Dpan.9 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε φάση αγοράς αυτοκινήτου γιατί στυο γιαρις του 2003 που έχω τώρα μετα βίας χωράμε με το μωρό. Μου αρέσουν πολύ το corolla, kamiq, peugeot 308. Νομίζω είναι αυτοκίνητα που με καλύπτουν. Γενικώς θέλω αμάξι για σίγουρα 10ετία, αξιόπιστο που να είναι οικονομικό σε καταναλώσεις γιατί κάνω αρκετά χιλιόμετρα εντός πόλης λόγω δουλειάς. Τί πιστεύετε; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο. Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για SUV
terry308 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dpan.9 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε φάση αγοράς αυτοκινήτου γιατί στυο γιαρις του 2003 που έχω τώρα μετα βίας χωράμε με το μωρό. Μου αρέσουν πολύ το corolla, kamiq, peugeot 308. Νομίζω είναι αυτοκίνητα που με καλύπτουν. Γενικώς θέλω αμάξι για σίγουρα 10ετία, αξιόπιστο που να είναι οικονομικό σε καταναλώσεις γιατί κάνω αρκετά χιλιόμετρα εντός πόλης λόγω δουλειάς. Τί πιστεύετε; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο. Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για SUV Kamiq gtec (φυσικό αέριο εφόσον ζεις σε πόλη με πρατήριο-πρατήρια φ. α. - όχι υγραέριου-) ή το vfm Scala gtec Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από terry308
Dpan.9 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Το kamiq το ψήνω αν και με χαλάει ιδιαίτερα το μικρό πορτ παγαζ λόγω αερίου. Το δε scala το πρότεινα στη γυναίκα, το κοιτάει και μου λέει εγώ σε αυτή τη νεκροφόρα δεν μπαίνω χαχαχα
Zan_gachette Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Το θέμα με το πορτμπαγκάζ στα cng με αποτρέπει και εμένα να τα κοιτάξω σοβαρά. 1
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dpan.9 είπε Το kamiq το ψήνω αν και με χαλάει ιδιαίτερα το μικρό πορτ παγαζ λόγω αερίου. Το δε scala το πρότεινα στη γυναίκα, το κοιτάει και μου λέει εγώ σε αυτή τη νεκροφόρα δεν μπαίνω χαχαχα 45 λεπτά πριν, Zan_gachette είπε Το θέμα με το πορτμπαγκάζ στα cng με αποτρέπει και εμένα να τα κοιτάξω σοβαρά. Ένα δίκιο το έχετε.... αλλά δεν είναι τόσο αποτρεπτικό εάν μιλάμε πχ για ένα παιδί... ενδεικτικα Εχθές αγορασα ένα φούρνο μικροκυμάτων εντοιχιζομενο μεγάλο σε μεγεθος κ το κουτί δε χώραγε στο υψοσ Όποτε έπρεπε να βγάλω την καπέλιερα... αλλα ρίχνοντας τα καθίσματα και βγάζοντας την καπελιερα έχω κουβαλήσει τραπεζι 4 καρέκλες μεγάλες αποσυναρμολογημενες 2 βαλίτσες ένα ψυγειακι φελιζόλ και 8 κιβώτια με μεγάλα μπουκάλια μπυρα (και χώραγε και λίγα ακόμα πράγματα. Δε χάνεις και τόσο πολύ από τις φιάλες, το σύγκρινα με αντίστοιχο βενζίνης και έχεις απλά 12-13 πόντους βάθος στο πορτ μπαγκαζ (θα μου πεις αυτό είναι +60-70 λίτρα αλλά οκ) Ότι χρειάζεστε για το καμικ ρωτάτε ελεύθερα! οσο για το σκαλα όλες οι γυναίκες το ίδιο λένε (καραβαν και νεκροφόρα) 😂😂😂 Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από paylidis 1
Dpan.9 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει ακόμη να τα δω και να κάνω τεστ ντράιβ. Θέλω γενικώς να αποφύγω τη λύση της μπαγκαζιέρας. Ιδανικά θέλω να έχω ένα καρότσι μέσα και να χωράει και κάτι άλλο. Στο Γιάρις χωράει μόνο καρότσι και τίποτα άλλο χαχα Ο άλλος μου μόνος ενδοιασμός είναι η μικρή αυτονομία σε συνδυασμό ότι περνώντας έξω από το πρατήριο αερίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη βλέπω αρκετά μεγάλες ουρές... Παρόλα αυτά μου αρέσει πάρα πολυ΄σαν αυτοκίνητο και οι χώροι του μέσα είναι ιδανικοί νομίζω.. Σου έχει βγάλει κάτι το διάστημα που το οδηγάς φίλε; Διαβάζω κάτι για περίεργα τριξίματα ισχύουν; Τέλος ο κινητήρας είναι επαρκής γι αυτό το σκαρί;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, Dpan.9 είπε Καλησπέρα παιδιά. Είμαι σε φάση αγοράς αυτοκινήτου γιατί στυο γιαρις του 2003 που έχω τώρα μετα βίας χωράμε με το μωρό. Μου αρέσουν πολύ το corolla, kamiq, peugeot 308. Νομίζω είναι αυτοκίνητα που με καλύπτουν. Γενικώς θέλω αμάξι για σίγουρα 10ετία, αξιόπιστο που να είναι οικονομικό σε καταναλώσεις γιατί κάνω αρκετά χιλιόμετρα εντός πόλης λόγω δουλειάς. Τί πιστεύετε; Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο. Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για SUV Λοιπόν θα σου πω για τα δύο πρώτα που τα παζάρεψα αμφότερα. Θα γράψω συν και πλην για ένα μπάτζετ ~19.000 Corolla 1.2/116 + Κινητήρας βενζίνης, ωραίος, ελαστικός, ροπάτος. Κιβώτιο Ποιότητα εσωτερικού Σύντομη παράδοση Οδηγική συμπεριφορά (παρότι είμαι του γκρουπ, μου άρεσε πολύ πως πήγαινε) - Χώροι για οικογένεια Δυσκοιλιότητα να κάνουν εκπτώσεις Απουσία ετοιμοπαράδοτων βενζινοκίνητων "Ακαμψία" σε θέματα εκδόσεων-εξοπλισμού. Είναι η λογική της Toyota αυτό. Το εργοστάσιο βγάζει 4 εκδόσεις και δε βάζει τίποτα έξτρα. Τα έξτρα είναι λίγα, συνήθως ακριβά και μπαίνουν πάντα στην Ελλάδα. Οπότε αν δε σου αρέσει κάτι στον εξοπλισμό της μιας έκδοσης θα πάρεις την επόμενη γιατί δε μπορείς να βάλεις αυτό που λείπει. Kamiq 1.0/110 + Τεράστιο εσωτερικό. Σε αμάξι του price range δύσκολα θα βρεις κάτι μεγαλύτερο Πλουσιος εξοπλισμός Πολλά ετοιμοπαράδοτα (βέβαια με τον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης και μόνο) Πιο βολική για σκόντο/δώρα Άνετο-μαλακό στο δρόμο - Για μένα το μοτέρ, φορτωμένο πιστεύω θα κρεμάει, αν πας στο 1.5 αλλάζει η φάση προφανώς Αν θες κάτι έξτρα, πας για παραγγελία με παράδοση τέλος Σεπτέμβρη το νωρίτερο Τα χρηματοδοτικά της VW Bank ειναι οριακά τοκογλυφία Είναι πολύ χαμηλό για SUV, ακόμα και για αυτή την κατηγορία. Εμένα που μου αρέσουν τα χαμηλά αυτοκίνητα μου άρεσε, αλλά δε σου δίνει την αίσθηση ούτε του Crossover, που στη δίνει π.χ. το T-Cross. Τελικά έκλεισα το Corolla 😎 Επίσης αν δε κάνεις άπειρα αστικά χιλιόμετρα, μη συζητήσεις το Hybrid το Κορόλλα γιατί είναι απελπιστικά αργό και αμα πατήσεις γκάζι μουγκρίζει, πατινάρει (έτσι σου φαίνεται) και μετά παίρνει γκάζι 3
paylidis Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Dpan.9 είπε Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πάει ακόμη να τα δω και να κάνω τεστ ντράιβ. Θέλω γενικώς να αποφύγω τη λύση της μπαγκαζιέρας. Ιδανικά θέλω να έχω ένα καρότσι μέσα και να χωράει και κάτι άλλο. Στο Γιάρις χωράει μόνο καρότσι και τίποτα άλλο χαχα Ο άλλος μου μόνος ενδοιασμός είναι η μικρή αυτονομία σε συνδυασμό ότι περνώντας έξω από το πρατήριο αερίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη βλέπω αρκετά μεγάλες ουρές... Παρόλα αυτά μου αρέσει πάρα πολυ΄σαν αυτοκίνητο και οι χώροι του μέσα είναι ιδανικοί νομίζω.. Σου έχει βγάλει κάτι το διάστημα που το οδηγάς φίλε; Διαβάζω κάτι για περίεργα τριξίματα ισχύουν; Τέλος ο κινητήρας είναι επαρκής γι αυτό το σκαρί; Χώρας κ καρότσι κ βαλίτσα μεγάλη ή δυο μικρές άνετα... απο αυτονομία τα 280 χλμ εντός πολης τα βγάζει άνετα. Με λίγο οικονομία πάει 330-340 και κάποια τέρατα οικονομίας έχουν ξεπεράσει τα 400 (μιλάμε μόνο με αέριο) δεν έχει κανένα θέμα με τριξίματα κλπ κ σε πληροφορώ του έχω πιει το αίμα, κοντεύουμε τις 8000 χλμ σε 5 μήνες... ο κινητήρας είναι ικανοποιητικός και στην πόλη κ σε ταξίδι (δε με έχει προδοσει πχ σε προσπέραση κλπ) 1
Dpan.9 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Λοιπόν θα σου πω για τα δύο πρώτα που τα παζάρεψα αμφότερα. Θα γράψω συν και πλην για ένα μπάτζετ ~19.000 Corolla 1.2/116 + Κινητήρας βενζίνης, ωραίος, ελαστικός, ροπάτος. Κιβώτιο Ποιότητα εσωτερικού Σύντομη παράδοση Οδηγική συμπεριφορά (παρότι είμαι του γκρουπ, μου άρεσε πολύ πως πήγαινε) - Χώροι για οικογένεια Δυσκοιλιότητα να κάνουν εκπτώσεις Απουσία ετοιμοπαράδοτων βενζινοκίνητων "Ακαμψία" σε θέματα εκδόσεων-εξοπλισμού. Είναι η λογική της Toyota αυτό. Το εργοστάσιο βγάζει 4 εκδόσεις και δε βάζει τίποτα έξτρα. Τα έξτρα είναι λίγα, συνήθως ακριβά και μπαίνουν πάντα στην Ελλάδα. Οπότε αν δε σου αρέσει κάτι στον εξοπλισμό της μιας έκδοσης θα πάρεις την επόμενη γιατί δε μπορείς να βάλεις αυτό που λείπει. Kamiq 1.0/110 + Τεράστιο εσωτερικό. Σε αμάξι του price range δύσκολα θα βρεις κάτι μεγαλύτερο Πλουσιος εξοπλισμός Πολλά ετοιμοπαράδοτα (βέβαια με τον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης και μόνο) Πιο βολική για σκόντο/δώρα Άνετο-μαλακό στο δρόμο - Για μένα το μοτέρ, φορτωμένο πιστεύω θα κρεμάει, αν πας στο 1.5 αλλάζει η φάση προφανώς Αν θες κάτι έξτρα, πας για παραγγελία με παράδοση τέλος Σεπτέμβρη το νωρίτερο Τα χρηματοδοτικά της VW Bank ειναι οριακά τοκογλυφία Είναι πολύ χαμηλό για SUV, ακόμα και για αυτή την κατηγορία. Εμένα που μου αρέσουν τα χαμηλά αυτοκίνητα μου άρεσε, αλλά δε σου δίνει την αίσθηση ούτε του Crossover, που στη δίνει π.χ. το T-Cross. Τελικά έκλεισα το Corolla 😎 Επίσης αν δε κάνεις άπειρα αστικά χιλιόμετρα, μη συζητήσεις το Hybrid το Κορόλλα γιατί είναι απελπιστικά αργό και αμα πατήσεις γκάζι μουγκρίζει, πατινάρει (έτσι σου φαίνεται) και μετά παίρνει γκάζι Φίλε ήσουν πολύ περιγραφικός ευχαριστώ! Βασικά επειδή ακριβώς κάνω το 90% των χιλιομέτρων μου στην πόλη σκεφτόμουνα το υβριδικό κορόλλα ή αντίστοιχα το καμίκ με αέριο γιατί με ενδιαφέρει αρκετά η οικονομία στο κάυσιμο. 3 ώρες πριν, paylidis είπε Χώρας κ καρότσι κ βαλίτσα μεγάλη ή δυο μικρές άνετα... απο αυτονομία τα 280 χλμ εντός πολης τα βγάζει άνετα. Με λίγο οικονομία πάει 330-340 και κάποια τέρατα οικονομίας έχουν ξεπεράσει τα 400 (μιλάμε μόνο με αέριο) δεν έχει κανένα θέμα με τριξίματα κλπ κ σε πληροφορώ του έχω πιει το αίμα, κοντεύουμε τις 8000 χλμ σε 5 μήνες... ο κινητήρας είναι ικανοποιητικός και στην πόλη κ σε ταξίδι (δε με έχει προδοσει πχ σε προσπέραση κλπ) Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Το επόμενο στάδιο είναι να τα οδηγήσω!! 2
gxyp Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Την Παρασκευή με πήρε ο πωλητής της Seat εδώ στο Ηράκλειο να περάσω γιατί έχουν βγάλει σε προσφορά ένα Ibiza. Να μην τα πολυλογώ, μου έδινε ένα εκθεσιακό μαύρο Ibiza 115hp optimum με 16' ζάντα, και κάμερα οπισθοπορείας στα 15.800€ με επιτόκιο 7,9. Με έβαλε στην πρίζα να το ψάξω πάλι και λέω να αρχίσω τα τηλέφωνα στις αντιπροσωπείες.. Τον ρώτησα πότε περιμένουν το καινούργιο και μου είπε μάλλον για Σεπτέμβριο με την τιμή να ανεβαίνει 1500-2000 από το τωρινό μοντέλο..
tsofras Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, gxyp είπε Την Παρασκευή με πήρε ο πωλητής της Seat εδώ στο Ηράκλειο να περάσω γιατί έχουν βγάλει σε προσφορά ένα Ibiza. Να μην τα πολυλογώ, μου έδινε ένα εκθεσιακό μαύρο Ibiza 115hp optimum με 16' ζάντα, και κάμερα οπισθοπορείας στα 15.800€ με επιτόκιο 7,9. Με έβαλε στην πρίζα να το ψάξω πάλι και λέω να αρχίσω τα τηλέφωνα στις αντιπροσωπείες.. Τον ρώτησα πότε περιμένουν το καινούργιο και μου είπε μάλλον για Σεπτέμβριο με την τιμή να ανεβαίνει 1500-2000 από το τωρινό μοντέλο.. Πολλά είναι 16500 με το κλειδί στο χέρι και επιτόκιο 3.9 το είχα πάρει εγώ το FR 1
gxyp Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Πολλά είναι 16500 με το κλειδί στο χέρι και επιτόκιο 3.9 το είχα πάρει εγώ το FR Γενικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο αντιπρόσωπος εδώ είναι ακριβός. Πήρα σε άλλον αντιπρόσωπο και μου έδωσε αν θυμάμαι καλά προσφορά για το FR στα 17κ με 4,3 επιτόκιο.. Ο δικός σου ποιος είναι να του στείλω να ζητήσω προσφορά;
paylidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, gxyp είπε Την Παρασκευή με πήρε ο πωλητής της Seat εδώ στο Ηράκλειο να περάσω γιατί έχουν βγάλει σε προσφορά ένα Ibiza. Να μην τα πολυλογώ, μου έδινε ένα εκθεσιακό μαύρο Ibiza 115hp optimum με 16' ζάντα, και κάμερα οπισθοπορείας στα 15.800€ με επιτόκιο 7,9. Με έβαλε στην πρίζα να το ψάξω πάλι και λέω να αρχίσω τα τηλέφωνα στις αντιπροσωπείες.. Τον ρώτησα πότε περιμένουν το καινούργιο και μου είπε μάλλον για Σεπτέμβριο με την τιμή να ανεβαίνει 1500-2000 από το τωρινό μοντέλο.. παρα πολλα, ειδικα για μοντέλο που σε 3 μήνες θα ειναι "παλιο"... για εμενα περιμενε κάποιο Launch pack 3
tsofras Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, gxyp είπε Γενικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο αντιπρόσωπος εδώ είναι ακριβός. Πήρα σε άλλον αντιπρόσωπο και μου έδωσε αν θυμάμαι καλά προσφορά για το FR στα 17κ με 4,3 επιτόκιο.. Ο δικός σου ποιος είναι να του στείλω να ζητήσω προσφορά; Seat Αργυρούπολης αν θες τηλέφωνο να σου πώ με ποιον να μιλήσεις στείλε π.μ. Αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις το καινούριο , είναι κλάσεις ανώτερο το εσωτερικό (αν είναι σαν του Leon) 3
terry308 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, gxyp είπε Την Παρασκευή με πήρε ο πωλητής της Seat εδώ στο Ηράκλειο να περάσω γιατί έχουν βγάλει σε προσφορά ένα Ibiza. Αντί - προσφορά Συμφωνώ με Γιώργο και Θωμά, δεν αξίζει Το επιτόκιο είναι βάσει του χρηματοδότικου προγράμματος... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από terry308 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις