Peugeot208 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, crit10 είπε Σίγουρα έχει πάρει 2κ από τότε που το παρήγγειλα . Αλλά ένα μήνα μου φαίνεται πάρα πολύ:S τα αυτοκίνητα που έρχονται είναι ελάχιστα.. Από την αντιπροσωπεία ούτε αυτοί ξέρουν κάτι (ή δεν μου λένε). Το οτι ειναι ενα μηνα στο τελωνείο και η αντιπροσωπια δεν ξερει(;) κατι ειναι λιγο περίεργο. Για καλό και για κακό, όταν πας να το παραλάβεις, τσέκαρε για διπλοβάψιμο.
Ola150 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Παιδιά, την Πέμπτη πάω να υπογράψω συμβόλαια για το αμάξι και την επόμενη εβδομάδα να παραλάβω καλώς εχόντων των πραγμάτων. Χρειάζεται "στρώσιμο" το αμάξι; Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ίσως να το έχετε απαντήσει πολύ παλιότερα, ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. 9/21 με 6~7/22 γεννήσαμε ένα μικρό Ford Puma. 1 1
tsofras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, Ola150 είπε Παιδιά, την Πέμπτη πάω να υπογράψω συμβόλαια για το αμάξι και την επόμενη εβδομάδα να παραλάβω καλώς εχόντων των πραγμάτων. Χρειάζεται "στρώσιμο" το αμάξι; Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ίσως να το έχετε απαντήσει πολύ παλιότερα, ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. 9/21 με 6~7/22 γεννήσαμε ένα μικρό Ford Puma. Καλοτυχο να είναι, να σας ζήσει 😆 Πολιτισμένη οδήγηση να στρώσουν αναρτήσεις, φρένα στην αρχή χωρίς απότομα φρεναρίσματα, λακούβες, πεζοδρόμια και 0-100 από φανάρι και όλα κομπλέ
Ola150 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλοτυχο να είναι, να σας ζήσει 😆 Πολιτισμένη οδήγηση να στρώσουν αναρτήσεις, φρένα στην αρχή χωρίς απότομα φρεναρίσματα, λακούβες, πεζοδρόμια και 0-100 από φανάρι και όλα κομπλέ Ευχαριστώ, ευχαριστώ Για πόσα χιλιόμετρα περίπου; 2Κ είναι καλά ή παραπάνω;
tsofras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Ola150 είπε Ευχαριστώ, ευχαριστώ Για πόσα χιλιόμετρα περίπου; 2Κ είναι καλά ή παραπάνω; Ε το κλασικό είναι τα 1500 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, Ola150 είπε Παιδιά, την Πέμπτη πάω να υπογράψω συμβόλαια για το αμάξι και την επόμενη εβδομάδα να παραλάβω καλώς εχόντων των πραγμάτων. Χρειάζεται "στρώσιμο" το αμάξι; Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Ίσως να το έχετε απαντήσει πολύ παλιότερα, ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. 9/21 με 6~7/22 γεννήσαμε ένα μικρό Ford Puma. Πιθανότατα στο Manual σου να λεει για το στρωσιμο, στα Vag μου ελεγε, αν δε με απατά η μνημη μου 3000 χλμ κατω απο τις 3500 στροφες... κατα τα αλλα οτι ειπε κ ο tsofras, ηπια οδηγηση, χωρις αποτομα φρεναρισματα κλπ. Με το καλο να παραλαβεις και μη ξεχνιομαστε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ! 2
Christos Vvs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Καλημέρα παιδιά! Επειδή και εγώ παραλαμβάνω το Σάββατο, σχετικά με το στρώσιμο έχω διαβάσει και γω ότι δεν πρέπει να ξεπερνάς τις 3500 στροφές περίπου, ισχύει όντως? Το ρωτάω γιατί λόγω εργασίας ίσως χρειαστεί να να κάνω ένα ταξίδι περίπου 2 ωρών, 1 βδομάδα αφού το πάρω και όπως είναι λογικό συνήθως το πιάνεις ή και το ξεπερνάς αυτό το εύρος σε Εγνατία κλπ. Μήπως να προσπαθήσω να το αποφύγω το ταξίδι ή να πιάσω δεξιά λωρίδα και όποτε φτάσω?
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε Καλημέρα παιδιά! Επειδή και εγώ παραλαμβάνω το Σάββατο, σχετικά με το στρώσιμο έχω διαβάσει και γω ότι δεν πρέπει να ξεπερνάς τις 3500 στροφές περίπου, ισχύει όντως? Το ρωτάω γιατί λόγω εργασίας ίσως χρειαστεί να να κάνω ένα ταξίδι περίπου 2 ωρών, 1 βδομάδα αφού το πάρω και όπως είναι λογικό συνήθως το πιάνεις ή και το ξεπερνάς αυτό το εύρος σε Εγνατία κλπ. Μήπως να προσπαθήσω να το αποφύγω το ταξίδι ή να πιάσω δεξιά λωρίδα και όποτε φτάσω? θυμισε μου τι αμαξι; με 3500 στροφες παντως σε εθνικη ευκολα εχεις 120-130 με οποιοδηποτε αμαξι... 2
tsofras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, paylidis είπε θυμισε μου τι αμαξι; με 3500 στροφες παντως σε εθνικη ευκολα εχεις 120-130 με οποιοδηποτε αμαξι... Αν δεν κάνω λάθος το νέο 308 , άντε και περιμένουμε φωτό Χρήστο όπως είπε και ο Γιώργος , με 6η και 120-130 δεν τις ξεπερνάς οπότε μην αγχώνεσαι. Ίσα ίσα καλύτερα το στρώσιμο να είναι Εθνική παρά στο σταμάτα-ξεκίνα 3
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Αν δεν κάνω λάθος το νέο 308 , άντε και περιμένουμε φωτό Χρήστο όπως είπε και ο Γιώργος , με 6η και 120-130 δεν τις ξεπερνάς οπότε μην αγχώνεσαι. Ίσα ίσα καλύτερα το στρώσιμο να είναι Εθνική παρά στο σταμάτα-ξεκίνα βασικα κατι ενδιαμεσο ειναι το καλυτερο, ουτε οι σταθερες στροφες δεν ειναι καλο για στρωσιμο, ιδανικα θελει επαρχιακη 2
Bomber-21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Ο πωλητής προσπαθεί να μου πλασάρει μια ασφάλεια τους λέγοντας μου ότι για να εγκριθεί η δανειοδότηση (είναι με δόσεις η αγορά) πρέπει να είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο και κάτι περίεργα. Παπάτζα λέει όπως υποψιάζομαι;; Μπορώ κανονικά να το ασφαλίσω όπου θέλω εγώ;
poihths Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Ο πωλητής προσπαθεί να μου πλασάρει μια ασφάλεια τους λέγοντας μου ότι για να εγκριθεί η δανειοδότηση (είναι με δόσεις η αγορά) πρέπει να είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητο και κάτι περίεργα. Παπάτζα λέει όπως υποψιάζομαι;; Μπορώ κανονικά να το ασφαλίσω όπου θέλω εγώ; εννοείται το ασφαλίζεις όπου θέλεις. Αλλά ναι πρέπει να το εχεις ασφαλίσει πριν το πάρεις 1
Bomber-21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, poihths είπε εννοείται το ασφαλίζεις όπου θέλεις. Αλλά ναι πρέπει να το εχεις ασφαλίσει πριν το πάρεις Τι εννοείς πριν το πάρω; πχ όταν πήρα το Vitara πριν φύγω από την αντιπροσωπεία, μπήκα στο κινητό και έβγαλα ασφάλεια. Μπορώ να κάνω το ίδιο;
zanskou Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Bomber-21 είπε Τι εννοείς πριν το πάρω; πχ όταν πήρα το Vitara πριν φύγω από την αντιπροσωπεία, μπήκα στο κινητό και έβγαλα ασφάλεια. Μπορώ να κάνω το ίδιο; κανονικα το αυτοκινητο πρέπει να ειναι ασφαλισμενο από την στιγμη που εκδίδονται οι πινακιδες (δηλαδή 1-2 μερες πριν το πάρεις). τώρα από τη στιγμη που εισαι με δάνειο προφανώς και μπορεις να το ασφαλίσεις όπου θέλεις (εκτός αν λέει κάτι διαφορετικό η σύμβαση δανείου που υπέγραψες) λαμβάνοντας απλά υπόψη οτι συνήθως όταν ειναι με δάνειο η τράπεζα απαιτεί να έχει πλήρη ασφάλεια και οχι απλά αστική ευθύνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις