zanskou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, majnun είπε Παρακολουθώ ένα thread του εξωτερικού για Fiesta και πολλοί αναφέρουν ότι ενώ είχαν ενημέρωση για παραγωγή τον Ιανουάριο, έχουν πλέον ενημέρωση για Μάιο. Παραγγελίες Ιουλίου σαν τη δική μου και πιο πίσω. Θα ρίξω ένα τηλέφωνο από την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να ακυρώσω αν μου πουν άλλους 4 μήνες πίσω. Δε ξέρω, έχω αρχίσει και ξεχνάω γιατί το ήθελα. δυστυχώς είναι γενικό το κακό. το θέμα είναι ότι το να ακυρώσεις είναι ένα θέμα. τι θα πάρεις ; όπου και να βάλεις νέα παραγγελία αυτή τη στιγμή θα περιμένεις ακόμη περισσότερο. 3
JailbrokenDiesel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, Astreos είπε Στο Bayon Premium έκδοση με τον 1.0Τ σε mild hybrid γύρω στο 20.000. Στο Stonic στην Optimum με τον 1.0Τ 19.500. Kamiq στην Ambition έκδοση με 1.0 τιμή 21.500. Οι τιμές με μεταλλικό χρώμα, το οποίο θεωρώ απαραίτητο, και στις δεύτερες εκδόσεις για κάθε αυτοκίνητο, γιατί οι αρχικές δεν έχουν ούτε ζάντες αλουμινίου. Καλημερα! κατοχος Stonic GtLine εδω. πολυ ικανοποιημενος με το αμαξι, 8000 χλμ κυριως Αθηνα, αλλα και εξορμησεις! οτι θελεις, ριξε ερωτηση ή dm! απ οσο βλεπω εχουν παρει κατα πολυ την ανοδο οι τιμες.. 19200 το εκλεισα εγω οταν πρωτοηρθε, Ιουνιο '21. Στην GT δε του λειπει τιποτα πιστευω και εμφανισιακα (εξωτερικα τουλαχιστον) ειναι απο τα πιο μοντερνα θαρρω. Οι χωροι του, ναι δεν ειναι οι κορυφαιοι αν εχεις παιδια, καροτσια κλπ αλλα στα φορουμ που βλεπω, ολοι βολευονται! 2
majnun Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, zanskou είπε δυστυχώς είναι γενικό το κακό. το θέμα είναι ότι το να ακυρώσεις είναι ένα θέμα. τι θα πάρεις ; όπου και να βάλεις νέα παραγγελία αυτή τη στιγμή θα περιμένεις ακόμη περισσότερο. Ισχύει και εκεί πατάνε οι κατασκευαστές και οι τιμές επίσης είναι αυξημένες. Δε ξέρω, είναι το απόλυτο ναρκοπέδιο πλέον η αγορά αυτοκινήτου. 1
tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, majnun είπε Ισχύει και εκεί πατάνε οι κατασκευαστές και οι τιμές επίσης είναι αυξημένες. Δε ξέρω, είναι το απόλυτο ναρκοπέδιο πλέον η αγορά αυτοκινήτου. Τίποτα , αν έχεις σκοπό να ακυρώσεις πρέπει να έχεις βρεί τι θα πάρεις σε ετοιμοπαράδοτο , αλλιώς πάλι στην ίδια λούπα θα πέσεις και θα περιμένεις. Τώρα αν δεν το έχεις τόσο ανάγκη και μπορείς να περιμένεις το τετράμηνο , καταλαβαίνω ότι σε χαλάει , αλλά κάνε υπομονή να πάρεις αυτό που θέλεις. Να σκέφτεσαι ότι καλοκαιράκι θα το έχεις να το χαρείς
majnun Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μόνο Mazda2 και mx5 μου αρέσουν εκτός φιέστα με το 2 να είναι παλιό και τραχύ (αλλά όμορφο στα μάτια μου) και το 5 ακριβό και μη πρακτικό. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το Swift αλλά εξοργίζομαι ειλικρινά με την αύξηση των τιμών και η απόλυτη εναλλακτική είναι να μείνω με το δανεικό από τον αδελφό αυτοκίνητο μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση (έστω και σε δύο έτη)
Papakaliati Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Εδώ και μια βδομάδα δεν μπορω να αποφασίσω αν έκανα λάθος που δεν έβαλα ηλιοροφή στο αμάξι η οχι....
Zan_gachette Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Με τις παρέες που κάνετε εδώ μέσα, αυτά παθαίνετε...
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Εδώ και μια βδομάδα δεν μπορω να αποφασίσω αν έκανα λάθος που δεν έβαλα ηλιοροφή στο αμάξι η οχι.... Αν θες τη γνώμη μου βάλε. Κ εγώ το μετάνιωσα που δε την έβαλα αλλά τη φοβήθηκα για ζημιές στους μηχανισμούς κλπ. Η οικονομική διαφορά σε εμένα ήταν 1Κ
zanskou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Εδώ και μια βδομάδα δεν μπορω να αποφασίσω αν έκανα λάθος που δεν έβαλα ηλιοροφή στο αμάξι η οχι.... για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε ;
tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Εδώ και μια βδομάδα δεν μπορω να αποφασίσω αν έκανα λάθος που δεν έβαλα ηλιοροφή στο αμάξι η οχι.... έκανες 34 λεπτά πριν, paylidis είπε Αν θες τη γνώμη μου βάλε. Κ εγώ το μετάνιωσα που δε την έβαλα αλλά τη φοβήθηκα για ζημιές στους μηχανισμούς κλπ. Η οικονομική διαφορά σε εμένα ήταν 1Κ Ρε μανία με τους μηχανισμούς , και να χαλάσει θα την έχεις κλειστή για να μπαίνει φως. Ούτως η άλλως και εγώ για αυτό την ήθελα , σπάνια την ανοίγω 2 λεπτά πριν, zanskou είπε για ποιο αυτοκίνητο μιλάμε ; Αν δεν είναι κάμπριο , ότι αμάξι και να είναι θέλει ηλιοροφή 1
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, tsofras είπε Ρε μανία με τους μηχανισμούς , και να χαλάσει θα την έχεις κλειστή για να μπαίνει φως. Μπάζει και νερά ρε θωμα αν δε δουλεύει σωστα…
Peugeot208 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Εδώ και μια βδομάδα δεν μπορω να αποφασίσω αν έκανα λάθος που δεν έβαλα ηλιοροφή στο αμάξι η οχι.... Συμφωνώ με @tsofras. Σαν την ηλιοροφή δεν έχει. Μην ακούς τον @paylidis είναι politically correct, η ηλιοροφή δεν ειναι.....
tsofras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, paylidis είπε Μπάζει και νερά ρε θωμα αν δε δουλεύει σωστα… Ε αυτό σου λέω , αν κάτσει η στραβή μετά απο χρόνια μπάζωσε τη με σιλικόνη και ας την έχεις για το φώς Για εμένα πάλι win-win είναι, δεν έχεις αυτή την κλειστοφοβική αίσθηση και βολεύει στα ψηλά φανάρια 1
zanskou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 ρε σύντροφοι τι ύψος έχετε ; μόνο εμένα (1,87 περίπου) με ενοχλούν οι χαμηλωμένοι ουρανοί λόγω του μηχανισμού της εκάστοτε οροφής ;
Papakaliati Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, zanskou είπε ρε σύντροφοι τι ύψος έχετε ; μόνο εμένα (1,87 περίπου) με ενοχλούν οι χαμηλωμένοι ουρανοί λόγω του μηχανισμού της εκάστοτε οροφής ; 1.90. Εξαρτάται φυσικά το αμάξι, αλλά το x3 εχει ψηλή οροφή. Αλλά ακόμη και στο Citroen C3 aircross δεν είχα κανένα θέμα. Με πεισατε πάντως, εστειλα μήνυμα αμα γίνεται ακόμη να μπει χαχαχαχαχ. Άμα δεν γίνεται, it's ok! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις