Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι πιο βολικά στο μπες - βγες , και εγώ το χαιρόμουν στο 2008.

Αλλά δεν έχουν όλα βολική θέση οδήγησης

Θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι κυρίως στην peugeot με το μικροσκοπικό τιμόνι. Στον αδερφό μου του έκατσε καλά το 208 και τώρα παρήγγειλε το 308. Τον βόλεψε λέει... Ήταν για το 3008 αλλά δεν χωράει στο ύψος στο πάρκινγκ...

Υ.Γ. Αυτόματο diesel και όλα τα βοηθήματα όπου να είχε και το τιμόνι μάλλον θα του έκανε...

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, filarhos είπε

Θεωρώ ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι κυρίως στην peugeot με το μικροσκοπικό τιμόνι. Στον αδερφό μου του έκατσε καλά το 208 και τώρα παρήγγειλε το 308. Τον βόλεψε λέει... Ήταν για το 3008 αλλά δεν χωράει στο ύψος στο πάρκινγκ...

Υ.Γ. Αυτόματο diesel και όλα τα βοηθήματα όπου να είχε και το τιμόνι μάλλον θα του έκανε...

Ναι , άσχετα απο το τιμόνι σε όσα μπήκα παρατήρησα ότι άλλα έχουν πιο ψηλή θέση και πιο κάθετα τα πετάλια , σε άλλα είναι σε μεγαλύτερη γωνία τα πετάλια , σε άλλα έχεις μικρότερο χώρο στα πόδια δεξια-αριστερά κ.ο.κ.

Οπότε με αυτή τη λογική λέω ότι δεν είναι βολικά και όλα τα SUV στη θέση οδήγησης , βάλε και το ύψος - μέγεθος τιμονιού και έδεσε το γλυκό

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι , άσχετα απο το τιμόνι σε όσα μπήκα παρατήρησα ότι άλλα έχουν πιο ψηλή θέση και πιο κάθετα τα πετάλια , σε άλλα είναι σε μεγαλύτερη γωνία τα πετάλια , σε άλλα έχεις μικρότερο χώρο στα πόδια δεξια-αριστερά κ.ο.κ.

Οπότε με αυτή τη λογική λέω ότι δεν είναι βολικά και όλα τα SUV στη θέση οδήγησης , βάλε και το ύψος - μέγεθος τιμονιού και έδεσε το γλυκό

Ισχύει αυτό κάποιες θέσεις είναι υπερβολικά "καθιστες".

Παντως τα Qashqai/3008 έχουν πολύ άνετη θέση οδήγησης.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, filarhos είπε

Δυστυχώς, μάλλον ευτυχώς, τα suv είναι πολύ βολικά!!!

Μια εποχή οδηγούσα μια το mx5, μια το punto και μια το XC40, ώστε να κινούνται όλα. Ε είχε πολύ πλάκα, για την μέση μου όχι και τόσο... Ε κάποια στιγμή δεν διάλεγα καθόλου το mx5... Έτσι έμεινε δύο τρεις μήνες ακίνητο...

Πάντως αν άλλαζα τώρα το ψατ, σε suv c θα πήγαινα και δύσκολα θα διάλεγα station που έλεγα χρόνια τώρα...

Το mx5 τι απεγινε;

Δημοσ.

Αφού το είχα αγγελία για 15 μήνες σε υψηλή τιμή, τώρα θα ήταν φτηνό, είδα ότι σε σχέση με την αγγελία είχα κάνει 800χλμ. 800χλμ σε 15 μήνες. Είχα πληρώσει δύο φορές τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες, δύο φορές service λαδιών φίλτρων και κάποια άλλα ψηλά... Το κατέβασα 500€ και σε μια εβδομάδα το είχαν πάρει...

Ο πρώτος που με κάλεσε το αγόρασε κιόλας την ίδια μέρα. Στον έλεγχο, σε γνωστό συνεργείο για μχ, δεν με άφησε να γυρίσω σπίτι. Μεταφορά χρημάτων και εξουσιοδότηση για μεταβίβαση.

Σπίτι γύρισα με του πατέρα μου... Και δεν του το επέστρεψα ποτέ...

Ουσιαστικά ανταλλαγή με το ψατ έκανα και πληρώθηκα κι από πάνω...

Υ.Γ. Η αλήθεια ήταν ότι είχα ρίξει πολύ δουλειά και χρήματα... Καλά να είμαστε θα πάρουμε στο μέλλον άλλο που θα το κυκλοφορούμε..

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, filarhos είπε

Αφού το είχα αγγελία για 15 μήνες σε υψηλή τιμή, τώρα θα ήταν φτηνό, είδα ότι σε σχέση με την αγγελία είχα κάνει 800χλμ. 800χλμ σε 15 μήνες. Είχα πληρώσει δύο φορές τέλη κυκλοφορίας και ασφάλειες, δύο φορές service λαδιών φίλτρων και κάποια άλλα ψηλά... Το κατέβασα 500€ και σε μια εβδομάδα το είχαν πάρει...

Ο πρώτος που με κάλεσε το αγόρασε κιόλας την ίδια μέρα. Στον έλεγχο, σε γνωστό συνεργείο για μχ, δεν με άφησε να γυρίσω σπίτι. Μεταφορά χρημάτων και εξουσιοδότηση για μεταβίβαση.

Σπίτι γύρισα με του πατέρα μου... Και δεν του το επέστρεψα ποτέ...

Ουσιαστικά ανταλλαγή με το ψατ έκανα και πληρώθηκα κι από πάνω...

Υ.Γ. Η αλήθεια ήταν ότι είχα ρίξει πολύ δουλειά και χρήματα... Καλά να είμαστε θα πάρουμε στο μέλλον άλλο που θα το κυκλοφορούμε..

Καλά να είμαστε και σε βλέπω για καμιά Stelvio Quadrifoglio για να συνδιασεις fun to drive με μυοσκελετικά.

48 λεπτά πριν, john1987 είπε

Εμενα μου αρέσει εμφανισιακά πολύ το νέο MX5 αλλά φαίνεται φοβερά στενό και χωρίς χώρους..

Παντοτε μου άρεσε το mx5.

Στην εκθεση Αυτοκίνηση βάσει κόσμου ήταν από τις ατραξιόν. Σκέψου, περίμενα 10 λεπτά να μπω μέσα. Είμαι 183cm και 75kg και πραγματικά κούμπωνες πολύ όμορφα μέσα. 

Εμένα μου έκανε εντύπωση επίσης, το κόκκινο γυαλιστερό χρώμα της Mazda, που πραγματικά ήταν ταμάμ για αυτό το αυτοκίνητο.

Να σημειώσω, τέλος, ότι αυτό που σχολίαζαν όλοι ήταν το μπες-βγες. Μόνο στοιχήματα δεν έπεφταν αν θα καταφέρουν να βγουν ξανά αυτοί που έμπαιναν....😛😛

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

Καλά να είμαστε και σε βλέπω για καμιά Stelvio Quadrifoglio για να συνδιασεις fun to drive με μυοσκελετικά.

Παντοτε μου άρεσε το mx5.

Στην εκθεση Αυτοκίνηση βάσει κόσμου ήταν από τις ατραξιόν. Σκέψου, περίμενα 10 λεπτά να μπω μέσα. Είμαι 183cm και 75kg και πραγματικά κούμπωνες πολύ όμορφα μέσα. 

Εμένα μου έκανε εντύπωση επίσης, το κόκκινο γυαλιστερό χρώμα της Mazda, που πραγματικά ήταν ταμάμ για αυτό το αυτοκίνητο.

Να σημειώσω, τέλος, ότι αυτό που σχολίαζαν όλοι ήταν το μπες-βγες. Μόνο στοιχήματα δεν έπεφταν αν θα καταφέρουν να βγουν ξανά αυτοί που έμπαιναν....😛😛

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αλλά δεν γυρνάω σε τέτοιο, το μπες βγες ήταν δύσκολο και κάποια στιγμή είχα βγάλει τον καπλαμά της πόρτας για να χωράω να στρίψω... Εγώ είμαι 174 και 80 κιλά αλλά δεν χωρούσα καλά...

Αν και όποτε μάλλον σε slk θα πάω...

Έχει μια QV εδώ ανθρακί ένας γείτονας... Με κίτρινες δαγκάνες... 🙃 

Αλλά είναι πολλά τα χρήματα, δεν παίζει να τα έδινα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 ώρες πριν, filarhos είπε

Το τιμόνι είτε θα το αγαπήσεις είτε θα το μισήσεις. Εγώ με Το που κάθισα και το ακούμπησα το λάτρεψα. Είμαι 1.80 90 κιλά. Το λέω αυτό γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο και σαφώς παίζει ρόλο και το μπόϊ του καθενός αλλά και τα γούστα. Το ότι είναι μικρό είναι αλλά προσωπικά εμένα μου έδωσε άλλη οδηγική αίσθηση.  Βέβαια  είναι πως θα κάτσει στον καθένα. 

Επεξ/σία από emperor44
Δημοσ.
11 ώρες πριν, filarhos είπε

Πάντως αν άλλαζα τώρα το ψατ

6 ώρες πριν, filarhos είπε

Ουσιαστικά ανταλλαγή με το ψατ έκανα

Tι είναι αυτό το ψατ, πείτε και σε μένα, μη με αφήνετε στα σκοτάδια. Θέλω να μάθω

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

fiat

μπα το πουντάκι το είχα...

8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Tι είναι αυτό το ψατ, πείτε και σε μένα, μη με αφήνετε στα σκοτάδια. Θέλω να μάθω

ψατ = πασσατ... 

Απλώς από τον συνδυασμό punto - mx5 πήγα στο punto - passat... Ξέρω κουλό...

Πιο συχνά χρησιμοποιώ το ψατ από ότι το mx5. Είναι πιο άνετο παντού, πιο πολυτελές και παρότι >500κιλά βαρύτερο καίει και λιγότερο... Εντάξει δεν "πάει" αλλά και που το πήγαινα;;;

Υ.Γ. Περιμένω να του το φέρουν, το 308, μπας και το οδηγήσω να δω τι ψάρια πιάνει. Από φωτογραφίες είναι πανέμορφο... Εξοπλισμό του έβαλαν τα πάντα όλα και αυτόματο 8τάχυτο με κινητήρα πετρελαίου με 130...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 12/1/2022 στις 2:43 ΠΜ, emperor44 είπε

Εγώ παιδιά παράγγειλα τον προηγούμενο μήνα το 2008 ( το οποίο ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά , αν και δεν ήμουν ποτέ fan των Γαλλικών αυτοκινήτων πραγματικά με άφησε άφωνο σε όλα του) και με τα Εxtra μου πήγε 32.000. 

με το καλο @emperor44!! για πες περισσοτερες πληροφοριες για εκδοση, κινητηρα κλπ!
πρεπει να το τουμπανιασες!

35 λεπτά πριν, filarhos είπε

Υ.Γ. Περιμένω να του το φέρουν, το 308, μπας και το οδηγήσω να δω τι ψάρια πιάνει. Από φωτογραφίες είναι πανέμορφο... Εξοπλισμό του έβαλαν τα πάντα όλα και αυτόματο 8τάχυτο με κινητήρα πετρελαίου με 130...

απο τα πιο ομορφα c cegment που βγαινουν τωρα! στο πρασινο χρωμα της παρουσιασης του ηταν υπεροχο! 

εμαθες περιπου κοστος αγορας του;;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

με το καλο @emperor44!! για πες περισσοτερες πληροφοριες για εκδοση, κινητηρα κλπ!
πρεπει να το τουμπανιασες!

απο τα πιο ομορφα c cegment που βγαινουν τωρα! στο πρασινο χρωμα της παρουσιασης του ηταν υπεροχο! 

εμαθες περιπου κοστος αγορας του;;

Δυστυχώς δεν μπορούσε να το πάρει στο πράσινο... Ήταν η πρώτη επιλογή αλλά η ζήτηση για πράσινο θα το πήγαινε πολύ πίσω... Ανθρακί το παρήγγειλε... Κάπου 25-26, εταιρικό είναι οπότε δεν ξέρει τιμή ακριβώς.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...