Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, john9 είπε

.είμαι σε φάση αλλαγής αμαξιού απο fiat 500X diesel 1.6 σε ford kuga 1.5 diesel με 98.000χλμ

Έτσι όπως το έχεις γράψει είναι σα να βρήκες ήδη kuga μτχ με 98 χιλ χλμ 😄

• Like 2
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, john9 είπε

Καλησπέρα σε όλους παρακολουθώ το θέμα απο τον θρυλικό tsofras απο την αρχή του!

Πιστέυω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε...είμαι σε φάση αλλαγής αμαξιού απο fiat 500X diesel 1.6 σε new  ford kuga 1.5 diesel.

Εννοείται ότι θα πουληθεί το 500Χ.

Ο λόγος της αλλαγής είναι η γέννηση του 3ο μας μέλους και θέλουμε χώρους . Επίσης γίνονται πολλά χλμ σε εγνατία λόγω καταγωγής της συζύγου απο Θράκη ενώ μένουμε Λαμία.

Ψάχτηκα λίγο για το Kuga Λαμία και Λάρισα και πλήρης απογοήτευση χρόνος παράδοσης άνω του 9 μηνου με ρεαλιστικό χρόνο ίσως και το 12μηνο. Βέβαια Αθήνα δεν ψάχτηκα ακόμα έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά με αγορά απο αντιπροσωπεία με μικρότερους χρόνους παράδοσης?

Σας ευχαριστώ μάγκες!

Για πες λίγο για το 500Χ. Εντυπώσεις, κατανάλωση κλπ

Δημοσ.
17 ώρες πριν, john9 είπε

Καλησπέρα σε όλους παρακολουθώ το θέμα απο τον θρυλικό tsofras απο την αρχή του!

Πιστέυω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε...είμαι σε φάση αλλαγής αμαξιού απο fiat 500X diesel 1.6 σε new  ford kuga 1.5 diesel.

Εννοείται ότι θα πουληθεί το 500Χ.

Ο λόγος της αλλαγής είναι η γέννηση του 3ο μας μέλους και θέλουμε χώρους . Επίσης γίνονται πολλά χλμ σε εγνατία λόγω καταγωγής της συζύγου απο Θράκη ενώ μένουμε Λαμία.

Ψάχτηκα λίγο για το Kuga Λαμία και Λάρισα και πλήρης απογοήτευση χρόνος παράδοσης άνω του 9 μηνου με ρεαλιστικό χρόνο ίσως και το 12μηνο. Βέβαια Αθήνα δεν ψάχτηκα ακόμα έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά με αγορά απο αντιπροσωπεία με μικρότερους χρόνους παράδοσης?

Σας ευχαριστώ μάγκες!

Όλες οι αντιπροσωπείες βλέπουν το κεντρικό stock οπότε και σε Αθήνα δεν θα ακούσεις κάτι διαφορετικό , μόνο αν πετύχεις κάποιο πινακιδομένο που έχει αγοράσει κάποια αντιπροσωπεία για να πετύχει στόχους και δεν το έχει δώσει .

Οπότε πάρε σβάρνα τα τηλέφωνα μήπως βρεις κάτι

Να σας ζήσει το 3ο μέλος

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, telis είπε

Για πες λίγο για το 500Χ. Εντυπώσεις, κατανάλωση κλπ

Το έχω έξι χρόνια καμία  βλάβη αξιόπιστο και από κατανάλωση γύρω στα 6 με  6.5 λτ ανά 100 σε εθνική ανάλογα το ποσο φορτίο έχει 

Τιμιοτατο αμάξι φίλε 

Επεξ/σία από john9
  • Like 2
Δημοσ.

Ο διαμορφωτής του ελληνικού σάιτ δε το έχει, στο Γερμανικό οι τιμές είναι παρόμοιες με το T-Cross. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ το μπροστινό μέρος, το πίσω ετσι κι έτσι. Αν αγγίζει όμως τιμές T-Roc δε θα αξίζει...

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ γενικά δυσκολεύομαι να βρω το target group τέτοιων οχημάτων. Συνήθως είναι πιο ακριβά και πιο μικρά μέσα απο τα αντίστοιχα boxy SUV, που τα SUV είναι εξ ορισμού μια κατηγορία οχημάτων που τα προτιμούν οικογένειες. Ίσως λόγω στυλ τα προτιμούν για εταιρικά; Πιθανό αλλά νομίζω πως είναι οχήματα που οι εταιρίες τα κυκλοφορούν μόνο για να τα έχουν στη γκάμα τους παρά γιατί έχουν τεράστιο κοινό. Σε ανάλυση Pareto θα ήταν κατηγορία C μάλλον

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Εγώ γενικά δυσκολεύομαι να βρω το target group τέτοιων οχημάτων. Συνήθως είναι πιο ακριβά και πιο μικρά μέσα απο τα αντίστοιχα boxy SUV, που τα SUV είναι εξ ορισμού μια κατηγορία οχημάτων που τα προτιμούν οικογένειες. Ίσως λόγω στυλ τα προτιμούν για εταιρικά; Πιθανό αλλά νομίζω πως είναι οχήματα που οι εταιρίες τα κυκλοφορούν μόνο για να τα έχουν στη γκάμα τους παρά γιατί έχουν τεράστιο κοινό. Σε ανάλυση Pareto θα ήταν κατηγορία C μάλλον

Ουσιαστικα ειναι ιδιο με το Yaris cross που ξεπουλησε απο φωτογραφίες...

ο κοσμος θελει να πιστευει οτι εχει τζιπ... thats it...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εντάξει να καταλάβω το κοινό του T-Cross π.χ. Το κοινό του Taigo πιστευω είναι μονο εργένηδες σαν εμένα που δε νοιάζονται για χώρους. Πιο κοντά στο κοινό του CHR θα το έβαζα παρά στου Yaris Cross

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες έχει κανείς εμπειρία από αγορά εκθεσιακού; Βρήκα κάτι που με ενδιαφέρει σε επαρχία και το έχουν μέσα στην έκθεση από τον Μάρτιο... Λέτε να υπάρχει θέμα; Επίσης δεν είναι επίσημη αντιπροσωπεία αλλά έμπορος αυτοκινήτων.

Δημοσ.

Εκθεσιακό από έμπορο αυτοκινήτων???? Και το έχει στην έκθεση από το Μάρτιο??? Και το πιστεύεις???? Οκ δε λέω, μπορεί να γίνονται και θαύματα. Για να το σκεφτόμουν θα πρέπει να είναι τρελή ευκαιρία, που δεν νομίζω. Αλλά οκ, μπορεί να είναι και άγιος (ας πιστέψουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μέρες που είναι).

• Δημιουργία νέου...