tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ωραίο το Χ2 αλλά μάλλον καλύτερα να κοίταγες το Χ1. Έχει περισσότερους χώρους και αν έχει τη σωστή ζάντα και τα σωστά σπόιλερς είναι πολύ όμορφο και αυτό. Αν και το Χ2 νομίζω είναι πιο ωραίο. Άλλα όπου να ναι θα έρθει και το καινούριο Χ1 που απ' ότι φαίνεται θα μοιάζει σαν ένα μεγαλύτερο Χ2 Διαβάζω για προβλήματα βέβαια γενικά σε bmw μετά απο κάποια χρόνια και οι τιμές που βλέπω δεν είναι και πολύ γήινες 1
Papakaliati Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Σε αγαπώ , σε εκτιμώ αλλά μην μου ξαναπείς για Peugeot Ιδανικό κάθισμα και ανάρτηση για άνεση είχε το C5 Aircross , ότι καλύτερο απο όσα οδήγησα εγώ Το σκέφτηκα να σε πω για C5, αλλά κάτι θυμήθηκα ότι κάτι είχες αναφέρει λόγο μεγέθους. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από Papakaliati
Nabuko Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Διαβάζω για προβλήματα βέβαια γενικά σε bmw μετά απο κάποια χρόνια και οι τιμές που βλέπω δεν είναι και πολύ γήινες 'Ισως δεν έχεις άδικο, δεν ξέρω αν φταίει ο 3κύλινδρος. Νομίζω οι τιμές είναι καλές για bmw
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Papakaliati είπε Το σκέφτηκα να σε πω για C5, αλλά κάτι θυμήθηκα ότι κάτι είχες αναφέρει λόγο μεγέθους. Ναι μόνο το μέγεθος με είχε χαλάσει τότε , κατα τα άλλα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είχε τεράστιους χώρους , τρελή άνεση σε κάθισμα , ανάρτηση , είχε και αυτό τις βλακείες με την οθόνη , ο κινητήρας είναι ίσα ίσα για αυτό το σκάφος, απο τα ψηλότερα SUV στην κατηγορία του
bjj-p Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι μόνο το μέγεθος με είχε χαλάσει τότε , κατα τα άλλα μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είχε τεράστιους χώρους , τρελή άνεση σε κάθισμα , ανάρτηση , είχε και αυτό τις βλακείες με την οθόνη , ο κινητήρας είναι ίσα ίσα για αυτό το σκάφος, απο τα ψηλότερα SUV στην κατηγορία του κοιτα το c4 cross. ειναι πιο μικρο, εχει την ιδια αναρτηση. κινητηρα κομπλε, καινουριο εσωτερικο και νορμαλ χωρο αποσκευων για τα δικα σου δεδομενα. Τιμη φθηνοτερο απο το leon σε αυτοματο με ικανοποιητικο εξοπλισμο. 1
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, bjj-p είπε κοιτα το c4 cross. ειναι πιο μικρο, εχει την ιδια αναρτηση. κινητηρα κομπλε, καινουριο εσωτερικο και νορμαλ χωρο αποσκευων για τα δικα σου δεδομενα. Τιμη φθηνοτερο απο το leon σε αυτοματο με ικανοποιητικο εξοπλισμο. Δεν μου πολύ αρέσει να σου πω την αλήθεια και ειδικά το εσωτερικό
denexo Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Το ΣΚ έλεγα στην γυναίκα μου ότι περιμένω να έρθει το καινούριο αυτοκίνητο γιατί δεν την παλεύω πλέον καθημερινά να κάνω σχεδόν μία ώρα για Πειραιά μέσω Κηφισίας με 1η-2α η μόνο 1η. Έχω κάνει γάμπα πλέον Και μου λέει ποιος εσύ που ήσουν φαν του manual; Ε της λέω μεγαλώνουμε και ψάχνουμε τις ανέσεις. Κι εκεί κάπου σα να άκουσα τον Θωμά να μου λέει "Καλά τα λες" Γράφεις τώρα πάλι για σκληρή ανάρτηση και λέω Toyota και πάλι Toyota: βάρκα γιαλό αλλά άνετο. Ειδικά και το καινούριο που είναι πολλαπλών συνδέσμων θα είναι άνετο για τα μικρά πίσω. 3
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Δίκιο έχεις το μόνο που με φοβίζει στα SUV πλέον είναι η συμπεριφορά στις στροφές και αν θα ανακατεύονται τα παιδιά. Το ίδιο φοβόμουν και με το 2008 και τελικά η μικρή ανακατεύτηκε και τις 2 φορές που πήγαμε ταξίδι. Δεν θεωρώ ότι θα εχεις θέμα με την αναρτηση απο ενα vag suv. Κ το καμικ κ το Q3 ειναι παραπανω απο κομπλέ (και ειμαι απαιτητικός μιας και προερχόμουν απο Bmw rwd). Σκεψου ότι στο BMW η γυναικα μου ζαλιζόταν στις στροφές και σε κανενα απο τα 2 καινουργια δεν εχει θέμα... 1 ώρα πριν, Nabuko είπε 'Ισως δεν έχεις άδικο, δεν ξέρω αν φταίει ο 3κύλινδρος. Νομίζω οι τιμές είναι καλές για bmw Οι τιμές της BMW στα Χ1-Χ2 ειναι εκτος πραγματικότητας για αυτα που προσφέρουν...! Ήταν στις πιθανές επιλογές μου αλλα αποκλειστηκαν σε ελάχιστα λεπτά (ακομα το φυσαει κ δε κρυώνει ο πωλητης και ο διευθυντης της αντιπροσωπείας, με θεωρουσαν σίγουρη πώληση) 1
and_64 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Πολύ ευαίσθητα είναι τα σημερινά παιδιά νομίζω, εγω στα νιάτα μου ταξίδευα σε Ιταλικά με koni και δεν είχα ποτέ θέματα 🤣🤣 @tsofras οι διάφορες bmw δεν νομίζω οτι είναι η απάντηση στην άνεση, γενικά οι Γερμανοί αν δεν πας στα μεγάλα/ακριβά τους που φοράνε αεραναρτήσεις πάντα έχουν μια "ξεραϊλα" στην απόσβεση, ειδικά πίσω, ακόμα και με πολλαπλών ανάρτηση. Μάλλον κάτι σε Γάλλο θες αλλά πλέον ούτε εγω τρελένομαι με peugeot/citroen με εξαίρεση ίσως c5 aircross που λες πιο πάνω 3
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, and_64 είπε Πολύ ευαίσθητα είναι τα σημερινά παιδιά νομίζω, εγω στα νιάτα μου ταξίδευα σε Ιταλικά με koni και δεν είχα ποτέ θέματα 🤣🤣 @tsofras οι διάφορες bmw δεν νομίζω οτι είναι η απάντηση στην άνεση, γενικά οι Γερμανοί αν δεν πας στα μεγάλα/ακριβά τους που φοράνε αεραναρτήσεις πάντα έχουν μια "ξεραϊλα" στην απόσβεση, ειδικά πίσω, ακόμα και με πολλαπλών ανάρτηση. Μάλλον κάτι σε Γάλλο θες αλλά πλέον ούτε εγω τρελένομαι με peugeot/citroen με εξαίρεση ίσως c5 aircross που λες πιο πάνω Το C4 θα ήταν ιδανικό αν ήταν πιο κοντά στα γούστα μου . Η Citroen αυτή τη στιγμή έχει τα καλά της άνεσης και του aisin κιβωτίου σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα στο δικό μου budget. Αν είχε διαφορετικό τιμόνι και δεν είχε μπεί σε blacklist η Peugeot θα έβαζα και την ομορφιά (στα δικά μου μάτια) Το νέο Mokka επίσης θα ήταν καλή λύση αν ήταν λίγο μεγαλύτερο σε χώρους εσωτερικά και εξωτερικά 1
and_64 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Το νέο Mokka επίσης θα ήταν καλή λύση αν ήταν λίγο μεγαλύτερο σε χώρους εσωτερικά και εξωτερικά Δεν θέλω να ξέρω για opel!! 😛
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, and_64 είπε Δεν θέλω να ξέρω για opel!! 😛 Εγώ αγαπούσα Opel αλλά δεν είναι πλέον η ίδια 1
paylidis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Εγώ αγαπούσα Opel αλλά δεν είναι πλέον η ίδια ενα ελαφρώς διαφορετικό 2008 είναι 1
and_64 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ αγαπούσα Opel αλλά δεν είναι πλέον η ίδια Ουδείς άσφαλτος, τα χει πει και η Άντζελα αυτά...
tsofras Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, and_64 είπε Ουδείς άσφαλτος, τα χει πει και η Άντζελα αυτά... Προσωπικά απο όσα αμάξια έχω περάσει , μετά το Seat Leon 5F αγάπησα το Opel Astra GTC H . Το έδωσα απλά επειδή ήταν τρίπορτο όταν έκανα το πρώτο παιδί και δεν μπορούσα να σκύβω να το βάζω στο καρεκλάκι . Μεγάλη στεναχώρια 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις