Nabuko Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, john9 είπε .είμαι σε φάση αλλαγής αμαξιού απο fiat 500X diesel 1.6 σε ford kuga 1.5 diesel με 98.000χλμ Έτσι όπως το έχεις γράψει είναι σα να βρήκες ήδη kuga μτχ με 98 χιλ χλμ 😄 2
telis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, john9 είπε Καλησπέρα σε όλους παρακολουθώ το θέμα απο τον θρυλικό tsofras απο την αρχή του! Πιστέυω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε...είμαι σε φάση αλλαγής αμαξιού απο fiat 500X diesel 1.6 σε new ford kuga 1.5 diesel. Εννοείται ότι θα πουληθεί το 500Χ. Ο λόγος της αλλαγής είναι η γέννηση του 3ο μας μέλους και θέλουμε χώρους . Επίσης γίνονται πολλά χλμ σε εγνατία λόγω καταγωγής της συζύγου απο Θράκη ενώ μένουμε Λαμία. Ψάχτηκα λίγο για το Kuga Λαμία και Λάρισα και πλήρης απογοήτευση χρόνος παράδοσης άνω του 9 μηνου με ρεαλιστικό χρόνο ίσως και το 12μηνο. Βέβαια Αθήνα δεν ψάχτηκα ακόμα έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά με αγορά απο αντιπροσωπεία με μικρότερους χρόνους παράδοσης? Σας ευχαριστώ μάγκες! Για πες λίγο για το 500Χ. Εντυπώσεις, κατανάλωση κλπ
tsofras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, john9 είπε Καλησπέρα σε όλους παρακολουθώ το θέμα απο τον θρυλικό tsofras απο την αρχή του! Πιστέυω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε...είμαι σε φάση αλλαγής αμαξιού απο fiat 500X diesel 1.6 σε new ford kuga 1.5 diesel. Εννοείται ότι θα πουληθεί το 500Χ. Ο λόγος της αλλαγής είναι η γέννηση του 3ο μας μέλους και θέλουμε χώρους . Επίσης γίνονται πολλά χλμ σε εγνατία λόγω καταγωγής της συζύγου απο Θράκη ενώ μένουμε Λαμία. Ψάχτηκα λίγο για το Kuga Λαμία και Λάρισα και πλήρης απογοήτευση χρόνος παράδοσης άνω του 9 μηνου με ρεαλιστικό χρόνο ίσως και το 12μηνο. Βέβαια Αθήνα δεν ψάχτηκα ακόμα έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά με αγορά απο αντιπροσωπεία με μικρότερους χρόνους παράδοσης? Σας ευχαριστώ μάγκες! Όλες οι αντιπροσωπείες βλέπουν το κεντρικό stock οπότε και σε Αθήνα δεν θα ακούσεις κάτι διαφορετικό , μόνο αν πετύχεις κάποιο πινακιδομένο που έχει αγοράσει κάποια αντιπροσωπεία για να πετύχει στόχους και δεν το έχει δώσει . Οπότε πάρε σβάρνα τα τηλέφωνα μήπως βρεις κάτι Να σας ζήσει το 3ο μέλος 3
john9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, telis είπε Για πες λίγο για το 500Χ. Εντυπώσεις, κατανάλωση κλπ Το έχω έξι χρόνια καμία βλάβη αξιόπιστο και από κατανάλωση γύρω στα 6 με 6.5 λτ ανά 100 σε εθνική ανάλογα το ποσο φορτίο έχει Τιμιοτατο αμάξι φίλε Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από john9 2
Nabuko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Έφτασαν τα Taigo λέει στις εκθέσεις της VW. Πανέμορφο φαίνεται, το έχει δει κανένας? 3
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έφτασαν τα Taigo λέει στις εκθέσεις της VW. Πανέμορφο φαίνεται, το έχει δει κανένας? τιμουλα; θα εχει πλακα...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ο διαμορφωτής του ελληνικού σάιτ δε το έχει, στο Γερμανικό οι τιμές είναι παρόμοιες με το T-Cross. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ το μπροστινό μέρος, το πίσω ετσι κι έτσι. Αν αγγίζει όμως τιμές T-Roc δε θα αξίζει... 2
Nabuko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε τιμουλα; θα εχει πλακα... Από 23.000 έλεγαν πριν καναδυό μήνες. Οπότε καταλαβαίνεις
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από 23.000 έλεγαν πριν καναδυό μήνες. Οπότε καταλαβαίνεις ΑΑΑΑ δε πανε καλα...
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ γενικά δυσκολεύομαι να βρω το target group τέτοιων οχημάτων. Συνήθως είναι πιο ακριβά και πιο μικρά μέσα απο τα αντίστοιχα boxy SUV, που τα SUV είναι εξ ορισμού μια κατηγορία οχημάτων που τα προτιμούν οικογένειες. Ίσως λόγω στυλ τα προτιμούν για εταιρικά; Πιθανό αλλά νομίζω πως είναι οχήματα που οι εταιρίες τα κυκλοφορούν μόνο για να τα έχουν στη γκάμα τους παρά γιατί έχουν τεράστιο κοινό. Σε ανάλυση Pareto θα ήταν κατηγορία C μάλλον 2
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Εγώ γενικά δυσκολεύομαι να βρω το target group τέτοιων οχημάτων. Συνήθως είναι πιο ακριβά και πιο μικρά μέσα απο τα αντίστοιχα boxy SUV, που τα SUV είναι εξ ορισμού μια κατηγορία οχημάτων που τα προτιμούν οικογένειες. Ίσως λόγω στυλ τα προτιμούν για εταιρικά; Πιθανό αλλά νομίζω πως είναι οχήματα που οι εταιρίες τα κυκλοφορούν μόνο για να τα έχουν στη γκάμα τους παρά γιατί έχουν τεράστιο κοινό. Σε ανάλυση Pareto θα ήταν κατηγορία C μάλλον Ουσιαστικα ειναι ιδιο με το Yaris cross που ξεπουλησε απο φωτογραφίες... ο κοσμος θελει να πιστευει οτι εχει τζιπ... thats it... 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει να καταλάβω το κοινό του T-Cross π.χ. Το κοινό του Taigo πιστευω είναι μονο εργένηδες σαν εμένα που δε νοιάζονται για χώρους. Πιο κοντά στο κοινό του CHR θα το έβαζα παρά στου Yaris Cross 2
stred Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Παίδες έχει κανείς εμπειρία από αγορά εκθεσιακού; Βρήκα κάτι που με ενδιαφέρει σε επαρχία και το έχουν μέσα στην έκθεση από τον Μάρτιο... Λέτε να υπάρχει θέμα; Επίσης δεν είναι επίσημη αντιπροσωπεία αλλά έμπορος αυτοκινήτων.
jaguar13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εκθεσιακό από έμπορο αυτοκινήτων???? Και το έχει στην έκθεση από το Μάρτιο??? Και το πιστεύεις???? Οκ δε λέω, μπορεί να γίνονται και θαύματα. Για να το σκεφτόμουν θα πρέπει να είναι τρελή ευκαιρία, που δεν νομίζω. Αλλά οκ, μπορεί να είναι και άγιος (ας πιστέψουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μέρες που είναι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις