gmts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, majnun said: Διαθέσιμος ο configurator για το Fiesta στη Γερμανία. https://www.ford.de/kaufberatung/kaufen/bp/ice Νομίζω ότι στις απλές εκδόσεις δε βλέπεται το αμάξι. Δύο νέα χρώματα + το πράσινο του ST εντόπισα. Από την άλλη, σιγή ασυρμάτου από εισαγωγική/ αντιπροσώπους εδώ Επικυρώθηκε ότι θα λάβουμε το facelift μοντέλο στην αρχική τιμή που είχε συμφωνηθεί. 17Δεκέμβρη ξεκινάει η παραγωγή και θα παραλάβουμε μες στο Φλεβάρη.Πρώτα θα παραλάβουν οι πελάτες και μετά θα στοκάρουν οι αντιπροσωπείες.Η τιμή για νέες παραγγελίες θα είναι +1.000 έως 1.600 πάνω απ τις παλιές 6 minutes ago, kaizer13 said: Καλημέρα, όχι για stock ετοιμα, για παραγγελίες με αναμονή λεω Μου φαίνεται περίεργο που δεν εχουν βγάλει ακόμα κατι Καλημέρα, Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τις αντιπροσωπείες να σε ενημερώσουν. Τώρα που κλείνει η χρονιά άμα πιέσεις θα βρεις καλό deal λογικά. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από gmts
majnun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, gmts είπε Επικυρώθηκε ότι θα λάβουμε το facelift μοντέλο στην αρχική τιμή που είχε συμφωνηθεί. 17Δεκέμβρη ξεκινάει η παραγωγή και θα παραλάβουμε μες στο Φλεβάρη.Πρώτα θα παραλάβουν οι πελάτες και μετά θα στοκάρουν οι αντιπροσωπείες.Η τιμή για νέες παραγγελίες θα είναι +1.000 έως 1.600 πάνω απ τις παλιές. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να το ακούσω από τα χείλη του πωλητή. Αναρωτιέμαι τι αριθμό παραγγελιών έχει να εκτελέσει το εργοστάσιο μέχρι να έρθει η παραγωγή στο φυσιολογικό. Και τέλος, να δω τι διαφορές θα έχει στο σύνολο ο εξοπλισμός. Νομίζω πχ ότι πλέον τα led φώτα πίσω είναι προνόμιο των ανώτατων εκδόσεων. Ήτοι ST3, ή ST LINE Vignale (ναι αυτός ο σιδηρόδρομος είναι νέα έκδοση) Οπότε θα έχουν κόψει και από αλλού. Πράγμα που είχε ξεκινήσει τουλάχιστον δύο χρόνια τώρα. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από majnun
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Πως σας φαίνεται το design του FL; Αυτό το σήμα μέσα στη μέση της γρίλιας που χτυπάει άσχημα...
majnun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Προσωπικά μου φαίνεται άσχημο. Εντάξει εμένα δε μου αρέσουν και τα ψηφιακά όργανα, αλλά εμπρός που είναι η μεγάλη αισθητική επέμβαση, μου φαίνεται αχταρμας
aris_rom Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κύριοι. Έκανα την βόλτα μου στις αντιπροσωπείες Audi και BMW. Πρώτα πήγα για το Α3. Το είχαν στην έκδοση plugin με τον βασικό του εξοπλισμό σε χρώμα μεταλλικό γκρι που του πηγαίνει πολύ. Για το εξωτερικό δεν θα σχολιάσω καθώς είναι καθαρά υποκειμενικό. Το εσωτερικό ωραίο σαν layout απλό και χρηστικό. Κακή εντύπωση μου έκανε η εκτεταμένη για την κατηγορία και την εταιρία χρήση σκληρών πλαστικών. Επίσης αρκετά σκοτεινό. Αυτό λογικά αλλάζει με βάση το πώς θα το "χτίσεις". Τα καθίσματα στην συγκεκριμένη έκδοση ήταν απλά, άνετα μεν αλλά έως εκεί. Πίσω θέσεις μου φάνηκαν λίγο στιμωγμένες αλλά ικανοποιητικά. Μετά πήγα να δω την 1. Είχαν την 118 στο σκούρο μπλε, το οποίο με εξέπληξε τολμώ να πω. Δεν είμαι φαν του μπλε γενικώς σαν χρώμα αλλά το συγκεκριμένο ήταν ωραίο. Το εσωτερικό του αρκετά πιο ποιοτικό από αυτό του Α3 και πιο οδηγοκεντρικό. Θέση οδήγησης μου φάνηκε καλύτερη από αυτή του Α3 αν και περιμένω να κάνω td μέσα στην εβδομάδα για να το κρίνω. Πίσω θέσεις στην 1 μου φάνηκε ότι έχει περισσότερο χώρο για τα πόδια αλλά λίγο πιο μαζεμένες στο πλάτος τους. Τα καθίσματα στην έκδοση αυτήν ήταν bucket, σε αγκάλιαζαν όμορφα καθώς έχουν και ρύθμιση για τα πλαινά χαμηλά. Πορτπαγκάζ το ίδιο είναι σε λίτρα αν θυμάμαι καλά οπότε tie. Η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε το πακέτο που προσφέρει η 1 καθώς και το build quality. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει και το td ώστε να έχω ξεκάθαρη εικόνα αν και σκέφτομαι να την βρω για ενοικίαση 1-2 ημέρες ώστε να σχηματίσω καλύτερη εικόνα. ΥΓ. Βέβαια δεν γίνεται να μην αναφέρω το κτήνος που είχαν σε πράσινο, την Μ4. Για όποιο και να πας, τη στιγμή που θα τη δεις έχεις ξεχάσει για ποιο πήγες. Κούκλα. Επίσης τέρμα εντυπωσιακή η iX ειδικά με το ανανεωμένο infotainment της εταιρίας. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2021 από aris_rom 5
k_onstantinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, άλλος ένας που έφτασε στο τέλος της διαδρομής μέσα από αυτό το θέμα. Θα σταματήσω να ρωτάω εδώ και στο άλλο θέμα με τα μεταχειρισμένα τουλάχιστον μέχρι να πρέπει να αλλάξει και η γυναίκα μου Έκλεισα τελικά το Skoda Karoq. Έκδοση Ambition + exclusive pack, 1,5 κυβικά 150 άλογα, ετοιμοπαράδοτο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ειδική μνεία στον @paylidis ο οποίος ανέλαβε μέσω DM και κυριολεκτικά την πήγαμε χέρι χέρι τη διαπραγμάτευση με πολύ καλό αποτέλεσμα και πολλά έξτρα. Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όπως είπα το αμάξι είναι ετοιμοπαράδοτο και την άλλη εβδομάδα μπορώ να παραλάβω. Τους είπα να παραλάβω Ιανουάριο για να γραφτεί το αμάξι του '22, απόψεις; 6
terry308 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, k_onstantinos είπε Όπως είπα το αμάξι είναι ετοιμοπαράδοτο και την άλλη εβδομάδα μπορώ να παραλάβω. Τους είπα να παραλάβω Ιανουάριο για να γραφτεί το αμάξι του '22, απόψεις; Με το καλό η παραλαβή , γιατί να το κάνεις αυτό; για τα τελη κυκλοφοριας; 1
k_onstantinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, terry308 είπε Με το καλό η παραλαβή , γιατί να το κάνεις αυτό; για τα τελη κυκλοφοριας; Σε ευχαριστώ! 'Οχι, τα τέλη δεν είναι σοβαρό κόστος. Για να βγει στην άδεια ότι ταξινομήθηκε το '22 αντί το '21, κυρίως σε περίπτωση μεταπώλησης. Κάποιος μου το είχε αναφέρει και σκέφτηκα να το να κάνω έτσι, δεν πιστεύω ότι έχει και μεγάλη σημασία βέβαια, γι' αυτό ρώτησα για απόψεις. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από k_onstantinos 2
paylidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_onstantinos είπε Καλησπέρα, άλλος ένας που έφτασε στο τέλος της διαδρομής μέσα από αυτό το θέμα. Θα σταματήσω να ρωτάω εδώ και στο άλλο θέμα με τα μεταχειρισμένα τουλάχιστον μέχρι να πρέπει να αλλάξει και η γυναίκα μου Έκλεισα τελικά το Skoda Karoq. Έκδοση Ambition + exclusive pack, 1,5 κυβικά 150 άλογα, ετοιμοπαράδοτο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ειδική μνεία στον @paylidis ο οποίος ανέλαβε μέσω DM και κυριολεκτικά την πήγαμε χέρι χέρι τη διαπραγμάτευση με πολύ καλό αποτέλεσμα και πολλά έξτρα. Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όπως είπα το αμάξι είναι ετοιμοπαράδοτο και την άλλη εβδομάδα μπορώ να παραλάβω. Τους είπα να παραλάβω Ιανουάριο για να γραφτεί το αμάξι του '22, απόψεις; Με το καλό! Για εμένα έκανες εξαιρετική αγορά… Ta skoda είναι για εμένα τοπ vfm Ειλικρινά ώρες ώρες σκεφτομαι εκεινο το kodiaq με τα δέρματα μέσα full extra που μου το έδιναν (τότε) στα 25.500 με ένα σκασμό δωρα, κ λέω με τύφλωσε η ομορφιά του Audi… οσον αφορά την παράδοση, για εμένα παρτο να το χαρείς από τώρα εάν δεν έχεις θέμα με τα έξτρα τέλη…! Αντέχεις να περιμένεις ένα μήνα έξτρα; Στη μεταπώληση δε θα αλλάξει κάτι ιδιαίτερο ! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από paylidis 3
tsofras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, k_onstantinos είπε Σε ευχαριστώ! 'Οχι, τα τέλη δεν είναι σοβαρό κόστος. Για να βγει στην άδεια ότι ταξινομήθηκε το '22 αντί το '21, κυρίως σε περίπτωση μεταπώλησης. Κάποιος μου το είχε αναφέρει και σκέφτηκα να το να κάνω έτσι, δεν πιστεύω ότι έχει και μεγάλη σημασία βέβαια, γι' αυτό ρώτησα για απόψεις. Άντε με το καλό μου άρεσε και εμένα πολύ το Karoq , χώροι , άνεση , εργονομία μπόμπα είναι Πάρτο τώρα ρε μαν και αν έρθει η στιγμή να το δώσεις το βάζεις 01/01/2022 και γράφει ότι είναι τέλη 21. Κλαιν αν είναι να το αγοράσει κάποιος με το καλό και το έχεις τζιτζι σιγά μην κοιτάξει τις 2 εβδομάδες 5
smyrali Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 22/11/2021 στις 4:08 ΜΜ, k_onstantinos είπε Καλησπέρα, άλλος ένας που έφτασε στο τέλος της διαδρομής μέσα από αυτό το θέμα. Θα σταματήσω να ρωτάω εδώ και στο άλλο θέμα με τα μεταχειρισμένα τουλάχιστον μέχρι να πρέπει να αλλάξει και η γυναίκα μου Έκλεισα τελικά το Skoda Karoq. Έκδοση Ambition + exclusive pack, 1,5 κυβικά 150 άλογα, ετοιμοπαράδοτο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ειδική μνεία στον @paylidis ο οποίος ανέλαβε μέσω DM και κυριολεκτικά την πήγαμε χέρι χέρι τη διαπραγμάτευση με πολύ καλό αποτέλεσμα και πολλά έξτρα. Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όπως είπα το αμάξι είναι ετοιμοπαράδοτο και την άλλη εβδομάδα μπορώ να παραλάβω. Τους είπα να παραλάβω Ιανουάριο για να γραφτεί το αμάξι του '22, απόψεις; Καλορίζικο, έχεις κάνει εξαιρετική επιλογή! Δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα, τα Skoda είναι τα πιο τίμια αυτοκίνητα του group VW και σου μιλάω ως κάτοχος δύο Seat. 3
paylidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θελω να σας μεταφέρω μερικές εντυπώσεις απο το Q2 1.6 diesel (δε κυκλοφορει πλεον δυστυχως) που εχω σαν αντικαταστασης γιατι πηγα το δικο μου για μια δουλεια στην αντιπροσωπεία. Αυτο που μου εδωσαν εχει ουτε 20000 χλμ και ειναι τέλος του 2016 Ο κινητηρας δε βαζει φωτιά αλλα ειναι αξιοπρεπης και αρκετά οικονομικός, η ροπη του σε 2α και 3η δε παιζεται. Ειλικρινα ειναι κριμα που καταργηθηκε... Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι κατωτερη των Skoda κατα την ταπεινη μου άποψη, το Infotainment για γέλια (ειχε δικιο καποιος που τα εγραφε-ειναι τελειως αβολο-μου εσπασε τα νευρα) Πολλα εως παρα πολλα εσωτερικα τριξιματα, ευελπιστω ότι δε θα φτάσει και το δικο μου σε αυτο το σημειο μετα απο 4 χρονια Ευτυχως που δε το πήρα, ειναι πολυ μικρό για εμενα (μου δινει την αισθηση οτι ειναι πιο στριμοκωλο απο το καμικ μαλιστα) Πολυ ωραίο πάτημα και συμπεριφορά στο δρόμο Overall, το θεωρώ πολυ καλη επιλογή στα 21000 που ζήταγε (τιμή στα όρια κλοπης) πριν αλλαξει μοντέλο, αλλα σιγουρα έχει ελλειψεις, που ελπιζω οτι καλυφθηκαν στο facelift ΥΓ.: είχα οδηγησει το χιλιαρι βενζίνη business συν τα 3 c που βάζουν με ένα χιλιάρικο οι αντιπρόσωποι (cruise camera CarPlay) στο παρελθόν σε εκδοση με καλυτερο εξοπλισμο-δε μου έδωσε τόσο κακή εντύπωση, μάλλον δεν ήταν τόσο ταλαιπωρημένο overall conclusion αν θες να λες ότι έχεις premium με εξοπλισμό της προηγούμενης δεκαετίας παίρνεις αυτή τη βασική έκδοση - ίσως με 2-3 βελτιώσεις που είπα παραπάνω να στρώνει (κ πάλι ίσα που πιάνει το αποδεκτό όριο για τα δικα μου γουστα) αλλά ως έχει δε στέκει για premium Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από paylidis 1
koeltzakoatl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Αναμονή τέλος (~6 μήνες) και παρέλαβα νωρίτερα σήμερα το Volvo XC40 T4 recharge plug-in hybrid. Δεν μπορώ να πω εντυπώσεις καθώς κάτι η αναμονή, κάτι η χαρά του οδηγώ καινούργιο αυτοκίνητο και τα λίγα (<30) χλμ που έχω κάνει μου έχουν αφήσει ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! θα επανέλθω με αναλυτικό review και οπτικοακουστικό υλικό 24
tsofras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Αναμονή τέλος (~6 μήνες) και παρέλαβα νωρίτερα σήμερα το Volvo XC40 T4 recharge plug-in hybrid. Δεν μπορώ να πω εντυπώσεις καθώς κάτι η αναμονή, κάτι η χαρά του οδηγώ καινούργιο αυτοκίνητο και τα λίγα (<30) χλμ που έχω κάνει μου έχουν αφήσει ένα τεράστιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! θα επανέλθω με αναλυτικό review και οπτικοακουστικό υλικό Καλορίζικος μαν και καλοτάξιδος Φτου φτου Περιμένουμε και τα υπόλοιπα 1
aris_rom Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Καλοτάξιδο φίλε το κουκλί και ασφαλή χιλιόμετρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις