Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

παρα πολλα, ειδικα για μοντέλο που σε 3 μήνες θα ειναι "παλιο"...

για εμενα περιμενε κάποιο Launch pack

Με αποτρέπει το γεγονός ότι έτσι όπως πάει το πράγμα θα μου βγεί 20+ το καινούργιο, και δεν είμαι και σίγουρος ότι θα μου αρέσει το εσωτερικό με την οθόνη έτσι..

3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Seat Αργυρούπολης αν θες τηλέφωνο να σου πώ με ποιον να μιλήσεις στείλε π.μ.

Αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις το καινούριο , είναι κλάσεις ανώτερο το εσωτερικό (αν είναι σαν του Leon)

Ευχαριστώ!!! Με πρόλαβες για το εσωτερικό.. Χαχα!

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gxyp είπε

Με αποτρέπει το γεγονός ότι έτσι όπως πάει το πράγμα θα μου βγεί 20+ το καινούργιο, και δεν είμαι και σίγουρος ότι θα μου αρέσει το εσωτερικό με την οθόνη έτσι..

Ευχαριστώ!!! Με πρόλαβες για το εσωτερικό.. Χαχα!

Δε νομιζω να βγει 20+, γυρω στα 16-17 θα παιζει, οτιδήποτε παραπάνω για ΙΒΙΖΑ θα εχει ως αποτελεσμα τη φράση ΑΠΑΤΟ

Φυσικά σαφως και αξιζει το νεο... η διαφορα ειναι παραπάνω απο εμφανης!

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δε νομιζω να βγει 20+, γυρω στα 16-17 θα παιζει, οτιδήποτε παραπάνω για ΙΒΙΖΑ θα εχει ως αποτελεσμα τη φράση ΑΠΑΤΟ

Φυσικά σαφως και αξιζει το νεο... η διαφορα ειναι παραπάνω απο εμφανης!

Εγώ βλέπω τις τιμές και όλο ανεβαίνουν.. Οπότε είμαι φουλ απαισιόδοξος...

Δημοσ.

ένας φίλος ρωτάει για το a class 1.3 με τα 109 άλογα που τρέχουν με τιμή 22.390 τελική. Απο εξοπλισμό καλό δείχνει. Για κάποιον που θέλει premium και τον βολευουν οι χώροι τι λέτε? 

να συμπληρώσω ότι για μένα το μόνο κακό ειναι το manual κιβώτιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, gxyp είπε

Εγώ βλέπω τις τιμές και όλο ανεβαίνουν.. Οπότε είμαι φουλ απαισιόδοξος...

ε ρε συ κάπου θα ταβανιάσουν δε μπορει... επισης θεωρω οτι κάποια στιγμή θα πέσουν αναγκαστικα (π.χ. χριστουγεννα)

22 λεπτά πριν, squib είπε

ένας φίλος ρωτάει για το a class 1.3 με τα 109 άλογα που τρέχουν με τιμή 22.390 τελική. Απο εξοπλισμό καλό δείχνει. Για κάποιον που θέλει premium και τον βολευουν οι χώροι τι λέτε? 

να συμπληρώσω ότι για μένα το μόνο κακό ειναι το manual κιβώτιο

Το είχα κάνει 2 T/D* καθως ηταν μεσα στα πιθανά (το σενταν θα επαιρνα βεβαια, οχι το Hatch). Εχει σημαντικές ελλείψεις απο εξοπλισμό (π.χ. φωτα αλογόνου, 2 γελοια μικρές οθονες που ειναι σαν κινητά, απλό κλίμα και οχι διζωνικο, ελλειψη εργοστασιακού carplay/android auto - μπαινει αλλα χρεωνεται 5-6 κατοσταρικα, ημιακαμπτο κοκ). Σα χώροι ειναι παραπάνω απο αποδεκτό. Εαν κάποιος θελει απο εξω να φαινεται Premium κ απο μέσα δε το νοιαζει εαν θα ειναι ψιλοαπαράδεκτο σε εξοπλισμό (γιατι έτσι θα το χαρακτήριζα, συγνώμη κιολας) ας το πάρει.

Το χειροκινητο κιβωτιο του ειναι μια χαρά, πολύ ακριβές και το μοτερ του αν και ψιλοψόφιο εχει γραμμικότητα* και δε σε προδίδει... Πατημα στο δρόμο αρκετά καλό θα ελεγα, δε το καταλαβαινεις καν οτι εχει ημιακαμπτο εκτος εαν εισαι ο Loeb ξερω γω... Overall για εμενα χανει πολύ σε εξοπλισμό, εαν ειχε 2-3 πραγματα παραπάνω (π.χ. φωτα Led και αξιοπρεπεις οθονες) θα αξιζε σαν αυτοκινητο (και ας ειχε ενα χιλιάρικο παραπάνω).

*1 td to hatch auto Βενζινη με τα 109 αλογα και 1 το αυτοματο σενταν πετρελαιο χειροκινητο

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, squib είπε

https://lamdamercedes.car.gr/cars/view/24362952/#modal

@paylidis δε μου φαίνονται και τόσο μικρές οι οθόνες , σίγουρα για τα φώτα ναι θα συμφωνήσω. 

7αρες ειναι, αν μπεις μεσα και τις δεις θα απογοητευτεις πληρως... ειδικα με το κοντερ που δε μπορεις πχ να εχεις μαζι στροφομετρο και ταχυμετρο... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

7αρες ειναι, αν μπεις μεσα και τις δεις θα απογοητευτεις πληρως... ειδικα με το κοντερ που δε μπορεις πχ να εχεις μαζι στροφομετρο και ταχυμετρο... 

δε το λες και καλό, φαντάζομαι ότι έαν βάλεις άλλες το κόστος αλλάζει ριζικά καθότι πάμε σε άλλο πακέτο εξοπλισμου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, squib είπε

δε το λες και καλό, φαντάζομαι ότι έαν βάλεις άλλες το κόστος αλλάζει ριζικά καθότι πάμε σε άλλο πακέτο εξοπλισμου. 

Ναι ανεβαινει περιπου 2 χιλιαρικα για να μπουν οι πιο αξιοπρεπεις οθονες..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι ανεβαινει περιπου 2 χιλιαρικα για να μπουν οι πιο αξιοπρεπεις οθονες..

και μετά παύει να είναι τόσο ελκυστικό. Εμένα πιο πολυ με χαλάνε τα 109 άλογα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, squib είπε

και μετά παύει να είναι τόσο ελκυστικό. Εμένα πιο πολυ με χαλάνε τα 109 άλογα

OK ναι συμφωνουμε και για τα 109 αλλα δε παει ασχημα, απλα δε βάζει κ φωτια στο δρόμο...

προφανως μόλις βαλεις 2-3 ουσιώδη εξτρα παυει να ειναι ελκυστικο... επισης η τιμη που πηρε ο φιλος σου ειναι είτε με μεταλλικό - χωρις navi, είτε σε λευκο - με navi.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

OK ναι συμφωνουμε και για τα 109 αλλα δε παει ασχημα, απλα δε βάζει κ φωτια στο δρόμο...

προφανως μόλις βαλεις 2-3 ουσιώδη εξτρα παυει να ειναι ελκυστικο... επισης η τιμη που πηρε ο φιλος σου ειναι είτε με μεταλλικό - χωρις navi, είτε σε λευκο - με navi.

ναι λευκό με navi αλλά λευκό το ήθελε έτσι και αλλιώς. Κάτι τέτοια βλέπω και δε με βλέπω να αλλάζω αυτοκίνητο

Δημοσ.

Πήρα τώρα μια προσφορά για Corolla..

Σας αποστέλλουμε προσφορά, για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ, τύπου COROLLA 1.2 LIVE , χρώματος 8U6.

ΑΞΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 18.000 ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΑΪΟΥ 600

ΕΞΟΔΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ 200

ΣΥΝΟΛΟ 17.600

ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 8.000 ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ 9.600 ΔΟΣΕΙΣ 48 x 241 €

*Εκτιμώμενος χρόνος άφιξης του αυτοκινήτου στο τελωνείο 10/08/2021

Σε σχέση με Ibiza που λέω καλύτερα να πάω εδώ;

Βέβαια αυτός ο χρόνος παράδοσης είναι κάπως χαχαχα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gxyp είπε

Σας αποστέλλουμε προσφορά, για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ, τύπου COROLLA 1.2 LIVE , χρώματος 8U6.

ΑΞΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 18.000 ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΑΪΟΥ 600

ΕΞΟΔΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ 200

ΣΥΝΟΛΟ 17.600

ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 8.000 ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ 9.600 ΔΟΣΕΙΣ 48 x 241 €

*Εκτιμώμενος χρόνος άφιξης του αυτοκινήτου στο τελωνείο 10/08/2021

Σε σχέση με Ibiza που λέω καλύτερα να πάω εδώ;

Βέβαια αυτός ο χρόνος παράδοσης είναι κάπως χαχαχα...

Να πας να τα οδηγήσεις και τα δύο και θα το καταλάβεις μόνος σου.

Ωραία η corolla , μικρή σε χώρους, αν θες οικονομία οκ αλλά δεν ξέρω αν θα σου αρέσει ο κινητήρας της.

Απο την άλλη το Ibiza είναι φθηνότερο , τουρμπο κινητήρας , μεγαλύτερη κατανάλωση , δεν έχει την αξιοπιστία της Toyota και χειρότερη ποιότητα στο εσωτερικό. Έχει πιο σπορ αίσθηση οδήγησης όμως σαν σύνολο (σύμφωνα με τα λεγόμενα απο κόσμο που τα έχει δεί γιατί εγώ δεν την έκανα test drive την corolla αλλά με είχαν ξενερώσει οι χώροι της)

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gxyp είπε

Kamiq 1.0 110ps;;; εκτός και αν δεν σ αρέσει 

Kia Stonic, Hyundai Kona, i30, έχεις επιλογές πολλές στα χρήματα αυτά... 

Ξεκινα τα test drives 

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...