macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, paylidis είπε γενικα παρε 2-3 προσφορες απο διαφορετικους πωλητες και πες του το οτι συγκρινω προσφορες οποτε δωστε μου τη καλυτερη τιμή σας, δε μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλες διαφορες υπαρχουν!! Αν το λες από προσωπική εμπειρία, συνήθως σου κάνουν καλύτερη τιμή ή προσφέρουν κάποιο extra χωρίς επιπλέον κόστος (πχ/ δώρο συναγερμός); 48 λεπτά πριν, tsofras είπε Απλά πρέπει να πας με 3 καρεκλάκια να δεις αν χωράνε Ελπίζω να μην φέρουν κάποια αντίρηση στο να τα δοκιμάσω.
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, macabre_sunsets είπε Αν το λες από προσωπική εμπειρία, συνήθως σου κάνουν καλύτερη τιμή ή προσφέρουν κάποιο extra χωρίς επιπλέον κόστος (πχ/ δώρο συναγερμός); Στο λεω απο προσωπική εμπειρία (και χουι!)... Τα δωρα ειναι να ειχαμε να λεγαμε, εναν συναγερμο του κιλου θα σου βαλουν να τον κανεις τι; αυτοι θα σου πουν για δωρα εσυ ζητα τους καλυτερη τιμή τελική κ πιεζε... Οπωσδήποτε επίσης ζητάς δώρο και την επεκταση εγγυησης εαν μιλάμε για VW/Skoda. Η audi εχει εκ των πραγματων 4 έτη. Εαν εισαι αθηνα στειλε πμ να σου πω που να πας, καπου κ εξ ονοματος μου αν θελεις... 1
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα προσπαθήσω να τις αξιοποιήσω και ελπίζω να έχουν κάποιο καλό αποτέλεσμα. 2
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, macabre_sunsets είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα προσπαθήσω να τις αξιοποιήσω και ελπίζω να έχουν κάποιο καλό αποτέλεσμα. Παρε τα καρεκλάκια και γύρνα τις αντιπροσωπείες. Εγώ πήγαινα με το καρότσι και το έβαζα στο πορτ μπαγκαζ 1
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Παρε τα καρεκλάκια και γύρνα τις αντιπροσωπείες. Εγώ πήγαινα με το καρότσι και το έβαζα στο πορτ μπαγκαζ Σωστη παρατηρηση, ή εαν μενεις κοντα παρτο TD κ πηγαινε δοκιμασε το σπιτι με καρεκλακια+παιδια+κουβαδακια κλπ Προσωπικα το Q3 ειχα δοκιμασει να το βαλω κ στο παρκιν για να ειμαι σιγουρος οτι χωράει (χωρουσε-δε βγαινεις ευκολα βεβαια εαν ειναι στενη η θεση κ εχεις κανεναν αλλο απο διπλα 😅) 58 λεπτά πριν, paylidis είπε αυτοι θα σου πουν για δωρα εσυ ζητα τους καλυτερη τιμή τελική κ πιεζε... Μια αλλη τακτικη τωρα που το θυμηθηκα ειναι το "ψαρεμα συναγριδας" Πιεζεις για καλυτερες παροχές κ αυτος σου φορτώνει δώρα, στο τελος πιεζεις για καλυτερη τιμη και σου λεει μα αυτα τα δωρα που σου εχω κανει ειναι πχ 500€ του λες ΟΚΚΚ βγαλτα και κοψε μου τα αυτα τα 500 να κλεισουμε συμφωνια τωρα (με το Audi επαιξα ετσι-κ μου εβαλε κ συναγερμο τελικα) Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από paylidis 3
tzampatzis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 5:16 ΜΜ, macabre_sunsets είπε Καλησπέρα, Συγχωρέστε με αν έχει γίνει ήδη αναφορά σε αυτό που θα ρωτήσω, μιας και δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα. Είμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου με budget γύρω στις 28.000€ (με απαλλαγή τέλους ταξινόμησης). Οι "απαιτήσεις" μου είναι α) να χωράνε 3 παιδικά καθίσματα (όχι "αυγά") πίσω, β) να έχει αρκετό χώρο στο πορτ-μπαγκαζ για τον οικογενειακό εξοπλισμό (παιδικό καρότσι, μικρά ποδήλατα, ψώνια, ...) και γ) να μην είναι σαν Van (πχ/ Toyota Proace city verso). Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να υπάρχουν 3 θέσεις Isofix πίσω, οπότε το ένα κάθισμα θα συγκρατείται αναγκαστικά με τη ζώνη. Μέχρι στιγμής έχω δει από κοντά το Dacia Jogger (7-θέσιο) μιας και είναι αρκετά οικονομικό και το Opel Grandland (5-θέσιο) το οποίο είχε ικανοποιητικό πορτ-μπαγκαζ. Μέσα στην εβδομάδα θα ήθελα να πάω να δω και τα Skoda Octavia/Karoq και ίσως το Suzuki S-Cross. Όσον αφορά τη χρήση του, κάνω γενικά λίγα χιλιόμετρα καθημερινά αλλά θα ήθελα να μπορώ να πάω με άνεση και κάποιο ταξίδι αν τύχει. Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα ή γνώμη για τα αυτοκίνητα που κοιτάζω; 3 ώρες πριν, paylidis είπε To kodiaq το θεωρω αυτοκινηταρα για τα λεφτα του κ οντως ειναι κτήνος με τεράστιους χώρους... αξιζει να το δεις Το οτι δεν εχει configurator για το Q3 ειναι καινουργιο, εως πριν καμια 10 μερες ειχε κανονικά, μάλλον δε παιζει πλεον configuration οτι θελει θα φερνει η εισαγωγική... 😕 γενικα παρε 2-3 προσφορες απο διαφορετικους πωλητες και πες του το οτι συγκρινω προσφορες οποτε δωστε μου τη καλυτερη τιμή σας, δε μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλες διαφορες υπαρχουν!! Θα έβαζα το Kodiaq πρώτο πρώτο που έχει πρόσφατο facelift, ή το C5 aircross που νομίζω έρχεται το facelift αν θες να περιμένεις (ή να πάρεις καλύτερη τιμή για το "παλιό"). Το s-cross (σαν κάτοχος το λέω) δε κάνει για 3 καρεκλάκια ούτε έχει isofix μπροστά. Μην πας καν να το δεις είναι πολύ πιο μικρό από αυτά που κοιτάς. 1
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tzampatzis είπε Το s-cross (σαν κάτοχος το λέω) δε κάνει για 3 καρεκλάκια ούτε έχει isofix μπροστά. Μην πας καν να το δεις είναι πολύ πιο μικρό από αυτά που κοιτάς. Isofix μπροστά το θεωρώ σαν να μην υπάρχει. Ευχαριστώ για τη γνώμη, οπότε ένα αυτοκίνητο/μια επίσκεψη λιγότερη. 1
Giama Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Να ρωτησω αν ξερετε ποιες μαρκες/αντιπροσωποι προσφερουν χρηματοδοτηση baloon; Το βρηκα π.χ. στη VW αλλα οχι σε Toyota/Hyundai. Ή μηπως προσφερουν ολες απλα δεν το αναφερουν στο site;
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Giama είπε Να ρωτησω αν ξερετε ποιες μαρκες/αντιπροσωποι προσφερουν χρηματοδοτηση baloon; Το βρηκα π.χ. στη VW αλλα οχι σε Toyota/Hyundai. Ή μηπως προσφερουν ολες απλα δεν το αναφερουν στο site; Δεν συμφέρει η balloon σε καμία περίπτωση πάντως Vag group όλα Είχε και η BMW 1
Ola150 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Επειδή δεν θυμάμαι αν ενημέρωσα (για να κράξω την τύχη μου) αλλά το Puma έφτασε. Ήρθε τέλη Ιουνίου, όπου μέχρι τέλος (29/6) θα το παραλάμβανα και θα το έπαιζα δύσκολος να μην παραλάβω μέχρι να βρω πάρκινγκ. Ε ΕΦΑΓΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ με το modem του αυτοκινήτου που βγήκε σε ανάκληση για όλα τα παραδοτέα αυτοκίνητα και πάμε για τέλος του μήνα ΚΙ ΑΝ. Κατά τα άλλα μου ήρθε το χαρτί από την τράπεζα ώστε 28 του μήνα να αρχίσω να βάζω δόσεις 2
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Ola150 είπε Επειδή δεν θυμάμαι αν ενημέρωσα (για να κράξω την τύχη μου) αλλά το Puma έφτασε. Ήρθε τέλη Ιουνίου, όπου μέχρι τέλος (29/6) θα το παραλάμβανα και θα το έπαιζα δύσκολος να μην παραλάβω μέχρι να βρω πάρκινγκ. Ε ΕΦΑΓΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ με το modem του αυτοκινήτου που βγήκε σε ανάκληση για όλα τα παραδοτέα αυτοκίνητα και πάμε για τέλος του μήνα ΚΙ ΑΝ. Κατά τα άλλα μου ήρθε το χαρτί από την τράπεζα ώστε 28 του μήνα να αρχίσω να βάζω δόσεις Αυτή η κλασική βλακεία που κάνουν τα τελευταία χρόνια πολύ με εκνευρίζει, άκου δόσεις χωρίς αμάξι. Και αν χτύπα ξύλο έρθει και έχει θέμα? Ή λείπει και κάτι άλλο? Το αγοράζεις θες δεν θες όπως μου είχαν κάνει στη Peugeot Εγώ είπα στο επόμενο δεν ξαναπαίρνω δάνειο από αντιπροσωπεία σου βάζουν και την κάθε βλακεία, ασφάλεια, ασφάλεια πληρωμής και την πληρώνεις με τόκους Καλύτερα από τράπεζα με μεγαλύτερο επιτόκιο και τα λεφτά όταν έρθει και το δω
Giama Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν συμφέρει η balloon σε καμία περίπτωση πάντως Vag group όλα Είχε και η BMW Ευχαριστω, θα κοιταξω. Τους προεκυψε αμεση αναγκη για αμαξι και τους διευκολυνει η πολυ χαμηλη δοση για αρχη και υποτιθεται στα 4 χρονια θα εχουν τα χρηματα για την τελευταια δοση (αναμονη για εφαπαξ). Θα το πληρωσουν βεβαια με τους επιπλεον τοκους.
Ola150 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αυτή η κλασική βλακεία που κάνουν τα τελευταία χρόνια πολύ με εκνευρίζει, άκου δόσεις χωρίς αμάξι. Και αν χτύπα ξύλο έρθει και έχει θέμα? Ή λείπει και κάτι άλλο? Το αγοράζεις θες δεν θες όπως μου είχαν κάνει στη Peugeot Εγώ είπα στο επόμενο δεν ξαναπαίρνω δάνειο από αντιπροσωπεία σου βάζουν και την κάθε βλακεία, ασφάλεια, ασφάλεια πληρωμής και την πληρώνεις με τόκους Καλύτερα από τράπεζα με μεγαλύτερο επιτόκιο και τα λεφτά όταν έρθει και το δω Εντάξει η αλήθεια είναι ότι τέτοιο επιτόκιο δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει πλέον) στην αγορά, είναι μόλις 1%. Τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα ότι αν δεν παραλάβω μέσα στο μήνα δεν θα πληρώσω, να υπάρχει κάπου κατανόηση από τη μεριά τους όπως υπάρχει από τη δική μου. Είπε θα με καλέσει όταν το δουν. Ακόμη δεν αλλά δεν πειράζει, μέχρι την 28η που θέλουν αυτοί τα λεφτά μπορώ να τους πρήξω λίγο.
tsofras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, Ola150 είπε Εντάξει η αλήθεια είναι ότι τέτοιο επιτόκιο δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει πλέον) στην αγορά, είναι μόλις 1%. Τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα ότι αν δεν παραλάβω μέσα στο μήνα δεν θα πληρώσω, να υπάρχει κάπου κατανόηση από τη μεριά τους όπως υπάρχει από τη δική μου. Είπε θα με καλέσει όταν το δουν. Ακόμη δεν αλλά δεν πειράζει, μέχρι την 28η που θέλουν αυτοί τα λεφτά μπορώ να τους πρήξω λίγο. To θέμα είναι ότι έχεις να κάνεις με την τράπεζα , βέβαια δίκιο έχεις για 1% το καταπίνεις
zanskou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Giama είπε Να ρωτησω αν ξερετε ποιες μαρκες/αντιπροσωποι προσφερουν χρηματοδοτηση baloon; Το βρηκα π.χ. στη VW αλλα οχι σε Toyota/Hyundai. Ή μηπως προσφερουν ολες απλα δεν το αναφερουν στο site; έχει και η ΤΟΥΟΤΑ απ'οσο ξέρω αλλά πρόσφατα που το είχα ψάξει δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση και ας έχει χαμηλότερο ονομαστικό επιτόκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις