Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,παρελαβα και εγω τελικα εχτες ,μεχρι στιγμης το αμαξι ειναι το κατι αλλο απο οδηγικη συμπεριφορα ,πατημα στο δρομο , ποιοτητα κυλισης.Την παρασκευη που θα το βγαλω εθνικη θα εχω και πιο ολοκληρωμενη αποψη.

255467952_1355015821636374_8520796597355644693_n.jpg

254767409_214888800757839_2734470766384451132_n.jpg

• Like 17
  • Απαντ. 6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλοταξιδο και απροβληματιστο συνονοματε, περιμενουμε κ εσωτερικες!

πολυ ωραιο το σχεδιο κ το χρώμα...! οι ζαντες με ξενιζουν λιγο αλλα περι ορεξεως.. ;) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

καλοταξιδο και απροβληματιστο συνονοματε, περιμενουμε κ εσωτερικες!

πολυ ωραιο το σχεδιο κ το χρώμα...! οι ζαντες με ξενιζουν λιγο αλλα περι ορεξεως.. ;) 

να σαι καλα ,οταν λες σε ξενιζουν?εμενα με τραβηξαν απο την πρωτη στιγμη,γουστα βεβαια αυτα,εσωτερικες αυριο που θα το παραλαβω ,το εχω στειλει για κεραμεικη

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Yiorgos_7 είπε

να σαι καλα ,οταν λες σε ξενιζουν?εμενα με τραβηξαν απο την πρωτη στιγμη,γουστα βεβαια αυτα,εσωτερικες αυριο που θα το παραλαβω ,το εχω στειλει για κεραμεικη

Αυτό που λες γούστα είναι αυτά. Προσωπικα είμαι πιο του κλασικού, βέβαια το Αμαξι έχει σπορ χαρακτήρα όποτε ίσως πιο κλασικές να χαλούσαν την όψη του!

τη καλύτερη εποχή το πηγές. Κ εγώ θέλω να το στείλω για ένα κερωμα τώρα που δρόσισε…

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Peugeot208 είπε

Καλοτάξιδο!

Εμένα μου αρέσουν οι ζάντες. Μου θυμίζουν χιονονιφάδα.

Η κεραμική πόσο θα σου στοιχίσει;

Παιδιά η κεραμική τι προστασία προσφέρει στο χρώμα? Αξίζει γενικά?

Επίσης, για όποιον έχει ανάλογη εμπειρία... Η τοποθέτηση αεροτομής ενέχει κινδύνους όπως παλαιότερα ή πλέον είναι μια συνήθη διαδικασία? Ενδιαφέρεται συγγενικό πρόσωπο, με ρώτησε και δεν ήξερα να του πω σίγουρα..

Επεξ/σία από sxetikos13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε

Καλησπερα σε ολους,παρελαβα και εγω τελικα εχτες ,μεχρι στιγμης το αμαξι ειναι το κατι αλλο απο οδηγικη συμπεριφορα ,πατημα στο δρομο , ποιοτητα κυλισης.Την παρασκευη που θα το βγαλω εθνικη θα εχω και πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Καλοταξιδο φίλε και να το χαρείς όσο δεν πάει.

Κατά την γνώμη μου από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Από κοντά, όσες φορές το έχω πετύχει στο δρόμο, είναι ακόμη πιο ωραίο και το χαζεύω.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια να ειστε καλα.

Κεραμεικη αναλογα τα γουστα και τα χρονια προστασιας, εγω θα κανω ενος ετους ,δηλαδη ημιεπαγγελματικη για να την δω λιγο και μου παει γυρω στα 110 ευρω.η 5ετης παει κανα 600ρι την οποια και θα κανω του χρονου.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, john1987 είπε

Να έχεις καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Αρκετά εντυπωσιακό φαίνεται.

να εισαι καλα ,που να δεις οδηγικα ποσο απολαυστικο ειναι.

Δημοσ.

To κακο ειναι οτι για τη κεραμικη τρωνε βερνικι... Συν οτι χτυπα ξυλο αν γινει κατι κ χρειαστει να βαψεις το κομματι οι ασφαλιστικες δε καλυπτουν το κοστος αφαιρεσης που ειναι μεγάλο. Τα παραπανω μου τα ειπε ο λαμαρινας της αντιπροσωπείας και μου προτεινε εφοσον θελω να περασω κατι να ειναι ενα απλό κερι, αν θυμαμαι καλα μου ειπε γυρω στα 80.

• Like 4
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Yiorgos_7 είπε

Καλοτάξιδο!! Πάντα με ασφάλεια και άπειρα ευχάριστα χλμ!! 

• Like 1
Δημοσ.

Μην πετατε τα λεφτα σας σε κεραμικές κλπ αηδιες. Αμαξι στον δρόμο είναι, ενα πετραδακι να πεταχτει θα κανει την ζημια. Τι θα σωσει η κεραμικη. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

Παιδιά η κεραμική τι προστασία προσφέρει στο χρώμα? Αξίζει γενικά?

Επίσης, για όποιον έχει ανάλογη εμπειρία... Η τοποθέτηση αεροτομής ενέχει κινδύνους όπως παλαιότερα ή πλέον είναι μια συνήθη διαδικασία? Ενδιαφέρεται συγγενικό πρόσωπο, με ρώτησε και δεν ήξερα να του πω σίγουρα..

Ανάλογα την αεροτομή , αν είναι κανα γαιδούρι και θέλει και τρύπες απο μέσα καλύτερα να το αφήσει. Αν είναι καμία διακριτική τότε τι κίνδυνος να υπάρχει ?

Τούμπανο @Yiorgos_7 να το χαίρεσαι , να μας ανεβάσεις και μία φωτό μετά την κεραμική αν θέλεις

2 ώρες πριν, mp123 είπε

Μην πετατε τα λεφτα σας σε κεραμικές κλπ αηδιες. Αμαξι στον δρόμο είναι, ενα πετραδακι να πεταχτει θα κανει την ζημια. Τι θα σωσει η κεραμικη. 

Που είσαι εσύ έλλειπες ταξίδι ?

Να σου πω την σκέφτομαι και εγώ περισσότερο επειδή έχω τα γατιά που ανεβαίνουν επάνω μην κάνουν καμία ζημιά στο χρώμα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κεραμική απλά μειώνει την αράχνη που προκαλείτε απο τα πλυντήρια των 5 ευρώ, αυξάνει πολύ (αρκετά) την γυαλάδα και κάνει την βρωμιά να φεύγει πιο εύκολα.

Μιλάμε για προστασία που μετριέται σε μικρά (micron) οπότε τα βρωμόπανα των πλυντηρίων καταφέρνουν να κάνουν την ζημιά τους

Όποιος έχει χώρο και όρεξη κάνει detailing και τα γλυτώνει αυτά . Εγώ που έχω και τα δύο το πήγα σε άλλο επίπεδο, αλλά μου αρέσει η διαδικασία.

Η καλύτερη λύση για προστασία απο αράχνες και stone chips είναι το PPF. Το κόστος άγνωστο. Θα έβαζα σε ουρανό, καπό και μπροστινό προφυλακτήρα (ξέχασα και τα φανάρια) να κρατήσω το κόστος χαμηλά,  μιας και εκεί είναι οι περισσότερες φθορές απο την χρήση σε δρόμο

Επεξ/σία από dionysg
  • Like 3

• Δημιουργία νέου...