Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα για το στρωσιμο κινητηρα διαφωνω.Πλεον δε χρειαζεται με το τροπο που φτιαχνονται.

Δε νομιζω πως απο ενα παραδειγμα μπορει να βγει αξιοπιστη συγκριση.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dantε είπε

Καλα για το στρωσιμο κινητηρα διαφωνω.Πλεον δε χρειαζεται με το τροπο που φτιαχνονται.

Δε νομιζω πως απο ενα παραδειγμα μπορει να βγει αξιοπιστη συγκριση.

Δε ξερω για το "πλεον", αναφερομαι όμως σε αμαξια απο το 2005-2016 (τα δυο ομοια ήταν 2013).

Επισης το γκρουπ γραφει ρητα και κατηγορηματικά στο manual οτι απαιτειται στρώσιμο και δινει οδηγίες, αρα για εμενα εξακολουθουν να θέλουν, ασχετα απο το αν φτιάχνονται διαφορετικα πλεον.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Δε ξερω για το "πλεον", αναφερομαι όμως σε αμαξια απο το 2005-2016 (τα δυο ομοια ήταν 2013).

Επισης το γκρουπ γραφει ρητα και κατηγορηματικά στο manual οτι απαιτειται στρώσιμο και δινει οδηγίες, αρα για εμενα εξακολουθουν να θέλουν, ασχετα απο το αν φτιάχνονται διαφορετικα πλεον.

Οκ,δε ξερω για το γκρουπ που ειναι και γνωστες λαδιερες :P

Παντως το στρωσιμο πλεον ειναι πιο πολυ για να πατησουν φρενα και να προσαρμοστει ο οδηγος παρα να στρωσουν τα μεταλλα του κινητηρα.Οσο περναει ο καιρος κιολας μειωνεται το διαστημα χαρακτηριστικα.

Μη πιασουμε και τη θεωρια οτι στο στρωσιμο θελει σκισιμο γιατι ανοιγουν τα ελατηρια και σφραγιζει καλυτερα ο θαλαμος 😁

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, τα μάνιουαλ δεν είναι και ευαγγέλια.

Για παράδειγμα δεν έχω δεί κανένα να αναφέρεται σε συντήρηση του κλιματισμού, πλην αλλαγής του ταπεινού pollen.

Ε, άσε τον κλιματισμό ασυντήρητο και σε μερικά χρόνια θα ψάχνεις γιατί στέγνωσε από ψυκτέλαιο ο συμπιεστής.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Καλά, τα μάνιουαλ δεν είναι και ευαγγέλια.

Για παράδειγμα δεν έχω δεί κανένα να αναφέρεται σε συντήρηση του κλιματισμού, πλην αλλαγής του ταπεινού pollen.

Ε, άσε τον κλιματισμό ασυντήρητο και σε μερικά χρόνια θα ψάχνεις γιατί στέγνωσε από ψυκτέλαιο ο συμπιεστής.

Γιατι ο κλιματισμος τι θελει?αν δεις μειωμενη αποδοση το πας για ελεγχο.

Μη μου πεις για ετησιο ελεγχο του κλιματισμου του αυτοκινητου τωρα...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Γιατι ο κλιματισμος τι θελει?αν δεις μειωμενη αποδοση το πας για ελεγχο.

Μη μου πεις για ετησιο ελεγχο του κλιματισμου του αυτοκινητου τωρα...

Λογικα εννοει το ότι το A/C ΠΡΕΠΕΙ να δουλευει και χειμωνα και όχι μονο καλοκαιρι οπως κανουν οι 9/10... Και εχει απολυτο δικιο, καθως αν δε το αναβεις εστω λιγο και το χειμωνα στεγνώνουν τσιμουχακια κλπ κ μετα αρχιζει να χανει...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Λογικα εννοει το ότι το A/C ΠΡΕΠΕΙ να δουλευει και χειμωνα και όχι μονο καλοκαιρι οπως κανουν οι 9/10... Και εχει απολυτο δικιο, καθως αν δε το αναβεις εστω λιγο και το χειμωνα στεγνώνουν τσιμουχακια κλπ κ μετα αρχιζει να χανει...

Ναι αυτο οκ και οντως κακο που δεν αναφερεται κατι συνηθως στα μανουαλ (και εγω δε θυμαμαι να το εχω διαβασει σε καποιο).

Παντως ειλικρινα στο δικο μου,δε ξερω πως λειτουργει και χειμωνα ο κλιματισμος. :P

Δηλαδη πως το γυρνας απο το καλοριφερ στο κλιματισμο για το ζεστο.Και το μανουαλ δε βοηθαει και ιδιαιτερα.Σε C4 η λειτουργεια του ειναι πανευκολη,αν και δεν εχει διζωνικο οπως το δικο μου.

ΥΓ.Ενταξει ανοιξα το μανουαλ και το βρηκα.Οι εξυπνοι για την ενεργοποιηση του κομπρεσορα εχουν βαλει μια... χιονονιφαδα!Γραψε ρε Ιταλε ενα ρημαδι A/C πανω η Compressor.

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι κι εγώ. 

Λοιπόν παίδες, αύριο πάω για παραγγελία για τον άσο. Με κάτι έξτρα που του έβαλα βγαίνει στα 31κ.

Αυτό που θα ρωτήσω τη στιγμή που θα μπω είναι το αν υπάρχει εγγύηση τιμής. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που είναι limited προσφορά, προφανώς και θα ισχύει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

• Like 6
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Σας διαβάζω καιρό και μόλις παρέλαβα κι εγω προσφατα το αμαξακι μου. Ειναι η πρώτη φορά που αγοράζω καινούριο αμάξι και δυστυχως μου εχει κάτσει λίγο στο λαιμο! Ο λόγος είναι οτι απο την πρωτη στιγμή που το παρέλαβα παρατηρησα οτι είχε αυτο που λέμε αράχνη, εκεινα τα αχνα κυκλικα σημάδια που βλεπεις οταν ο ήλιος πέφτει πανω στο αμάξι. Το ειπα εκεινη τη στιγμή στον πωλητη, μου ειπε δες το στο φως της μερας δεν θα φαίνεται και τα λοιπα... Ε φαίνεται ομως! Είχε κανεις παρομοια εμπειρία; τι γίνεται σε αυτες τις περιπτωσεις; τους εμπιστευομαι να το φτιαξουν η να το παω σε εναν επαγγελματια να κανω τη δουλεια μου; Θα παρω τηλέφωνο σιγουρα και θα παω απο εκει, αλλα αν εχετε καποια προταση ή παρόμοια εμπειρια θα το εκτιμούσα πολυ! Δηλαδή αλήθεια, άμα ήθελα να εχει σημαδι απο μπαντανοβουρτσες θα επαιρνα μεταχειρισμενο. 

Δημοσ.

Ψάξε να βρεις ένα μάστορα να σου κάνει γυάλισμα με ψιλή αλοιφή. Καλό όμως όχι να σου φάει χρώμα και όλο το βερνίκι.

Φιλική συμβουλή: παράτα το. Ούτως ή άλλως θα σου αυτωσουν όλοι οι υπόλοιποι σε ελάχιστο διάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

εφοσον μιλάμε για καινούργιο αυτοκίνητο με ένα γύαλισμα θα ειναι μια χαρα. 

Εγώ στη θέση θα το πήγαινα σε άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου (αφού είχαν αναγνωρισει ότι το αυτοκίνητο δε θα έπρεπε να εχει αυτό το έστω ελάχιστο αράχνιασμα) και θα τους έστελνα απλά το τιμολόγιο. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, arf12 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Σας διαβάζω καιρό και μόλις παρέλαβα κι εγω προσφατα το αμαξακι μου. Ειναι η πρώτη φορά που αγοράζω καινούριο αμάξι και δυστυχως μου εχει κάτσει λίγο στο λαιμο! Ο λόγος είναι οτι απο την πρωτη στιγμή που το παρέλαβα παρατηρησα οτι είχε αυτο που λέμε αράχνη, εκεινα τα αχνα κυκλικα σημάδια που βλεπεις οταν ο ήλιος πέφτει πανω στο αμάξι. Το ειπα εκεινη τη στιγμή στον πωλητη, μου ειπε δες το στο φως της μερας δεν θα φαίνεται και τα λοιπα... Ε φαίνεται ομως! Είχε κανεις παρομοια εμπειρία; τι γίνεται σε αυτες τις περιπτωσεις; τους εμπιστευομαι να το φτιαξουν η να το παω σε εναν επαγγελματια να κανω τη δουλεια μου; Θα παρω τηλέφωνο σιγουρα και θα παω απο εκει, αλλα αν εχετε καποια προταση ή παρόμοια εμπειρια θα το εκτιμούσα πολυ! Δηλαδή αλήθεια, άμα ήθελα να εχει σημαδι απο μπαντανοβουρτσες θα επαιρνα μεταχειρισμενο. 

Είναι το κλασικό θέμα που έχουμε οι περισσότεροι που το παρατηρούμε, χάλια πλύσιμο για να φύγουν τα κεριά και βλέπεις τις αράχνες

Να στο φτιάξουν αυτοί χλωμό το κόβω, οπότε είτε βρίσκεις κάποιον επαγγελματία και το πας είτε το αφήνεις ως έχει και μετά από καμιά διετία το πας για να ξανανιώσει

Και εγώ έλεγα να πάω στην αρχή αλλά μετά σκέφτηκα να το κάνω μετά από κάποια χρόνια

Καλορίζικο αλλά δεν μας είπες τι πήρες και να ανεβάσεις και φωτό

22 ώρες πριν, aris_rom είπε

Επανέρχομαι κι εγώ. 

Λοιπόν παίδες, αύριο πάω για παραγγελία για τον άσο. Με κάτι έξτρα που του έβαλα βγαίνει στα 31κ.

Αυτό που θα ρωτήσω τη στιγμή που θα μπω είναι το αν υπάρχει εγγύηση τιμής. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που είναι limited προσφορά, προφανώς και θα ισχύει αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Άντε με το καλό.

Χρώμα? Κιβώτιο? Κινητήρας?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Άντε με το καλό.

Χρώμα? Κιβώτιο? Κινητήρας?

Ευχαριστώ φίλε. Μόλις γύρισα από Σφακιανάκη.

Χρώμα μεταλλικό μαύρο με σατινέ αλουμίνιο περιμετρικά των παραθύρων, φιμέ κρύσταλλα και 17άρα ζάντα.

Για γκρι πήγαινα αλλά η BMW αποφάσισε 10 Νοεμβρίου να ακυρώσει το ωραίο γκρι που της φόραγε και να βάλει στην θέση του ένα άλλο το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα live. Οπότε από το να το ρισκάρω(καθώς δεν μπορώ να το δω από κοντά) πήγα στο κλασικό μαύρο. Γι αυτό του έβαλα και το σατινέ ώστε να το σπάσω λίγο.

Κιβώτιο αυτόματο 7άρι με τον 1500άρη και 140. 

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 5
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aris_rom είπε

Ευχαριστώ φίλε. Μόλις γύρισα από Σφακιανάκη.

Χρώμα μεταλλικό μαύρο με σατινέ αλουμίνιο περιμετρικά των παραθύρων, φιμέ κρύσταλλα και 17άρα ζάντα.

Για γκρι πήγαινα αλλά η BMW αποφάσισε 10 Νοεμβρίου να ακυρώσει το ωραίο γκρι που της φόραγε και να βάλει στην θέση του ένα άλλο το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα live. Οπότε από το να το ρισκάρω(καθώς δεν μπορώ να το δω από κοντά) πήγα στο κλασικό μαύρο. Γι αυτό του έβαλα και το σατινέ ώστε να το σπάσω λίγο.

Κιβώτιο αυτόματο 7άρι με τον 1500άρη και 140. 

Όντως πολύ ωραίο το γκρί άντε με το καλό να έρθει μαν

• Like 1

• Δημιουργία νέου...