Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε

Μ' αρέσει η άπλα του Karoq,  αν και είναι λίγο μεγάλο για πόλη θεωρώ και είμαστε 2 άτομα ακόμα :)
Σε αυτά τα λεφτά μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή, με έχει προβληματίσει είναι η αλήθεια.

Στη Skoda Μακρής, στη Νέα Ιωνία. Δεν έπαιρνε και για πολλές διαπραγματεύσεις,  όχι ότι το κούρασα. Επειδή έχει πολύ λίγα αυτοκίνητα διαθέσιμα "άμεσα" δεν νομίζω ότι θα κάνουν κάτι σοβαρό. Μου δίνουν μια έκπτωση 200-300€ ανάλογα το μοντέλο και δώρο συναγερμό ή αισθητήρες παρκαρίσματος.

Ελα πμ να σε στειλω καπου...

Παρε το καροκ... καλυτερα να εχεις απλα παρα να μη χωράς... σημερα ειστε 2 αυριο μπορει να ειστε 3 ή 4, θα ψαχνεις παλι για αμαξι;; ;) 

• Like 1
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, k_onstantinos είπε

Μ' αρέσει η άπλα του Karoq,  αν και είναι λίγο μεγάλο για πόλη θεωρώ και είμαστε 2 άτομα ακόμα :)
Σε αυτά τα λεφτά μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή, με έχει προβληματίσει είναι η αλήθεια.

Στη Skoda Μακρής, στη Νέα Ιωνία. Δεν έπαιρνε και για πολλές διαπραγματεύσεις,  όχι ότι το κούρασα. Επειδή έχει πολύ λίγα αυτοκίνητα διαθέσιμα "άμεσα" δεν νομίζω ότι θα κάνουν κάτι σοβαρό. Μου δίνουν μια έκπτωση 200-300€ ανάλογα το μοντέλο και δώρο συναγερμό ή αισθητήρες παρκαρίσματος.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις το Karοq που είναι πλατφόρμα Leon/Golf/Octavia, εν αντιθέσει με το Kamiq που είναι στην αντίστοιχη Ibiza\Polo\Fabia (new) με ότι αυτό συνεπάγεται...Οι διαφορές στις κατηγορίες δεν αφορουν μόνο τις διαστάσεις. Μόνο από άποψη οικονομίας θα δεχτώ ότι το Kamiq είναι ίσως καλύτερο αλλά και αυτό σηκώνει κουβέντα αν έχουν παρόμοια βάρη.

Δεν θα χρειαστείς να αλλάξεις αυτοκίνητο όταν κάνεις οικογένεια πάνως με το karoq.

Επίσης έχε κατα νου ότι 30/11 παρουσιάζεται το f/l Karoq αν δεν σε νοιάζει να κυκλοφορείς με το "παλιό" μοντέλο: https://www.motor1.com/news/547906/2022-skoda-karoq-facelift-teasers/

Περιθώριο για μεγαλύτερη έκπτωση έχουν καθώς είναι στοκ μοντέλου που σταμάτησε παραγωγή, ζήτα δώρο και μεταλλικό και το android auto/carplay αν δεν ειναι ενεργοποιημενα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αλλαζει μοντελο τοτε χτυπα τον αλυπητα, σκεψου οτι οταν εψαχνα για εμενα (Μαιο-Ιουνιο του 2020) το karoq ambition 1.5 manual ειχε 22050 (δε θυμαμαι αν ήταν με απλό ή μεταλλικο χρώμα)...

7 λεπτά πριν, smyrali είπε

Περιθώριο για μεγαλύτερη έκπτωση έχουν καθώς είναι στοκ μοντέλου που σταμάτησε παραγωγή, ζήτα δώρο και μεταλλικό και το android auto/carplay αν δεν ειναι ενεργοποιημενα.

στην ambition και πανω ειναι μεσα το smartlink σε όλα τα skoda.

Το μεταλλικο επισης ειναι φθηνό στη Skoda ~300€

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Ναι, ξέρω για το facelift, μου το είπαν και μου είπαν ότι σίγουρα θα έχει παραπάνω από 25Κ, από 26,5 και ανεβαίνουμε και χρόνο αναμονής...

Το "πρόβλημα" είναι ότι υπάρχει 1 τελευταίο Karoq στην έκδοση executive, το οποίο το έχω κρατημένο μέχρις τις 3 σήμερα.
Γιατί να δώσουν καλύτερη τιμή; Σίγουρα θα φύγει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, k_onstantinos είπε

Ναι, ξέρω για το facelift, μου το είπαν και μου είπαν ότι σίγουρα θα έχει παραπάνω από 25Κ, από 26,5 και ανεβαίνουμε και χρόνο αναμονής...

Το "πρόβλημα" είναι ότι υπάρχει 1 τελευταίο Karoq στην έκδοση executive, το οποίο το έχω κρατημένο μέχρις τις 3 σήμερα.

θα δωσουν.... το θεμα δεν ειναι μονο να φυγει το αυτοκινητο αλλα να κλεισει η πωληση και να πιασουν ποσοστά (αρα κ bonus) και να σε πιασουν κ πελατη για τα σερβις (εκει ειναι το αρμεγμα)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_onstantinos είπε

τι εξοπλισμό έχει αυτή η έκδοση; είναι πλουσιότερη από Ambition; αν λένε αλήθεια(;) ότι είναι τελευταίο κομμάτι δύσκολα θα κάνουν αλλη έκπτωση. Τι να πώ, εγώ θα το έκλεινα αν ήταν πλούσια έκδοση. Σε Ατέκα 1,5 που είναι ήδη το f/l μοντέλο έχεις πόσο έχει; ο Μακρής έχει και Seat στην Κηφησίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, smyrali είπε

τι εξοπλισμό έχει αυτή η έκδοση; είναι πλουσιότερη από Ambition; αν λένε αλήθεια(;) ότι είναι τελευταίο κομμάτι δύσκολα θα κάνουν αλλη έκπτωση. Τι να πώ, εγώ θα το έκλεινα αν ήταν πλούσια έκδοση. Σε Ατέκα 1,5 που είναι ήδη το f/l μοντέλο έχεις πόσο έχει; ο Μακρής έχει και Seat στην Κηφησίας. 

Η έκδοση Ambition + το πακέτο exclusive

Επεξ/σία από k_onstantinos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση σχετικά με ζάντες, μιας και δεν το κατέχω το θέμα:

Σε 15αρες ζάντες με λάστιχα (R15) από τη μαμά, μπορείς να βάλεις λάστιχα R16 ή οι εκάστοτε ίντσες της ζάντας σε δεσμεύουν ως προς το μέγεθος του ελαστικού?

Επίσης, ερώτηση 2: Tι είναι προτιμότερο?

16αρα ζάντα αλουμινίου με τιμόνι και λεβιέ από ουρεθάνη, χωρίς ηλεκτρικά πίσω παράθυρα ή 15αρα ζάντα αλουμινίου με τιμόνι και λεβιέ δερμάτινο, με ηλεκτρικά πίσω παράθυρα?

Τι θα προτιμούσατε εσείς σαν εξοπλισμό? (Η τελική τιμή βγαίνει η ίδια)

Επεξ/σία από sxetikos13
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε

Σε 15αρες ζάντες με λάστιχα (R15) από τη μαμά, μπορείς να βάλεις λάστιχα R16 ή οι εκάστοτε ίντσες της ζάντας σε δεσμεύουν ως προς το μέγεθος του ελαστικού?

16αρα ζάντα αλουμινίου με τιμόνι και λεβιέ από ουρεθάνη, χωρίς ηλεκτρικά πίσω παράθυρα ή 15αρα ζάντα αλουμινίου με τιμόνι και λεβιέ δερμάτινο, με ηλεκτρικά πίσω παράθυρα?

Σε 15αρες μπαινει μονο 15αρι λαστιχο 

στο δευτερο σου ερωτημα θα προτιμουσα τη Β περιπτωση, ζαντολαστιχα αλλαζεις ευκολα, πισω ηλεκτρικα δε μπαινουν ευκολα (συν δερματινο τιμονι κλπ)... κ δε νοειται να μπαινει 2022 και να μιλαμε για παραθυρα με μανιβελα, δεν ειμαστε στη καμπουλ

• Like 5
Δημοσ.
Στις 18/11/2021 στις 1:46 ΜΜ, sxetikos13 είπε

18άρα ζάντα :D 

Jokes aside, προφανώς το Β

Δημοσ.
14 hours ago, kaizer13 said:

έχετε ακούσει αν θα έχουν προσφορές οι αντιπροσωποίες(Peugeot/Hyundai/κτλπ) φέτος ενόψη black Friday?

Αν εννοείς για stock έτοιμα για εκτελωνισμό, καλή τύχη. Πολύ λίγα κομάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμος ο configurator για το Fiesta στη Γερμανία.

https://www.ford.de/kaufberatung/kaufen/bp/ice

Νομίζω ότι στις απλές εκδόσεις δε βλέπεται το αμάξι.

Δύο νέα χρώματα + το πράσινο του ST εντόπισα.

Από την άλλη, σιγή ασυρμάτου από εισαγωγική/ αντιπροσώπους εδώ

Επεξ/σία από majnun
Δημοσ.
21 ώρες πριν, gmts είπε

Αν εννοείς για stock έτοιμα για εκτελωνισμό, καλή τύχη. Πολύ λίγα κομάτια.

Καλημέρα,
όχι για stock ετοιμα, για παραγγελίες με αναμονή λεω
Μου φαίνεται περίεργο που δεν εχουν βγάλει ακόμα κατι

• Δημιουργία νέου...