Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Ο πωλητής προσπαθεί να μου πλασάρει μια ασφάλεια τους λέγοντας μου ότι για να εγκριθεί η δανειοδότηση (είναι με δόσεις η αγορά) πρέπει να είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο και κάτι περίεργα. Παπάτζα λέει όπως υποψιάζομαι;; Μπορώ κανονικά να το ασφαλίσω όπου θέλω εγώ;

Τη δικιά τους τη Hyundai Insurance? Αν ναι, χωρίς να το έχω ψάξει περισσότερο, φαίνονται σχετικά ενδιαφέροντα αυτά που αναφέρει αλλά δεν ξέρω τι κόστος έχει και πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Ο πωλητής προσπαθεί να μου πλασάρει μια ασφάλεια τους λέγοντας μου ότι για να εγκριθεί η δανειοδότηση (είναι με δόσεις η αγορά) πρέπει να είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο και κάτι περίεργα. Παπάτζα λέει όπως υποψιάζομαι;; Μπορώ κανονικά να το ασφαλίσω όπου θέλω εγώ;

κοιταξε γενικα παπατζα ειναι, τελειως ασχετο το ενα με το άλλο... απο εκει κ περα και εγω εκανα την ασφαλεια της VW και στα 2 για ενα εξαμηνο (allianz) και επειτα τα πηγα εκει που ηθελα...

πες του εχω συγγενη ασφαλιστη και οικογενειακή έκπτωση 30%+ πειτε μου τι ασφαλεια απαιτει η εταιρεια ακριβως και θα την κανω εκει αν δε θες να την κανεις ουτε για 6 μηνες

Δημοσ.

Αν είσαι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση, την τιμή, τον πωλητή, την αντιπροσωπεία γενικά και δεν έχεις αλλού υποχρέωση κάνε τη δικιά τους έστω για έξι μήνες.

Δημοσ.

Λοιπόν και εγώ παρέλαβα χθες το S-cross! Όπως αρμόζει και από την παράδοση του τόπικ να και οι πρώτες μας φωτογραφίες. Με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα παιδιά για τις συζητήσεις και τις συμβουλές! 

3.1.jpg

2.jpg

1.jpg

• Like 18
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzampatzis είπε

Λοιπόν και εγώ παρέλαβα χθες το S-cross! Όπως αρμόζει και από την παράδοση του τόπικ να και οι πρώτες μας φωτογραφίες. Με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα παιδιά για τις συζητήσεις και τις συμβουλές! 

Πριν ποσταρει ο @tsofras@tsofras και τα πει : βάλε και καμιά φωτογραφία από το εσωτερικό και γράψε αν θες πληροφορίες έκδοσης, τιμή κτλ κτλ.

Καλοτάξιδο 💯

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, terry308 είπε

Πριν ποσταρει ο @tsofras@tsofras και τα πει : βάλε και καμιά φωτογραφία από το εσωτερικό και γράψε αν θες πληροφορίες έκδοσης, τιμή κτλ κτλ.

Καλοτάξιδο 💯

Πες τα ρε Λευτέρη

Καλοταξιδο @tzampatzis

Πολύ ομορφότερο σε σχέση με το προηγούμενο, περιμένουμε και review

• Like 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, terry308 είπε

Καλοτάξιδο 💯

Ευχαριστώ για τις ευχές! Είναι η μεσαία έκδοση (GL +, στα 23.100 μου πήγε με πινακίδες, μεταφορικά - τέλη δεν έχει) η οποία έχει γενικά πολύ καλό εξοπλισμό αλλά έχει 7 ίντσες οθόνη αντί για την 9αρα στην GLX. Η οθόνη το χαλάει κάπως εμφανισιακά, αλλά  στην πράξη μια χαρά μου φαίνεται και ειδικά με το Android auto (με βέλη από τους χάρτες και στην μικρή οθόνη στο καντράν) σούπερ βολικό.

Μηχανικά είναι το 1400 Mild hybrid, με 130 άλογα κ 235 ροπή από πολύ χαμηλά λόγω κ του ηλεκτροκινητήρα, οπότε από κινητήρα είναι απολαυστικό το λίγο που το έχω οδηγήσει. Κατά τα άλλα θα έλεγα είναι ένα ευκολοδήγητο αμάξι. Αυτό που με κέρδισε και στο test drive είναι το πόσο ομαλά γίνεται το σταμάτα ξεκίνα του κινητήρα σε φανάρια κλπ. που πραγματικά δε καταλαβαίνεις το παραμικρό. 

4.jpg

5.jpg

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Παραλάβαμε και μεις χθες!! 

Υπάρχει τρόπος να ανεβάσω φωτογραφίες με μέγεθος μεγαλύτερο από 2MB? 

Με γεια , καλοτάξιδο 

Με λινκ σε σελίδα photo's  upload's 

Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Καλοτάξιδο φίλε, πολύ όμορφο και το χρωματάκι. Αλλά για προλάβω και τον tsofras, θέλουμε και από εσωτερικό!

Θα ανεβάσω και από μέσα!! Τώρα που μου μάθατε το κόλπο με το λινκ θα βάλω!! 

Σήμερα ωστόσο βρήκα και την 1η "αστοχία" και θα το πάω αύριο να το δουν! Κουτσουλιά ή ρετσινι από χθες τουλάχιστον που το παρέλαβα δεν είναι σίγουρα! Ή την έφαγε κατά την μεταφορά, ή βγήκε έτσι από το εργοστάσιο, ή κάτι έπεσε... 

IMG_20220626_143119.jpg

IMG_20220626_143144.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Christos Vvs είπε

Ευχαριστώ πολύ!! 

Έκανα μια δοκιμή, ελπίζω να δουλεύει... 

https://files.fm/u/eduutfwgw

Καλορίζικος καλοταξιδος πολύ όμορφο και ιδιαίτερο το χρώμα του.

Αναμένουμε και εσωτερικού

• Thanks 1

• Δημιουργία νέου...