Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@Dantε , ο καθένας έχει διαφορετική προσέγγιση για το τι είναι αμάξι

άλλος θέλει τη σαλονοκουζίνα του μέσα , άλλος θέλει φθηνό εργαλείο να μετακινείται

δες τη βασική έκδοση του i20 αν και υστερεί σε χώρους αποσκευών και 84 άλογα είναι λίγα σε ταξίδια και φορτωμένο . Πας εννοείται άνετα , αλλά δεν προσπερνάς 😂

Δημοσ.

χιλιες φορες το i20 παρα το σαντερο... για το τιπο δεν εχω προσωπικη αποψη και δε μου αρεσει να κρινω μονο απο reviews ή απο τα (πληρωμένα) ncap

Δημοσ.

Το τύπο είναι φοβερό αυτοκίνητο και κάποτε ήταν και πολύ φτηνό για αυτά που έδινε. Βέβαια φαίνεται σαν να έχει μείνει στην προηγούμενη εποχή και δεν θα το πρότεινα εκτός και μόνο αν υπήρχε πολύ αυστηρός περιορισμός στα διαθέσιμα χρήματα. Το ίδιο ισχύει και για το προηγούμενο σαντερο, γιατί το καινούριο πήρε μια γεναία αύξηση, όπως βέβαια και σε εξοπλισμό και διάκοσμο. 

Αν θέλεις κάτι να κρατήσεις καιρό και αυτά που σε ικανοποιούν έχουν 20 και εσύ έχεις 15, αν βγαίνεις δώσε τα 15 μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Το ι20 είναι μικρό και δεν είναι για οικογένεια παραπάνω από 2+1. Βέβαια έχω και φίλο με μιτο και δύο παιδιά αλλά στα ταξίδια έιναι μόνιμα με μπαγκαζιέρα και δεν του φτάνει...

Υ.γ. Εμένα δεν μου φτάνει ούτε το πασσάτ για τους δύο μας και ένα σκυλί.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filarhos είπε

Υ.γ. Εμένα δεν μου φτάνει ούτε το πασσάτ για τους δύο μας και ένα σκυλί.

Βρεθηκε κι άλλος... ουτε εγω με τη γυναικα χωραμε είτε στο B-SUV είτε στο C-SUV... 😆

παντα φορτωμενοι του διαολου θα ειμαστε... το καλοκαιρι δεν εβλεπα σχεδον τιποτα πισω μπαίνοντας στο πλοιο, παλι καλα που εχω την καμερα οπισθοπορειας

• Like 2
Δημοσ.

😁

Καλά εδώ στο χωριό της γυναίκας μου πήγαμε, στη Δράμα, και πήρα ακόμα και το σπαστό ποδήλατο μπας και πάμε καμία βόλτα...

Τελικά δεν προλάβαμε ούτε να ξεφορτώσουμε...

Ετοιμάζομαι να πάρω αυτιά για τις μπάρες και για το πασσάτ για ώρα ανάγκης 😁 .

Δημοσ.

H μονη μου ένσταση (κ στο στονικ και στο Ι20) ειναι τα 84 αλογα, καλυτερα το μοτερ με τα 100...

Όπως προείπα εφοσον δεν υπάρχει βιασύνη, ας δει τι παιζει - να βαλει 4-5-6 μοντελο στο στοχαστρο τωρα με καθαρο μυαλό, και τα παρακολουθει να τα χτυπησει οταν ομαλοποιηθει η κατασταση με τις τιμές...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει. Σαν αυτοκίνητο είναι μια χαρά με τιμιους χώρους, μέτρια υλικά μέσα αλλά καλή εγγύηση. Όμως το μοτέρ με τα 84 άλογα το έχω οδηγήσει και δεν πάει βήμα. Στην εθνική με 110 νιώθεις τι πηγαίνεις με 160 απο τη φασαρία. 

Μόνο πρόβλημα της Kia, την οποία κατά τα άλλα εκτιμώ ιδιαίτερα, στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι ότι αν σου κάτσει κάποια σοβαρή βλάβη δεν έχουν σχεδόν τίποτα από ανταλλακτικά στην Ελλάδα και παραγγελνουν κατά περίπτωση με αποτέλεσμα τεραστιους χρόνους αναμονής για την επισκευή 

Επεξ/σία από zanskou
  • Like 2
Δημοσ.

Οντως δε παιζει να παρω εκδοση με 84 ιππους.

Εχει ο αδελφος το πικαντο με το ιδιο μοτερ και δε παει μια.Για εντος πολης παλευεται ριακα.Για οτιδηποτε αλλο,θα βαζω το μιτο να το τραβαει 😁

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οντως δε παιζει να παρω εκδοση με 84 ιππους.

Εχει ο αδελφος το πικαντο με το ιδιο μοτερ και δε παει μια.Για εντος πολης παλευεται ριακα.Για οτιδηποτε αλλο,θα βαζω το μιτο να το τραβαει 😁

Έχω το i20 100 3 μήνες σχεδόν. Πάει εξαρετικά με αυτόν τον κινητήρα. Επίσης το πορτ μπαγκαζ είναι στα 351 από τους καλύτερους στην κατηγορία. Εμείς είμαστε 3 και είμαστε μια χαρά με αυτά τα λίτρα. Δεν κουβαλάμε βέβαια και ποτέ πολλά όπως κάποια παιδιά πιο πάνω. Τέλος εμάς η μικρή μόλις άρχισε να παρατάει το καροτσάκι το οποίο πιάνει σχεδον όλο τον χώρο μόνο του.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filarhos είπε

😁

Καλά εδώ στο χωριό της γυναίκας μου πήγαμε, στη Δράμα, και πήρα ακόμα και το σπαστό ποδήλατο μπας και πάμε καμία βόλτα...

Τελικά δεν προλάβαμε ούτε να ξεφορτώσουμε...

Ετοιμάζομαι να πάρω αυτιά για τις μπάρες και για το πασσάτ για ώρα ανάγκης 😁 .

νομιζω πως με την οικογενεια ισχυει το "οσο χωρο εχουμε γεμιζουμε..." δεν υπαρχει σωτηρια 

• Like 5
Δημοσ.

Επειδή χθες μπήκα και στο i20 το αμάξι έχει πολύ καλούς χώρους.. 4 άτομα άνετα και χώρος αποσκευων 350 λίτρα το μη υβριδικό είναι όσο είχε το γκολφ για χρόνια! 

Δείτε στο 14:00 του παρακάτω βίντεο ο τύπος είναι ντερεκι και χωράει μια χαρά! Επίσης πανέμορφο ο συνδυασμός χρωμάτων ο συγκεκριμένος!

https://youtu.be/tSkFKC0FRF0

Ερώτηση που με ενδιαφέρει άμεσα.. ξέρει κανείς αν τα suzuki από αντιπρόσωπο σε αντιπρόσωπο έχουν διαφορές στα επιτόκια; Σκεφτόμουν το βιταρα αλλά δε ξέρω αν έχει νόημα να πάω σε όλους.. δεν έχω και τόσο χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους παρακολουθώ το θέμα απο τον θρυλικό tsofras απο την αρχή του!

Πιστέυω ότι μπορείτε να με βοηθήσετε...είμαι σε φάση αλλαγής αμαξιού απο fiat 500X diesel 1.6 σε new  ford kuga 1.5 diesel.

Εννοείται ότι θα πουληθεί το 500Χ.

Ο λόγος της αλλαγής είναι η γέννηση του 3ο μας μέλους και θέλουμε χώρους . Επίσης γίνονται πολλά χλμ σε εγνατία λόγω καταγωγής της συζύγου απο Θράκη ενώ μένουμε Λαμία.

Ψάχτηκα λίγο για το Kuga Λαμία και Λάρισα και πλήρης απογοήτευση χρόνος παράδοσης άνω του 9 μηνου με ρεαλιστικό χρόνο ίσως και το 12μηνο. Βέβαια Αθήνα δεν ψάχτηκα ακόμα έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά με αγορά απο αντιπροσωπεία με μικρότερους χρόνους παράδοσης?

Σας ευχαριστώ μάγκες!

Επεξ/σία από john9
  • Sad 1

• Δημιουργία νέου...