majnun Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, tsofras είπε Έλα ντε δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει και δεν το κάνουν Δυστυχώς ναι , πήρα τελικά βάση να βάζω το κινητό Μια χαρά είσαι, σιγά τη διαφορά. 4 φορές το έχω χρησιμοποιήσει, άλλες 3 κολλούσε απίστευτα. Άλλωστε...
tsofras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, majnun είπε Μια χαρά είσαι, σιγά τη διαφορά. 4 φορές το έχω χρησιμοποιήσει, άλλες 3 κολλούσε απίστευτα. Άλλωστε... Να σου πώ μετά τον 1.8 που είχα δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει η χροιά του 1.5 Περισσότερο μου άρεσε ο τρικύλινδρος 1.0 (μην βαράτε γούστα είναι αυτά)
majnun Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Εμένα πάλι το 500 μετά από σχεδόν 2.000 χλμ ακούγεται σαν το Αδαμαντίδη πρωινιατικα. Έτσι παταει και στο δρόμο κιόλας🤣 https://youtu.be/i-7AMcmCFiM 1
bkran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, majnun είπε Μια χαρά είσαι, σιγά τη διαφορά. 4 φορές το έχω χρησιμοποιήσει, άλλες 3 κολλούσε απίστευτα. Άλλωστε... Νομίζω αυτό κάνει apply σε AR, να μην πω από κάνα Busso και πάνω
Bomber-21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Έχω κι εγώ θέμα με το carplay στο Vitara. Αφενός είναι ενσύρματο, αφετέρου χάνεται η σύνδεση κάθε τρεις και λίγο και μου σπάει τα νεύρα. Το είχα πει στη suzuki και μου είχαν πει ότι τους το λένε όλοι για τα iPhone και θα έρθει update κάποια στιγμή αλλά τίποτα ως τώρα. Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο; 1
terry308 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Έχω κι εγώ θέμα με το carplay στο Vitara. Αφενός είναι ενσύρματο, αφετέρου χάνεται η σύνδεση κάθε τρεις και λίγο και μου σπάει τα νεύρα. Το ίδιο παθαίνω και εγώ με το ενσύρματο android auto στο ibiza 2018 , ειδικά σε λακουβίτσες , αλλά και σε στρωτό δρόμο (Εγνατία)
Papakaliati Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Ασύρματο applecar πολύ καλη φάση πάντως. Ενώ ενσύρματο δεν το ειχα χρησιμοποιήσει ποτέ στην μέρσεντες, στην bmw το χρησιμοποιώ αρκετά. Βέβαια η μέρσεντες είχε πολύ ομορφότερο Νάβι. 1
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, Συγχωρέστε με αν έχει γίνει ήδη αναφορά σε αυτό που θα ρωτήσω, μιας και δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα. Είμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου με budget γύρω στις 28.000€ (με απαλλαγή τέλους ταξινόμησης). Οι "απαιτήσεις" μου είναι α) να χωράνε 3 παιδικά καθίσματα (όχι "αυγά") πίσω, β) να έχει αρκετό χώρο στο πορτ-μπαγκαζ για τον οικογενειακό εξοπλισμό (παιδικό καρότσι, μικρά ποδήλατα, ψώνια, ...) και γ) να μην είναι σαν Van (πχ/ Toyota Proace city verso). Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να υπάρχουν 3 θέσεις Isofix πίσω, οπότε το ένα κάθισμα θα συγκρατείται αναγκαστικά με τη ζώνη. Μέχρι στιγμής έχω δει από κοντά το Dacia Jogger (7-θέσιο) μιας και είναι αρκετά οικονομικό και το Opel Grandland (5-θέσιο) το οποίο είχε ικανοποιητικό πορτ-μπαγκαζ. Μέσα στην εβδομάδα θα ήθελα να πάω να δω και τα Skoda Octavia/Karoq και ίσως το Suzuki S-Cross. Όσον αφορά τη χρήση του, κάνω γενικά λίγα χιλιόμετρα καθημερινά αλλά θα ήθελα να μπορώ να πάω με άνεση και κάποιο ταξίδι αν τύχει. Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα ή γνώμη για τα αυτοκίνητα που κοιτάζω;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Kodiaq; Ξεφεύγει απο το μπάτζετ σου; Είναι SUV αλλά με χώρους βαν Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από ProponitisTouKanape
seloner Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Έκανα σήμερα test drive το Kona nline.Μου άρεσε, βγαίνει στα 22.700 τι λέτε;
paylidis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, macabre_sunsets είπε Καλησπέρα, Συγχωρέστε με αν έχει γίνει ήδη αναφορά σε αυτό που θα ρωτήσω, μιας και δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα. Είμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου με budget γύρω στις 28.000€ (με απαλλαγή τέλους ταξινόμησης). Οι "απαιτήσεις" μου είναι α) να χωράνε 3 παιδικά καθίσματα (όχι "αυγά") πίσω, β) να έχει αρκετό χώρο στο πορτ-μπαγκαζ για τον οικογενειακό εξοπλισμό (παιδικό καρότσι, μικρά ποδήλατα, ψώνια, ...) και γ) να μην είναι σαν Van (πχ/ Toyota Proace city verso). Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να υπάρχουν 3 θέσεις Isofix πίσω, οπότε το ένα κάθισμα θα συγκρατείται αναγκαστικά με τη ζώνη. Μέχρι στιγμής έχω δει από κοντά το Dacia Jogger (7-θέσιο) μιας και είναι αρκετά οικονομικό και το Opel Grandland (5-θέσιο) το οποίο είχε ικανοποιητικό πορτ-μπαγκαζ. Μέσα στην εβδομάδα θα ήθελα να πάω να δω και τα Skoda Octavia/Karoq και ίσως το Suzuki S-Cross. Όσον αφορά τη χρήση του, κάνω γενικά λίγα χιλιόμετρα καθημερινά αλλά θα ήθελα να μπορώ να πάω με άνεση και κάποιο ταξίδι αν τύχει. Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα ή γνώμη για τα αυτοκίνητα που κοιτάζω; Kodiaq tiguan q3 πολυ Οριακα
lefkrc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 5:16 ΜΜ, macabre_sunsets είπε Καλησπέρα, Συγχωρέστε με αν έχει γίνει ήδη αναφορά σε αυτό που θα ρωτήσω, μιας και δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα. Είμαι σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκινήτου με budget γύρω στις 28.000€ (με απαλλαγή τέλους ταξινόμησης). Οι "απαιτήσεις" μου είναι α) να χωράνε 3 παιδικά καθίσματα (όχι "αυγά") πίσω, β) να έχει αρκετό χώρο στο πορτ-μπαγκαζ για τον οικογενειακό εξοπλισμό (παιδικό καρότσι, μικρά ποδήλατα, ψώνια, ...) και γ) να μην είναι σαν Van (πχ/ Toyota Proace city verso). Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να υπάρχουν 3 θέσεις Isofix πίσω, οπότε το ένα κάθισμα θα συγκρατείται αναγκαστικά με τη ζώνη. Μέχρι στιγμής έχω δει από κοντά το Dacia Jogger (7-θέσιο) μιας και είναι αρκετά οικονομικό και το Opel Grandland (5-θέσιο) το οποίο είχε ικανοποιητικό πορτ-μπαγκαζ. Μέσα στην εβδομάδα θα ήθελα να πάω να δω και τα Skoda Octavia/Karoq και ίσως το Suzuki S-Cross. Όσον αφορά τη χρήση του, κάνω γενικά λίγα χιλιόμετρα καθημερινά αλλά θα ήθελα να μπορώ να πάω με άνεση και κάποιο ταξίδι αν τύχει. Έχετε κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα ή γνώμη για τα αυτοκίνητα που κοιτάζω; Νομίζω οτι το Citroen C5 Aircross σε καλύπτει (είναι το ίδιο πάτωμα με το Opel Grandland) καθώς και το Renault Scenic (όσο βγαίνει ακόμα). Πάντως, φίλος με 3 παιδιά (κάτω απο 5 ετών όλα τότε), πήρε το 2019 το Opel Combo Life (ίδιο με το Toyota Pro Ace) και απλά ξένοιασε, βάζει 2 καρότσια (κλειστά και όρθια) μέσα και εχει ακομα χώρο να μεταφέρει το μισό σπίτι (σκέψου ότι η εναλλακτική που κοίταζε εκείνη την εποχή ήταν το Skoda Rapid Sedan και τον έψελνα). Όμως παρέβλεψαν και αυτός και η γυναίκα του το θέμα της εμφάνισης και δεν το εχουν μετανιώσει.
macabre_sunsets Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 6:45 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Kodiaq; Ξεφεύγει απο το μπάτζετ σου; Είναι SUV αλλά με χώρους βαν Στις 9/7/2022 στις 9:06 ΜΜ, paylidis είπε Kodiaq tiguan q3 πολυ Οριακα Το Kodiaq, μαζί με κάποια extra, είναι οριακό στο budget. Στα θετικά του, το τεράστιο πορτ-μπαγκάζ (800+ λίτρα δεν έχει κάποιο άλλο από όσα έχω δει) όπως και το ότι μπορεί να πάρει επιπλέον σειρά καθισμάτων. Σίγουρα θα πάω να το δω, όπως και το Tiguan. Για το Q3 δεν έχει configurator στο site της Audi ώστε να πάρω μια ιδέα από τις τιμές, μαζί με κάποια ενδεχόμενα extras. 2 ώρες πριν, lefkrc είπε Νομίζω οτι το Citroen C5 Aircross σε καλύπτει (είναι το ίδιο πάτωμα με το Opel Grandland) καθώς και το Renault Scenic (όσο βγαίνει ακόμα). Πάντως, φίλος με 3 παιδιά (κάτω απο 5 ετών όλα τότε), πήρε το 2019 το Opel Combo Life (ίδιο με το Toyota Pro Ace) και απλά ξένοιασε, βάζει 2 καρότσια (κλειστά και όρθια) μέσα και εχει ακομα χώρο να μεταφέρει το μισό σπίτι (σκέψου ότι η εναλλακτική που κοίταζε εκείνη την εποχή ήταν το Skoda Rapid Sedan και τον έψελνα). Όμως παρέβλεψαν και αυτός και η γυναίκα του το θέμα της εμφάνισης και δεν το εχουν μετανιώσει. Citroen κοίταγα το C4 Spacetourer, αλλά διάβασα ότι σταματάει η παραγωγή του αυτόν τον μήνα. Θα ρίξω μια ματιά και στο C5 μιας και τα πίσω καθίσματα μου φαίνονται, από τις φωτογραφίες, σχετικά άνετα. Όσον αφορά το Combo (και τα λοιπά παρόμοια) δυστυχώς υπάρχει βέτο εξαιτίας της εμφάνισης. Για το Hyundai Tucson έχετε κάποια γνώμη; Είναι και αυτό οριακά μέσα στο budget και είναι το μόνο υβριδικό (από τα παραπάνω).
paylidis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, macabre_sunsets είπε Το Kodiaq, μαζί με κάποια extra, είναι οριακό στο budget. Στα θετικά του, το τεράστιο πορτ-μπαγκάζ (800+ λίτρα δεν έχει κάποιο άλλο από όσα έχω δει) όπως και το ότι μπορεί να πάρει επιπλέον σειρά καθισμάτων. Σίγουρα θα πάω να το δω, όπως και το Tiguan. Για το Q3 δεν έχει configurator στο site της Audi ώστε να πάρω μια ιδέα από τις τιμές, μαζί με κάποια ενδεχόμενα extras. To kodiaq το θεωρω αυτοκινηταρα για τα λεφτα του κ οντως ειναι κτήνος με τεράστιους χώρους... αξιζει να το δεις Το οτι δεν εχει configurator για το Q3 ειναι καινουργιο, εως πριν καμια 10 μερες ειχε κανονικά, μάλλον δε παιζει πλεον configuration οτι θελει θα φερνει η εισαγωγική... 😕 γενικα παρε 2-3 προσφορες απο διαφορετικους πωλητες και πες του το οτι συγκρινω προσφορες οποτε δωστε μου τη καλυτερη τιμή σας, δε μπορεις να φανταστεις ποσο μεγαλες διαφορες υπαρχουν!!
tsofras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, macabre_sunsets είπε Το Kodiaq, μαζί με κάποια extra, είναι οριακό στο budget. Στα θετικά του, το τεράστιο πορτ-μπαγκάζ (800+ λίτρα δεν έχει κάποιο άλλο από όσα έχω δει) όπως και το ότι μπορεί να πάρει επιπλέον σειρά καθισμάτων. Σίγουρα θα πάω να το δω, όπως και το Tiguan. Για το Q3 δεν έχει configurator στο site της Audi ώστε να πάρω μια ιδέα από τις τιμές, μαζί με κάποια ενδεχόμενα extras. Citroen κοίταγα το C4 Spacetourer, αλλά διάβασα ότι σταματάει η παραγωγή του αυτόν τον μήνα. Θα ρίξω μια ματιά και στο C5 μιας και τα πίσω καθίσματα μου φαίνονται, από τις φωτογραφίες, σχετικά άνετα. Όσον αφορά το Combo (και τα λοιπά παρόμοια) δυστυχώς υπάρχει βέτο εξαιτίας της εμφάνισης. Για το Hyundai Tucson έχετε κάποια γνώμη; Είναι και αυτό οριακά μέσα στο budget και είναι το μόνο υβριδικό (από τα παραπάνω). Ωραία επιλογή και το Tucson όπως και το νέο Sportage Απλά πρέπει να πας με 3 καρεκλάκια να δεις αν χωράνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις