Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tsofras είπε

Να πας να τα οδηγήσεις και τα δύο και θα το καταλάβεις μόνος σου.

Ωραία η corolla , μικρή σε χώρους, αν θες οικονομία οκ αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει ο κινητήρας της.

Απο την άλλη το Ibiza είναι φθηνότερο , τουρμπο κινητήρας , μεγαλύτερη κατανάλωση , δεν έχει την αξιοπιστία της Toyota και χειρότερη ποιότητα στο εσωτερικό. Έχει πιο σπορ αίσθηση οδήγησης όμως σαν σύνολο (σύμφωνα με τα λεγόμενα απο κόσμο που τα έχει δεί γιατί εγώ δεν την έκανα test drive την corolla αλλά με είχαν ξενερώσει οι χώροι της)

34 λεπτά πριν, terry308 είπε

Kamiq 1.0 110ps;;; εκτός και αν δεν σ αρέσει 

Kia Stonic, Hyundai Kona, i30, έχεις επιλογές πολλές στα χρήματα αυτά... 

Ξεκινα τα test drives 

Είστε απίστευτοι παιδιά, θα τα δω εννοείται προσπαθώ να καταλήξω πρώτα στο οικονομικό σκέλος.. Αλλά έχω το κολληματάκι μου με το Ibiza γαμωτο..

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gxyp είπε

Είστε απίστευτοι παιδιά, θα τα δω εννοείται προσπαθώ να καταλήξω πρώτα στο οικονομικό σκέλος.. Αλλά έχω το κολληματάκι μου με το Ibiza γαμωτο..

Η πρόσφατη εμπειρία μου έδειξε :

Βάλε ταβάνι στα λεφτά που διαθέτεις

Αν σε αυτά δεν βρίσκεις κάτι που σε συγκινεί αλλά βρίσκεις κατι με 2.000 επάνω δώσε το διχιλιαρο

Αν είναι να μην σε τρελαίνει πάρε το φθηνότερο που σου γεμίζει τα κουτάκια που θέλεις

Δυστυχώς το αμάξι δεν είναι για συμβιβασμούς, μόνο αν κάνεις τον συμβιβασμό ότι δεν φτάνεις αυτό που θες οπότε πάρεις κάτι φθηνότερο να κάνεις την δουλειά σου.

Προσωπικά από τις 3 αγορές που έκανα η καλύτερη επιλογή τελικά νομίζω ήταν το Ibiza

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gxyp είπε

Αύριο το πρωί.. Σήμερα δεν απαντάνε..😋

Καλύτερο του terry

Βιάζεσαι τόσο ρε μαν? Δεν μπορείς να περιμένεις το καινούριο? Κρίμα είναι, θα είναι τελείως διαφορετικό μέσα και σε design και σε ποιότητα

• Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gxyp είπε

Αύριο το πρωί.. Σήμερα δεν απαντάνε..😋

Έχει 3 τηλέφωνα, Αθήνα, Αυλώνα και κινητό 

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν μπορείς να περιμένεις το καινούριο? Κρίμα είναι, θα είναι τελείως διαφορετικό μέσα και σε design και σε ποιότητα

+1

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, terry308 είπε

Έχει 3 τηλέφωνα, Αθήνα, Αυλώνα και κινητό 

+1

18 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλύτερο του terry

Βιάζεσαι τόσο ρε μαν? Δεν μπορείς να περιμένεις το καινούριο? Κρίμα είναι, θα είναι τελείως διαφορετικό μέσα και σε design και σε ποιότητα

Βιάζομαι γιατί το budget μου δύσκολα να ανέβει παραπάνω από αυτό..😅

Update μίλησα ξανά με τον πωλητή εκεί και μου βάζει και τον διάχυτη του Fr στο πακέτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gxyp είπε

Update μίλησα ξανά με τον πωλητή εκεί και μου βάζει και τον διάχυτη του Fr στο πακέτο...

FR δεν είναι όμως....  για εμένα αξίζει περισσότερο το fr λόγω χρώματος και των κόκκινων ραφων... και ζαντικών 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gxyp είπε

Για 600 ευρώ σκέφτεσαι το άσπρο αντί για το μπλέ? Το μπλε φαίνεται πιο ωραίο και από χρώμα και εσωτερικό. Ανώτερο για μένα και πιο όμορφο

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, terry308 είπε

FR δεν είναι όμως....  για εμένα αξίζει περισσότερο το fr λόγω χρώματος και των κόκκινων ραφων... και ζαντικών 

38 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Για 600 ευρώ σκέφτεσαι το άσπρο αντί για το μπλέ? Το μπλε φαίνεται πιο ωραίο και από χρώμα και εσωτερικό. Ανώτερο για μένα και πιο όμορφο

Εδω θα σας στεναχωρήσω αλλά το ίδιο είναι ότι πρέπει για μένα.. Το μπλε δεν μου αρέσει άνετα θα πήγαινα σε κόκκινο όμως!!

Αφήστε που το Fr που έχει στην αγγελία είναι ενδεικτικό το χρώμα..

Εις αύριον τα σπουδαία...

Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι η οθόνη θα μου άρεσε καλύτερα αυτή με τα κουμπιά αφής..

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gxyp είπε

Εδω θα σας στεναχωρήσω αλλά το ίδιο είναι ότι πρέπει για μένα.. Το μπλε δεν μου αρέσει άνετα θα πήγαινα σε κόκκινο όμως!!

Αφήστε που το Fr που έχει στην αγγελία είναι ενδεικτικό το χρώμα..

Εις αύριον τα σπουδαία...

Το μόνο που με χαλάει κάπως είναι η οθόνη θα μου άρεσε καλύτερα αυτή με τα κουμπιά αφής..

Το μπλέ πρέπει να το δεις και από κοντά και εγώ δεν το είχα σε πολύ εκτίμηση όταν το είδα στο υπόγειο έπαθα πλάκα.

Αλλά οκ γούστα είναι αυτά

Βάλε κάτι παραπάνω να σου δώσω το Leon 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το μπλέ πρέπει να το δεις και από κοντά και εγώ δεν το είχα σε πολύ εκτίμηση όταν το είδα στο υπόγειο έπαθα πλάκα.

Αλλά οκ γούστα είναι αυτά

Βάλε κάτι παραπάνω να σου δώσω το Leon 🤣

Κάνε μου γραμμάτια και στο παίρνω Χαχα!

Επεξ/σία από gxyp
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, gxyp είπε

Κάνε μου γραμμάτια και στο παίρνω Χαχα!

Ευχαρίστως αν ήταν ξεχρεωμενο 🤣

Είμαι κουρασμένος τώρα θα ανοίξω αύριο ποστ για συζήτηση ( τα ψυχολογικά θα γράψω πάλι έτσι για να περνάει η ώρα)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ευχαρίστως αν ήταν ξεχρεωμενο 🤣

Είμαι κουρασμένος τώρα θα ανοίξω αύριο ποστ για συζήτηση ( τα ψυχολογικά θα γράψω πάλι έτσι για να περνάει η ώρα)

Να σου πω, κοίτα να το χαρείς μωρέ το αμάξι σου..

Και εγώ αυτό που θα πάρω το παίρνω με μια προοπτική σε 7 χρόνια να το δώσω του γιου μου χαχα!!

• Δημιουργία νέου...