oykas2001 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Nabuko είπε Αν σύμφωνα με το νικνέημ σου, είσαι μόνο 21 χρονών, τότε ετοιμάσου για πολλές εκπλήξεις στη ζωή σου. Βάλε τα διπλά και είσαι μέσα. (Είμαι ένα από τα πρώτα 100 μέλη εδώ και είμαι 21;;;;)... Για το σχόλιο είσαι έξω... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από oykas2001 1
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, oykas2001 είπε Βάλε τα διπλά και είσαι μέσα. (Είμαι ένα από τα πρώτα 100 μέλη εδώ και είμαι 21;;;;)... Για το σχόλιο είσαι έξω... Ρε θηρίο 2 ετών έγινες μέλος ?
oykas2001 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 47 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρε θηρίο 2 ετών έγινες μέλος ? Από μικρός το είχα! 😅😅😅😅😅 Και προς Θεού, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ή παρεξήγησης για το προηγούμενο, όπως είπα, προσωπική μου γνώμη και συγνώμη αν δημιουργήθηκε παρεξήγηση... Μπορεί να φαίνεται αναχρονιστική ή παλαιομοδίτικη ή ρατσιστική για τα τωρινά δεδομένα, δεν είμαι καθόλου έτσι όμως. Προσωπικά αν μου έλεγε κάτι τέτοιο η γυναίκα μου όπως του φίλου του Paylidis, συγνώμη, αλλά θα της έλεγα να πάει να πάρει μόνη της ότι θέλει (και να το πληρώσει μόνη της όμως, όπως και να το κυκλοφορεί μόνη της)... 4
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Από μικρός το είχα! 😅😅😅😅😅 Και προς Θεού, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας ή παρεξήγησης για το προηγούμενο, όπως είπα, προσωπική μου γνώμη και συγνώμη αν δημιουργήθηκε παρεξήγηση... Μπορεί να φαίνεται αναχρονιστική ή παλαιομοδίτικη ή ρατσιστική για τα τωρινά δεδομένα, δεν είμαι καθόλου έτσι όμως. Προσωπικά αν μου έλεγε κάτι τέτοιο η γυναίκα μου όπως του φίλου του Paylidis, συγνώμη, αλλά θα της έλεγα να πάει να πάρει μόνη της ότι θέλει (και να το πληρώσει μόνη της όμως, όπως και να το κυκλοφορεί μόνη της)... Μαζι σου... Οταν δεν υπαρχει αμοιβαία κατανόηση και συνεννόηση και τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι πρεπει ο αντρας να βαζει τα όρια... Στο μεταξυ ο φιλος εχθες πηγε να ξαναδει την Α160 που ειναι στο budget του και θα της κανει της κιουριας απο μεριας πρεστιζ (απλως δε μπορει να χωνέψει το πόσο αργή ειναι σε αυτη την εκδοση 😑-το ιδιο βεβαια ισχυει για το 99% των μοντελων που εχει στο Budget του, μάλλον τα συγκρινει με το Ζ κ απογοητευεται). 22Κ στρογγυλα βγαίνει Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από paylidis
filarhos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Σας έχω χειρότερο: Φίλος έκανε πρόταση γάμου στην νυν γυναίκα του και η απάντηση της ήταν: "Θα σου πω το ναι μόνο αν μου πάρεις σπίτι". Ε της πήρε... Εγώ ούτε τσίχλα δεν θα της έπαιρνα... Οπότε αυτό με το αυτοκίνητο είναι τίποτα... Υ.Γ. Εμείς τα έχουμε βρει. Τα βάλαμε κάτω και δεν βγαίνουμε για την επόμενη δεκαετία, ειδικά μετά τις τελευταίες επισκευές που θέλει το σπίτι... Αν και μας αρέσουν περίπου τα ίδια... 3
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, filarhos είπε Ε της πήρε... Α και αυτος πατησε ποδι δλδ... ρε ουτε παπακι δε θα μπορουμε να παρουμε στο τελος.......
oykas2001 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, filarhos είπε Σας έχω χειρότερο: Φίλος έκανε πρόταση γάμου στην νυν γυναίκα του και η απάντηση της ήταν: "Θα σου πω το ναι μόνο αν μου πάρεις σπίτι". Ε της πήρε... Εγώ ούτε τσίχλα δεν θα της έπαιρνα... Οπότε αυτό με το αυτοκίνητο είναι τίποτα... Υ.Γ. Εμείς τα έχουμε βρει. Τα βάλαμε κάτω και δεν βγαίνουμε για την επόμενη δεκαετία, ειδικά μετά τις τελευταίες επισκευές που θέλει το σπίτι... Αν και μας αρέσουν περίπου τα ίδια... Ε κάπου ώπα δηλαδή, έλεος... 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Α και αυτος πατησε ποδι δλδ... ρε ουτε παπακι δε θα μπορουμε να παρουμε στο τελος....... Άσε, μια από τα ίδια, και στο τέλος με την έλευση των ηλεκτρικών, μας βλέπω με ποδήλατο στην καλύτερη... 1
filarhos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, paylidis είπε Α και αυτος πατησε ποδι δλδ... ρε ουτε παπακι δε θα μπορουμε να παρουμε στο τελος....... Ναι και πλένει και τα πιάτα με ζεστό νερό. Αυτό είναι αμοιβαία κατανόηση και ισότητα σε μια σχέση.☹️ Μετά της πήρε και ένα mini και τώρα ζορίζονται με περίπου 1000€ δόσεις δανείων... Ήρθε ο μηχανικός για τη μόνωση και στο τέλος μου λέει: "Έχεις και σκεπή δεν βάζεις και ένα φ/β πάνελ να φορτίζει το καινούριο τζάμπα". Ήθελα να του πω δεν κοιτάει να κόψει τίποτα από το ποσό που ζητάει μπας και βγούμε. Για πάνελ και καινούρια αυτοκίνητα βλέπουμε. Υ.Γ. Θα ήθελα να ήξερα βλέπουν πλυμένα αυτοκίνητα ενήλικα και λένε να ένας λεφτάς; 😁 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από filarhos 2
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Να θες να πάρεις την καινούρια 5αρα της BMW και αυτή να σου λέει πάρε Kia ή Skoda. Μη σου τύχει. Spoiler Καλά, αν πει toyota έχει φύγει όπως είναι 😅
paylidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, filarhos είπε Ναι και πλένει και τα πιάτα με ζεστό νερό. Αυτό είναι αμοιβαία κατανόηση και ισότητα σε μια σχέση.☹️ Μετά της πήρε και ένα mini και τώρα ζορίζονται με περίπου 1000€ δόσεις δανείων... Ήρθε ο μηχανικός για τη μόνωση και στο τέλος μου λέει: "Έχεις και σκεπή δεν βάζεις και ένα φ/β πάνελ να φορτίζει το καινούριο τζάμπα". Ήθελα να του πω δεν κοιτάει να κόψει τίποτα από το ποσό που ζητάει μπας και βγούμε. Για πάνελ και καινούρια αυτοκίνητα βλέπουμε. Υ.Γ. Θα ήθελα να ήξερα βλέπουν πλυμένα αυτοκίνητα ενήλικα και λένε να ένας λεφτάς; 😁 Θα σου πω ενα μυστικο δοκιμασμενο χρόνια, οταν περιμένεις μαστορα στο σπιτι εξαφανιζεις τα αυτοκινητα ειδικα αν ειναι αξιοπρεπη... ιδανικα φερνεις κανενα χρεπι σταρλετ κλπ 25 χρονων... θα επιτυχεις φοβερες τιμες καθ αυτο τον τρόπο (been there) 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Να θες να πάρεις την καινούρια 5αρα της BMW και αυτή να σου λέει πάρε Kia ή Skoda. Μη σου τύχει. Απόκρυψη περιεχομένων Καλά, αν πει toyota έχει φύγει όπως είναι 😅 kia? μα kia?? (επαθα mp123) 1
mp123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Έχω και Εγω ιστορία. Μια κυρία ( γυναίκα κοντινού συγγενή ) έλεγε : Αααα να πάρει ότι θέλει αρκεί δεν έχω θέμα αρκεί να είναι τζιπ από το πάνω ράφι. Τελικά πηρε x3. Η μαντάμ μπομβαρυ έχει ένα κλιο. Φυσικα το παιδί κάνει την ίδια δουλειά με εμένα , 5 μήνες το χρόνο το οδηγεί το αμάξι.
filarhos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, paylidis είπε Θα σου πω ενα μυστικο δοκιμασμενο χρόνια, οταν περιμένεις μαστορα στο σπιτι εξαφανιζεις τα αυτοκινητα ειδικα αν ειναι αξιοπρεπη... ιδανικα φερνεις κανενα χρεπι σταρλετ κλπ 25 χρονων... θα επιτυχεις φοβερες τιμες καθ αυτο τον τρόπο (been there) kia? μα kia?? (επαθα mp123) Η πλάκα είναι ότι ο εργολάβος ήρθε με 4χ4 dacia διετίας... Το οποίο αξίζει όσο τα δικά μας 3!!! Δεν το σκέφτηκα γιατί είναι παλιά όλα και μάλιστα το ψατ είναι 3 γενιές πίσω... Νταξ το πούντο δεν έβγαλε άλλη γενιά, είναι καινούριο... 😁 Άσε και όταν επισκευάσαμε το τσιμέντο που παρκάρουν τα αυτοκίνητα, μας έλεγαν ότι τι το θέλουμε το καινούριο αφού έχουμε 3 (σημείωση 4 οδηγοί αλλά δεν βγαίνει και 4ο...). Δεν το είχα καταλάβει στην αρχή αλλά μετά κατάλαβα. Νόμιζαν ότι φτιάχνουμε το δάπεδο για να χωράει κι άλλο αυτοκίνητο (με το ζόρι 3 χωράει), το ότι ήταν σπασμένο και θα έπεφτε το αυτοκίνητο στον ακάλυπτο ούτε που τους πέρασε από το μυαλό... Υ.Γ. Την επόμενη φορά θα ζητήσω από τον ξάδερφο μου να μου φέρει το samurai του '80... Βέβαια επειδή είναι σάπιο κινδυνεύω να μείνει μέσα και να μην βγαίνει...
seloner Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Παιδιά είμαι σε δίλημμα μεταξύ mini cooper 136hp και fiesta To mini βγαίνει στα 27κ αυτόματο με καλό εξοπλισμό. Για το fiesta ακόμα δεν υπάρχει τιμή . Σκεφτόμουν st-line ή st-line x στους 125hp.Πιστεύω θα βγει γύρω στα 21κ Σκεφτόμουν επίσης για ηλιοροφή στο fiesta αλλά λέτε αξίζει; Η θα είναι full ζεστή το καλοκαίρι; Ακόμα για αυτόματο στο fiesta το φοβάμαι. Τι λέτε;
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, seloner είπε Τι λέτε; Δεν υπάρχει δίλημμα. Mini 2
filarhos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, seloner είπε Παιδιά είμαι σε δίλημμα μεταξύ mini cooper 136hp και fiesta To mini βγαίνει στα 27κ αυτόματο με καλό εξοπλισμό. Για το fiesta ακόμα δεν υπάρχει τιμή . Σκεφτόμουν st-line ή st-line x στους 125hp.Πιστεύω θα βγει γύρω στα 21κ Σκεφτόμουν επίσης για ηλιοροφή στο fiesta αλλά λέτε αξίζει; Η θα είναι full ζεστή το καλοκαίρι; Ακόμα για αυτόματο στο fiesta το φοβάμαι. Τι λέτε; Γιατί το φοβάσαι το αυτόματο στο fiesta κι όχι στο mini παίζει να είναι και το ίδιο... Να μου έλεγες group vag που έχουν θέματα τουλάχιστον μέχρι την προηγούμενη γενιά... Σύγκρινε τουλάχιστον με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις