Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα κρινετε με βασει τις δικες σας αναγκες για αναγκες αλλουνου.Δηλαδη το να λες σε καποιον οτι εγω δε γουσταρω το ταδε αυτοκινητο για τον Α λογο,ενω ο αλλος σου λεει οτι δεν τον ενδιαφερει ο Α λογος και να συνεχιζεις να το τονιζεις,ε καταλαβαινεις οτι ειναι αστειο μετα απο ενα σημειο.

Και ξανα ρωταω για 3η φορα.

Εναλλακτικη?Γιατι ξανα λεω για 3η φορα το να βγαζεις κατι αχρηστο χωρις να προσφερεις μια εναλλακτικη δεν εχει νοημα!

Ειπα πως κοιταω και το ενδεχομενο του μεταχειρισμενου.Πες μου οτι το ταδε αυτοκινητο που το βρισκεις σε καλη κατασταση αξιζει γιατι ειναι πιο ασφαλες κτλ.Θα το δεχθω και θα το κοιταξω.Δε με ενοχλει να παρω μεταχειρισμενο οπως ανεφερα και στο αρχικο ποστ.Αν εβρισκα πχ λεον με 10Κ θα το επαιρνα.Αλλα δε παιζει προφανως.Και οσο χαζεψα,δεν ειδα κατι που να ξεχωριζει σε σχεση πχ με το sandero για να πω οτι θα το παρω μεταχειρισμενο αλλα θα μου προσφερει παραπανω απο οτι προσφερει αυτο.Για να καλυφθουν ολα αυτα που αναφερετε πρεπει να ανεβει το μπατζετ,πραγμα που δε θελω.

• Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

ΥΓ.Το θεμα με τα τριξιματα ποτε δε το καταλαβα.Λες και σκουντατε τα πανελ μεσα στο αυτοκινητο καθε λιγο και θα τριξει.

Όχι… δε κατάλαβες… 

κινειται και τρίζει από παντού!!

εναλλακτικη… budget?

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Όχι… δε κατάλαβες… 

κινειται και τρίζει από παντού!!

Για το τωρινο μοντελο η το προηγουμενο?

Οκ εφοσον δε το εχω δει απο κοντα δε μπορω να πω προσωπικη αποψη,αν και στα review αναφερανε οτι δε παρατηρησανε κατι τετοιο.Γραφανε οτι απλα ειναι η κλασσικη σκληρη επενδυση στα ταμπλο κτλ.

Αν οντως εχει τετοιο θεμα,τοτε ειναι ενοχλητικο.

Οπως και να εχει,σε μεταχειρα καποια προταση τοτε μεχρι τα 10Κ?

Γενικα ξαναλεω πως δεν αμφιβαλλω οτι ειναι κατωτερο απο τα αναλογα της κατηγοριας και ειναι λογικο οντας το φθηνοτερο.Αλλα δε με ενδιαφερει γιατι δε θα ειναι το μοναδικο αυτοκινητο και θα ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια,αυτη που περιεγραψα.Αλλα δε θα δωσω 10Κ για κατι δεκαετιας με παρομοια χαρακτηριστικα αμα με 14,5 μπορω να παρω καινουργιο της φετινης χρονιας.Και μεχρι τα 10Κ τα μονα που ειδα να αξιζουν ειναι κατι fiesta και focus...

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dantε είπε

Για το τωρινο μοντελο η το προηγουμενο?

Οκ εφοσον δε το εχω δει απο κοντα δε μπορω να πω προσωπικη αποψη,αν και στα review αναφερανε οτι δε παρατηρησανε κατι τετοιο.Γραφανε οτι απλα ειναι η κλασσικη σκληρη επενδυση στα ταμπλο κτλ.

Αν οντως εχει τετοιο θεμα,τοτε ειναι ενοχλητικο.

Οπως και να εχει,σε μεταχειρα καποια προταση τοτε μεχρι τα 10Κ?

Γενικα ξαναλεω πως δεν αμφιβαλλω οτι ειναι κατωτερο απο τα αναλογα της κατηγοριας και ειναι λογικο οντας το φθηνοτερο.Αλλα δε με ενδιαφερει γιατι δε θα ειναι το μοναδικο αυτοκινητο και θα ειναι για μια συγκεκριμενη δουλεια,αυτη που περιεγραψα.Αλλα δε θα δωσω 10Κ για κατι δεκαετιας με παρομοια χαρακτηριστικα αμα με 14,5 μπορω να παρω καινουργιο της φετινης χρονιας.Και μεχρι τα 10Κ τα μονα που ειδα να αξιζουν ειναι κατι fiesta και focus...

Είχα την τύχη ή ατυχία να μπω και στα δυο. Τα έχουν αμφότερα συνάδελφοι…

και έχουν τρομερό θέμα τριγμών από την πρώτη μέρα. 

μεταχειρο οικογενειακό με 10Κ και σχετικά καινούργιο λίγο δύσκολο. Το κλιο που βρίσκεται τώρα οικονομικά καινούργιο; Είχε παίξει στα 13 περίπου έκδοση υγραερίου (δεν έχει πολύ καιρό). 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Είχα την τύχη ή ατυχία να μπω και στα δυο. Τα έχουν αμφότερα συνάδελφοι…

και έχουν τρομερό θέμα τριγμών από την πρώτη μέρα. 

μεταχειρο οικογενειακό με 10Κ και σχετικά καινούργιο λίγο δύσκολο. Το κλιο που βρίσκεται τώρα οικονομικά καινούργιο; Είχε παίξει στα 13 περίπου έκδοση υγραερίου (δεν έχει πολύ καιρό). 

Στα 16Κ το εχουν τωρα στην εκδοση με το υγραεριο το clio.

Γενικα εχουν παρει την ανηφορα ,συμφωνα με τη ταση της εποχης.

Μου φαινεται θα παω να παρω κανα φιεστακι και οταν θα θελω ταξιδι θα παιρνω του πατερα το C4 sedan που μεσα ειναι λιμουζινα και στο πορτ παγκαζ χωραει τα παντα...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Στα 16Κ το εχουν τωρα στην εκδοση με το υγραεριο το clio.

Γενικα εχουν παρει την ανηφορα ,συμφωνα με τη ταση της εποχης.

Μου φαινεται θα παω να παρω κανα φιεστακι και οταν θα θελω ταξιδι θα παιρνω του πατερα το C4 sedan που μεσα ειναι λιμουζινα και στο πορτ παγκαζ χωραει τα παντα...

Καλά σαφώς έχουν πάρει όλα την ανηφόρα 

νομιζω ότι το ιδανικό είναι να περιμένεις 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλά σαφώς έχουν πάρει όλα την ανηφόρα 

νομιζω ότι το ιδανικό είναι να περιμένεις 

Καλα προφανως,ετσι και αλλιως η αγορα δε θα γινοταν τωρα.

Αλλα δε νομιζω να πεσουν οι τιμες γενικα ακομα και αυριο να τελειωνε ο κορονοιος.Δυστυχως οπως σε ολα τα προιοντα με ελαχιστες εξαιρεσεις,θα μεινουν εκει...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Καλα προφανως,ετσι και αλλιως η αγορα δε θα γινοταν τωρα.

Αλλα δε νομιζω να πεσουν οι τιμες γενικα ακομα και αυριο να τελειωνε ο κορονοιος.Δυστυχως οπως σε ολα τα προιοντα με ελαχιστες εξαιρεσεις,θα μεινουν εκει...

Θεωρω ότι θα πάρει 2 χρόνια περίπου έως ότου σταθεροποιηθεί η αγορά… εάν αντέχεις έως τότε με ένα μεταχειρισμένο φθηνο καντο έτσι…

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θεωρω ότι θα πάρει 2 χρόνια περίπου έως ότου σταθεροποιηθεί η αγορά… εάν αντέχεις έως τότε με ένα μεταχειρισμένο φθηνο καντο έτσι…

Ε μπορει να υπηρετησει το Μιτο μεχρι τοτε.Θα κλαιω απλα στο βενζινα με τα 10λτ/100 που καιει :P

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ε μπορει να υπηρετησει το Μιτο μεχρι τοτε.Θα κλαιω απλα στο βενζινα με τα 10λτ/100 που καιει :P

Μη νομίζεις ότι κ με κάποιο άλλο μεταχειρισμένο θα γλυτώσεις πολλά από καύσιμα παντως…

καλυτερα υπομονη συστήνω λοιπόν κ όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση ένα καινούργιο 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Απλα κρινετε με βασει τις δικες σας αναγκες για αναγκες αλλουνου.Δηλαδη το να λες σε καποιον οτι εγω δε γουσταρω το ταδε αυτοκινητο για τον Α λογο,ενω ο αλλος σου λεει οτι δεν τον ενδιαφερει ο Α λογος και να συνεχιζεις να το τονιζεις,ε καταλαβαινεις οτι ειναι αστειο μετα απο ενα σημειο.

Και ξανα ρωταω για 3η φορα.

Εναλλακτικη?Γιατι ξανα λεω για 3η φορα το να βγαζεις κατι αχρηστο χωρις να προσφερεις μια εναλλακτικη δεν εχει νοημα!

Ειπα πως κοιταω και το ενδεχομενο του μεταχειρισμενου.Πες μου οτι το ταδε αυτοκινητο που το βρισκεις σε καλη κατασταση αξιζει γιατι ειναι πιο ασφαλες κτλ.Θα το δεχθω και θα το κοιταξω.Δε με ενοχλει να παρω μεταχειρισμενο οπως ανεφερα και στο αρχικο ποστ.Αν εβρισκα πχ λεον με 10Κ θα το επαιρνα.Αλλα δε παιζει προφανως.Και οσο χαζεψα,δεν ειδα κατι που να ξεχωριζει σε σχεση πχ με το sandero για να πω οτι θα το παρω μεταχειρισμενο αλλα θα μου προσφερει παραπανω απο οτι προσφερει αυτο.Για να καλυφθουν ολα αυτα που αναφερετε πρεπει να ανεβει το μπατζετ,πραγμα που δε θελω.

https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-i20-2020/i20-petrol/i20-exclusive-1-0t-100ps/

15,690 €

εγώ αυτό θα έπαιρνα...και έχει καλούς χώρους και εμφάνιση πολύ ωραίο..και πλήρως εξοπλισμένο απο ασφάλεια.. 

και μενά μου αρέσει το sandero και πήγα και πήρα προσφορά αλλά τελικά θα πάω σε άλλο γιατί θέλω τα συστήματα ασφαλείας.. μια στραβή να γίνει που λέμε..

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, stred είπε

https://configurator.hyundai.gr/configurator/hyundai-i20-2020/i20-petrol/i20-exclusive-1-0t-100ps/

15,690 €

εγώ αυτό θα έπαιρνα...και έχει καλούς χώρους και εμφάνιση πολύ ωραίο..και πλήρως εξοπλισμένο απο ασφάλεια.. 

και μενά μου αρέσει το sandero και πήγα και πήρα προσφορά αλλά τελικά θα πάω σε άλλο γιατί θέλω τα συστήματα ασφαλείας.. μια στραβή να γίνει που λέμε..

Ωραιο φαινεται και αυτο.Δεν ηξερα οτι παιζει τοσο χαμηλα.

Οταν λες συστηματα ασφαλειας (επειδη ξανα ειπωθηκε,προφανως δε μιλαω για τη παθητικη ασφαλεια) ποια εννοειτε?

Γιατι νομιζω στο sandero δε λειπει κατι που να παιζει στον ανταγωνισμο.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Οταν λες συστηματα ασφαλειας (επειδη ξανα ειπωθηκε,προφανως δε μιλαω για τη παθητικη ασφαλεια) ποια εννοειτε?

αν δεν σε νοιάζει το υγραέριο του Sandero πήγαινε στο Ι20.... ασυγκριτα μεγαλύτερη αξιοπιστία και φυσικα μιλάμε για σύχρονο αυτοκίνητο και όχι κουτσουρεμένο Clio.... για μένα πιο τίμιο είναι ένα Duster παρά ένα Sandero. 

4 ώρες πριν, Dantε είπε

Τα παρακάτω συστήματα ασφαλείας δεν νομίζω ότι τα έχει κανένα Dacia

• Ηλεκτρονικό Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (ESC) με Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών (ABS)
  • Φώτα Έκτακτης Πέδησης (Emergency Stop Signal) 
  • Αερόσακοι μετωπικοί (2), πλευρικοί (2) & τύπου κουρτίνας (2)
  • Σύστημα Παρακολούθησης Πίεσης Ελαστικών (TPMS)
  • Σύστημα προειδοποίησης πιθανής εγκατάλειψης προσώπου στα πίσω καθίσματα
  • Hyundai SmartSense VSM - Συνεργασία Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Τιμονιού (MDPS) και Ελέγχου Ευστάθειας (ESC)
  • Hyundai SmartSense HAC - Σύστημα Υποβοήθησης Εκκίνησης σε Ανηφόρα
  • Hyundai SmartSense SL - Αυτόματο Σύστημα Περιοριστή Ταχύτητας
  • Hyundai SmartSense LDW - Σύστημα Προειδοποίησης Εκτροπής Λωρίδας 
  • Hyundai SmartSense LVDA - Σύστημα Προειδοποίησης Αναχώρησης Προπορευόμενου Οχήματος
  • Hyundai SmartSense LKA - Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας
  • Hyundai SmartSense FCW - Σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης
  • Hyundai SmartSense FCA City - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (χαμηλών ταχυτήτων)
  • Hyundai SmartSense FCA Interurban - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (μεσαίων ταχυτήτων)
  • Hyundai SmartSense FCA Interurban - Σύστημα Αυτόματης Έκτακτης Πέδησης (ανιχνευση πεζων)
  • Hyundai SmartSense HBA - Σύστημα Αυτόματης Ρύθμισης Υψηλής Σκάλας Φώτων 
  • Hyundai SmartSense DAW - Σύστημα Προειδοποίησης Απόσπασης Προσοχής Οδηγού 
  • Hyundai SmartSense ISLA - Σύστημα Έξυπνης Αναγνώρισης και Προσαρμογής στα Όρια Ταχύτητας
  • Hyundai SmartSense MCB - Σύστημα Αυτόματης Πέδησης μετά την 1η πρόσκρουση
  • Σύστημα E-call - Άμεση κλήση πανευρωπαϊκού αριθμού εκτάκτου ανάγκης 112
Επεξ/σία από smyrali
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dantε είπε

Ειναι όπως τα έγραψε ο φίλος smirali, θεωρητικά κάποια στιγμή το πράγμα έχει φύγει από την φάση παθητική ασφάλεια και έχει πάει σε ενεργοπαθητικη... Δλδ τα αμάξια με 5αστέρια πια ανιχνεύουν αν πεταχτεί ένα παιδάκι και σταματάνε , αν πας να βγεις από τη λωρίδα και το επαναφέρουν ή σε ειδοποιούν κλπ κλπ.. έχουν κουμπί sos και άλλα τέτοια .. πολλά από αυτά ένας έμπειρος οδηγός μάλλον θα τον ενοχλούν αλλά εγώ για την γυναίκα μου πχ τα θέλω οπωσδήποτε!

Δημοσ.

Εναλλακτική στο sandero, το Tipo αν και ξέρω θα πουν και πάλι για την παθητική ασφάλεια (και κάποιοι ακόμα για το ότι είναι τουρκικό).

Άσχετα με το παραπάνω, ανακοινώθηκαν οι τιμές του Fiesta Facelift.

Για άλλη μια φορά, τιμές ...

5θυρο Titanium 1.0L 125PS mHEV: 18.496 ευρώ

5θυρο Titanium 1.0L 125PS mHEV 7 Powershift: 19.332 ευρώ

5θυρο Titanium X 1.0L 125PS mHEV: 19.696 ευρώ

3θυρο ST-Line 1.0L 125PS mHEV: 19.099 ευρώ

5θυρο ST-Line 1.0L 125PS mHEV: 19.499 ευρώ

5θυρο ST-Line 1.0L 125PS mHEV7 Powershift: 20.357 ευρώ

5θυρο ST-Line X 1.0L 155PS mHEV: 20.320 ευρώ

5θυρο ST-Line X 1.0L 125PS mHEV: 20.699 ευρώ

5θυρο ST-Line X 1.0L 155PS mHEV: 21.561 ευρώ

5θυρο Active 1.0L 125PS mHEV: 20.045 ευρώ

5θυρο Active X 1.0L 125PS mHEV: 21.245 ευρώ

3θυρο ST2 1.5L 200PS: 23.367 ευρώ

3θυρο ST3 1.5L 200PS: 26.909 ευρώ

5θυρο ST2 1.5L 200PS: 23.967 ευρώ

5θυρο ST3 1.5L 200PS: 28.011 ευρώ

Οπότε 18.500 πριν από τα έξοδα, μεταλλικά, τυχόν έξτρα. Και δεν νομίζω να παίξουν προσφορές ή απλά θα ισοφαρίσουν έξοδα, χρώματα.

Από το κακό στο χειρότερο.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...