Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Προσωπικά απο όσα αμάξια έχω περάσει , μετά το Seat Leon 5F αγάπησα το Opel Astra GTC H . Το έδωσα απλά επειδή ήταν τρίπορτο όταν έκανα το πρώτο παιδί και δεν μπορούσα να σκύβω να το βάζω στο καρεκλάκι . Μεγάλη στεναχώρια

100_0286.JPG.ed812ba30f41eb3a9e43b07be0dbfdcc.JPG

Ωραίο το άστρα αλλά συνεχίζω να προτιμώ golf για κάποιο λόγο (κυρίως εσωτερικο)

Αστο αυτό με τις πόρτες, οσο και να είμαι φαν του 3πορτου και να κυκλοφορώ σχεδόν αποκλειστικά τέτοια τα τελευταία χρόνια, οταν παίρνω το cla (που δεν το λες και το πιο άνετο λόγω κουπέ οροφής) παθαίνω ενα πολιτισμικό σοκ με τις πίσω πόρτες 😂

Επεξ/σία από and_64
  • Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, paylidis είπε

Οι τιμές της BMW στα Χ1-Χ2 ειναι εκτος πραγματικότητας για αυτα που προσφέρουν...!

Είμαι bmwακιας οπότε η γνώμη μου είναι υποκειμενική. Εγώ θα τα έδινα πάντως και για τα 2. 😄

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Είμαι bmwακιας οπότε η γνώμη μου είναι υποκειμενική. Εγώ θα τα έδινα πάντως και για τα 2. 😄

Βρε και εγω ως BMWδακιας πηγα στην αντιπροσωπεία και μπηκα μεσα κ "κουμπωσα" στο Χ1, αλλα εφυγα τρέχοντας (το εχω ξαναπει εκανα t/d μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου λεπτα, το γυρισα πισω - ήταν απογοητευση)...

Δε ξερω τι εχεις αλλα τα νέα BMW για εμενα που ειχα συνηθισει σε E60/E87 ήταν παντελώς απογοητευτικά...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Βρε και εγω ως BMWδακιας πηγα στην αντιπροσωπεία και μπηκα μεσα κ "κουμπωσα" στο Χ1, αλλα εφυγα τρέχοντας (το εχω ξαναπει εκανα t/d μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου λεπτα, το γυρισα πισω - ήταν απογοητευση)...

Δε ξερω τι εχεις αλλα τα νέα BMW για εμενα που ειχα συνηθισει σε E60/E87 ήταν παντελώς απογοητευτικά...

Τι σε χάλασε συγκεκριμένα ρε μαν ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι το έχει ξαναπεί ο Γιώργος ότι λόγω κλασσικός BMWακιας -> άρα πίσω κίνηση έχασαν τον χαρακτήρα τους τα καινουρια μπροστοκίνητα BMW και με τρικύλινδρο κινητήρα.

Επεξ/σία από denexo
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι σε χάλασε συγκεκριμένα ρε μαν ?

οτι ζητουσαν 36000 για ενα αμαξι που ειναι χειρότερο απο το (αξιοπρεπεστατο) φοκους

25 λεπτά πριν, denexo είπε

Νομίζω ότι το έχει ξαναπεί ο Γιώργος ότι λόγω κλασσικός BMWακιας -> άρα πίσω κίνηση έχασαν τον χαρακτήρα τους τα καινουρια μπροστοκίνητα BMW και με τρικύλινδρο κινητήρα.

ακριβώς, τα εχω αναλυσει κ τότε.... η απόλυτη απογοητευση, αυτό ελεγα χθες κ στο παλικαρι που αγορασε το δικο μου (εχει ξετρελαθει με την οδηγική του συμπεριφορά) κ μιλούσαμε χθες για βοηθεια με εναν αισθητηρα που του εβγαλε οτι θέλει αλλαγη για να του πω την γνωμη μου στο τι να βαλει

καμια σχέση το πάτημα και η συμπεριφορά των FWD με τα RWD Bmw... Όπως καμία σχέση ο εξακύλινδρος με το τρικύλινδρο (το θεωρω ντροπη για την BMW το τρικιλυνδρο). Ο κινητήρας δεν ήταν ούτε κρύο ουτε ζέστη, παντως τα 140 άλογα του δε τα έδειχνε με τιποτα (ισως τα δείχνει στις 3-4 χιλιαδες στροφές αλλα τι να το κανω). Ισως για γυναικες ή κάποιον που δε τον νοιαζει ιδιαίτερα ή παίρνει πρώτη φορά BMW να είναι οκ, για εμενα όλα τα παραπάνω (συν ο σχεδιασμός που ειναι 5-10 χρονια πισω αλλα οκ το αντιπαρερχομαι καθως εχω συντηριτικα γουστα κ εγω) ήταν ξεκάθαρο NO-GO...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gxyp είπε

Λύστε μου μια απορία.. Στο Ibiza η οθόνη 6,5' δεν υποστηρίζει Android Auto?

Υποστηρίζει με full link αν δεν κάνω λάθος , εμένα την είχε την επιλογή δλδ αλλά δεν το είχα ενεργοποιήσει

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paylidis είπε

οτι ζητουσαν 36000 για ενα αμαξι που ειναι χειρότερο απο το (αξιοπρεπεστατο) φοκους

ακριβώς, τα εχω αναλυσει κ τότε.... η απόλυτη απογοητευση, αυτό ελεγα χθες κ στο παλικαρι που αγορασε το δικο μου (εχει ξετρελαθει με την οδηγική του συμπεριφορά) κ μιλούσαμε χθες για βοηθεια με εναν αισθητηρα που του εβγαλε οτι θέλει αλλαγη για να του πω την γνωμη μου στο τι να βαλει

καμια σχέση το πάτημα και η συμπεριφορά των FWD με τα RWD Bmw... Όπως καμία σχέση ο εξακύλινδρος με το τρικύλινδρο (το θεωρω ντροπη για την BMW το τρικιλυνδρο). Ο κινητήρας δεν ήταν ούτε κρύο ουτε ζέστη, παντως τα 140 άλογα του δε τα έδειχνε με τιποτα (ισως τα δείχνει στις 3-4 χιλιαδες στροφές αλλα τι να το κανω). Ισως για γυναικες ή κάποιον που δε τον νοιαζει ιδιαίτερα ή παίρνει πρώτη φορά BMW να είναι οκ, για εμενα όλα τα παραπάνω (συν ο σχεδιασμός που ειναι 5-10 χρονια πισω αλλα οκ το αντιπαρερχομαι καθως εχω συντηριτικα γουστα κ εγω) ήταν ξεκάθαρο NO-GO...

Χωρις να εχω εμπειρια απο προηγουμενα BMW το 118i που οδηγησα με τα 140 αλογα (F40) μια χαρα γκαζι μου φανηκε οτι εχει. Και ο τρικυλινδρος πραγματικα αθορυβος στην καμπινα!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

το θεωρω ντροπη για την BMW το τρικιλυνδρο

Συμφωνώ.

Να προσθέσω ότι όσοι έχουμε συζήσει και έχουμε κάνει έρωτα με τα πισωκίνητα πιο παλιά BMW, μας φαίνονται "λίγα" τα καινούρια.

Νομίζω ότι πήγες για t/d έχοντας στο μυαλό σου τα bmw που είχες και γι' αυτό απογοητεύτηκες. 

Κάποιος που δεν είχε ποτέ του bmw όμως και ερχόμενος από πιο φθηνές μάρκες ίσως ενθουσιαστεί. 

Εγώ αν τελικά πάω για το Χ1 πιθανόν να κρατήσω και τον μεγάλο έρωτα το e46 ci.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shyn είπε

Χωρις να εχω εμπειρια απο προηγουμενα BMW το 118i που οδηγησα με τα 140 αλογα (F40) μια χαρα γκαζι μου φανηκε οτι εχει. Και ο τρικυλινδρος πραγματικα αθορυβος στην καμπινα!

Εαν οδηγησεις ενα BMW ακομα και δεκαετίας-δεκαπενταετίας με τα ίδια άλογα θα παθεις πλάκα... Ή ακόμα καλύτερα για να ειναι συγκρίσιμα, να οδηγησεις το 4 κυλινδρο F20 με τα 136 αλογα... το τελευταίο τιμιο hatch της εταιρείας...

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Συμφωνώ.

Να προσθέσω ότι όσοι έχουμε συζήσει και έχουμε κάνει έρωτα με τα πισωκίνητα πιο παλιά BMW, μας φαίνονται "λίγα" τα καινούρια.

Νομίζω ότι πήγες για t/d έχοντας στο μυαλό σου τα bmw που είχες και γι' αυτό απογοητεύτηκες. 

Κάποιος που δεν είχε ποτέ του bmw όμως και ερχόμενος από πιο φθηνές μάρκες ίσως ενθουσιαστεί. 

Εγώ αν τελικά πάω για το Χ1 πιθανόν να κρατήσω και τον μεγάλο έρωτα το e46 ci.

ξεκαθαρα ναι... κ ξεκαθαρα πηγα εχοντας πολυ υψηλα τα standard μου για αυτό και απογοητευτηκα... αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω νερο στο κρασι μου εχοντας δώσει 36-37 χιλιαρικα (χωρια οι τυχον τόκοι)... τουλάχιστον στο audi πηρα αυτό που περίμενα, ισως κ λιγο παραπάνω...

• Like 3
Δημοσ.

Γενικά πάντως βλέπω ότι ακόμα και η Toyota από τους θρυλικούς inline 6 κινητήρες (βλ. Supra) το γύρισε σε 3κυλινδρους. Κοινώς για την επίτευξη στόχων για τους ρύπους, τέτοια διαμάντια μπαίνουν στο χρονοντούλαπο.

Γιώργο πάντως διαβάζω αυτά που γράφεις και σκέφτομαι ότι η BMW του Τόλη θα σου πήγαινε γάντι (όπως και σε εμένα :P )

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, denexo είπε

Γιώργο πάντως διαβάζω αυτά που γράφεις και σκέφτομαι ότι η BMW του Τόλη θα σου πήγαινε γάντι (όπως και σε εμένα :P )

Το compact. Ένα αμάξι που για μένα δε θα έπρεπε να υπάρξει ποτέ. Από τα πιο άσχημα παλιά bmw. Δεν πάω στα καινούρια γιατί βαριέμαι να γράφω 😁

• Like 1
Δημοσ.

@Nabuko Πιο πολύ το έβαλα για το θέμα πίσω κίνησης και της απόλαυσης που προσφέρει ο compressor με τις μεθανόλες το συγκεκριμένο  (βελτιωμένο) αυτοκίνητο. Εμφανισιακά για μένα αδιάφορο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, denexo είπε

Γενικά πάντως βλέπω ότι ακόμα και η Toyota από τους θρυλικούς inline 6 κινητήρες (βλ. Supra) το γύρισε σε 3κυλινδρους. Κοινώς για την επίτευξη στόχων για τους ρύπους, τέτοια διαμάντια μπαίνουν στο χρονοντούλαπο.

Μπαααααααααα.... οτι πιο αθλιο... Ισως βεβαια καποια στιγμή να επαιρνα μια για παιχνιδι, να ριξω εναν 318is +μετατροπη turbo επανω να λιωνω λαστιχα σαν τον τόλη... 🤣

Τα τελευταια που αξιζαν για εμενα να ειναι τα F10/F20/F30... Εαν επαιρνα μεταχειρισμένο θα πηγαινε ή στο πρωτο ή το τελευταιο... Ως εκει...

10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το compact. Ένα αμάξι που για μένα δε θα έπρεπε να υπάρξει ποτέ. Από τα πιο άσχημα παλιά bmw. Δεν πάω στα καινούρια γιατί βαριέμαι να γράφω 😁

+1

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...