Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Ανάλογα την αεροτομή , αν είναι κανα γαιδούρι και θέλει και τρύπες απο μέσα καλύτερα να το αφήσει. Αν είναι καμία διακριτική τότε τι κίνδυνος να υπάρχει ?

Αν κατάλαβα καλά είναι μια μικρή της μαμάς εταιρείας (τοyota) και θέλει 2 βίδες κάθετες όχι οριζόντιες μιας και σε φώτο που μου έδειξε έχει δύο κουτάκια  δεξιά και αριστερά από το μέσον της αεροτομής όπου μάλλον μπαίνουν οι βίδες (??)

Δεν έχω ασχοληθεί (ακόμα) με το άθλημα αλλά λίγο που το παρατήρησα έτσι υπέθεσα. 

Αν γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο... 

(Είναι για το προηγούμενο yaris η αεροτομή, που τα φώτα απλώνονται και στην πόρτα του πορτ-μπαγκαζ)

Επεξ/σία από sxetikos13
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Ανάλογα την αεροτομή , αν είναι κανα γαιδούρι και θέλει και τρύπες απο μέσα καλύτερα να το αφήσει. Αν είναι καμία διακριτική τότε τι κίνδυνος να υπάρχει ?

Τούμπανο @Yiorgos_7 

Που είσαι εσύ έλλειπες ταξίδι ?

Να σου πω την σκέφτομαι και εγώ περισσότερο επειδή έχω τα γατιά που ανεβαίνουν επάνω μην κάνουν καμία ζημιά στο χρώμα

Σε ταξιδι ειμαι.

Εγω δεν θα εκανο κεραμικη.τζαμπα λεφτα ειναι.Μια καλη κεραμικη κοστιζει απο 800 και επανω.

Επεξ/σία από tsofras
τριπλό post για αυτό το έκανα edit :)
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Σε ταξιδι ειμαι.

Εγω δεν θα εκανο κεραμικη.τζαμπα λεφτα ειναι.Μια καλη κεραμικη κοστιζει απο 800 και επανω.

Τσάμπα λέφτα δεν είναι , απλά είναι κουβάς χωρίς πάτο ,κάθε τρεις και λίγο συντήρηση και ανανέωση πέρα την ταλαιπώρια να τρέχεις στον detailer.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδια , μου είχατε πει να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες μετα την κεραμεική ,έβαλα και μία απο το εσωτερικό.

255511448_10165781609715607_6190761089504196848_n.jpg

255972442_10165781609825607_6504721041781900026_n.jpg

255658284_10165781608595607_8917530207580524401_n.jpg

255054048_4736306493086093_3462686176532301705_n.jpg

• Like 19
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mp123 είπε

Σε ταξιδι ειμαι.

ισχυει..και εγω που ενδιαφερθηκα για σωστη νανοκεραμικη, καπου 1,200 πηγαινε για ολο το αμαξι..3στρωσεις και 10χρονια εγγυηση

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κύριοι.

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς έμαθα για μία προσφορά που τρέχει για την 118.

Συγκεκριμένα προσφέρει την 118 sport line με όφελος 11κ και δίνει: 

Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, Σύστημα Πλοήγησης BMW Live Cockpit Professional (βασικός εξοπλισμός), ΒMW Intelligent Personal Assistant (βασικός εξοπλισμός), Μεταλλικό χρώμα, Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, Προβολείς LED, Ζάντες ελαφρού κράματος 17", Αισθητήρας παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (PDC), Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος, Σπορ ή Μ Σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, Σπορ καθίσματα οδηγού & συνοδηγού, Πακέτο φωτισμού & Πακέτο αποθηκευτικών χώρων.

Στα 29,5κ βγαίνει τελική τιμή και παράδοση προς τον Μάρτιο. Το Α3 για αντίστοιχο εξοπλισμό βγαίνει στα 35κ αν και πρέπει να κάνω μία επίσκεψη καθώς από κοντά παίζει άλλη τιμή από ότι ξέρω. 

Μου φαίνεται αρκετά καλή προσφορά για να είμαι ειλικρινής. Δευτέρα-Τρίτη θα πάω για td και στο μεταξύ θα κανονίσω για το Α3. 

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aris_rom είπε

Καλησπέρα κύριοι.

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς έμαθα για μία προσφορά που τρέχει για την 118.

Συγκεκριμένα προσφέρει την 118 sport line με όφελος 11κ και δίνει: 

Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, Σύστημα Πλοήγησης BMW Live Cockpit Professional (βασικός εξοπλισμός), ΒMW Intelligent Personal Assistant (βασικός εξοπλισμός), Μεταλλικό χρώμα, Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός, Προβολείς LED, Ζάντες ελαφρού κράματος 17", Αισθητήρας παρκαρίσματος εμπρός-πίσω (PDC), Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος, Σπορ ή Μ Σπορ δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι, Σπορ καθίσματα οδηγού & συνοδηγού, Πακέτο φωτισμού & Πακέτο αποθηκευτικών χώρων.

Στα 29,5κ βγαίνει τελική τιμή και παράδοση προς τον Μάρτιο. Το Α3 για αντίστοιχο εξοπλισμό βγαίνει στα 35κ αν και πρέπει να κάνω μία επίσκεψη καθώς από κοντά παίζει άλλη τιμή από ότι ξέρω. 

Μου φαίνεται αρκετά καλή προσφορά για να είμαι ειλικρινής. Δευτέρα-Τρίτη θα πάω για td και στο μεταξύ θα κανονίσω για το Α3. 

Μαν εξαιρετικό ακούγεται. Σχεδόν όλα τα έχει. Τώρα πόσο πάει και m packet με ηλιοροφή 😝

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 9/11/2021 στις 3:55 ΜΜ, Yiorgos_7 είπε

Καλησπερα σε ολους,παρελαβα και εγω τελικα εχτες ,μεχρι στιγμης το αμαξι ειναι το κατι αλλο απο οδηγικη συμπεριφορα ,πατημα στο δρομο , ποιοτητα κυλισης.Την παρασκευη που θα το βγαλω εθνικη θα εχω και πιο ολοκληρωμενη αποψη.

255467952_1355015821636374_8520796597355644693_n.jpg

254767409_214888800757839_2734470766384451132_n.jpg

Καλοτάξιδο!!!  Βενζίνη πήρες ή πετρέλαιο ; 

Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς (από καθαρή περιέργεια) να μετρήσεις απόσταση από το έδαφος στην εμπρός μάσκα και κάτω από τη μπροστινή πόρτα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Καλός εξοπλισμός αλλά πολλά μου φαίνονται ρε παιδιά τα σχεδόν 30Κ….

Γιατί ρε μαν?

BMW , αυτόματη με αυτόν τον εξοπλισμό μία χαρα τιμή την βρίσκω

Εδώ το Leon FR 150 σε αυτόματο και αγγίζει τα 28Κ

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 4
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιατί ρε μαν?

BMW , αυτόματη με αυτόν τον εξοπλισμό μία χαρα τιμή την βρίσκω

Εδώ το Leon FR 150 σε αυτόματο και αγγίζει τα 28Κ

Ε μη τα ξαναλέμε τρικύλινδρο, πάτημα επιπέδου φοκους κλπ. Νομίζω το ίδιο κάποιος το είχε πάρει 27-28 σε κάθε περίπτωση που ήταν πιο λογικό νούμερο. 

καλα για το λεον δε το συζητάω εκτός πραγματικότητας..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ε μη τα ξαναλέμε τρικύλινδρο, πάτημα επιπέδου φοκους κλπ. Νομίζω το ίδιο κάποιος το είχε πάρει 27-28 σε κάθε περίπτωση που ήταν πιο λογικό νούμερο. 

καλα για το λεον δε το συζητάω εκτός πραγματικότητας..

28500 είχε αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν ίδιος ακριβώς ο εξοπλισμός

Μαζί σου για το τρικύλινδρο αλλά δεν είναι χιλιάρι και το πάτημα Focus αλλά και σε αυτό μόνο σε χίλια κυβικά πας.

Επειδή πάντα κοιτάμε τις τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό τι άλλες επιλογές υπάρχουν σε hatchback με αντίστοιχη ποιότητα ?

Εφ ' όσον έχουν ανέβει όλα και θες ακόμη και για Hyundai - Kia (λόγω χαμηλότερης ποιότητας τα βάζω μέσα) με αντίστοιχο εξοπλισμό και αυτόματο 25.000+ , εδώ που φτάσαμε εγώ θεωρώ μία χαρά την τιμή του

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

28500 είχε αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν ίδιος ακριβώς ο εξοπλισμός

Μαζί σου για το τρικύλινδρο αλλά δεν είναι χιλιάρι και το πάτημα Focus αλλά και σε αυτό μόνο σε χίλια κυβικά πας.

Επειδή πάντα κοιτάμε τις τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό τι άλλες επιλογές υπάρχουν σε hatchback με αντίστοιχη ποιότητα ?

Εφ ' όσον έχουν ανέβει όλα και θες ακόμη και για Hyundai - Kia (λόγω χαμηλότερης ποιότητας τα βάζω μέσα) με αντίστοιχο εξοπλισμό και αυτόματο 25.000+ , εδώ που φτάσαμε εγώ θεωρώ μία χαρά την τιμή του

Εδώ που φτάσαμε όντως δε ξέρω τι άλλη σοβαρή επιλογή υπάρχει… ίσως οριακα το Α180 αλλά πολύ οριακα για να έχει σοβαρό εξοπλισμό…. Έχεις ένα δίκιο…

Ψιλο-Απογοητευση… 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Καλός εξοπλισμός αλλά πολλά μου φαίνονται ρε παιδιά τα σχεδόν 30Κ….

Κοίτα, οι συγκρίσεις γίνονται σε μια δεδομένη στιγμή με βάση τις τιμές στην αγορά την ίδια δεδομένη στιγμή. 

Σκόντα ,σέατ, κία, χιουντάι, πεύγκεοτ και σιτροέν κλπ ζητάνε 25+ και δε θα δώσεις 29 για Bmw? 

3 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε

@tsofras και @paylidis έχετε και οι 2 δίκιο. Απλά ο @paylidis έχει μείνει μια 5ετια πίσω στις τιμές. 

Χαχαχα

Ο @paylidis έχει συνδέσει το όνομα bmw με 6κύλινδρο και πισωκούνα. Είμαι μαζί του 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...