Bomber-21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, aris.88 είπε Καλησπερα φιλε..Ιδια κατασταση με εσενα και εγω..i20 παραγγελια τελη Σεπτεμβριου ακομα αναμονη.Μου ειχαν δωσει παραδοση 19/3 και τωρα εχει παει 15/4... πιστευω παραδοσεις θα γινουν οπως και γινονται, το θεμα ειναι ποσο κοντα ειμαστε πλεον να παραλαβουμε... Και εγώ παρήγγειλα ένα i10 (standard έκδοση) το Δεκέμβρη και μου έγραψε αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 20/6 (με επιφύλαξη) και από ότι διαβάζω έχω μέλλον μάλλον... Αναφορά σε κείμενο κοιτάει κ βιταρα αλλά δε το ψήνει του φαίνεται πολύ χωριάτικο λόγω συνήθειας στο Ζ Κι εγώ είχα BMW E46 Full extra M-Pack Cabrio αλλά όταν έκανα οικογένεια πήρα Βιτάρα με τις αντίστοιχες υποχωρήσεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ας κάτσει με τα λεωφορεία τότε άμα θέλει πολυτέλειες... Τι άνθρωποι υπάρχουν... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Bomber-21 1
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Κι εγώ είχα BMW E46 Full extra M-Pack Cabrio αλλά όταν έκανα οικογένεια πήρα Βιτάρα με τις αντίστοιχες υποχωρήσεις και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ας κάτσει με τα λεωφορεία τότε άμα θέλει πολυτέλειες... Τι άνθρωποι υπάρχουν... Γυναικες φιλε μου, γυναικες... Ακομα δεν εχει βρει κατι εν τω μεταξυ... (ενω καμικ του ειχα βρει ετοιμοπαραδοτο) Προσπαθει για 118 αλλα δε βγαινουν τα κουκια (οκ βγαινουν για την 116i Advantage με €22.350 αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη απο ότι του ειπαν & φοβαται οτι δε θα χωρεσουν με το καροτσι κλπ)
Bomber-21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Γυναικες φιλε μου, γυναικες... Ακομα δεν εχει βρει κατι εν τω μεταξυ... (ενω καμικ του ειχα βρει ετοιμοπαραδοτο) Προσπαθει για 118 αλλα δε βγαινουν τα κουκια (οκ βγαινουν για την 116i Advantage με €22.350 αλλα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη απο ότι του ειπαν & φοβαται οτι δε θα χωρεσουν με το καροτσι κλπ) Εννοείται πως δε θα χωρέσουν. Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δε γίνεται. Στη ζωή χρειάζονται συμβιβασμοί και υποχωρήσεις και κάποια στιγμή να πάρεις τα ηνία ακόμα και αν η γυναίκα σου διαφωνεί έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον της οικογένειας πλέον, όχι απλά ενός ζευγαριού. Και εμένα μου κακοφάνηκαν τα πλαστικά του Βιτάρα σε σχέση με τη χλίδα και τα δερμάτινα της BMW αλλά πρέπει να προσαρμοζόμαστε. Και για να μην είμαστε και off topic, το συγκεκριμένο Βιτάρα έχει αποδειχτεί και αξιόπιστο και δεν βγάζει και βλάβες και τουλάχιστον τον Ιούλη του 2020 που το πήρα με 20.000 ακριβώς είχε αξιοπρέπεστατο επίπεδο εξοπλισμού. 2
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Εννοείται πως δε θα χωρέσουν. ασε... δε χαλαει χατιρι λογω της καταστασης... κ κανει το παλικαρι 1.45 λεπτα με μεσα να παει κ αλλη τοση να γυρισει απο τη δουλεια του γιατι δε θελει η μανταμ σκοντα... εδω του εδωσα 2 μερες το καμικ για να δει αν τους βολευει, πηγε στο μαγαζι που θα παρουν το καροτσι και τα φορτωσε να δει αν χωράνε (κ εφόσον χωρανε στο CNG τότε θα μενει κ αερας στο βενζινοκίνητο), και μπας και την ψήσει... και η μαγδάλω γυρισε κ ειπε οτι ειναι πεταμενα λεφτά και οτι δεν ειναι καθόλου SUV (ενω το Χ1-Χ2 που θες ειναι; της λεω αλλα δε το συνεχισα) Τον λυπηθηκα και του ειπα δωσε 29-30 κ παρε το Q3 μου όπως το βλεπεις* (αναθαρρήσε εκει η μανταμ μιας και ειναι του επιπεδου της το audi) και θα περιμενω εγω παραγγελια αλλο ίδιο*, αλλα δε τα εχει ο ανθρωπος.... *7-8 μηνες αναμονη και ~37000 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από paylidis 2
Bomber-21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, paylidis είπε ασε... δε χαλαει χατιρι λογω της καταστασης... κ κανει το παλικαρι 1.45 λεπτα με μεσα να παει κ αλλη τοση να γυρισει απο τη δουλεια του γιατι δε θελει η μανταμ σκοντα... εδω του εδωσα 2 μερες το καμικ για να δει αν τους βολευει, πηγε στο μαγαζι που θα παρουν το καροτσι και τα φορτωσε να δει αν χωράνε (κ εφόσον χωρανε στο CNG τότε θα μενει κ αερας στο βενζινοκίνητο), και μπας και την ψήσει... και η μαγδάλω γυρισε κ ειπε οτι ειναι πεταμενα λεφτά και οτι δεν ειναι καθόλου SUV (ενω το Χ1-Χ2 που θες ειναι; της λεω αλλα δε το συνεχισα) Τον λυπηθηκα και του ειπα δωσε 29-30 κ παρε το Q3 μου όπως το βλεπεις* (αναθαρρήσε εκει η μανταμ μιας και ειναι του επιπεδου της το audi) και θα περιμενω εγω παραγγελια αλλο ίδιο*, αλλα δε τα εχει ο ανθρωπος.... *7-8 μηνες αναμονη και ~37000 Να πάει να πάρει ένα Duster 4x4 και με βαρβάτο εξοπλισμό και να της το πάει σπίτι. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. 1
paylidis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Να πάει να πάρει ένα Duster 4x4 και με βαρβάτο εξοπλισμό και να της το πάει σπίτι. Μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. Θα τον χωρισει και θα μεινει το παιδι χωρις πατερα αν παρει ντατσια (κ εγω το ιδιο θα εκανα βασικα χαχχα) 😆
smyrali Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Η κυρία που θέλει γκλαμουρια και δέρματα σε bmw, mercedes και audi, έχει τα χρήματα για τέτοια; Αλλιώς τι τα κοιτάζει; τι οδηγούσε πριν; ας πάει σε εναν μαντρα να της δώσει μια μτχ μπέμπα με μισό μύριο χλμ να κάνει το κομμάτι της στις φίλες της... 1
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, smyrali είπε Η κυρία που θέλει γκλαμουρια και δέρματα σε bmw, mercedes και audi, έχει τα χρήματα για τέτοια; Αλλιώς τι τα κοιτάζει; τι οδηγούσε πριν; ας πάει σε εναν μαντρα να της δώσει μια μτχ μπέμπα με μισό μύριο χλμ να κάνει το κομμάτι της στις φίλες της... Η κυρια πεζο 2..... Ο μπαμπας της ενα φορεστερ 100 χρονων..... βρηκε το γκομενο με το Ζ4 κ σου λεει τωρα θα ριξουμε το στατους μας; αλλα και αυτος καλα κανει κ στηλωνει τα ποδια και λεει δε παιρνουμε μεταχειρισμενο κ το budget μας ειναι ως εδω 3
Dantε Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Ελπιζω να ειναι ο αντρας του σπιτιου και να απαιτει ζεστο νερο οταν πλενει τα πιατα Τον εχει βρει μου φαινεται και με την εγκυμοσυνη τον παιζει μπαλα.Μονιμα εγκυος θα ειναι αυτη και θα περναει ζωαρα 😁 Αληθεια ,ειδικα εαν δεν οδηγαει,πραγματικα δε καταλαβαινω τι λογος της πεφτει... (περα απο το οτι καβαλησε το καλαμι προφανως) 1
paylidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Dantε είπε Ελπιζω να ειναι ο αντρας του σπιτιου και να απαιτει ζεστο νερο οταν πλενει τα πιατα Τον εχει βρει μου φαινεται και με την εγκυμοσυνη τον παιζει μπαλα.Μονιμα εγκυος θα ειναι αυτη και θα περναει ζωαρα 😁 Αληθεια ,ειδικα εαν δεν οδηγαει,πραγματικα δε καταλαβαινω τι λογος της πεφτει... (περα απο το οτι καβαλησε το καλαμι προφανως) Ε ναι, βρηκε και κάνει... Εγω αν ημουν θα το είχα ηδη παρει ότι εβρισκα και αν της αρεσει... Εδω εχει γινει η κοιλια της σα μπαλονι κοντευει στο μηνα της και ακομα δεν εχουν αγορασει καθισματακι (αφου δεν εχουν καν αμαξι)... Ο λόγος που της πεφτει ειναι η ξιπασια της, απο εκει που την κυκλοφορουσε ο φιλος με τη Ζ4 τωρα δε μπορει να πεσει παρακάτω... Μη μπλεξεις ειναι καποιες... 2
Ola150 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ε ναι, βρηκε και κάνει... Εγω αν ημουν θα το είχα ηδη παρει ότι εβρισκα και αν της αρεσει... Εδω εχει γινει η κοιλια της σα μπαλονι κοντευει στο μηνα της και ακομα δεν εχουν αγορασει καθισματακι (αφου δεν εχουν καν αμαξι)... Ο λόγος που της πεφτει ειναι η ξιπασια της, απο εκει που την κυκλοφορουσε ο φιλος με τη Ζ4 τωρα δε μπορει να πεσει παρακάτω... Μη μπλεξεις ειναι καποιες... Μην τις αφήσεις είναι. Αν ο φίλος πατούσε λίγο πόδι παραπάνω σε αυτονόητα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Όχι ότι εμείς "σκίζουμε την γάτα" αλλά στο θέμα του οικονομικού είναι ξεκάθαρα δικό του θέμα. Κι εγώ ήθελα να έχω μια μπέμπα να την βλέπω στο γκαράζ μου από την πισίνα μου αλλά δεν έχω τα λεφτά να κάνω τίποτα απ' όλα αυτά. Ας της πει να πάρουν δάνειο στο όνομα της για να πάρουν μια Jaguar, τι πιο εύκολο; 1
Bomber-21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ε ναι, βρηκε και κάνει... Εγω αν ημουν θα το είχα ηδη παρει ότι εβρισκα και αν της αρεσει... Εδω εχει γινει η κοιλια της σα μπαλονι κοντευει στο μηνα της και ακομα δεν εχουν αγορασει καθισματακι (αφου δεν εχουν καν αμαξι)... Ο λόγος που της πεφτει ειναι η ξιπασια της, απο εκει που την κυκλοφορουσε ο φιλος με τη Ζ4 τωρα δε μπορει να πεσει παρακάτω... Μη μπλεξεις ειναι καποιες... Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο να είσαι κοντά στο μήνα σου, δηλαδή ανά πάσα στιγμή γεννάς, και να μην έχεις αυτοκίνητο και καθισματάκι να πάρεις το μωρό από το μαιευτήριο. 4
oykas2001 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να πέφτει λόγος στην γυναίκα (ειδικά μια που δεν οδηγεί) για το ποιο αμάξι να πάρεις, ούτε χρώμα, ούτε εξοπλισμό. Συζητάτε ότι θα πάρετε αμάξι, τα λεφτά που μπορείτε (και πως) να διαθέσετε και πας και κλείνεις όποιο σου αρέσει. Just my opinion...
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να πέφτει λόγος στην γυναίκα (ειδικά μια που δεν οδηγεί) για το ποιο αμάξι να πάρεις Αν σύμφωνα με το νικνέημ σου, είσαι μόνο 21 χρονών, τότε ετοιμάσου για πολλές εκπλήξεις στη ζωή σου. 1
Peugeot208 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Υπάρχουν πολλά καρότσια, σε πολλές διαστάσεις για να χωρέσουν σε οποιαδήποτε νορμαλ πορτμπαγκάζ. Εγώ έχω ένα της Recaro, με αποσπώμενες ροδες, που χωράει άνετα στο 208, χωρίς καν να αφαιρέσω τις ρόδες. Τώρα αν και για το καρότσι θέλει επιπέδου Land Rover πάω πάσο. Γενικά, ο φίλος έχει μπλέξει, ελπίζω να είναι μόνο λόγο ορμονών και καλό θα ήταν να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του, γιατί θα τους φάνε τη προκαταβολή τα taxi..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις