tzampatzis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Το C4 θα ήταν ιδανικό αν ήταν πιο κοντά στα γούστα μου . Η Citroen αυτή τη στιγμή έχει τα καλά της άνεσης και του aisin κιβωτίου σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα στο δικό μου budget. Αν είχε διαφορετικό τιμόνι και δεν είχε μπεί σε blacklist η Peugeot θα έβαζα και την ομορφιά (στα δικά μου μάτια) Το νέο Mokka επίσης θα ήταν καλή λύση αν ήταν λίγο μεγαλύτερο σε χώρους εσωτερικά και εξωτερικά Δε ρωτάς για το Seat Ateca τον φίλο σου στη Seat αν θα το φέρουν τελικά (το facelift)? Αν το βάλεις κάτω μάλλον είναι το αμάξι που θες: Είναι SUV με τα καλά του σε χώρους και άνεση, αλλά από όσα λένε στα reviews είναι και από τα πιο ωραία στην οδήγηση. Επίσης δεν είναι και πολύ μεγάλο, σαν το Leon είναι περίπου σε μήκος. Είναι βασισμένο στο παλιό Leon που τόσο σου άρεσε αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ίδιο, και με το facelift είναι σαν ένα ωραίο μιξ του παλιού και του νέου Leon (πχ και η οθόνη σαν το νέο αλλά και ο κλιματισμός με χειριστήρια). Και άμα παραγγείλεις βάλε ένα και για εμένα! 2
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Δε ρωτάς για το Seat Ateca τον φίλο σου στη Seat αν θα το φέρουν τελικά (το facelift)? Αν το βάλεις κάτω μάλλον είναι το αμάξι που θες: Είναι SUV με τα καλά του σε χώρους και άνεση, αλλά από όσα λένε στα reviews είναι και από τα πιο ωραία στην οδήγηση. Επίσης δεν είναι και πολύ μεγάλο, σαν το Leon είναι περίπου σε μήκος. Είναι βασισμένο στο παλιό Leon που τόσο σου άρεσε αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ίδιο, και με το facelift είναι σαν ένα ωραίο μιξ του παλιού και του νέου Leon (πχ και η οθόνη σαν το νέο αλλά και ο κλιματισμός με χειριστήρια). Και άμα παραγγείλεις βάλε ένα και για εμένα! Θα ήθελα να αποφύγω το VAG group λόγω κιβωτίου . Γιατί στα λεφτά που κοιτάω όλα είναι με το DQ200 οπότε δεν θέλω να φτάσω να πάρω δίλιτρο με 30.000ε για να έχω πιο αξιόπιστο κιβώτιο . Οπότε θα προτιμούσα να δώ κάτι με μετατροπέα ροπής ή κάτι που να μην είναι DQ200 στην τελική
tzampatzis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα ήθελα να αποφύγω το VAG group λόγω κιβωτίου . Γιατί στα λεφτά που κοιτάω όλα είναι με το DQ200 οπότε δεν θέλω να φτάσω να πάρω δίλιτρο με 30.000ε για να έχω πιο αξιόπιστο κιβώτιο . Οπότε θα προτιμούσα να δώ κάτι με μετατροπέα ροπής ή κάτι που να μην είναι DQ200 στην τελική Α σωστά το θες αυτόματο, το είχα ξεχάσει! 1
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα ήθελα να αποφύγω το VAG group λόγω κιβωτίου . Γιατί στα λεφτά που κοιτάω όλα είναι με το DQ200 οπότε δεν θέλω να φτάσω να πάρω δίλιτρο με 30.000ε για να έχω πιο αξιόπιστο κιβώτιο . Οπότε θα προτιμούσα να δώ κάτι με μετατροπέα ροπής ή κάτι που να μην είναι DQ200 στην τελική tiguan plug in hybrid me dsg6? H bmw aisin φοράει ακόμα ή ξαναγύρισε στα ZF?
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 54 λεπτά πριν, paylidis είπε tiguan plug in hybrid me dsg6? H bmw aisin φοράει ακόμα ή ξαναγύρισε στα ZF? Πάντα μου άρεσε το Tiguan αλλά ξεφεύγει σε τιμή 2
bjj-p Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 @tsofras εισαι στην περιπτωση μου με λιγοτερη απαιτηση στο χωρο αποσκευων. Δεν υπαρχουν αλλα,μοντελα suv. H κοιτας renault captur2 και citroen c4 cross και jeep renegade κατω απο 25K . Δεν καταλαβαινω πως σου αρεσε το c3 aircross αλλα οχι το c4, αλλα γουστα ειναι αυτα, παω πασο.. Η κοιτας jeep compass και nissan qashai στα 28Κ+, εφοσον εχεις αποκλεισει vag. 1
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, bjj-p είπε @tsofras εισαι στην περιπτωση μου με λιγοτερη απαιτηση στο χωρο αποσκευων. Δεν υπαρχουν αλλα,μοντελα suv. H κοιτας renault captur2 και citroen c4 cross και jeep renegade κατω απο 25K . Δεν καταλαβαινω πως σου αρεσε το c3 aircross αλλα οχι το c4, αλλα γουστα ειναι αυτα, παω πασο.. Η κοιτας jeep compass και nissan qashai στα 28Κ+, εφοσον εχεις αποκλεισει vag. Για να είμαι ειλικρινής το C4 δεν το έχω δεί απο κοντά . Ότι αίσθηση μου βγάζει απο τις φωτογραφίες Το Capture ήταν ωραίο Το θέμα είναι ότι όταν έκανα βόλτα τα SUV είχα τιμή ταβάνι τα 20.000ε οπότε με χάλαγαν εξοπλισμοί κτλ Αν στο κοντινό μέλλον ξανα κάνω γύρα θα πάω με τουλάχιστον +5000 budget Επειδή έχω κάνει ήδη 3 αγορές και για να μην την πατήσω και 4η μπορεί να παίξω και σε ελαφρώς μεταχειρισμένο για να μειώσω την χασούρα Θα δείξει 1
Burgos Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, paylidis είπε H bmw aisin φοράει ακόμα ή ξαναγύρισε στα ZF? Aisin στον άσσο τουλάχιστον είναι τα 8τάχυτα μόνο. Τα 7τάχυτα είναι της Magna. Πάντως τα άλογα φαίνονται λίγο σε sport mode. Καμία σχέση βέβαια με το πως τα περιμένεις. Σε eco και comfort άστα να πάνε. Το Focus MK1 που είχα πριν 20 χρόνια με τα 105 άλογα πιο δυνατό μου φαινόταν. @tsofras πήγαινε δες από κοντά το C4. Τα πρώτα που ήρθαν τα έβλεπα με πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Στα 25-26 ως και hud είχαν. Δεν χάνεις τίποτα. Μια βόλτα για μάτι και td για να θυμηθείς τα περσινά 2
Nabuko Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Burgos είπε @tsofras πήγαινε δες από κοντά το C4. Και το καινούριο C3 2
Papakaliati Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε Για να είμαι ειλικρινής το C4 δεν το έχω δεί απο κοντά . Ότι αίσθηση μου βγάζει απο τις φωτογραφίες Το Capture ήταν ωραίο Το θέμα είναι ότι όταν έκανα βόλτα τα SUV είχα τιμή ταβάνι τα 20.000ε οπότε με χάλαγαν εξοπλισμοί κτλ Αν στο κοντινό μέλλον ξανα κάνω γύρα θα πάω με τουλάχιστον +5000 budget Επειδή έχω κάνει ήδη 3 αγορές και για να μην την πατήσω και 4η μπορεί να παίξω και σε ελαφρώς μεταχειρισμένο για να μειώσω την χασούρα Θα δείξει https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312717769-volkswagen-tiguan 190 ίππους, αυτόματο. 1
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Πετρέλαιο και 110.000χλμ είπαμε ελαφρώς μεταχειρισμένο ( μέχρι 30.000χλμ δλδ) Thx πάντως 2 λεπτά πριν, Papakaliati είπε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/312717769-volkswagen-tiguan 190 ίππους, αυτόματο.
Papakaliati Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Πετρέλαιο και 110.000χλμ είπαμε ελαφρώς μεταχειρισμένο ( μέχρι 30.000χλμ δλδ) Thx πάντως A lol, στο μυαλό μου φαντάστηκα ότι είχε 20.000+, δεν ξέρω γιατί 😜
calenter2003 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Στις 15/4/2021 στις 11:40 ΠΜ, tsofras είπε Ναι και η συνολική χασούρα θα φτάσει κανα εξαχίλιαρο , too much , τα 3Κ που έχασα με τις αλλαγές παλεύονται παραπάνω δεν... Εκτός αν θέλει ο @bjj-p να το πληρώσει ως συλλεκτικό ok και πέραν της πλάκας δεν θα έδινα 29K , εδώ και τα 24Κ που έδωσα αν και το γουστάρω πολύ το αμάξι , βλέπω ότι έχω κάνει 75χλμ σε 2.5 μήνες και απλά πληρώνω την ασφάλεια και τις δόσεις και σκέφτομαι καθημερινά αν πήρα λάθος απόφαση. Βέβαια είπαμε όταν μπαίνω να το οδηγήσω μου φεύγουν αυτές οι σκέψεις αλλά μπαίνω μία φορά την εβδομάδα για να το κουνήσω 75 χλμ κάνω σε 4 μέρες στην πόλη. 🙂 1
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, calenter2003 είπε 75 χλμ κάνω σε 4 μέρες στην πόλη. 🙂 330 έχω φτάσει περιμένω την στιγμή που θα βάλω 2η φορά βενζίνη 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 @tsofras Θωμαααααααααα..... αφου εχεις αφορισει σχεδον ολα τα SUV (πολυ ωραιο το C5) αλλα και τα τυπου leon/focus/golf κλπ κλπ λογω χαμηλης θεσης κ μεσης, πανε δες κ το Xceed που ειναι πιο ψηλο, πολυ ανετο, με τεραστιους χωρους κ πολυ ομορφο επισης.. 😇 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις