Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ με την προοπτική επταετίας+ τα πήρα και τα 3 😉

Δεν το γλυτώνω το τέταρτο σε λίγο καιρό

13 λεπτά πριν, gxyp είπε

Να σου πω, κοίτα να το χαρείς μωρέ το αμάξι σου..

Και εγώ αυτό που θα πάρω το παίρνω με μια προοπτική σε 7 χρόνια να το δώσω του γιου μου χαχα!!

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Hello

cupra-formentor-1.jpg

Θέλω άνεση , καλή η σπορ ανάρτηση και οι 18αρες αλλά τελικά προτιμώ άνεση και ποιότητα κύλισης.

Θα περάσω μία να δω την BMW σειρά 1 έτσι για να έχω μία άποψη

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Αλήθεια?? welcome to the club 😄

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θέλω άνεση , καλή η σπορ ανάρτηση και οι 18αρες αλλά τελικά προτιμώ άνεση και ποιότητα κύλισης.

Πάρε τιμή κι αν ψηθείς πες μου να σου δώσω τη δικιά μου. Για τα δεδομένα του τόπικ την έχω κρατήσει πολύ καιρό 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Burgos είπε

Πάρε τιμή κι αν ψηθείς πες μου να σου δώσω τη δικιά μου. Για τα δεδομένα του τόπικ την έχω κρατήσει πολύ καιρό 😂

Είμαι δοσακιας εγώ δεν ψωνίζω εφάπαξ 🤣

Απλά λέω να πάω να την δω αν και το απέφευγα τόσο καιρό έτσι για να δω αν νιώσω την διαφορά στην ποιότητα και επειδή αρκετοί μπορεί να κατακρίνουν την απλότητα στο αμάξι εσωτερικά,  αλλά αυτά που φοβόμουν για το Leon τα τρώω τώρα και δεν μου αρέσουν (π.χ. στα λιμανάκια ήθελα να βάλω κλιματισμό , αντίο ζωή)

Τα πολλά gadget στο αμάξι δεν μου αρέσουν, ακόμη και το καντράν τελικά το προτιμώ αναλογικό , old school , άλλο πράγμα η κανονική βελόνα

Τεσπά θα πάω αύριο έτσι για την πλάκα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.

Τι για πλάκα ρε άνθρωπε, εμάς πας να κοροϊδέψεις;

Στάνταρ κάτι έχεις ήδη δει, αλλά και πάλι η σειρά 1 δεν θα είναι χαμηλή όπως με το Leon οπότε θα σκύβεις στο μπες/βγες;

Ένας προϊστάμενος στη δουλειά έχει σειρά 2 (νομίζω την 218) και φαίνεται πολύ ωραίο αμάξι και είναι κάπως πιο υπερυψωμένο.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Τα ελεγε ο γερων paylidios για SUV 😆

Δε θα σε βολεψει ο άσσος, εμενα η μέση μου απο τον άσσο ξεκινησε να πονάει στο μπες βγες (οκ ο παλιοτερος ήταν λιγο πιο χαμηλος αλλα και ο νέος παραμένει χαμηλός)

ασε που τώρα ειναι κακη εποχη για αγορά, κατσε με το λεοντα λιγο καιρό ακόμη!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, tsofras είπε

Είμαι δοσακιας εγώ δεν ψωνίζω εφάπαξ 🤣

Απλά λέω να πάω να την δω αν και το απέφευγα τόσο καιρό έτσι για να δω αν νιώσω την διαφορά στην ποιότητα και επειδή αρκετοί μπορεί να κατακρίνουν την απλότητα στο αμάξι εσωτερικά,  αλλά αυτά που φοβόμουν για το Leon τα τρώω τώρα και δεν μου αρέσουν (π.χ. στα λιμανάκια ήθελα να βάλω κλιματισμό , αντίο ζωή)

Τα πολλά gadget στο αμάξι δεν μου αρέσουν, ακόμη και το καντράν τελικά το προτιμώ αναλογικό , old school , άλλο πράγμα η κανονική βελόνα

Τεσπά θα πάω αύριο έτσι για την πλάκα

Όχι ρε μαν, γκατζετς και Άγιος ο θεός! Φυσικά πάνω από όλα πρέπει να είναι ένα καλό και άνετο αμάξι, δεν το συζητάμε.

Τι εννοείς όμως με "στα λιμανάκια ήθελα να βάλω κλιματισμό, αντίο ζωή";

Επεξ/σία από Papakaliati
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Λογικα οτι δε τον βολευε το μενου... Να σου πω την αληθεια καλες οι γκατζετιές αλλα κκ εγω θελω (και) κανονικα κουμπια 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Τι για πλάκα ρε άνθρωπε, εμάς πας να κοροϊδέψεις;

Στάνταρ κάτι έχεις ήδη δει, αλλά και πάλι η σειρά 1 δεν θα είναι χαμηλή όπως με το Leon οπότε θα σκύβεις στο μπες/βγες;

Ένας προϊστάμενος στη δουλειά έχει σειρά 2 (νομίζω την 218) και φαίνεται πολύ ωραίο αμάξι και είναι κάπως πιο υπερυψωμένο.

Χεχε όχι εντάξει απλά θέλω να δώ την σειρά 1 και θα ήθελα να ρίξω μία ματιά και στην Χ2 που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Πέτυχα 4-5 την Κυριακή και μου άρεσε σαν αμάξι.

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Τα ελεγε ο γερων paylidios για SUV 😆

Δε θα σε βολεψει ο άσσος, εμενα η μέση μου απο τον άσσο ξεκινησε να πονάει στο μπες βγες (οκ ο παλιοτερος ήταν λιγο πιο χαμηλος αλλα και ο νέος παραμένει χαμηλός)

ασε που τώρα ειναι κακη εποχη για αγορά, κατσε με το λεοντα λιγο καιρό ακόμη!

Δίκιο έχεις το μόνο που με φοβίζει στα SUV πλέον είναι η συμπεριφορά στις στροφές και αν θα ανακατεύονται τα παιδιά. Το ίδιο φοβόμουν και με το 2008 και τελικά η μικρή ανακατεύτηκε και τις 2 φορές που πήγαμε ταξίδι.

Έχω μία υποψία ότι με το Leon παίζει να ανακατεύεται η μεγάλη γιατί 2 στις 3 φορές που πήγαμε βόλτα έκανε εμετό όταν γυρίσαμε . Δεν ξέρω αν φταίει ο ημιάκαμπτος με την τόσο σκληρή ανάρτηση γιατί μας βγαίνουν τα άντερα σε λακούβες. Το είχα ξαναπεί μετά το Ibiza έχει μακράν την πιο σκληρή ανάρτηση απο ότι έχω οδηγήσει. Μπαίνει τρένο αλλά το πληρώνεις πολύ ακριβά στην άνεση.

Κίνηση δεν κάνω ακόμη μετά τις διακοπές να το σκεφτώ πολύ καλά αυτή τη φορά και να το πάω διακοπές το αμάξι να δώ τι με χαλάει και τι όχι.

Θα ανοίξω ένα ποστ να αναλύσω τις ανησυχίες μου

21 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Όχι ρε μαν, γκατζετς και Άγιος ο θεός! Φυσικά πάνω από όλα πρέπει να είναι ένα καλό και άνετο αμάξι, δεν το συζητάμε.

Αυτό που έγραψε ο Γιώργος απο κάτω , το να ψάχνεις κουμπιά στην οθόνη επάνω στις στροφές για να βάλεις aircondition είναι απλά σπάσιμο νεύρων.

Απλά επιβεβαιώνονται τελικά οι φοβίες που είχα για συγκεκριμένα πράγματα.

Όταν το είχα κάνει test drive είχα δεί ότι δεν μου άρεσε η ανάρτηση και οι λειτουργίες απο την οθόνη.

Είχα δίκιο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Θα ανοίξω ένα ποστ να αναλύσω τις ανησυχίες μου

Αυτό που έγραψε ο Γιώργος απο κάτω , το να ψάχνεις κουμπιά στην οθόνη επάνω στις στροφές για να βάλεις aircondition είναι απλά σπάσιμο νεύρων.

Απλά επιβεβαιώνονται τελικά οι φοβίες που είχα για συγκεκριμένα πράγματα.

Όταν το είχα κάνει test drive είχα δεί ότι δεν μου άρεσε η ανάρτηση και οι λειτουργίες απο την οθόνη.

Είχα δίκιο

Έλα ρε Τσόφρας παίρνεις αμάξι που δεν σου αρέσει η ανάρτηση! Σαν γατάκι! Αφού θέλεις άνεση, ξέρεις ότι πρέπει να δώσεις φουλ σημασία σε καλή ανάρτηση και καλό κάθισμα. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ρυθμιζόμενο lumbar support το αμαξι σου αυτην την στιγμη. Βασικα τσεκαρε ποσο κανει η εκδοση του 3008 με μασαζ στα καθισματα, νομιζω ειναι το πιο φτηνο αμαξι που προσφερει αυτην την λειτουργια!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Έλα ρε Τσόφρας παίρνεις αμάξι που δεν σου αρέσει η ανάρτηση! Σαν γατάκι! Αφού θέλεις άνεση, ξέρεις ότι πρέπει να δώσεις φουλ σημασία σε καλή ανάρτηση και καλό κάθισμα. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει ρυθμιζόμενο lumbar support το αμαξι σου αυτην την στιγμη. Βασικα τσεκαρε ποσο κανει η εκδοση του 3008 με μασαζ στα καθισματα, νομιζω ειναι το πιο φτηνο αμαξι που προσφερει αυτην την λειτουργια!

Σε αγαπώ , σε εκτιμώ αλλά μην μου ξαναπείς για Peugeot :D

Ιδανικό κάθισμα και ανάρτηση για άνεση είχε το C5 Aircross , ότι καλύτερο απο όσα οδήγησα εγώ

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Χεχε όχι εντάξει απλά θέλω να δώ την σειρά 1 και θα ήθελα να ρίξω μία ματιά και στην Χ2 που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Πέτυχα 4-5 την Κυριακή και μου άρεσε σαν αμάξι.

Ωραίο το Χ2 αλλά μάλλον καλύτερα να κοίταγες το Χ1. Έχει περισσότερους χώρους και αν έχει τη σωστή ζάντα και τα σωστά σπόιλερς είναι πολύ όμορφο και αυτό. Αν και το Χ2 νομίζω είναι πιο ωραίο. Άλλα όπου να ναι θα έρθει και το καινούριο Χ1 που απ' ότι φαίνεται θα μοιάζει σαν ένα μεγαλύτερο Χ2

• Like 1

• Δημιουργία νέου...