Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω μια αποψη ,πιο πολυ φιλολογικου χαρακτηρα μιας και δεν αφορα αμεση αγορα.

Θα μεινω με τη κοπελα σε λιγους μηνες και λογικα καποια στιγμη θα παμε για αγορα αυτοκινητου με τις εξης απαιτησεις:

-Κυριως χρηση πολης αλλα και κανα ταξιδι για διακοπες

-Απαραιτητα 5πορτο καθως αργοτερα θα ρθει και κανα παιδι

-Απο δυναμη δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις μιας και εχω τα υπολοιπα οχηματα για αυτη την αναγκη.Αρα απλα να κινειται αξιολογα

-Οικονομικο και αξιοπιστο

Χαζευα λιγο στο καρ στα φθηνα επεσε το ματι μου στα Sandero.Η streetway εκδοση του με το φουλ εξοπλισμο βγαινει 14500Ε και μου φαινεται αρκετα τιμιο για αυτα που δινει.Και ειναι και lpg αλλα με φουλ ντεποζιτο βενζινης οποτε και αυτονομια στο θεο.

Τι λετε?Δεν εχω παει να το δω ,αφου οπως ειπα ειναι πολυ νωρις ακομα,αλλα ριχνω καμια κλεφτη ματια.

Εκει μεχρι τα 17000 ειδα τις διαφορες εκδοσεις του sandero,το duster,το micra,clio.Αλλα απο χωρους κτλ νομιζω πως ειναι το πιο τιμιο το sandero.

Σκεφτομουν και μεταχειρισμενα αλλα να πω την αληθεια μεχρι τα 10000 δεν ειδα κατι που να αξιζει ωστε να μην δωσω τα 5Κ εξτρα για καινουργιο.Και αποψη εξοπλισμου και χωρων και επιδοσεων αφου τιποτα με πανω απο 120 αξιοπιστους ιππους δε βρηκα με μια προχειρη ματια.

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Αυτό το είδες? Εκτός κι αν δεν σε ενδιαφέρει

Το εχω δει.Ο λογος που δε πηρε 4 αστερια ειναι επειδη το αυτοματο φρεναρισμα δε δουλευει με τους πεζους,εξου και η χαμηλη βαθμολογια.

Εφοσον ειναι ασφαλες για τους επιβατες μεσα,ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το εχω δει.Ο λογος που δε πηρε 4 αστερια ειναι επειδη το αυτοματο φρεναρισμα δε δουλευει με τους πεζους,εξου και η χαμηλη βαθμολογια.

πήγαινε δες το , στην Ευρώπη πάντως έκανε πάταγο σε πωλήσεις (έπαιξε ρόλο η νέα εμφάνιση αρκετά)

τα προηγούμενα πάντως ήταν τζάμπα , πχ το πουλά όσο το πήρε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

πήγαινε δες το , στην Ευρώπη πάντως έκανε πάταγο σε πωλήσεις (έπαιξε ρόλο η νέα εμφάνιση αρκετά)

τα προηγούμενα πάντως ήταν τζάμπα , πχ το πουλά όσο το πήρε

Ναι ξερω οτι ηταν πανφθηνα τα προηγουμενα.Απο αυτα που εχω διαβασει προς το παρον παντως,μου φαινεται πως αν ξερεις τι παιρνεις ,δε πρεπει να ειναι καθολου ασχημο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Ναι ξερω οτι ηταν πανφθηνα τα προηγουμενα.Απο αυτα που εχω διαβασει προς το παρον παντως,μου φαινεται πως αν ξερεις τι παιρνεις ,δε πρεπει να ειναι καθολου ασχημο.

απλά επειδή λες για LPG (και πολύ καλά κάνεις) , τσιμπάνε λίγο παραπάνω, μη νομίζεις οτι είναι και τέρας οικονομίας ο 1000ρης, καλύτερα μπες στο fb group να ρωτήσεις (αν έχεις fb)

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, korakios είπε

απλά επειδή λες για LPG (και πολύ καλά κάνεις) , τσιμπάνε λίγο παραπάνω, μη νομίζεις οτι είναι και τέρας οικονομίας ο 1000ρης, καλύτερα μπες στο fb group να ρωτήσεις (αν έχεις fb)

Δεν εχω fb. 😁

Στα review λενε για 6-7λτ/100 στη βενζινη και 8-9λτ/100 στο αεριο.

Νταξει δε μου φαινεται ασχημο.Γενικα δε θα κανει και παρα πολλα χιλιομετρα οποτε η οικονομια σε καυσιμο δε με καιει και τοσο πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Νταξει δε μου φαινεται ασχημο.Γενικα δε θα κανει και παρα πολλα χιλιομετρα οποτε η οικονομια σε καυσιμο δε με καιει και τοσο πολυ.

πάντα μετρά , και εγώ που έχω cng κάνω κάτω απο 10000χλμ/έτος , μετρά σε κάθε γέμισμα :)

17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Στα review λενε για 6-7λτ/100 στη βενζινη και 8-9λτ/100 στο αεριο.

ναι , κάπου εκεί είναι, αν με το καλό το αποφασίσεις το νου σου και εσύ στην άδεια ,γιατί στη μπανανία κάνουν λάθος και τα γράφουν με ρύπους βενζίνης (μόλις πριν διάβασα ξαναέγινε)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Δεν είναι μόνο τα συστήματα ασφαλείας δες και το rating για επιβάτες - συνεπιβάτες

70% για μπροστά και 72% για πίσω είναι λίγο

Σίγουρα καλύτερα απο ένα παλαιότερο μεταχειρισμένο αλλά και πάλι

Του Leon να φανταστείς είναι 92% - 88%

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

To sandero για εμένα είναι εσωτερικά αντίστοιχο με γερμανικό αρχών του 2000…… δε θα το οδηγούσα ούτε αν μου το έδιναν τσάμπα…

Άσε που τρίζει προτού καν το πινακιδωσεις..

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν είναι μόνο τα συστήματα ασφαλείας δες και το rating για επιβάτες - συνεπιβάτες

70% για μπροστά και 72% για πίσω είναι λίγο

Σίγουρα καλύτερα απο ένα παλαιότερο μεταχειρισμένο αλλά και πάλι

Του Leon να φανταστείς είναι 92% - 88%

ακριβώς

το sandero υστερεί για τα σύγχρονα στάνταρ  παντού
είτε το λες σε καθαρή παθητική ασφάλεια, είτε στα συστήματα υποβοήθησης

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως ρε παιδια για να βγει φθηνο καπου θα κοψουν.Δε περιμενω να εχει τη ποιοτητα αυτοκινητου που κανει 25Κ.

Εμενα αλλα με ενδιαφερουν.Για το TCe μοτερ ουσιαστικα και τους χωρους του.

ΥΓ.Το θεμα με τα τριξιματα ποτε δε το καταλαβα.Λες και σκουντατε τα πανελ μεσα στο αυτοκινητο καθε λιγο και θα τριξει.

29 λεπτά πριν, nemom είπε

ακριβώς

το sandero υστερεί για τα σύγχρονα στάνταρ  παντού
είτε το λες σε καθαρή παθητική ασφάλεια, είτε στα συστήματα υποβοήθησης

Στα συστηματα υποβοηθησης που υστερει?Στη φουλ εκδοση δεν ειδα να του λειπει κατι ιδιαιτερο η αν του λειπει,θα ειναι προαιρετικο.Που προσωπικα περα απο ενα cruise τα λοιπα δε με εξυπηρετουν και ιδιαιτερα.

Και στη παθητικη ασφαλεια παλι,δεν ειναι και χαλια το σκορ του.Δεν ειναι δηλαδη οτι με το λεον πχ θα βγεις κυριος και με αυτο θα σκοτωθεις.Μη κανουμε τη τριχα ,τριχια.

Και περα απο αυτο.Υπαρχει κατι αλλο στο μπατζετ αυτο?Γιατι να το βγαζουμε αχρηστο χωρις εναλλακτικη ειναι ατοπο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δεν ειναι δηλαδη οτι με το λεον πχ θα βγεις κυριος και με αυτο θα σκοτωθεις.Μη κανουμε τη τριχα ,τριχια.

Όχι, στην κυριολεξία εκεί που με το λεόν θα βγεις κύριος
με αυτό μπορεί και να τραυματιστείς αν όχι να σκοτωθείς.
Μιλάμε για το λεόν που πέτυχε καλύτερα αποτελέσματα κι από το Audi A3 και πας και το συγκρίνεις με τον πάτο. Ένα από τα καλύτεα με ένα από τα χειρότερα.

Καταλαβαίνω λίγο το wishful thinking ότι βρίσκεις την έξυπνη αγορά που ζητάς,
λίγο την κοινωνική μηχανική πως κρύβεται η συνωμοσία που όλοι θάβουν το φτωχό πλην τίμιο sandero,
αλλά η απτή πραγματικότητα (πχ μετρήσιμα αποτελέσματα του euroncap) διαψεύδει κάθε όνειρο.
Πώς να το κάνουμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nemom είπε

Όχι, στην κυριολεξία εκεί που με το λεόν θα βγεις κύριος
με αυτό μπορεί και να τραυματιστείς αν όχι να σκοτωθείς.
Μιλάμε για το λεόν που πέτυχε καλύτερα αποτελέσματα κι από το Audi A3 και πας και το συγκρίνεις με τον πάτο. Ένα από τα καλύτεα με ένα από τα χειρότερα.

Καταλαβαίνω λίγο το wishful thinking ότι βρίσκεις την έξυπνη αγορά που ζητάς,
λίγο την κοινωνική μηχανική πως κρύβεται η συνωμοσία που όλοι θάβουν το φτωχό πλην τίμιο sandero,
αλλά η απτή πραγματικότητα (πχ μετρήσιμα αποτελέσματα του euroncap) διαψεύδει κάθε όνειρο.
Πώς να το κάνουμε.

Ωραια,εναλλακτικη? :P

Γιατι εγω μπορει να θελω κατι που να εχει 110% σε ολα τα τεστ αλλα εαν δε παιζει στο μπατζετ,προφανως παιζεις με αυτα που εχεις διαθεσιμα.Οποτε το να συγκρινουμε με κατι που ειναι εκτος συναγωνισμου δεν εχει νοημα.

ΥΓ.Αν και διαφωνω στο οτι θα σκοτωθεις με το ενα και με το αλλο θα βγεις κυριος επειδη το ενα εχει 92 και το αλλο 72.Δηλαδη αν ενα εχει 40,τι θα γινει στο ατυχημα,θα σε βρουν διαμελισμενο?

Και επειδη δεν εχει νομιζω νοημα να αναλωθουμε στο τι θεωρει ο καθενας ασφαλες και οχι,για μενα το 72% ειναι αρκετο.

Επισης το εσωτερικο και τα τριξιματα ,θα τα δω οταν και αν παω να το δω το αυτοκινητο.Αλλοι εχουν κολλημα να το σκουντανε μεσα και να μην ακουγεται τιποτα,αλλοι οχι.Προσωπικα δεν εχω και εαν ειναι ομορφο μεσα και με μια ανεκτη ποιοτητα τοτε με καλυπτει.Ο καθενας εχει διαφορετικα στανταρ και φυσικα πληρωνει και αναλογα.

Και επαναλβανω πως στο μπατζετ δεν ειδα να παιζει και κατι αλλο.Ενα  clio ειδα που ειναι η ιδια πλατφορμα και ενα corolla που πρεπει να χει ξεμεινει στοκ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Ωραια,εναλλακτικη? :P

Γιατι εγω μπορει να θελω κατι που να εχει 110% σε ολα τα τεστ αλλα εαν δε παιζει στο μπατζετ,προφανως παιζεις με αυτα που εχεις διαθεσιμα.Οποτε το να συγκρινουμε με κατι που ειναι εκτος συναγωνισμου δεν εχει νοημα.

ΥΓ.Αν και διαφωνω στο οτι θα σκοτωθεις με το ενα και με το αλλο θα βγεις κυριος επειδη το ενα εχει 92 και το αλλο 72.Δηλαδη αν ενα εχει 40,τι θα γινει στο ατυχημα,θα σε βρουν διαμελισμενο?

χαχα
μου φαίνεται ότι παίρνεις κατάκαρδα φίλε μου αυτό που σου λένε
σκέψου να το είχες κιόλας ήδη αγορασμένο

όσο για τα τεστ σου αποτυπώνουν την πραγματικότητα
πώς συμπεριφέρεται το καθένα αν εμπλακεί στο ίδιο ατύχημα

και τα αποτελέσματα δεν είναι η μικροδιαφορά του 1% ή του 2% όπως σε άλλες συγκρίσεις
μιλάμε για απτή διαφορά που θα μεταφραστεί σε απτό αποτέλεσμα

αν εσύ θες να πιστεύεις ότι η διαφορά αυτή δε θα μεταφεαστεί σε μώλωπα ή σε σπασμένο χέρι ή σε ακρωτηριασμό εκεί που θα έβγαινες ατσαλάκωτος,
δικαίωμά σου

καλή αναζήτηση αν και δε νομίζω ότι τη χρειάζεσαι 😇

• Δημιουργία νέου...