Yiorgos_7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Απο μενα μια χαρα peace και το χαιρομαι οσο δε παει ,τα παραδεχομαι ολα τα αμαξια παντως γιατι γυρισα και ολες τις αντιπροσωπειες πριν αγορασω,μακαρι να ειχα ενα γκαραζ σαν του κριστιανο ροναλντο των φτωχων και να εχω απο ολες τις μαρκες.Απλα μου γυρισαν τα ματια οταν διαβαζω σχολια τυπου δε θα εδινα 26χιλιαρικα για "ενα κια" και εκανα το απλο ερωτημα,θα τα εδινες για ενα polo 1000 κυβικα? οπου polo βαλτε οτι μαρκα θελετε, απλα αυτο μου εχει καρφωθει γιατι πηρε τρελη ανατιμηση το facelift.Επισης ειμαι αντιθετος δηλαδη δεν ειναι του γουστου μου να παρω ενα premium αμαξι , δηλαδη audi bmw mercendes και οτι αλλο θελετε βαλτε διπλα και να το παρω με τασια και ραδιοφωνο μονο μεσα, αυτο ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικο .Αυτα απο εμενα ,ο καθενας εχει τα γουστα του απο κει και περα καλη ορεξη σε ολους σημερα και χρονια πολλα στους απανταχου κρεατοφαγους. 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως οι ανταγωνιστές σε αυτό το εύρος τιμών δε τα δίνουν τόσο γυμνά, ίσως δεν είναι η αντίστοιχη Gt-Line, δεκτόν, αλλά γυμνά δεν είναι. Σημασία έχει εσύ να είσαι ικανοποιημένος με την αγορά σου, όχι τι λέμε εμείς 3
tsofras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Πάντα θα υπάρχει η διαμάχη για τις μάρκες όπως υπάρχει για όλα τα προϊόντα. Για τα νεώτερα μέλη που μπορεί να μην γνωρίζουν , εδώ είμαστε μία παρέα και τα σχόλια είναι πάντα σε φιλικό επίπεδο οπότε δεν χρειάζονται παρεξηγήσεις. Και όλοι έχουν εν μέρη το δίκιο τους γιατί έχουν διαφορετικές προτεραιτότητες Το "σιγά μη δώσω 26.000 για ΚΙΑ" είναι σχετικό. Άλλος θα τα δώσει για BMW γυμνή ή με μέσο εξοπλισμό αλλά για 2 χρόνια εγγύηση και ενώ ακούει ότι μπορεί να αρπάξει φωτιά. Άλλος θα το πάρει το ΚΙΑ γιατί έχει τα πάντα , 7 χρόνια εγγύηση και δεν θα φοβάται μην τον αφήσει στο δρόμο Άλλος θα πάρει Suzuki με μετατροπέα ροπής γιατί δεν σπάει δεν χαλάει Υπάρχουμε και βλάκες που πληρώσαμε μία μάρκα με ζημιές , σπασμένα κιβώτια και πήγαμε και ξαναπήραμε μία απο τα ίδια. Γιατί ? Γιατί μπαίνεις μέσα στο αμάξι και λες αυτό είναι για εμένα χωρίς να σε ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω Δεν υπάρχει σωστό και λάθος , απλά προτεραιότητες και ο καθένας έχει διαφορετικές Ας τα χαρούμε όσο μπορούμε γιατί σε λίγο θα αλλάξει το κλαμπ σε τα "Τα πάντα περί Πατινιού" 15
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, tsofras είπε Τα πάντα περί Πατινιού κ το πουλησες το πατινι ρε θωμα 😅 ενω εγω που αγορασα, παλι επενδυση εκανα... Ηδη συζηταγαμε με συναδελφους αν σπασει η κινηση να σκαμε με πατινια και ποδηλατα στη δουλεια (κ να τα φορτίζουμε κ εκει ) Και επειδη το "σιγά μη δώσω 26.000 για ΚΙΑ" το ειπα εγω απο ότι θυμαμαι, προφανως και ειναι σχετικό... Όπως σχετικά ειναι και τα θέλω του καθενός... Ειναι μια προσωπική άποψη, καθως δεν ειπα αυτοματος προτιμώ να παρω με 26000 "αυτό", απλώς θεωρω ότι δε τα αξιζουν τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα - που πιθανολόγω και ελπιζω να κανω λάθος. Δε τιθεται θεμα διαμαχης ή οτι προσέβαλα την αγορά καποιου (για όσους πιθανως προσεβληθησαν), όλα σε αυτη τη ζωη ειναι επιλογές, άλλος ειναι βιγκαν, αλλος βγαινει και τρωει καθε σαββατο ενα χιλιαρικο στα μπουζουκια και τα κλαμπ, ακομα και σε αυτη τη περιπτωση θα πω "σιγα μη δωσω 1000 ευρω για ποτα"... Στο κατω κατω τα 26 ειτε δικα μου είτε δικα σου, μαγκια μας που τα εχουμε και τα τρωμε όπου γουστάρουμε Περι ορεξεως κοινως... 2
Yiorgos_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, tsofras είπε Πάντα θα υπάρχει η διαμάχη για τις μάρκες όπως υπάρχει για όλα τα προϊόντα. Για τα νεώτερα μέλη που μπορεί να μην γνωρίζουν , εδώ είμαστε μία παρέα και τα σχόλια είναι πάντα σε φιλικό επίπεδο οπότε δεν χρειάζονται παρεξηγήσεις. Και όλοι έχουν εν μέρη το δίκιο τους γιατί έχουν διαφορετικές προτεραιτότητες Το "σιγά μη δώσω 26.000 για ΚΙΑ" είναι σχετικό. Άλλος θα τα δώσει για BMW γυμνή ή με μέσο εξοπλισμό αλλά για 2 χρόνια εγγύηση και ενώ ακούει ότι μπορεί να αρπάξει φωτιά. Άλλος θα το πάρει το ΚΙΑ γιατί έχει τα πάντα , 7 χρόνια εγγύηση και δεν θα φοβάται μην τον αφήσει στο δρόμο Άλλος θα πάρει Suzuki με μετατροπέα ροπής γιατί δεν σπάει δεν χαλάει Υπάρχουμε και βλάκες που πληρώσαμε μία μάρκα με ζημιές , σπασμένα κιβώτια και πήγαμε και ξαναπήραμε μία απο τα ίδια. Γιατί ? Γιατί μπαίνεις μέσα στο αμάξι και λες αυτό είναι για εμένα χωρίς να σε ενδιαφέρουν όλα τα παραπάνω Δεν υπάρχει σωστό και λάθος , απλά προτεραιότητες και ο καθένας έχει διαφορετικές Ας τα χαρούμε όσο μπορούμε γιατί σε λίγο θα αλλάξει το κλαμπ σε τα "Τα πάντα περί Πατινιού" στο εχω πει πως πηγαινα για το leon το fr αλλα το manual και διαβαζα για τα χρατς χρουτς στο κιβωτιο και για τα θεματα με το full link ,αλλιως ειναι πανεμορφο το ατιμο,αλλα γενικα εβλεπα πολλα παραπονα στο γκρουπ σας στο φβ και δεν το προχωρησα!!!ενταξει σε γενικες γραμμες εγω θιχτηκα ισως να το πηρα πιο κατακαρδα απο οσο επρεπε,παντως θεωρω οτι ολες οι εταιριες κατι εχουν να προσφερουν οποτε γενικοτερα κοιτας να προσαρμοστεις στα δικα σου θελω και να κανεις την πιο σωστη επιλογη για εσενα 3
tsofras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε στο εχω πει πως πηγαινα για το leon το fr αλλα το manual και διαβαζα για τα χρατς χρουτς στο κιβωτιο και για τα θεματα με το full link ,αλλιως ειναι πανεμορφο το ατιμο,αλλα γενικα εβλεπα πολλα παραπονα στο γκρουπ σας στο φβ και δεν το προχωρησα!!!ενταξει σε γενικες γραμμες εγω θιχτηκα ισως να το πηρα πιο κατακαρδα απο οσο επρεπε,παντως θεωρω οτι ολες οι εταιριες κατι εχουν να προσφερουν οποτε γενικοτερα κοιτας να προσαρμοστεις στα δικα σου θελω και να κανεις την πιο σωστη επιλογη για εσενα Ναι μωρέ και εγώ ανοίγω το παράθυρο και λέω θα το πουλήσω Από την άλλη το όταν το κοιτάω ή το οδηγώ λέω που θα βρω αντίστοιχο. Το full link κάποια στιγμή θα έρθει αλλιώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι Το κιβώτιο θα δείξει 2
Yiorgos_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ναι μωρέ και εγώ ανοίγω το παράθυρο και λέω θα το πουλήσω Από την άλλη το όταν το κοιτάω ή το οδηγώ λέω που θα βρω αντίστοιχο. Το full link κάποια στιγμή θα έρθει αλλιώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι Το κιβώτιο θα δείξει ειναι πολυ ομορφο παντως , μη σκας,απλα η seat λιγο απατεωνες ,περα απο αυτα που διαβαζω οτι δε σας εξυπηρετουν ιδιαιτερως ,εχω διαβασει οτι σας χρεωνουν και τους χαρτες τον κουκο αηδονι, αν δεις τι navigation εχω στο κια θα παθεις πλακα και ειναι δωρεαν,δηλαδη σε αυτο τους βγαζω το καπελο,μακαρι να βρειτε λυση παντως γιατι κατα τα αλλα ειναι εργαλειο το leon!! 2
tsofras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Yiorgos_7 είπε ειναι πολυ ομορφο παντως , μη σκας,απλα η seat λιγο απατεωνες ,περα απο αυτα που διαβαζω οτι δε σας εξυπηρετουν ιδιαιτερως ,εχω διαβασει οτι σας χρεωνουν και τους χαρτες τον κουκο αηδονι, αν δεις τι navigation εχω στο κια θα παθεις πλακα και ειναι δωρεαν,δηλαδη σε αυτο τους βγαζω το καπελο,μακαρι να βρειτε λυση παντως γιατι κατα τα αλλα ειναι εργαλειο το leon!! Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν πολύ κοιτάω μάρκες , υπερ-κατα κτλ (καλά τα είχα κοιτάξει όλα σε λίστα) αλλά όταν μπαίνω σε ένα αμάξι καταλαβαίνω αν είναι για εμένα. Τα είχα γυρίσει όλα , μόνο το Leon μου έδωσε αυτή την εντύπωση (θα μου την έδινε και η σειρά 1 της BMW αλλά δεν έφτανα οικονομικά) 1
Yiorgos_7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν πολύ κοιτάω μάρκες , υπερ-κατα κτλ (καλά τα είχα κοιτάξει όλα σε λίστα) αλλά όταν μπαίνω σε ένα αμάξι καταλαβαίνω αν είναι για εμένα. Τα είχα γυρίσει όλα , μόνο το Leon μου έδωσε αυτή την εντύπωση (θα μου την έδινε και η σειρά 1 της BMW αλλά δεν έφτανα οικονομικά) bmw συμφωνω αλλα με το πακετο msport πηγαινε στα υψη δυστυχως !! 1
terry308 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα Δεν είναι μόνο θέμα μάρκας, αλλά και εισαγωγικής, πιστεύω. Χθες ξεφορτωσαμε ένα Seat Ibiza Tgi Fr Γερμανίας , το αμάξι έχει 103.000χλμ και δε του φαίνεται καθόλου, δεν ξέρω αν έχει διαφορετική ανάρτηση από το τρέχον δικό μου ibiza tgi style edition που εισαγοταν μόνο στην Ελλάδα , αλλά σε γνωστή σύντομη διαδρομή δε άκουσα κανένα θόρυβο, πέρα από αυτό είναι φορτωμένο (με έξτρα που στην Ελλάδα τα πλήρωνες πολύ ακριβά ως έξτρα) , full link usb 😢, full led, αισθητήρες παρκαρίσματος, φωνητικές εντολές, το infotainment μου φάνηκε γρηγορότερο, gps με χάρτες Γερμανίας βέβαια ... δεν είχα πολύ διαθέσιμο χρόνο για να κατεβάσω Ελλάδος κτλ αλλά δε παύω να πιστεύω ότι φταίνε και οι εισαγωγικές. 2
tsofras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, terry308 είπε Καλημέρα Δεν είναι μόνο θέμα μάρκας, αλλά και εισαγωγικής, πιστεύω. Χθες ξεφορτωσαμε ένα Seat Ibiza Tgi Fr Γερμανίας , το αμάξι έχει 103.000χλμ και δε του φαίνεται καθόλου, δεν ξέρω αν έχει διαφορετική ανάρτηση από το τρέχον δικό μου ibiza tgi style edition που εισαγοταν μόνο στην Ελλάδα , αλλά σε γνωστή σύντομη διαδρομή δε άκουσα κανένα θόρυβο, πέρα από αυτό είναι φορτωμένο (με έξτρα που στην Ελλάδα τα πλήρωνες πολύ ακριβά ως έξτρα) , full link usb 😢, full led, αισθητήρες παρκαρίσματος, φωνητικές εντολές, το infotainment μου φάνηκε γρηγορότερο, gps με χάρτες Γερμανίας βέβαια ... δεν είχα πολύ διαθέσιμο χρόνο για να κατεβάσω Ελλάδος κτλ αλλά δε παύω να πιστεύω ότι φταίνε και οι εισαγωγικές. Καλοτάξιδο Λευτέρη 1
nemom Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, terry308 είπε Δεν είναι μόνο θέμα μάρκας, αλλά και εισαγωγικής, πιστεύω. έξτρα που στην Ελλάδα τα πλήρωνες πολύ ακριβά ως έξτρα) δε παύω να πιστεύω ότι φταίνε και οι εισαγωγικές. εννοείται ότι παίζουν ρόλο οι εισαγωγικές πάντα αυτό συνέβαινε - αν λχ η κοσμοκάρ θέλει να λανσάρει μια πρέμιουμ εικόνα για το golf ή το polo, δε θα εισαγάγει την τελείως βασική έκδοση που τη διαθέτει προς παραγγελία και την παράγει το εργοστάσιο και πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος εισαγωγέας (λχ ο Βασιλάκης) εμπορεύεται ή και εισάγει πολλές μάρκες είναι αναμενόμενο ότι δε θέλει να υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός στο portfolio του οπότε παίζονται άλλα παιχνίδια αναλόγως πώς τον συμφέρει να λανσάρει την κάθε μάρκα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από nemom 2
smyrali Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 23/2/2022 στις 1:19 ΜΜ, paylidis είπε Καλα για να μην ειμαστε αδικοι με τα σχεδον 27 που εδωσες ουτε μανιβελες θα επαιρνες ουτε οθονούλες μικρες ουτε αδειο αμαξι... και σαφως και επαιρνες τετρακυλινδρο σε ποιοτικότερο brand, ισως οχι τόσο φορτωμενο (που δε ξερω τι εννοεις φορτωμενο γιατι δε νομιζω οτι λειπει κατι απο μια μεσαια εκδοση γερμανικου σε σχεση με το κια, περα απο το ναβι που οι γερμανοι το χρεωνουν 2000 εξτρα). Σε καθε περιπτωση άλλος προτιμα τα 7-8 χρονια εγγυηση και άλλος προτιμα να πιασει καλυτερα χρηματα σε αυτα τα χρόνια, όλα ειναι σχετικά... Η ΚΙΑ σαφως και εχει κανει αλματα τα τελευταια χρονια ωστόσο θεωρω οτι ποιοτικα παραμένει πισω, και αυτο δε φαινεται οταν ειναι καινουργιο το αμαξι αλλα μολις τσιμπησει 7-8 χρονια και βγαζει υπερβολικες φθορες (βλεπω στο δρομο δεκαδες ceed εποχης 2010-2 που εχουν χαλασει τα χρωματα τους πχ - μακαρι να μην ισχυει για τα καινουργια) Για εμενα μονο καλο ειναι να ανεβαινουν ποιοτικα τα υπολοιπα brands - ιδιως απο κορεα κλπ, ωστε να βαλουν νερο στο κρασι τους οι ευρωπαιοι που ειχαν και εχουν ξεφυγει οικονομικά... Να δεις τι ποιοτικα είναι τα VW group αντίστοιχα GOLF/LEON που στα 10 χρόνια ξεκολλάει η επένδυση της οροφής και αρχίζουν και μπάζουν νερά από τους ταμπλάδες της πόρτας γιατί αστοχεί η κόλα που χρησιμοποιούν.... Στα λέει κάτοχος 2 Leon αυτά. Επειδή το XCeed το έχω οδηγήσει μπορώ να πω ότι δεν έχει καμία σχέση (οδηγικά και ποιοτικά) με άλλα του group που έχω οδηγήσει (I30 1ης γενιάς, Getz και Κona). Αν δεν ήθελα να πάρω cng ίσως διάλεγα το Xceed και όχι το Leon πριν 2 χρόνια. 3 ώρες πριν, terry308 είπε Καλημέρα Δεν είναι μόνο θέμα μάρκας, αλλά και εισαγωγικής, πιστεύω. Χθες ξεφορτωσαμε ένα Seat Ibiza Tgi Fr Γερμανίας , το αμάξι έχει 103.000χλμ και δε του φαίνεται καθόλου, δεν ξέρω αν έχει διαφορετική ανάρτηση από το τρέχον δικό μου ibiza tgi style edition που εισαγοταν μόνο στην Ελλάδα , αλλά σε γνωστή σύντομη διαδρομή δε άκουσα κανένα θόρυβο, πέρα από αυτό είναι φορτωμένο (με έξτρα που στην Ελλάδα τα πλήρωνες πολύ ακριβά ως έξτρα) , full link usb 😢, full led, αισθητήρες παρκαρίσματος, φωνητικές εντολές, το infotainment μου φάνηκε γρηγορότερο, gps με χάρτες Γερμανίας βέβαια ... δεν είχα πολύ διαθέσιμο χρόνο για να κατεβάσω Ελλάδος κτλ αλλά δε παύω να πιστεύω ότι φταίνε και οι εισαγωγικές. Καλοτάξιδο, και εγώ cng αλλά Leon ST. Εύχομαι να προλάβεις να το χαρείς όσο το κιλό είναι στο 1.15 ευρώ... 1
terry308 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, smyrali είπε Καλοτάξιδο, και εγώ cng αλλά Leon ST. Εύχομαι να προλάβεις να το χαρείς όσο το κιλό είναι στο 1.15 ευρώ... Ευχαριστώ πολύ, καλοτάξιδο και το δικό σου. Είμαι "παλιός" στο cng το τωρινό ibiza έχει 113.000χλμ, έχω βάλει και με 0.819€/kg 😂😢 1
nemom Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, smyrali είπε Να δεις τι ποιοτικα είναι τα VW group αντίστοιχα GOLF/LEON που στα 10 χρόνια ξεκολλάει η επένδυση της οροφής και αρχίζουν και μπάζουν νερά από τους ταμπλάδες της πόρτας γιατί αστοχεί η κόλα που χρησιμοποιούν.... Στα λέει κάτοχος 2 Leon αυτά. Κοίτα να είμαστε δίκαιοι στα 10 χρόνια δεν ξεκολλάει η επένδυση της οροφής και δεν ξεκολλάει μόνη της και ούτε αφορά το VW group αυτό, είναι ο τρόπος που κατασκευάζουν τα περισσότερα αυτοκίνητα και στον ταμπλά της οροφής κολλάνε μια επένδυση που αποτελείται από ένα εξωτερικό υφασμάτινο στρώμα και ένα εσωτερικό αφρώδες. Από εκεί και μετά δεν καταλαβαίνω το bold. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν «κόλλες που χρησιμοποιούν» για να εμποδίζουν νερά να περνάνε από τους ταμπλάδες στις πόρτες και σίγουρα δεν μπάζουν επειδή αστοχεί κάποια κόλλα. Έχω γνώση αυτό για το οποίο μιλάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις