνο :S απογοήτευση Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από tsofras 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 O mp123 όταν διαβάσει πως το Fabia είναι μάπα στο δρόμο 1
seloner Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, majnun είπε Οδήγησα το Fabia χθες γιατί για ένα περίεργο λόγο μου αρέσει εμφανισιακά. Ένα μεγάλο meh το εσωτερικό του και ένα τεράστιο meh οδηγικά. Τέτοιο ανιωθο τιμόνι, λες και είχε επανακυκλοφορουντα σφαιρίδια. Ήταν όμως άνετο σε λακούβες και σβέλτο σε συνθήκες πόλης για 110 άλογα. Ήχος κινητήρα ένα τεράστιο - Στο διαταυτα, μεσαία έκδοση εξοπλισμού με έξτρα ζάντες μαύρες και πακέτο dynamic 19.000 με παράδοση 4-6 μήνες και ανοικτή τιμή γιατί από Οκτώβριο θα έχουν και άλλες αυξήσεις. Θα με έτρωγε να μάθω αν υπάρχουν και καθόλου φιέστα ετοιμοπαραδοτα μετά από αυτό το πράγμα (το δις εξαμαρτείν...) Υπάρχουν fiesta, τιμή δεν υπάρχει . Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από seloner 1
Peter_Line Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 On 25/06/2022 at 10:58, tzampatzis said: Λοιπόν και εγώ παρέλαβα χθες το S-cross! Όπως αρμόζει και από την παράδοση του τόπικ να και οι πρώτες μας φωτογραφίες. Με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα παιδιά για τις συζητήσεις και τις συμβουλές! Καλοτάξιδο. Πήρα και εγώ το ίδιο απο τον Μάρτη και ειναι πολύ καλό. Το χρώμα είναι το απλό Superior White ή μεταλλικό; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις