procostas1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν ειναι θέμα διάθεσης να το δώσουν.... ξέρουν οτι θα φύγει αέρας... θα το φέρουν, θα το βάλουν στην έκθεση και θα το σπρώξουν στον πρώτο που θα μπει σαν ετοιμοπαράδοτο κανα δυάρι επάνω απο την τιμή που το έκλεισες.... με τις αναμονές που υπάρχουν υπάρχει κόσμος που το βιάζετε και θα έδινε το κάτι παραπάνω για να πάρει το αμάξι που θέλει άμεσα θα ήταν καλή μπίζνα να πάρεις σβάρνα όλες τις αντιπροσωπείες και να κάνεις 1 παραγγελία το δημοφιλέστερο αμάξι της. κανα μήνα πριν την παράδοση άλλη μια βόλτα για να τσιμπήσεις πελάτες και όλα καλά.... πάρε κόσμε ετοιμοπαράδοτο....... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από procostas1 2
Astreos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Λοιπόν, φίλοι μου, για πείτε προτάσεις για τα πιο value for money B Suv. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι τα Kia Stonic, hyundai bayon (μιλάω για τις εκδόσεις με τον turbo κινητήρα των 100 ίππων, ο ατμοσφαιρικός με τα 84 μάλλον είναι ψοφίμι), Scoda Kamiq? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή κάποια συγκεκριμένη έκδοση?
Ola150 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Astreos είπε Λοιπόν, φίλοι μου, για πείτε προτάσεις για τα πιο value for money B Suv. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι τα Kia Stonic, hyundai bayon (μιλάω για τις εκδόσεις με τον turbo κινητήρα των 100 ίππων, ο ατμοσφαιρικός με τα 84 μάλλον είναι ψοφίμι), Scoda Kamiq? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή κάποια συγκεκριμένη έκδοση? Αν έχεις κοντά πρατήριο φυσικού αερίου νομίζω είναι μονόδρομος το kamiq, είναι ωραίο εξωτερικά και εσωτερικά, μετά θα πήγαινα σε Stonic και τέλος Bayon 1
Astreos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Ola150 είπε Αν έχεις κοντά πρατήριο φυσικού αερίου νομίζω είναι μονόδρομος το kamiq, είναι ωραίο εξωτερικά και εσωτερικά, μετά θα πήγαινα σε Stonic και τέλος Bayon Το φυσικό αέριο αποκλείεται λόγω μη διαθεσιμότητας στην περιοχή μου. Και εγώ προς το Stonic κλείνω παρά στο Bayon. Θα πάρω τηλέφωνα αντιπροσωπείες από Δευτέρα για να συγκρίνω τιμές σε σχέση με εξοπλισμό που δίνουν. Έτσι που αλλάζουν οι τιμές δεν έχει πουθενά στο διαδίκτυο τιμές που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
tzampatzis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Astreos είπε Λοιπόν, φίλοι μου, για πείτε προτάσεις για τα πιο value for money B Suv. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι τα Kia Stonic, hyundai bayon (μιλάω για τις εκδόσεις με τον turbo κινητήρα των 100 ίππων, ο ατμοσφαιρικός με τα 84 μάλλον είναι ψοφίμι), Scoda Kamiq? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή κάποια συγκεκριμένη έκδοση? Το kamiq νομίζω είναι καλό value αν θες σχετικά ευρύχωρο B-SUV, ωραίο και το Stonic αν θες κάτι πιο μαζεμένο. Θα μπορούσες να δείς και το Seat Arona, νομίζω λόγω του facelift έχει καλό εξοπλισμό από τις χαμηλές εκδόσεις. 2
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/1/2022 στις 5:50 ΜΜ, Papakaliati είπε Αξίζουν 30 ίπποι παραπάνω και 4κινηση 2.700; Μάλλον όχι, αλλά εξοχικό σε βουνό με χιονοδρομικό που χιονίζει κάθε χρόνο υπάρχει, όποτε δεν είναι απίθανο να χρειαστεί. Τo C5 ενδιαφερον, αλλα δεν θεωρω το ενα πιο πολυτελες απο το αλλο. Εν τελη αποφασισα να παραμεινω στην αρχικη μου, εντελως διαφορετικη επιλογη (εισαγωγή X3 30e απο Γερμανια, καινουργιο με αγρια εκπτωση 11κ, με δυνατοτητα διαμορφωσης). Παρουσιάστηκε μια δυνατότητα να αγορασουμε ενα ωραιο διαμερισμα και με έβαλε σε σκέψεις, αλλα τελικα δεν εκατσε, οποτε ειπα δεν θα τα χρειαστω τωρα τα λεφτα της διαφορας που θα κερδιζα αν πήγαινα σε Tucson. Εαν η συγκριση ειναι Χ3 με χιουνται δεν υπαρχει συγκριση... Ειναι ντροπη να συγκρινεις το Bmw με μια τεως ντροπή της αυτοκινησης Στις 22/1/2022 στις 5:13 ΜΜ, Astreos είπε Λοιπόν, φίλοι μου, για πείτε προτάσεις για τα πιο value for money B Suv. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είναι τα Kia Stonic, hyundai bayon (μιλάω για τις εκδόσεις με τον turbo κινητήρα των 100 ίππων, ο ατμοσφαιρικός με τα 84 μάλλον είναι ψοφίμι), Scoda Kamiq? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ή κάποια συγκεκριμένη έκδοση? Καμικ, βενζινη. Arona T-Cross Vitara/S-cross Puma Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από paylidis 1
smyrali Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 20/1/2022 στις 11:38 ΜΜ, tzampatzis είπε Το Kamiq είναι όντως εξαιρετική επιλογή, και εσωτερικά σαν εμφάνιση καμπίνας σίγουρα πιο ωραίο από το suzuki. To s-cross φαίνεται εσωτερικά κάπως καλύτερο από το vitara, αλλά μέχρι εκεί γιατί σίγουρα είναι στα μείον του το εσωτερικό. Γενικά ανάμεσα σε αυτά τα 2 ασχημόπαπα είμαι μάλλον θα προχωρήσω για το Suzuki τις επόμενες μέρες. Scross με τετρακίνηση (πόσο έχει με 4χ4;) θα έπαιρνα αλλιώς Kamiq. Τέτοιους χώρους για γόνατα στο πίσω κάθισμα δεν θα βρεις σε αλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας λόγω μεγάλου μεταξονίου (2,63 μ). Επίσης πολύ ποιοτικό μέσα. Βέβαια δεν έχω εικόνα από το "νέο" Scross. Το ίδιο μηχανολογικά Arona έχει πιο μικρό μεταξόνιο αλλά είναι αξιοπρεπες σε χώρους. Νομίζω στην τελική σου απόφαση θα παίξουν ρόλο χρηματοδοτήσεις, σερβις κλπ...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Το Καμίκ (και γενικά όλα τα αντίστοιχα 1.0 του VAG) αν σας βγαινει παρτε τα με DSG, αλλιώς κρεμάνε αρκετά...
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Το Καμίκ (και γενικά όλα τα αντίστοιχα 1.0 του VAG) αν σας βγαινει παρτε τα με DSG, αλλιώς κρεμάνε αρκετά... Ελα ρε συ δεν ειναι τοσο χαλια... Μια χαρα μου φαινονται εμενα, ειδικα το βενζίνης... Το ΦΑ οκ ισως υπο καποιες προυποθεσεις κρεμαει και θελει παραπανω κατεβασιες αλλα η βενζινη με τα 110-115-116 αλογα ειναι παραπανω απο οκ
Papakaliati Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Στις 24/1/2022 στις 8:40 ΠΜ, paylidis είπε Εαν η συγκριση ειναι Χ3 με χιουνται δεν υπαρχει συγκριση... Ειναι ντροπη να συγκρινεις το Bmw με μια τεως ντροπή της αυτοκινησης Ναι ρε μαν, φυσικά και δεν τα σύγκρινα! Είπα απλά σκεφτόμασταν να έχουμε 20κ περισσότερα για σπίτι άμα αγοράζαμε, και για αυτό θα πηγαίναμε σε Tucson! Αλλά τελικά αφήσαμε για τώρα το σπίτι, όποτε η παραγγελία του X3 30e παραμενει! 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Ναι ρε μαν, φυσικά και δεν τα σύγκρινα! Είπα απλά σκεφτόμασταν να έχουμε 20κ περισσότερα για σπίτι άμα αγοράζαμε, και για αυτό θα πηγαίναμε σε Tucson! Αλλά τελικά αφήσαμε για τώρα το σπίτι, όποτε η παραγγελία του X3 30e παραμενει! Καλύτερα σπίτι και φτηνότερο αυτοκίνητο πάντως γενικά 5
Papakaliati Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, zio10 είπε Καλύτερα σπίτι και φτηνότερο αυτοκίνητο πάντως γενικά Όχι ρε, στο αμάξι κοιμάσαι κιόλας, το σπίτι για βόλτα δεν μπορείς να το παρεις!!! Τελικά όπως είπα δεν έκατσε το σπίτι οπότε μείναμε στην μπεμπα! Ενταξη δεν είναι και Μερσεντές, αλλά δεν βαριέσαι! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Papakaliati 1
tzampatzis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Όχι ρε, στο αμάξι κοιμάσαι κιόλας, το σπίτι για βόλτα δεν μπορείς να το παρεις!!! Μπαίνεις Αττική Οδό άφοβα δηλαδή με αυτό! 1
Astreos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Το λοιπόν, στην αναζήτηση που ανέφερα παραπάνω για SUV πήγα τα είδα από κοντά και πείρα και τιμές, γιατί αλλάζουν συνέχεια. Στο Bayon Premium έκδοση με τον 1.0Τ σε mild hybrid γύρω στο 20.000. Στο Stonic στην Optimum με τον 1.0Τ 19.500. Kamiq στην Ambition έκδοση με 1.0 τιμή 21.500. Οι τιμές με μεταλλικό χρώμα, το οποίο θεωρώ απαραίτητο, και στις δεύτερες εκδόσεις για κάθε αυτοκίνητο, γιατί οι αρχικές δεν έχουν ούτε ζάντες αλουμινίου. Σε γενικές γραμμές ικανοποιητικές οι δεύτερες εκδόσεις και είχαν τα περισσότερα από όσα ήθελα (πάντα κάνουμε και κάποιους συμβιβασμούς). Από όσα ακούω για το S cross τον τελευταίο καιρό, είπα να το δω και αυτό. Εσωτερικά μπορεί να μην έχει το επίπεδο του Kamiq, αλλά στέκεται αξιοπρεπώς. Ακόμη και η βασική έκδοση GL έχει αρκετά πράγματα και το μόνο που με χαλάει είναι ότι απουσιάζει το Clima (όπως και στο Stonic). Τιμή γύρω στα 21.600 με το χρώμα. Από εκεί και πέρα, όμως, το αμάξι είναι άλλη κατηγορία. Σε χώρους είναι πραγματικό SUV και όχι SUVάκι όπως το Stonic και το Bayon. Μόνο το Kamiq στέκεται ανταγωνιστικά σε χώρους. Το βασικότερο όμως είναι ο κινητήρας. 1.4 με 130HP και 235 ροπή θε έχει καμιά σύγκριση με τους υπόλοιπους οι οποίοι για μένα είναι οριακοί για ένα SUV έστω και μικρών διαστάσεων. Για οικογένεια και μικτή χρήση σε πόλη και ταξίδια, ο Ιάπωνας παίρνει προβάδισμα για μένα στα οικονομικά SUV. Σύντομα θα ακολουθήσει Test Drive και θα σας πω εντυπώσεις. 4
majnun Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Παρακολουθώ ένα thread του εξωτερικού για Fiesta και πολλοί αναφέρουν ότι ενώ είχαν ενημέρωση για παραγωγή τον Ιανουάριο, έχουν πλέον ενημέρωση για Μάιο. Παραγγελίες Ιουλίου σαν τη δική μου και πιο πίσω. Θα ρίξω ένα τηλέφωνο από την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά θα σκεφτώ πολύ σοβαρά να ακυρώσω αν μου πουν άλλους 4 μήνες πίσω. Δε ξέρω, έχω αρχίσει και ξεχνάω γιατί το ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις